Protiv Dragana Vikića i drugih podignuta optužnica

Post Reply
agent_zero

#476 Re: Protiv Dragana Vikića i drugih podignuta optužnica

Post by agent_zero »

Šute kujini SDAovski sinovi, šuti riđobradi firanuski trezoraš Kakir Izmetbeg, a Vikić i njegovi suborci mu dupe spašavali, dok je njegova i babuke mu tajna policija ubijala i te vojnike i ostale sugrađane i generale (Sefer).

Ali zato se balijica znao dignuti kad su uhapsili zločinica i kriminalca par excellance Nasera Orića.
crazy_diamond

#477 Re: Protiv Dragana Vikića i drugih podignuta optužnica

Post by crazy_diamond »

exliberal-ex wrote:
crazy_diamond wrote:
pitanje samo dal po svom nahodjenju,ili sto je realnije po necijem naredjenju, dal od samog vrha, ili nekog nizeg nivoa bez znanja vrha, to je mislim najbitniji dio ove price

Realno da je mali mis tj nevazan igraca koliko dugo bi bio na slobodi?
Ja napisah da je ovaj slucaj ( zajedno sa dobrovoljackom I cacom ) bio perfektna situacija da se pokaze I dokaze kako se vlast u Sarajevu obracunava sa svojim sljamom.
Vrlo lako su se mogla zacepit usta Dodiku I ekipi kad pocnu pricat o zlocinima u Sarajevu, medjutim....proslo je od ovih dogadjaja par decenija I jos uvijek se vrlo uspjesno skrivaju I brane pocinioci I naredbodavci, zasto ?
Kome je u interesu ( pored srba naravno) da se neprocesuiraju I razjasne ovi dogadjaji?
Hehe, pa obracunali su se sa sljamom herendom, al ovaj im pobjeze iz sahta
exliberal-ex

#478 Re: Protiv Dragana Vikića i drugih podignuta optužnica

Post by exliberal-ex »

PM72 wrote:Kenjac namjerno skreće temu.Vakat je da se tema zamandali a Dozer neka javi kad su protesti u znak podrške legendi odbrane grada.Ovo nije samo njemu podrška nego svim poginulim i preživjelim specijalcima MUP-a RBiH.

Ah ni prva ni posljednja tema da je malo skrenula, Kenjac se malo zakacio sa Dozerom, znam da je krenulo sa dogadjajima na Vrbanja mostu I snajperisanjem po Sarajevu, sad se pomalo krpe....ako ljudi smo ni ja se neslazem sa nekim komentarima od Dozera ili tebe ali ovo je forum svi mozemo iznosti ili ono sto smo dozivjeli ili ono sto smo culi....
Kad smo vec kod skretanja sa teme...ti rece da si bio drot na M.Dvoru...jel bogati dali je tvoja stanica bila umjesana u zatvaranje Dedinog instituta za istrazivanje genocida ili kako se vec zvao...znas onaj sto je bio u kafani RS ?
Zvanicno je objasnjenje bilo sto je opljackao caraparu Kljuc....nezvanicno je bilo sto je pretjerao sa onim sto je on I ekipa mu radila u podrumima
pirpa

#479 Re: Protiv Dragana Vikića i drugih podignuta optužnica

Post by pirpa »

agent_zero wrote:Šute kujini SDAovski sinovi, šuti riđobradi firanuski trezoraš Kakir Izmetbeg, a Vikić i njegovi suborci mu dupe spašavali, dok je njegova i babuke mu tajna policija ubijala i te vojnike i ostale sugrađane i generale (Sefer).

Ali zato se balijica znao dignuti kad su uhapsili zločinica i kriminalca par excellance Nasera Orića.
ne bi trebalo da te cudi sto SDA suti, oni samo stite svoj interes.. mene interesuje sto Vikic suti... siguran sam da Vikic ima saznanja o djelovanju jedinice...ili mozda nece da mu se desi ono sto se desilo Muniru Alibabicu, Zoranu Cegeru i Mirsadu Kebi...

nego, nek moje Bosnje jos uvjek zabijaju glave u pijesak kako bi izbjegli suočavanje sa istinom...

-clip nije off topic, spominju se mnogi detalji u vezi slucaja-Veliki Park
PM72

#480 Re: Protiv Dragana Vikića i drugih podignuta optužnica

Post by PM72 »

exliberal-ex wrote:
PM72 wrote:Kenjac namjerno skreće temu.Vakat je da se tema zamandali a Dozer neka javi kad su protesti u znak podrške legendi odbrane grada.Ovo nije samo njemu podrška nego svim poginulim i preživjelim specijalcima MUP-a RBiH.

Ah ni prva ni posljednja tema da je malo skrenula, Kenjac se malo zakacio sa Dozerom, znam da je krenulo sa dogadjajima na Vrbanja mostu I snajperisanjem po Sarajevu, sad se pomalo krpe....ako ljudi smo ni ja se neslazem sa nekim komentarima od Dozera ili tebe ali ovo je forum svi mozemo iznosti ili ono sto smo dozivjeli ili ono sto smo culi....
Kad smo vec kod skretanja sa teme...ti rece da si bio drot na M.Dvoru...jel bogati dali je tvoja stanica bila umjesana u zatvaranje Dedinog instituta za istrazivanje genocida ili kako se vec zvao...znas onaj sto je bio u kafani RS ?
Zvanicno je objasnjenje bilo sto je opljackao caraparu Kljuc....nezvanicno je bilo sto je pretjerao sa onim sto je on I ekipa mu radila u podrumima
Dozer je prva liga momak.Šta momak-čoek,haman dedo. :D Znam ga 30 godina i nisam čuo da je nekog prevario.Zajeb'o jeste i to dosta ljudi ali radi šege i smijurije ali ne znam da je ikog oštetio koliko je kutija cigara.Sportista.Specijalac.Drug i jaran.On što napiše ja stavljam bjanko potpis.Nije spletkaroš niti je sklon zavjerama.Kenjca ne znam ali mu je nick u skladu sa pisanjem i razmišljanjima.

Nego,i ti skrećeš temu?

I gdje sam napisao da sam bio "drot na Marijin dvoru"?

zatvaranje Dedinog instituta????,čarapara Ključ???? nemam pojma o čemu zboriš.Ne baviš se valjda i ti SF projekcijama teleportiranja ljudi i predmeta iz Sarajeva.Gađali fočaka zoljom. :lol: o jebo te Tito...
exliberal-ex

#481 Re: Protiv Dragana Vikića i drugih podignuta optužnica

Post by exliberal-ex »

PM72 wrote:
exliberal-ex wrote:

Dozer je prva liga momak.Šta momak-čoek,haman dedo. :D Znam ga 30 godina i nisam čuo da je nekog prevario.Zajeb'o jeste i to dosta ljudi ali radi šege i smijurije ali ne znam da je ikog oštetio koliko je kutija cigara.Sportista.Specijalac.Drug i jaran.On što napiše ja stavljam bjanko potpis.Nije spletkaroš niti je sklon zavjerama.Kenjca ne znam ali mu je nick u skladu sa pisanjem i razmišljanjima.

Nego,i ti skrećeš temu?

zatvaranje Dedinog instituta????,čarapara Ključ???? nemam pojma o čemu zboriš.Ne baviš se valjda i ti SF projekcijama teleportiranja ljudi i predmeta iz Sarajeva.Gađali fočaka zoljom. :lol: o jebo te Tito...

Cek malo jesi li ti bio drot u stanici na M Dvoru ili sam prebacio?....vise neznam ko je bio gdje...A sto se tice Dede...sjecam se ko jucer kad su izjavili da je uhapsen i da je nadjen pun kamion carapa u prostorijama RS koje su pokradene iz carapare, pravi razlog je drugacije prirode...al kao sto rece da neskrecemo, samo me interesovalo da nisi ti kojim slucajem bio tu
LBVIEW

#482 Re: Protiv Dragana Vikića i drugih podignuta optužnica

Post by LBVIEW »

insomnia78 wrote:Ovdje najinformisaniji oni nasilno mobilisani [emoji23]
:thumbup:
Nije htio ni na brda sa svojima a ni protiv svojih,bio par mjeseci "slucajni prolaznik", :D ,da bi nakon toga skontao kako se zajebao, te prestao vjerovati u ideju u koju nije ,kako sam objasnjavajuci svoj pacifizam ustanovi, ni vjerovao od samog pocetka. :mrgreen: Nikad mu nisu vjerovali zato sto je Srbin,a upucen u najvece tajne grada i drzave.Svjedok i pravednik kojeg je rijetko naci,a najveca zasluga sto nije otisao na brda svojima,da je Bosnjake Alija pozivao kao Srbe Karadzic,svi bi se odazvali.
Sveznajuci,sveprusutni,pogotovo na mjestima stradanja nejaci i "sumnjivim" incidentima za koja su optuzeni Srbi, a za koje je dokazana krivica istih,osim za sumske medije i doticnog svjedoka.
Kecmanovic nije nacionalista,roman sina istog je vjerodostojan,a nacin nastanka sumske nije sporan,jer opcepoznata cinjenica je kako tako nastaju drzave i entiteti,sve u interpretaciji "svjedoka".
pirpa

#483 Re: Protiv Dragana Vikića i drugih podignuta optužnica

Post by pirpa »

PM72 wrote:

Nego,i ti skrećeš temu?

Posto se osjecam prozvanim, moracu ti na ovu prozivku odgovoriti na PP a od tebe ocekujem da se demantujes...izvinjenje nije potrebno. ;-)
KENJAC

#484 Re: Protiv Dragana Vikića i drugih podignuta optužnica

Post by KENJAC »

exliberal-ex wrote:

Ta druga ! Zbog "kupanja guslara" , da bas tako , njegove rijeci ( Dedine) " zbog kupanja guslara" !!! Al da ne skrecemo !
Nego ... zna li ko sta oko ovog strijeljanja u Parku ?
KENJAC

#485 Re: Protiv Dragana Vikića i drugih podignuta optužnica

Post by KENJAC »

Sarajmen wrote:Na Zetri nije bilo žrtava, Prenj2 je to (taoci) učinio kao reakciju na prijetnje ''bivših kolega'' da će mu udariti na porodicu. Vrlo nisko sa tvoje strane, red je makar navesti i drugu stranu priče.
Znam ja da u Zetri nije bilo zrtava ! Ali na temi o proboju blokade Sarajeva , neki od ucesnika iz ove diskusije su me tamo ubjedjivali kako ovaj dogadjaj nije nikad postojao ! Pa ja samo zbog toga.
....da se zna da ja nikad ne lazem ! Znamo se mi Sarajmenu.......
crazy_diamond

#486 Re: Protiv Dragana Vikića i drugih podignuta optužnica

Post by crazy_diamond »

:zoka:
Sarajmen wrote:Nikad' za svojih bijednih života mu neće oprostiti akciju ''Pretis'', od samo heftu dana prije.
Ma mogu mu samo duvati, ovo je u moru nepravdi mozda i dobra stvar sto je podignuta optuznica,Vikic ce iz toga izaci gospodski cist, jer ocigledno je da izvrsioci strijeljanja nisu bili njegovi ljudi, sto znaci automatski pred sudom da nije mogao ni narediti, ni sprijeciti ni vjerovatno znati sta se dogadja, nije bio zaduzen ni za sigurnost tih cetnika jer nije ni privodio ni drzao kao zarobljenike, posto im nije bio nadredjeni ne moze odgovarati ni za pokretanje postupka protiv izvrsioca strijeljanja, jedinica za specijalne namjene nije tuzilastvo ni sud da pokrece postupke, tako da je u tom cijelom zapovjednom lancu ako se bude sudilo po zapovjednoj odgovornosti Vikic najmirniji sigurno, jedino za sta bi se mogao teretiti je da je odbio neko naredjenje koliko sam upratio od Dautovica, ali ak se sjecam to je bilo naredjenje, ili molba ili sta vec da se tijela sklone i ocisti to, ako postoji to napismeno onda je jos mirniji jer ce se utvrditi da je tim odbijanjem u stvari odbio ucestvovati u prikrivanju zlocina sto ce mu donijeti vise koristi nego stete, ako za to ne postoji dokaz onda nikom nista, tako da vikic tu moze jedino gospodski proci, ne vjerujem da se mogu izvesti bilo kakvi dokazi cak i namjesteni da je bilo kako mogao,morao ili trebao sprijeciti ili kasnije pokrenuti postupak

Cak je vrlo moguce da se ova optuznica i ne potvrdi, ako se potvrdi onda moze fasovati ko je bio nadlezan za to podrucje u tadasnjoj obicnoj policiji,tuzilastvu i dalje po vertikalama civilnim i vojnim, a vikicu mogu samo duvati jer nece biti nikakvih dokaza osim da je bio u komsiluku,a za to se ne sudi
drag_gost

#487 Re: Protiv Dragana Vikića i drugih podignuta optužnica

Post by drag_gost »

EDIT
hillbill

#488 Re: Protiv Dragana Vikića i drugih podignuta optužnica

Post by hillbill »

Sarajmen wrote:Nikad' za svojih bijednih života mu neće oprostiti akciju ''Pretis'', od samo heftu dana prije.
bilo je toliko ludo da je proslo bez metka...... imali smo vise srece nego pameti
Dozer

#489 Re: Protiv Dragana Vikića i drugih podignuta optužnica

Post by Dozer »

KENJAC wrote: Pricao sam sa Dozerom jer nam je ratni put jako slican. Momak je sebi dozvolio luksuz da par puta kaze par neistina sto meni ne ide niz grlo. Sad je lako preko gugla upratit par detalja pa srat , ja sam bio , ja ovo , ja ono. Suplja. Tad je trebalo muda imat. Posto je bilo rijeci o ovom konkretnom slucaju , konkretne sam informacije trazio. Nisam ih dobio , nego neke kaubojstine o IC nisanima i bacanjima ispred metaka. Imas sad mogucnost da iscitas sve moje postove. Pazljivo ! Ja nikad nigdje nisam slagao. Ako tako hocete , mozete pricat. Kazem pricat a ne lagat.
Svasta ti ovdje nadrvi, ali bas....
Po ovome sto si napisao, ispada da ja lazem sve redom, da sam nagooglao "par detalja" i o njima sad serem...? Cool, sta drugo da ti kazem... :D

Za sve konkretne informacije koje si trazio - dobio si i odgovore, a koliko se sjecam cak i sa skicama. To sto ti ne zelis da prihvatis da se nesto zaista desavalo, samo je do tebe. Ako me sjecanje ne vara, a ne pada mi na pamet da sad to trazim tamo po temi, tvrdio si da se dno K. Tomislava, danasnja Kosevska, ne vidi iz/sa zgrada iznad Doma. Ja ti, koliko se sjecam, dadoh i skicu s tim pravcem kojim je pucano. Za tebe laz, za mene - znam sta sam vidio.
Itd. Itd.
"Kaubojstine" o IC nisanima i bacanjima ispred metaka, ako si nekako uspio upratiti pored tog ocitog PTSP-a koji te drma, nisam uopste ja pisao.
Dozer

#490 Re: Protiv Dragana Vikića i drugih podignuta optužnica

Post by Dozer »

hillbill wrote:
bilo je toliko ludo da je proslo bez metka...... imali smo vise srece nego pameti
Otprilike :D
Samo fasova onaj strazar na kapiji :D
Bodkin

#491 Re: Protiv Dragana Vikića i drugih podignuta optužnica

Post by Bodkin »

LBVIEW wrote:
Nije htio ni na brda sa svojima a ni protiv svojih,bio par mjeseci "slucajni prolaznik", :D ,da bi nakon toga skontao kako se zajebao, te prestao vjerovati u ideju u koju nije ,kako sam objasnjavajuci svoj pacifizam ustanovi, ni vjerovao od samog pocetka. :mrgreen: Nikad mu nisu vjerovali zato sto je Srbin,a upucen u najvece tajne grada i drzave.Svjedok i pravednik kojeg je rijetko naci,a najveca zasluga sto nije otisao na brda svojima,da je Bosnjake Alija pozivao kao Srbe Karadzic,svi bi se odazvali.
Sveznajuci,sveprusutni,pogotovo na mjestima stradanja nejaci i "sumnjivim" incidentima za koja su optuzeni Srbi, a za koje je dokazana krivica istih,osim za sumske medije i doticnog svjedoka.
Kecmanovic nije nacionalista,roman sina istog je vjerodostojan,a nacin nastanka sumske nije sporan,jer opcepoznata cinjenica je kako tako nastaju drzave i entiteti,sve u interpretaciji "svjedoka".
Veci je bosanac on koji je kao srbin ostao u sarajevu i uzeo pusku da ga brani nego ti koji seres danas 20 godina kasnije sa nekim navodnicima.
Frajer je bio tu kad je bilo najteze i dovoljno je to za malo postovanja. Ali jok, serendas ti na svakoj trmi sa istom pricom.
Imas li sta reci o streljanju zarobljenika?
GeeTnT

#492 Re: Protiv Dragana Vikića i drugih podignuta optužnica

Post by GeeTnT »

pirpa wrote:...

-clip nije off topic, spominju se mnogi detalji u vezi slucaja-Veliki Park
Mozda bi se mnoge stvari prije razjasnile da ovaj konj nije napravio zabunu sa izjavama, knjigama, bilbordima i svojom arogancijom koju nije naslijedio od oca, nego naucio druzeci se sa Hamzom Raznjatovicem....najjofirnijim likom posle kusturice..
KENJAC

#493 Re: Protiv Dragana Vikića i drugih podignuta optužnica

Post by KENJAC »

Dozer wrote:
KENJAC wrote: Pricao sam sa Dozerom jer nam je ratni put jako slican. Momak je sebi dozvolio luksuz da par puta kaze par neistina sto meni ne ide niz grlo. Sad je lako preko gugla upratit par detalja pa srat , ja sam bio , ja ovo , ja ono. Suplja. Tad je trebalo muda imat. Posto je bilo rijeci o ovom konkretnom slucaju , konkretne sam informacije trazio. Nisam ih dobio , nego neke kaubojstine o IC nisanima i bacanjima ispred metaka. Imas sad mogucnost da iscitas sve moje postove. Pazljivo ! Ja nikad nigdje nisam slagao. Ako tako hocete , mozete pricat. Kazem pricat a ne lagat.
Svasta ti ovdje nadrvi, ali bas....
Po ovome sto si napisao, ispada da ja lazem sve redom, da sam nagooglao "par detalja" i o njima sad serem...? Cool, sta drugo da ti kazem... :D

Za sve konkretne informacije koje si trazio - dobio si i odgovore, a koliko se sjecam cak i sa skicama. To sto ti ne zelis da prihvatis da se nesto zaista desavalo, samo je do tebe. Ako me sjecanje ne vara, a ne pada mi na pamet da sad to trazim tamo po temi, tvrdio si da se dno K. Tomislava, danasnja Kosevska, ne vidi iz/sa zgrada iznad Doma. Ja ti, koliko se sjecam, dadoh i skicu s tim pravcem kojim je pucano. Za tebe laz, za mene - znam sta sam vidio.
Itd. Itd.
"Kaubojstine" o IC nisanima i bacanjima ispred metaka, ako si nekako uspio upratiti pored tog ocitog PTSP-a koji te drma, nisam uopste ja pisao.
Znam ja sta si pisao , IC nisi pisao ti i nisam ti ti ni reko. Za ovaj pogled sa zgrade sa vrha Dzidzikovca si pisao i lagao. Ne vidi se raskrsnica a ti stavljaj skice do sutra. Ljudino i da se vidi nikad niko sa te zgrade nije pucao. Pa neko od 22 porodice bi to morao znati. A i da se vidi i da je pucao nikad niko nije slikao jer bi to jos neko znao! A da je pucao i da je uhapsen i da slikao i da niko iz zgrade nije saznao , pa danas bi negdje link kakav postojao. Negdje krajem Oktobra sam bio tamo i licno se uvjerio! Ne vidi se !!! A taj period o kome govoris drvece olista, dakle , nema sansi ! I izvini , cime su je placali , Westwrn Unionom!
Dva. Rekao si na Vrbanji da ih je sasjeko rafal sa Grbavice ! Nije istina. Cula su se prvo dva pucnja , pa onda jos .... Sad ne znam sve. I to svi sa nase strane. Nije to samo moja percepcija nego par ljudi sto su bili samnom tu. Poslije toga imas pun internet izjava i direktnih optuzbi. Ljudi sa imenom i prezimenom. Al dzaba, tvoj ego je dirnut i sad se samo koprcas. Ne kune majka Muju sto se kocko , nego sto se vadio !
Tri , zavrsena prica o tome!
Dozer

#494 Re: Protiv Dragana Vikića i drugih podignuta optužnica

Post by Dozer »

Ovo je sasvim dovoljno...
KENJAC wrote:Cula su se prvo dva pucnja , pa onda jos .... Sad ne znam sve. I to svi sa nase strane. Nije to samo moja percepcija nego par ljudi sto su bili samnom tu.
Hajd' bye :D
KENJAC

#495 Re: Protiv Dragana Vikića i drugih podignuta optužnica

Post by KENJAC »

Dozer wrote:Ovo je sasvim dovoljno...
KENJAC wrote:Cula su se prvo dva pucnja , pa onda jos .... Sad ne znam sve. I to svi sa nase strane. Nije to samo moja percepcija nego par ljudi sto su bili samnom tu.
Hajd' bye :D
Ovo percepcija nije jasno ? Nije problem , ukucas percepcija dogadjaja, zivota , svega i svacega pa ti neki skolovaniji objasne! Nije sramota pitati. Al , ono sto je bitnije je cinjenica da si ovim odgovorom zadro u srz teme i samim tim meni odgovorio argumentovano !
Dakle , ne znas nista podrobnije o ovom inkriminisanom ( postupak objasnjenja slican kao sa percepcija) dogadjajem ! Ne znas nista o neposredno poslije toga svadji Cegar Zorana sa nekim licima na ulazu u Veliki Park ? Cudno !?
Boletus edulis

#496 Re: Protiv Dragana Vikića i drugih podignuta optužnica

Post by Boletus edulis »

Jesi li nazocio ijednom od dogadjaja o kojima nam ispiras mozak? Pricala ti komsinica cija je svekrva radila kod Mirse cija je sestricna cula kad joj je jetrva objasnjavala odakle je metak dosao...
LBVIEW

#497 Re: Protiv Dragana Vikića i drugih podignuta optužnica

Post by LBVIEW »

Bodkin wrote:
LBVIEW wrote:
Veci je bosanac on koji je kao srbin ostao u sarajevu i uzeo pusku da ga brani nego ti koji seres danas 20 godina kasnije sa nekim navodnicima.
Frajer je bio tu kad je bilo najteze i dovoljno je to za malo postovanja. Ali jok, serendas ti na svakoj trmi sa istom pricom.
Imas li sta reci o streljanju zarobljenika?
Frajer je skontao kako se zajebao,a valja se i opravdati pred svojima,te nakon 20 godina dovodi u pitanje opcepoznate stvari,propituje,tipicno srpski,u vezi dokazanih srpskih zlocina,vristi kad se serpski "intelektualci" poput Kecmanovica nazovu pravom imenom,svako malo cinicno ustanovi kako nije bitan nacin na koji je sumska nastala pozivajuci se na primjere drugih(da je obratno vapaj o zulumu nad nejaci cuo bi se do neba).To sve se ne moze opravdati nekim zaslugama iz proslosti,sve i da je bilo onako kako doticni tvrdi,sto je,priznaces,malo vjerovatno s obzirom na danasnju relativizatorsku i revizionisticku spiku.
A ti,umjesto da se osvrnes na lazi i gluposti koje valja,meni serendas. :D
Sto se strijeljanja tice,odgovorni svakako trebaju odgovarati,samo s obzirom na cinjenicu kako se drzavnim slobodno secu likovi koji su uzeli ucesce u "brisanju" citavih sela,nisam optimista.Sto se ove optuze tice,ista je politicki motivirana i bi ce oborena na Sudu.Vikic im je kriv zato sto im je vojnicki dao po nosu kao i Dudakovic,Divjak,rahmetli Alagic...
pirpa

#498 Re: Protiv Dragana Vikića i drugih podignuta optužnica

Post by pirpa »

GeeTnT wrote:
Mozda bi se mnoge stvari prije razjasnile da ovaj konj nije napravio zabunu sa izjavama, knjigama, bilbordima i svojom arogancijom koju nije naslijedio od oca, nego naucio druzeci se sa Hamzom Raznjatovicem....najjofirnijim likom posle kusturice..
dobro je pa nisi prozvao i Munju da izmislja :mrgreen:
Znam da imas averziju prema Halilovicu junioru... al pogledaj makar clip koji sam postavio, pa ces vidjeti da Semir najmanje prica.
KENJAC

#499 Re: Protiv Dragana Vikića i drugih podignuta optužnica

Post by KENJAC »

Boletus edulis wrote:Jesi li nazocio ijednom od dogadjaja o kojima nam ispiras mozak? Pricala ti komsinica cija je svekrva radila kod Mirse cija je sestricna cula kad joj je jetrva objasnjavala odakle je metak dosao...
Da si citao , shvatio bi. Nisi citao , nisi shvatio ! A sto se tice ispiranja mozga, e to su ti mnogi prije mene radili , sa ogromnim uspjehom.
Nego , prestanite molim vas sa ovim personalnim obhodjenjem. Ako imate kakvu primjedbu , uocenu laz ili neistinu molim vas iznesite. Ukoliko ne , onda argumenti " vidi mu glave" ostavite za nekog drugog.
TheMule

#500 Re: Protiv Dragana Vikića i drugih podignuta optužnica

Post by TheMule »

Kad se pogleda sta je ta paravojna formacija (ko fol JNA) imala na umu, kakvim ciljevima je sluzila, i u borbama ucestvovala (Zepa, Srebrenica, Vicegrad, Foca itd, i etnicko ciscenje svih sela, i sta se desavalo sa nasim zarobljenicima)..... onda se moze napraviti slucaj da je njihovo strijeljanje ispravna odluka. Nije bilo zajebancije sa Jukom, nije to neki naivko
Post Reply