spreca wrote:sram ga bilo....hoce on poturit jaja
Nek' ima neko i od tebe gori
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
spreca wrote:sram ga bilo....hoce on poturit jaja
djevojka bez imena wrote:spreca wrote:sram ga bilo....hoce on poturit jaja
Nek' ima neko i od tebe gori
U sprezi jesu, ali u kojoj i kakvoj cesto zavisi od drugih okolnosti. Imovinsko stanje, osim sto se ostvaruje licnim radom i zalaganjem, takodje se nasljedjuje i od roditelja pa danas nije rijedak slucaj da raznorazni zgubidani i za zivot nesposobni beskarakterni beskicmenjaci koji sami sebi sline ne znaju obrisati dobro kotiraju medju zenkama samo zato sto su materijalno i finansijski potkovani. Ali zenke ne zanima na koji nacin je to postignuto, bitno je da postoji taj momenat materijalne i finansijske sigurnosti koji ce obezbijediti sigurnu buducnost potomcima. Zato tvrdim, karakter je bitan samo onda kada ne postoji materijalna i finansijska stabilnost. Tada sluzi kao dodatni izgovor za nepodobnost muzijaka u smislu da nema ambicije i nije sposoban biti provajder porodici. Tamo gdje finansije nisu problem karakter se ne spominje. Pazi ovo, sjede mi u gostima neka rodbina s njihovim prijateljima, igrom slucaja kcerka im udata skoro pa preko puta u ulici, u kucu od onih sto su prije rata bili fukare ali im je alija dao zlatne kasike, i da cujes price, jes' im sin zlatan, dobro dijete, 'vako, 'nako... A kuca iza rata nikla, vrijedi brat bratu milion i po', sa bazenom i svim pratecim sadrzajima. Ja slusam i gledam i kontam jel' se oni prave budale il' hoce nas ostale napraviti budalama. Mislim stvarno, razumijes.. Postujem i ja tvoje misljenje, ali ipak popusti sa karakterom i duhovnosti, previse je nama godina da ne znamo na cemu nebo stoji.djevojka bez imena wrote:Postujem i donekle se slazem.
Ja ne poistovjecujem materijalno i karakter ali svakako da su te dvije stavke u sprezi u smislu jel on fajter u pogledu zdrave ambicije koja ce dovesti do imvinske moci ili ne.
Ne podvaljuj meni kukavicje jaje, ja znam tacno sta sam htjela reci
Istina samo nismo mi sve žene odvaljeneVelkoski wrote:to nije parazit nego 'snaš'o se'
nažalostsha_ba wrote:Istina samo nismo mi sve žene odvaljeneVelkoski wrote:to nije parazit nego 'snaš'o se'![]()
Ljubbbbb
Što? SlobodnoVelkoski wrote:ne smijem javno![]()
Lupetaš sadVelkoski wrote:fali im alkohola, obično, eto, dosta![]()
Nemoj takoVelkoski wrote:nikad
To je donekle i razumljivo,ali malo uzmi u obzir i situaciju u drzavi,pa ko ima love:mamini i tatini sinovi,kriminalci.A svi mi ostali imamo izbor:ignoriranje,supljiranje i ismijavanje od strane cura,djevojaka,zena i sl...red evil wrote:Vjerovatno ne gledaju do 22-23. godine imovinsko stanje ali poslije kad odrastu malo onda sve više i više gledaju. Ali treba i to razumjeti jer ipak treba gledati da imaš i život, valja i živiti a ljubav prođe brzo.
Idem zaradit velike pare. Statistika je pokazala da je najteže zaraditi prvi milion ali poslije ide rutinski.![]()