Rado bi se ženio al me neće nijedna ja sam ko sda pred izbore neće me niko al njih posle izbora hoće svakocostacurta wrote:Glasaj, ko ti braniputokaz1 wrote:Ja bi za J.I.
M akav SBB ili DF ništa od njih nemaparodija na Ovo malo duše:
"Ženi se, ko ti brani!"
Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
-
putokaz1
#476 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
-
sumirprimus
#477 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
bolje se nemoj zenit.sve ce ti zabranit pa i glasat..
-
putokaz1
#478 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Ja ljevičar a žena sda...šta da radimo?Da uđemo u koaliciju?sumirprimus wrote:bolje se nemoj zenit.sve ce ti zabranit pa i glasat..
-
sumirprimus
#479 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
tu se druze nece znat ko koga...da prostisputokaz1 wrote:Ja ljevičar a žena sda...šta da radimo?Da uđemo u koaliciju?sumirprimus wrote:bolje se nemoj zenit.sve ce ti zabranit pa i glasat..
-
putokaz1
#480 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Nekada Predsjednik OO SDP Lukavac bio je oženjen članicom SDA.
Zato se uvjek govorilo da su koalicija,da je TAJ najveći kadar SDA.
SDA vlada od 2004-najvjerovatnije do sad
Zato se uvjek govorilo da su koalicija,da je TAJ najveći kadar SDA.
SDA vlada od 2004-najvjerovatnije do sad
-
sumirprimus
#481 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
ha ja se ne zajebavam, kad se ozenis postojace samo jedna politika.
zenina!
zenina!
-
putokaz1
#482 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Zato su tada SDA ovci dopisivali glasove tom SDP ovcu koji je prošao u parlament.sumirprimus wrote:ha ja se ne zajebavam, kad se ozenis postojace samo jedna politika.
zenina!
- MikroBelaj
#483 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Sutra ide sutnja,stoga sretno gradonacelniku Jasminu Imamovicu

-
costacurta
#484 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Veceras sam im jebo kevu kod BKCa, napravili kreteni kolonu, ko da su svatovi, to zastave, to razglas samo sam čekao Marš na Drinu da zasvira, oni se sačekuju ne možeš proći. Klošarluk mrtvi. E Jasmine jesi jebo socijaldemokratiju za sva vremena, ili što bi reko HusnijaMikroBelaj wrote:Sutra ide sutnja,stoga sretno gradonacelniku Jasminu Imamovicu![]()
![]()
-
babanovac
#485 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Docekao sam i taj dan... Zena mi umene, od direktora javnog preduzeca, pozvana na "saslusanje" . Tutnuo joj papiric sa brojevima kandidata SDA za koje treba glasati. Klej, zlatni ljiljane, mogu ti reci da nisi u opciji. Ima 5, ima i 7, ali tebe 6 preskocise. Direktor je inace zlatni student vecernjeg univerziteta, negdje u srednjoj Bosni. Upisao u 43., diplomirao u 45., cetverogodisnji studij. Nedaj se Bosno.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#486 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
prosli su i pored moje zgradecostacurta wrote:Veceras sam im jebo kevu kod BKCa, napravili kreteni kolonu, ko da su svatovi, to zastave, to razglas samo sam čekao Marš na Drinu da zasvira, oni se sačekuju ne možeš proći. Klošarluk mrtvi. E Jasmine jesi jebo socijaldemokratiju za sva vremena, ili što bi reko HusnijaMikroBelaj wrote:Sutra ide sutnja,stoga sretno gradonacelniku Jasminu Imamovicu![]()
![]()
![]()
mozda nam se Jasmin ozenio
samo da ne pokusa stici Berbu sa zenidbama
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#487 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
za koga ces ti.macko? Bas me zanima kako ce biti kod vas....plain vanilla wrote:
prosli su i pored moje zgrade
mozda nam se Jasmin ozenio![]()
-
costacurta
#488 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Opa, ovo ono a vamo javna ustanova, sve se nemababanovac wrote:Docekao sam i taj dan... Zena mi umene, od direktora javnog preduzeca, pozvana na "saslusanje" . Tutnuo joj papiric sa brojevima kandidata SDA za koje treba glasati. Klej, zlatni ljiljane, mogu ti reci da nisi u opciji. Ima 5, ima i 7, ali tebe 6 preskocise. Direktor je inace zlatni student vecernjeg univerziteta, negdje u srednjoj Bosni. Upisao u 43., diplomirao u 45., cetverogodisnji studij. Nedaj se Bosno.
plain vanilla wrote:prosli su i pored moje zgradecostacurta wrote:Veceras sam im jebo kevu kod BKCa, napravili kreteni kolonu, ko da su svatovi, to zastave, to razglas samo sam čekao Marš na Drinu da zasvira, oni se sačekuju ne možeš proći. Klošarluk mrtvi. E Jasmine jesi jebo socijaldemokratiju za sva vremena, ili što bi reko HusnijaMikroBelaj wrote:Sutra ide sutnja,stoga sretno gradonacelniku Jasminu Imamovicu![]()
![]()
![]()
mozda nam se Jasmin ozenio![]()
- KatarinaKosaca
#489 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
A koliko.vam sevputa taj berba zenio? 
- plain vanilla
#490 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
pa za gradonacelinka se jos nisam odlucilaKatarinaKosaca wrote: za koga ces ti.macko? Bas me zanima kako ce biti kod vas....
u igri su Bato i Jasmin, ostali nemaju sanse pobijediti
e sad, ne bih glasala za SBB taman da se mati moja kandidovala, tako da ne dolazi u obzir
ostaje Jasmin, koji zasluzuje samo glas protiv SBB/SDA, nikako nekim svojim radom
za vijece sam odlucila, glasam za Mensura Alica, vlasnika fabrike Menprom
on je u nekakvoj Alternativi
cula sam da je pomagao i bolesnim i siromasnim u G.Tuzli (mjestu gdje se ta fabrika nalazi), da je trojici demobilisanih boraca sagradio kuce (male, ali kuce), da je dosta ljudi zaposlio
da se razumijemo, ovo sam cula prije izbora i kampanje, tako da eto, moj glas ide njemu
- plain vanilla
#491 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Berba je bio zet Selima Beslagica, zato se pricalo o njegovim zenidbama/razvodimaKatarinaKosaca wrote:A koliko.vam sevputa taj berba zenio?
koliko sam upoznata, zenio se cetiri puta
sad je zenu stavio na listu
- KatarinaKosaca
#492 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
hvala draga moja. Sretno..plain vanilla wrote:Berba je bio zet Selima Beslagica, zato se pricalo o njegovim zenidbama/razvodimaKatarinaKosaca wrote:A koliko.vam sevputa taj berba zenio?
sad je zenu stavio na listu
- plain vanilla
#493 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
hvala, i vama sretno... ovdje pamet ne pomaze, sad nam sreca trebaKatarinaKosaca wrote:hvala draga moja. Sretno..plain vanilla wrote:Berba je bio zet Selima Beslagica, zato se pricalo o njegovim zenidbama/razvodimaKatarinaKosaca wrote:A koliko.vam sevputa taj berba zenio?
sad je zenu stavio na listu![]()
![]()
-
costacurta
#494 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Nemoj Bećo, nemoj zbog Slobode ako ništa!plain vanilla wrote: pa za gradonacelinka se jos nisam odlucila
e sad, ne bih glasala za SBB taman da se mati moja kandidovala, tako da ne dolazi u obzir
ostaje Jasmin, koji zasluzuje samo glas protiv SBB/SDA, nikako nekim svojim radom
Nema Bato veze sa nacionalizmom nit kriminalom, momak iz čaršije regularan 100%. Jasmi nije dobar s glavom, nikako. Radje onda Gadži daj glas, samo ne njemu. Valja nama ratovati na forumu s pitarima i šibicarima još puno godina, s ovim labudom mi moremo komotno pod ključ onu temu o Slobodi za mjesec dana.
-
babanovac
#495 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
costacurta wrote:Opa, ovo ono a vamo javna ustanova, sve se nemababanovac wrote:Docekao sam i taj dan... Zena mi umene, od direktora javnog preduzeca, pozvana na "saslusanje" . Tutnuo joj papiric sa brojevima kandidata SDA za koje treba glasati. Klej, zlatni ljiljane, mogu ti reci da nisi u opciji. Ima 5, ima i 7, ali tebe 6 preskocise. Direktor je inace zlatni student vecernjeg univerziteta, negdje u srednjoj Bosni. Upisao u 43., diplomirao u 45., cetverogodisnji studij. Nedaj se Bosno.doktore dokotre
, nipošto glas nacionalistima, Klej je jedan od najžešćih.
plain vanilla wrote:costacurta wrote:zet:
Klej je legenda. No, preskacu ga, kao i Haruna na opstim.
- plain vanilla
#496 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
ne mozes biti regularan ako si u Radoncicevoj stranci, niko me ne moze ubijediti u drugacijecostacurta wrote:
Nemoj Bećo, nemoj zbog Slobode ako ništa!
Nema Bato veze sa nacionalizmom nit kriminalom, momak iz čaršije regularan 100%. Jasmi nije dobar s glavom, nikako. Radje onda Gadži daj glas, samo ne njemu. Valja nama ratovati na forumu s pitarima i šibicarima još puno godina, s ovim labudom mi moremo komotno pod ključ onu temu o Slobodi za mjesec dana.
a Jasmin, takodjer, ne zasluzuje glas, to se slazem
Gadzo je samo rasipanje glasova
-
babanovac
#497 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Eto te ko Dragan Tesa. Tuzit ce Jasmina, al nece tuzit zdravstveno osiguranje, jer kao osiguranik mora naokolo skupljati donacije za lijecenje.costacurta wrote:Nemoj Bećo, nemoj zbog Slobode ako ništa!plain vanilla wrote: pa za gradonacelinka se jos nisam odlucila
Otvorit cemo nova radna mjesta, otvorit cemo jos apoteka i veledrogerija, koje stvaraju novu vrijednost i puhaju novac iz vasih fondova. Bosanski "pseudokapitalisti" boje se otvorenog trzista.
-
costacurta
#498 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Drug da se razumijemo,babanovac wrote:
Eto te ko Dragan Tesa. Tuzit ce Jasmina, al nece tuzit zdravstveno osiguranje, jer kao osiguranik mora naokolo skupljati donacije za lijecenje.
Otvorit cemo nova radna mjesta, otvorit cemo jos apoteka i veledrogerija, koje stvaraju novu vrijednost i puhaju novac iz vasih fondova. Bosanski "pseudokapitalisti" boje se otvorenog trzista.
pun qrac stvari u ovoj zemlji se mora popraviti, jedan od sektora gdje najviše curi i gdje najviše lopovluka ima je zdravstvo, ti kao neko ko radi u zdravstvenoj instituciji bi trebao to da znaš bolje od mene.
Nije za to i takvo stanje Bato kriv, ustvari i jeste ali minorno u odnosu na mnoge druge. Najviše korupcije se dešava na relaciji doktori-farmaceutske kuće, to su strašna lobiranja i utjecaji i sa tim se teško boriti, to nije samo problem BiH to se dešava i u mnogo uredjenijim zemljama. Ono u čemu je razlika izmedju nas i njih je što su rekli doktorima u Njemačkoj da će da se halale sa diplomama, dozvolama za rad, članstvima u ljekarskim komorama, dugogodišnjim zatvorskim kaznama ukoliko budu primali "brajberi". E odatle treba krenuti, pitanje je ima li Bato muda za to? Ne znam ali bih volio da mu se pruži prilika da izmedju ostalog proba srditi stanje u tom sektoru. Ono što znam je da Jasmin i SDP SIGURNO nemaju muda niti su bili voljni da riješe to pitanje, ne vidim zašto bi im trebalo dati još 4 godine ako za 16 godina nisu uradili apsolutno ništa, čak ni u Domu zdravlja tj instituciji čiji su oni vlasnik, jel.
Code: Select all
Klej je legenda. No, preskacu ga, kao i Haruna na opstimCode: Select all
ne mozes biti regularan ako si u Radoncicevoj stranci, niko me ne moze ubijediti u drugacije
a Jasmin, takodjer, ne zasluzuje glas, to se slazem
Gadzo je samo rasipanje glasovaJasminu dati glas to znači status quo još naredne 4 godine, pa malo li je bilo 16?! I ne mogu mu halaliti ni KK a da mu dopustim da ugasi i FK sa Senadom, Suljom i Indirom?
AL nea veze, kako god ti odlučiš bićeš moja drugarica.......... al, et de razmisli još jednom
-
babanovac
#499 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Korupcija na liniji doktor-farmaceutske kuce je minorna iz ugla preprodavaca, ogromna iz ugla pacijata i ljekara. Sto se tice kvaliteta zdravstva, nedo bog da ti nesto zatreba. Neko je promet lijekovima stavio u ruke privatnicima. Najprofitabilniji dio zdravstva. Kupis od Bosnalijeka u Sa, prodas Muji u Lukavcu i zaradis 100%. Sve uz aminovanje fonda zdravstvenog osiguranja. Jel to stvaranje nove vrijednosti o kojoj Bato prica? Elitizam. Kriminal u rukavicama. Ja kao komunjara, stavio bi promet lijekovima u drzavne ruke. Sav zaradjeni novac bi isao pacijentima i zdravstvenim ustanovama. Ako ovo nije moguce, raspustiti fond zdravatvenog osiguranja kakav danas poznajemo, dozvoliti osiguravajucim kucama da ovo uvrste u ponudu i zakljucen problem. Ugasiti i javne zdravstvene ustanove, osnovat privatne, pa na ledinu. Ko zna, imace pacijente, ko nezna, nece. U Uniqi, za 9000 km godisnje, imas lijecenje cetveroclane porodice u iznosu od 4000000 mil km bilo gdje u inostranstvu. Ja skoro pa izdvojim taj novac godisnje i imam mizernu zdravstvenu uslugu unutar TK. Kakve ovo sad veze ima sa lokalnim izborima? Nikakve, osim da ministar zdravstva TK mjesec septembar provede u predizbornoj kampanji. Nikakve, osim da dolazi iz tog "profitabilnog" dijela zdravstva. Usput, ( obzirom da si veliki Slobodin fan) pitaj ga jednom da te odvede na stadion, ako zna gdje je ulaz, evo glava.
Bato je ugodan momak, fin za slusat i za vidjet. Bistriji i britkiji od Jasmina. Krvi? Moze. Pomoci mu da unese cumur? Moze. Glas? Sticajem okolnosti, ni slucajno. Fahro je i bistar i britak.
Bato je ugodan momak, fin za slusat i za vidjet. Bistriji i britkiji od Jasmina. Krvi? Moze. Pomoci mu da unese cumur? Moze. Glas? Sticajem okolnosti, ni slucajno. Fahro je i bistar i britak.
- plain vanilla
#500 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
costacurta
svako treba glasati za koga misli da treba, to je ta demokratija. sto se mene tice, nije demokratija za nas, ali ko mene pita.
elem, dosad sam uvijek nagovara ljude da izadju na izbore, nema veze za koga ce glasati, ali vise nemam elana za to. ko god dosao, nista se nece promijeniti, ipak su ovo opcinski izbori
a sudeci po drzavnoj politici i politicarima, crno nam se pise
nego, ne ostajte ovdje
i sunce tudjeg neba moze grijati k'o sto ovo grije
svako treba glasati za koga misli da treba, to je ta demokratija. sto se mene tice, nije demokratija za nas, ali ko mene pita.
elem, dosad sam uvijek nagovara ljude da izadju na izbore, nema veze za koga ce glasati, ali vise nemam elana za to. ko god dosao, nista se nece promijeniti, ipak su ovo opcinski izbori
a sudeci po drzavnoj politici i politicarima, crno nam se pise
nego, ne ostajte ovdje
i sunce tudjeg neba moze grijati k'o sto ovo grije