I ja sam nacuo, ali nisam prisustvovao raspletudale cooper wrote:Najveći skandal kojeg ja pamtim je onaj sa onom famoznom malomplavookom alias eurosom alias bogapitajko.![]()
Po svemu sudeći ta (taj?) je navukla popriličan broj forumaša na svoju priču. Čini mi se da se i sada neki
boje spomenuti njeno ime. Forumska verzija Voldemorta.Pozadinu svega toga sam tek kasnije načuo, ali
sam prisustvovao raspletu u realnom vremenu.
Leksikon foruma sax i klix
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#476 Re: Leksikon foruma sax i klix
- muha_sa
#477 Re: Leksikon foruma sax i klix
da ti je znat--haaaaaaaaaaaa_BataZiv_0809 wrote:I ja sam nacuo, ali nisam prisustvovao raspletudale cooper wrote:Najveći skandal kojeg ja pamtim je onaj sa onom famoznom malomplavookom alias eurosom alias bogapitajko.![]()
Po svemu sudeći ta (taj?) je navukla popriličan broj forumaša na svoju priču. Čini mi se da se i sada neki
boje spomenuti njeno ime. Forumska verzija Voldemorta.Pozadinu svega toga sam tek kasnije načuo, ali
- supercali
#478 Re: Leksikon foruma sax i klix
Respo je bio nickotherside wrote: znam da si ti respo al se ne sjecam kafekoji je tad bio nick?
halali, ne bih da ti kvarim reputaciju
skakavca se nerado sjecam
Ti si vozila crvenu fabiju jel tako nekad oko 2008-e
- jao_situacije
#479 Re: Leksikon foruma sax i klix
jel bila još neka hajka na respu oko slika, ili je to taCapajebo wrote:A hajka na respu kad je postavio slike svih cura koje je im'o na msn-u? Al' one male, bas sa msn-adale cooper wrote:Najveći skandal kojeg ja pamtim je onaj sa onom famoznom malomplavookom alias eurosom alias bogapitajko.![]()
sam prisustvovao raspletu u realnom vremenu.![]()
![]()
- otherside
#480 Re: Leksikon foruma sax i klix
sve zna coek...da tebi tad nije bio nick scooter? mozda?supercali wrote:Respo je bio nickotherside wrote: znam da si ti respo al se ne sjecam kafekoji je tad bio nick?
- supercali
#481 Re: Leksikon foruma sax i klix
Tad mi jedna prijetila na ppCapajebo wrote:A hajka na respu kad je postavio slike svih cura koje je im'o na msn-u? Al' one male, bas sa msn-adale cooper wrote:Najveći skandal kojeg ja pamtim je onaj sa onom famoznom malomplavookom alias eurosom alias bogapitajko.![]()
![]()
A stavio te slike jer da sam stavio ostale odrobijale bi me
A bilo je i osralih slika preko drugih kanala
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#482 Re: Leksikon foruma sax i klix
ma ne znaju ovi sto nisu bili na BCZoya wrote:Svi znaju bona Koji jeplain vanilla wrote:Cudi me da niko nije spomenuo Seherzadu, to ce raja s BC znati
Prvo je prijetila, a onda i ostvarila prijetnju..objavila je intimne slike jednog forumasa![]()
s obzirom da je taj forumas jos uvijek tu, necemo ga imenovati![]()
Sjećam se jedne njene poruke kad je napisala 'JA SAM TI PLJUNULA NA KOMBI'. I danas se smijem kad se sjetim
a sta se sve izdesavalo dok je bila aktivna tema udaja/zenidba
jedna forumasica mi je pricala da je poslije proganjala zena forumasa s kojim je isla na kafu
i tako
- Capajebo
#483 Re: Leksikon foruma sax i klix
Nije respo (koliko ja znam) bio upleten u tu zavrzlamu oko Eurose. Mislim, nju ni KGB ne bi raskrink'o...jao_situacije wrote:jel bila još neka hajka na respu oko slika, ili je to taCapajebo wrote: A hajka na respu kad je postavio slike svih cura koje je im'o na msn-u? Al' one male, bas sa msn-a![]()
![]()
Tada su atributi bili Sirijasupercali wrote: Tad mi jedna prijetila na pp
A bilo je i osralih slika preko drugih kanala
- supercali
#484 Re: Leksikon foruma sax i klix
Bila je jednom ta kad sam samo slike sa msn-a postavio a jos jednom kad sam im sa racunara skidao pa se one pitale kakojao_situacije wrote:jel bila još neka hajka na respu oko slika, ili je to taCapajebo wrote:A hajka na respu kad je postavio slike svih cura koje je im'o na msn-u? Al' one male, bas sa msn-adale cooper wrote:Najveći skandal kojeg ja pamtim je onaj sa onom famoznom malomplavookom alias eurosom alias bogapitajko.![]()
![]()
-
Zoya
#485 Re: Leksikon foruma sax i klix
Awww, ozbiljno?!plain vanilla wrote:ma ne znaju ovi sto nisu bili na BCZoya wrote:Svi znaju bona Koji jeplain vanilla wrote:Cudi me da niko nije spomenuo Seherzadu, to ce raja s BC znati
Prvo je prijetila, a onda i ostvarila prijetnju..objavila je intimne slike jednog forumasa![]()
s obzirom da je taj forumas jos uvijek tu, necemo ga imenovati![]()
Sjećam se jedne njene poruke kad je napisala 'JA SAM TI PLJUNULA NA KOMBI'. I danas se smijem kad se sjetim![]()
a sta se sve izdesavalo dok je bila aktivna tema udaja/zenidba![]()
jedna forumasica mi je pricala da je poslije proganjala zena forumasa s kojim je isla na kafu![]()
![]()
i tako
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#486 Re: Leksikon foruma sax i klix
Jbga visim na forumu, a propustio sam i ovo i NiN-ov ispadmuha_sa wrote: da ti je znat--haaaaaaaaaaaa![]()
- supercali
#487 Re: Leksikon foruma sax i klix
Moguce scooter21ba jos post9ji tema cestitaj rodjendan clanuotherside wrote:sve zna coek...da tebi tad nije bio nick scooter? mozda?supercali wrote:Respo je bio nickotherside wrote: znam da si ti respo al se ne sjecam kafekoji je tad bio nick?
Al tad nekad me zoom banovao trajno jer sam nekoj forumasici rekao nije moderator svemoguci pa da zna sve
A prepirka je bila tipa je li tito na neretvu isao sa 50 ili 60 vojnika ja tvrdio jedno ona drugo
Kaze vidjet cemo kad dodje moderator pa ce on reci sta je tacno
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#488 Re: Leksikon foruma sax i klix
ne bi vjerovala koliko se ljudi javljalo, inbox mi je uvijek bio zatrpanZoya wrote: Awww, ozbiljno?!![]()
A sviju tu,jesi li ikog sparila na toj temi?
bas dosta se ljudi upoznalo preko teme
5-6 parova se kasnije pohvalilo ozbiljnom vezom
- dječak sa šibicama
#489 Re: Leksikon foruma sax i klix
Vila s` Mojmiladale cooper wrote:Najveći skandal kojeg ja pamtim je onaj sa onom famoznom malomplavookom alias eurosom alias bogapitajko.![]()
- Connaisseur Karlin
#490 Re: Leksikon foruma sax i klix
supercali wrote:Pa jesi isla s respom na kafu doduse grupnuotherside wrote:je ko ti?supercali wrote:Otherside je bila redovna na kafama i na izletu za skakavac![]()
tita mi, jos ce ispasti da sam s respom isla na kafu
I da ja sam respo
- Digla_da_kreci
#491 Re: Leksikon foruma sax i klix
Pratila sam i ja uzivo razvoj dogadjaja sa malomplavookom, oni sto su ostali do kasno u noc su mogli upratiti detaljnije...
nije se to tako davno desilo, prosle il pretprosle godine...
Stvarno treba ovdje tema skandali sa foruma
Sjetila sam se i @alkalne_baterije, i upravo sam provirila na onaj drugi forum i vidim tamo je aktivna.. bila je draga i ovdje je neko pravo naljutio i otisla je. Mislim da je @djecak nesto zezao, ali nisam sigurna
nije se to tako davno desilo, prosle il pretprosle godine...
Stvarno treba ovdje tema skandali sa foruma
Sjetila sam se i @alkalne_baterije, i upravo sam provirila na onaj drugi forum i vidim tamo je aktivna.. bila je draga i ovdje je neko pravo naljutio i otisla je. Mislim da je @djecak nesto zezao, ali nisam sigurna
- supercali
#492 Re: Leksikon foruma sax i klix
To oko eurose ne znam nisam bas upucen u tu zavrzlamu do krajaCapajebo wrote:Nije respo (koliko ja znam) bio upleten u tu zavrzlamu oko Eurose. Mislim, nju ni KGB ne bi raskrink'o...jao_situacije wrote:jel bila još neka hajka na respu oko slika, ili je to taCapajebo wrote: A hajka na respu kad je postavio slike svih cura koje je im'o na msn-u? Al' one male, bas sa msn-a![]()
![]()
Tada su atributi bili Sirijasupercali wrote: Tad mi jedna prijetila na pp
A bilo je i osralih slika preko drugih kanala![]()
To je nesto amiliana raskrinkala koliko se sjecam
Nesto slike od necije komsinice i sl
-
Zoya
#493 Re: Leksikon foruma sax i klix
Znači urodilo plodomplain vanilla wrote:ne bi vjerovala koliko se ljudi javljalo, inbox mi je uvijek bio zatrpanZoya wrote: Awww, ozbiljno?!![]()
A sviju tu,jesi li ikog sparila na toj temi?
bas dosta se ljudi upoznalo preko teme
5-6 parova se kasnije pohvalilo ozbiljnom vezom
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#494 Re: Leksikon foruma sax i klix
Najveći koji je otišao javnodale cooper wrote:Najveći skandal kojeg ja pamtim je onaj sa onom famoznom malomplavookom alias eurosom alias bogapitajko.![]()
-
radostan dan
#495 Re: Leksikon foruma sax i klix
A rasprava o najboljoj guzi foruma?
- otherside
#496 Re: Leksikon foruma sax i klix
supercali wrote:Moguce scooter21ba jos post9ji tema cestitaj rodjendan clanuotherside wrote:sve zna coek...da tebi tad nije bio nick scooter? mozda?supercali wrote: Respo je bio nick
Al tad nekad me zoom banovao trajno jer sam nekoj forumasici rekao nije moderator svemoguci pa da zna sve
A prepirka je bila tipa je li tito na neretvu isao sa 50 ili 60 vojnika ja tvrdio jedno ona drugo
Kaze vidjet cemo kad dodje moderator pa ce on reci sta je tacno
- dječak sa šibicama
#497 Re: Leksikon foruma sax i klix
Eno sad, djecak za sve kriv
Ne znam ja tu alkalnu, ja sam se posvadjao sa drekalicom na onom forumu, jedino ako je ona alkalna.
Sto se tice skandala, ja ne znam ni za jedan, a izgleda ih je bilo preko nekoliko... i sve djecak mahalusa

Ne znam ja tu alkalnu, ja sam se posvadjao sa drekalicom na onom forumu, jedino ako je ona alkalna.
Sto se tice skandala, ja ne znam ni za jedan, a izgleda ih je bilo preko nekoliko... i sve djecak mahalusa
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#498 Re: Leksikon foruma sax i klix
Kad su skandali u pitanju, nista me ne zanima, a sve zelim da znam. 
- jao_situacije
#499 Re: Leksikon foruma sax i klix
jest jest, pa te prijavile administracijisupercali wrote: Bila je jednom ta kad sam samo slike sa msn-a postavio a jos jednom kad sam im sa racunara skidao pa se one pitale kako
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#500 Re: Leksikon foruma sax i klix
A joooooj u koje je se tracanje tema pretvorila. Nit znam ko kad sa kim i koga, niti me zanima....