Belgija - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Rugafet

#476 Re: Belgija - BiH

Post by Rugafet »

Baklava tactic
Korisničkoime

#477 Re: Belgija - BiH

Post by Korisničkoime »

Lulic, Medunjanin i Jajalo moraju napolje, prvi bi ko i htjeo ali ne moze da se sastavi s loptom ova druga dva bjeze od lopte ko da je bojni otrov, Pjanic mora dobiti nekog ko ce ga rasteretiti na sredini terena jer Medunjanin to nije, za Kipar, Estoniju i slicne ekstra igrac za utakmice gdje se mora trcati i raditi def.Medunjanin je igrac manje to vec i ptice na grani znaju osim nasih selektora.
BHF_Manijak

#478 Re: Belgija - BiH

Post by BHF_Manijak »

Tuzla111 wrote:ma dajte st serete na tkatiku sad sa dva spica. KAd igramo sa jednim spicem svi se zalite, kad igramo sa dva opet se zalite, idi na kurac.
Dobra je postavka al opet ono standardno nase bezvoljno, bez zalaganja, bez trcanja u vezi i odbrnai. pasivni smo
Pjanic ko kurac opet.
Odlicna je postavka, slazem se. Trkacki jako potentna, spicevi kojima se nije mrsko vratiti nazad da pomognu veznom redu kad je pod pritiskom, rastrcani igraci u veznom redu, odbrana pokretna. Super je ovo.
Sir Charles

#479 Re: Belgija - BiH

Post by Sir Charles »

emigrazione wrote:
Sir Charles wrote:
emigrazione wrote: Nije Pjanic organizator nego Jajalo, covjek koji prvi put igra za reprezentaciju....ovo je ultra defanzivna postavka igre, Dzeku i Ibisevica smo mi sami izbacili iz utakmice jer ne prelazimo centar
Kakv crni Jajalo i organizacija igre pobogu brate!? [emoji15]

Sent from my iPhone using Tapatalk
Gledam utakmicu i vidim da lopta skoro uvijek ide do Jajala da se on zajebava s njom i odlucuje sta dalje, Pjanica nisam ni vidio da igra ne znam sta ti gledas...
Pa mora ici do Jajala kad su nam odsjekli Pjanica (sto sam napisao u prvom postu), pa hajmo reci i Medunjanina kao nekog rezervnog kreatora igre kod nas

Sent from my iPhone using Tapatalk
splinter

#480 Re: Belgija - BiH

Post by splinter »

groove wrote:
splinter wrote:Ne znam šta ste se uskukali, do autogola, Belgija nije ništa pokazala, mogli smo igrati tri dana oni ne bi dali gola,a naravno ni mi.
Poslije gola raspad sistema, što je naša boljka od 96. pa na ovamo. Sad u drugomuvezati igru , stati na loptu, eventualno postići go i ne primiti više. Privesti utakmicu kraju i okrenuti se utakmici s Kiprom te napasti drugo mjesto koje je realno naš domet u ovom trenutku.
pa njihov je plan bio da nama prepuste loptu i cekaj greske.
jos kad je martinez vidio da igramo sa dva napadaca ovo :igrac: je radio u svlacionici.
Ma pusti tu šuplju drug, njima se otvorilo, imali sreće ko ludi, dobili gol na poklon, a to je u ovakvim susretnima u rangu, hvala, doviđenja prijatno.
Ova me tekma malo podsjeća na onu s Argentinom na svjetskom.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#481 Re: Belgija - BiH

Post by Velkoski »

Volim ove teme o repci :meza1:
O'zone
Globalni moderator

#482 Re: Belgija - BiH

Post by O'zone »

Nije ba do Meše....

Nemere pita od govana da ga jebeš
Progressive House

#483 Re: Belgija - BiH

Post by Progressive House »

idemo po X :)
Last edited by Progressive House on 07/10/2016 21:50, edited 1 time in total.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#484 Re: Belgija - BiH

Post by hrasno38 »

Pu jebo mu Jajalo mater a Pjanic ni P od Pjanica iz Juventusa....gubi lopte ko Bekric iz Zelje. Odbrana katastrofa jebalo im mater pogravanje na nasoj polovini. Napadu ne mozes nista prigovoriti jer vezni red ne postoji pa su Vedo i Edin klasicni posmatraci. Treba ubaciti Tina Susica da nas makar malo poveze, Viscu i naravno Djurica i ici na sve ili jista.
KB9

#485 Re: Belgija - BiH

Post by KB9 »

Paul F. wrote:
KB9 wrote: ma ovo je zasnovano na haman svakoj utakmici kad smo nesto ocekivali i kad su protivnici bili oslabljeni :mrgreen: mi kad prihvatimo ulogu najveceg moguceg autsajdera il favorita nesto i uradimo al kad ocekujemo nesto gdje u pravilu ne trebamo ocekivat onda budemo vazda donji :-)
Upravo. Belgijanci su favoriti i nek se snalaze u toj ulozi. Mudri Osim je davno rekao da je teže biti favorit. Naši igrači nemaju pritisak obavezne pobjede i u takvim situacijama najbolje igraju.
ko sto sam i napiso danas, cim mi previse poletimo odma nas neko odvali po usima da ne znamo gdje smo :lol:
groove

#486 Re: Belgija - BiH

Post by groove »

Jack Be Nimble wrote:Ne znam sto ste krenuli na Mesu? Sta god da postavi protiv jacih ekipa biće ista prica. Dzaba postava kada ne znamo prenijeti loptu iz odbrane u centar pa dalje.
pa ako ekipa nije u stanju prenijeti loptu onda je to do trenera.
vidis ne ide, reaguj.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#487 Re: Belgija - BiH

Post by pici »

mešHa.BA živ bijo ubaci tokijsku momčad do kraja kvalifikacija a ovima zavali na saradnji i pošalji u matične klubove... malog princa, spaHu i džekana dadni sat s posvetom "Rastajemo se mi"
Saian

#488 Re: Belgija - BiH

Post by Saian »

KatarinaKosaca wrote:Prijenos na marca,com, kaze da,se «vucemo po tetenu kao na kraju treninga»
pa velikoduno od njih, Dzeko, ako se saaamo maaaalko manje bude kretao doci ce Sijuksi da se mole oko njega i prinose mu zrtve
Paul F.

#489 Re: Belgija - BiH

Post by Paul F. »

Po meni, nismo loše igrali. Fino smo im blokirali bokove gdje su najopasniji a oni Pjanića gdje smo mi najopasniji. Sretno momci u drugom poluvremenu.
TAFKAP

#490 Re: Belgija - BiH

Post by TAFKAP »

bez promjene :-)
nema me tamo

#491 Re: Belgija - BiH

Post by nema me tamo »

Saian wrote:
KatarinaKosaca wrote:Prijenos na marca,com, kaze da,se «vucemo po tetenu kao na kraju treninga»
pa velikoduno od njih, Dzeko, ako se saaamo maaaalko manje bude kretao doci ce Sijuksi da se mole oko njega i prinose mu zrtve
:D
Idemedosumom

#492 Re: Belgija - BiH

Post by Idemedosumom »

Pjanić out :evil:
leo karan

#493 Re: Belgija - BiH

Post by leo karan »

lijek-za-sve wrote:ni sa Papetom nismo imalo ovakvo lose poluvrijeme .... :zid:
Nermin Sabic je doktor analize fudbala za Konjica, Refika i slične.
BarbaDue

#494 Re: Belgija - BiH

Post by BarbaDue »

samo je nemojte loptu vraćati begoviću...tita vam
AmiĐa_Idriz

#495 Re: Belgija - BiH

Post by AmiĐa_Idriz »

Joj ovog Atkinsona kakvo je ovo smeće, Englezima sem Klatenburga ne treba dozvoliti da sudi.

Pape OUT!
ultima_palabra

#496 Re: Belgija - BiH

Post by ultima_palabra »

Nema izmjena na poluvremenu? To je za otkaza momentalnog...
Logovan

#497 Re: Belgija - BiH

Post by Logovan »

Jack Be Nimble wrote:Ne znam sto ste krenuli na Mesu? Sta god da postavi protiv jacih ekipa biće ista prica. Dzaba postava kada ne znamo prenijeti loptu iz odbrane u centar pa dalje.
I ko je kriv što ne znamo prenijeti loptu?

Grčka vodi 2:0, a Estonija 1:0.
Tuzla111

#498 Re: Belgija - BiH

Post by Tuzla111 »

Jack Be Nimble wrote:Znate onu staru "2:0 je najgori rezlutat na poluvremenu" mozemo mi to stici :bih:
4
ja sam to htio da kazem.
PO mom iskustvu, 2-0 je veoma nezgodan rezultat, samo nam jedan gol treba i u igri bi bili ponovo a ako bi se to desilo onda bi oni bili malo zbunjeni sot bi mi mogli iskoristiti za drugi gol.

Kako god, Lulic mor nazad na svoju strnu, a Visca na desnu. Ibaciti Jajala i Spahica a uvesti nekog ko je brzi sa loptom.
Point.

#499 Re: Belgija - BiH

Post by Point. »

Ogadicemo im fudbal u drugom.
sumirprimus

#500 Re: Belgija - BiH

Post by sumirprimus »

Vedo je ovde jos i najborbeniji.imo je dva tri starta ko na termiu...
Ovo ostalo ko dom penzionera sa beneficijama najboljim babama na svowm spratu..
Eto mesha smijel koje nezgodno pitanje sad?
A sto nemamo srece s ovim nasim francuzima u pm...sve nekakvi tetkasti
Locked