Rezultati izbora 2016
-
emmir1
#476 Re: Rezultati izbora 2016
Mislim da su Bošnjaci doživjeli debakl na ovim izborima
Izgubili smo Srebrenicu
A i u srednjoj Bosni par opština gdje smo imali načelnike
Izgubili smo Srebrenicu
- Krokodajl
#477 Re: Rezultati izbora 2016
Te načelnike smo imali prije svega jer su Hrvati imali više kandidata, tako da smo pobijedili zahvaljujući činjenici da smo imali jednog kandidata, takva situacija se desila u Odžaku recimo, Hrvati su sada postupili pametnije i kandidirali jednog kandidata u tim "kritičnim" općinama.emmir1 wrote:Mislim da su Bošnjaci doživjeli debakl na ovim izborima
Izgubili smo Srebrenicu
Isto se izgleda desilo u Varešu gdje je HDZ pobijedio jer su Bošnjaci rasuli glasove...
-
Nero Histrion
#478 Re: Rezultati izbora 2016
Mislis da mu je ovo zadnji put? Daj Boze da si u pravu, eno ga slavi li slavi, a raja gladna sva aplauz za aplauzom.KatarinaKosaca wrote:To nije SDA nego nezavisni od svih proBIH podrzan. Grujicic proglasio pobjeduartime wrote:Srebrenica? Je li to fkt sda gubi?![]()
Eno ga Dodik slavi, zadnji put na slobodi
-
MAN-lion's coach
#479 Re: RE: Re: Rezultati izbora 2016
....
Last edited by MAN-lion's coach on 18/01/2017 22:54, edited 1 time in total.
- 34sf4drgu67d25
- alphonse kauders
#481 Re: Rezultati izbora 2016
Dakle, obesmislila se koalicija SDA-SBB, nikakve fajde od SBB-a kao koalicionog partnera za općinsko vijeće
Biće Fahri šut-karta ubrzo, nisu ni oni njegovi birači izgleda baš tolike zlatne ribice...
Biće Fahri šut-karta ubrzo, nisu ni oni njegovi birači izgleda baš tolike zlatne ribice...
- nikad_vise
#482 Re: Rezultati izbora 2016
Meni je najinteresantnije na ovim izborima da su nezavisni kandidati postigli jako dobre rezultete i da se polahko pokazuje da stranacke masinerije imaju sve manje uticaja kod glasaca.U nekoliko gradova poput Visokog,Bugojna,Gorazda,Ilijasa pa cak i u Zenici gdje je sve jos gusto narod je pokazao da bira ljude ispred stranke.
Vecina tih kandidata je bila SDA kandidati i ocito da su zbog neposlusnosti stranackim vrhuskama bili najureni ali su prepoznati od naroda i narod ih je nagradio glasom.Mislim da je ovim udaren dobar samar strankama i da ce sve vise postajati svjesni da u buduce nece biti dovoljno samo kandidovati covjeka da bi bio izabran.
Najzanimljivije ce biti pobrojati opstine i gradove gdje su nezavisni kandidati dobili nacelnicka mjesta.
Ako je nezavisan kandidat i nema stranacke masinerije iza ledja,taj covjek je ocito morao nesto vrijediti da bi bio prepoznat u svojoj sredini.

Vecina tih kandidata je bila SDA kandidati i ocito da su zbog neposlusnosti stranackim vrhuskama bili najureni ali su prepoznati od naroda i narod ih je nagradio glasom.Mislim da je ovim udaren dobar samar strankama i da ce sve vise postajati svjesni da u buduce nece biti dovoljno samo kandidovati covjeka da bi bio izabran.
Najzanimljivije ce biti pobrojati opstine i gradove gdje su nezavisni kandidati dobili nacelnicka mjesta.
Ako je nezavisan kandidat i nema stranacke masinerije iza ledja,taj covjek je ocito morao nesto vrijediti da bi bio prepoznat u svojoj sredini.
-
Crvene_brigade
#483 Re: Rezultati izbora 2016
Nisu Bošnjaci doživjeli poraz, nego "Grande koalicija SDA-SBB," kako je nazvala hanuma Izetbegovića, Fahrudina Radončić.emmir1 wrote:Mislim da su Bošnjaci doživjeli debakl na ovim izborima
Izgubili smo Srebrenicu
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#484 Re: Rezultati izbora 2016
hvalavješalica wrote:Akif Fazlić dobio.KatarinaKosaca wrote:Ilijas? I tamo.je.bio.neki.nezavisni..
-
emmir1
#485 Re: Rezultati izbora 2016
Krokodajl wrote:Te načelnike smo imali prije svega jer su Hrvati imali više kandidata, tako da smo pobijedili zahvaljujući činjenici da smo imali jednog kandidata, takva situacija se desila u Odžaku recimo, Hrvati su sada postupili pametnije i kandidirali jednog kandidata u tim "kritičnim" općinama.emmir1 wrote:Mislim da su Bošnjaci doživjeli debakl na ovim izborima
Izgubili smo Srebrenicu
Isto se izgleda desilo u Varešu gdje je HDZ pobijedio jer su Bošnjaci rasuli glasove...
Pa rasuli smo glasove u svim opštinama
Imaš SDP, DF , BPS i još brdo stranaka za koje Bošnjaci glasaju
-
DonieBrasco
#486 Re: Rezultati izbora 2016
Da se barem nisu ujedinili jos bi vise izgubili i jedni i drugi, ovako je barem Bakir iskoristio Fahrudina.alphonse kauders wrote:Dakle, obesmislila se koalicija SDA-SBB, nikakve fajde od SBB-a kao koalicionog partnera za općinsko vijeće![]()
![]()
- seln
#487 Re: Rezultati izbora 2016
Nije kraj dok sudija ne odsvira.emmir1 wrote:Mislim da su Bošnjaci doživjeli debakl na ovim izborima
Izgubili smo Srebrenicu
Izbori su bili prije 4 godine i bice opet za 4 godine.
A kraj ce biti kad se budemo dogovorili da ovo postane normalna drzava... ili kad se bude znalo cije se melje.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#488 Re: Rezultati izbora 2016
Crvene_brigade wrote:Nisu Bošnjaci doživjeli poraz, nego "Grande koalicija SDA-SBB," kako je nazvala hanuma Izetbegovića, Fahrudina Radončić.emmir1 wrote:Mislim da su Bošnjaci doživjeli debakl na ovim izborima
Izgubili smo Srebrenicu
sad kad odbaci kurton ne osta nista od sbb
- KatarinaKosaca
#489 Re: Rezultati izbora 2016
Vitez i ?emmir1 wrote:Mislim da su Bošnjaci doživjeli debakl na ovim izborima
Izgubili smo Srebrenicu
- dječak sa šibicama
#490 Re: RE: Re: Rezultati izbora 2016
Pa i ocekivano, SDA Kovacevic lopov, HDZ Marosevic sposoban privrednik, njegova je MPM pekara koja opskrbljuje i sarajevske trgovine, za njega i vareski Bosnjaci glasaju. Za njega kao nacelnika, ne i za HDZ naravno.Krokodajl wrote:VAREŠ [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38]
Poslano sa mog LG-K430
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#491 Re: Rezultati izbora 2016
Kad ti recimo i npr u Novom sarajevu pored jednog doktora za kojeg kazu da je pravi lafac i gospodin u svom poslu, za kojeg kazu da je jedini mito koji uzima poneki slatkis, covjeka koji je 60% invalid proslog rata, rodjen u Sarajevu...Hasana Tanovica dobijes za nacelnika vjestacki obrazovanog Koldzu koji jednostavno nema niti jednu karakterskiku sa kojom se moze mjeriti sa cjenjenim doktoroom Tanovicem, onda u stvari vidis sa kakvom populacijom je naseljeno Sarajevo. Jednom rijecuju JAD I CEMER!!! Cisti mazohizam se desava u BiH jer su ponovo i uvjerljivo na vlasti stranke koje su nam priredile 4 godine krvi i suza. Super pravo uzivanje mada ajde kao sto svi kazu jos uvijek su ovo ipak izjave stranaka a ne zvanicni rezultati.
Jebem ti Centar ako pobjedi ono generalsko govno Ajnadzic koji gdje god da je dosao i tako rukom sve je unistio....i kad frajer stize prije od Rogatice do Centra
Jebem ti Centar ako pobjedi ono generalsko govno Ajnadzic koji gdje god da je dosao i tako rukom sve je unistio....i kad frajer stize prije od Rogatice do Centra
- Vitezanin
#492 Re: Rezultati izbora 2016
Nisu Bošnjaci jednako SDA, nisu Hrvati jednako HDZ itd. Nemojte stvarati kolektivnu depresiju i od stranaka stvarati nešto što one nisu. Narodi nisu izgubili ili pobijedili već samo stranke čiji se programi slažu jednim manjim ili većim dijelom s razmišljanjima pripadnika naroda koji ovdje žive.
- Krokodajl
#493 Re: RE: Re: Rezultati izbora 2016
Ako je tako, onda razumijem i podržavam, ja sam mislio da je situacija a la Odžak 2012.dječak sa šibicama wrote:Pa i ocekivano, SDA Kovacevic lopov, HDZ Marosevic sposoban privrednik, njegova je MPM pekara koja opskrbljuje i sarajevske trgovine, za njega i vareski Bosnjaci glasaju. Za njega kao nacelnika, ne i za HDZ naravno.Krokodajl wrote:VAREŠ [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38]
Poslano sa mog LG-K430
-
pocetnik033
#494 Re: Rezultati izbora 2016
U Vitezu je pobijedio Bošnjak
Tomislav Matić Bošnjak
Tomislav Matić Bošnjak
KatarinaKosaca wrote:Vitez i ?emmir1 wrote:Mislim da su Bošnjaci doživjeli debakl na ovim izborima
Izgubili smo Srebrenicu
-
1946--1987
#495 Re: Rezultati izbora 2016
nikad_vise wrote:Meni je najinteresantnije na ovim izborima da su nezavisni kandidati postigli jako dobre rezultete i da se polahko pokazuje da stranacke masinerije imaju sve manje uticaja kod glasaca.U nekoliko gradova poput Visokog,Bugojna,Gorazda,Ilijasa pa cak i u Zenici gdje je sve jos gusto narod je pokazao da bira ljude ispred stranke.
Najzanimljivije ce biti pobrojati opstine i gradove gdje su nezavisni kandidati dobili nacelnicka mjesta.![]()
![]()
-
channel10
#496 Re: Rezultati izbora 2016
Ko je pobijedio u Jajcu?
- dobojlija81
#497 Re: Rezultati izbora 2016
svuĐe šarene izašle samo u Sarajvu boja ko na lopticama
- KatarinaKosaca
#498 Re: Rezultati izbora 2016
nisam to pitala.nego koja jos opcina sem viteza u sbkpocetnik033 wrote:U Vitezu je pobijedio Bošnjak
Tomislav Matić BošnjakKatarinaKosaca wrote:Vitez i ?emmir1 wrote:Mislim da su Bošnjaci doživjeli debakl na ovim izborima
Izgubili smo Srebrenicu
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#499 Re: Rezultati izbora 2016
U Bijeljini i Maksimovic i Micic proglasavaju pobjede 
- Vitezanin
#500 Re: Rezultati izbora 2016
Sudeći prema onome što ljudi govore, kandidat HDZ-a u Varešu je bio valjda neki normalan (u odnosu na ostale kandidate) i osim Hrvata dobio je glasove i Bošnjaka.