Ekspanzija terorizma
- sunceKOtepsija
#476 Re: Ekspanzija terorizma
cekaj polako, da ne prejudiciramo, mi ne znamo ko je s kim pricao
- asurbanipal
#477 Re: Ekspanzija terorizma
arzuhal wrote:Bože dragi, ko je onaj Hassan Haider Diab, otjera me čojk od tv za par minuta, odron...
Pobjegao si od TV-a zato što si vjerovatno prepoznao sebe u njegovom govoru. Mora da si bio među onima što su učili dovu za mubarek Sultana...
- stakasa
#478 Re: Ekspanzija terorizma
Sta mu dode Khediramarschall wrote:njemacki iranac
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#479 Re: Ekspanzija terorizma
Stranac koji mrzi strance? Nesto kao nas Insomnia? 
-
ja71
#480 Re: Ekspanzija terorizma
Sami Khedira je po majci Nijemac a po ocu Tunežaninstakasa wrote:Sta mu dode Khediramarschall wrote:njemacki iranac
- sinuhe
#481 Re: Ekspanzija terorizma
Ovaj iz Minhena me podsjeca na naseg Talovica. Nezadovoljni mladi muskarac. Nista vise od toga.
- enko 1964
- Grijem se na: južnu interkonekciju
#482 Re: Ekspanzija terorizma
Ako je to onaj sa repom, prvi put sam ga vidio onu veče kada je počelo sranje u Turskoj.arzuhal wrote:Bože dragi, ko je onaj Hassan Haider Diab, otjera me čojk od tv za par minuta, odron...
Mljeo je nešto o radikalnoj islamizaciji Turske a kao jedan od navodnih primjera je naveo neku "situaciju" kada mu konobar, u objektu gdje se regularno prodaje alkohol, nije htio dati pivo zato što je musliman.
Kako god okreneš, živimo u vremenu kada su najglasniji budale i ekstremi svih boja i dezena i kada su za njih rezervisani udarni televizijski termini i prve stranice novina i portala.
- Kombat
#483 Re: Ekspanzija terorizma
Matijevic_Vlado wrote:Stranac koji mrzi strance? Nesto kao nas Insomnia?
\ ma jok...to je vise kao rahmetli Zviz!
- Drvosjeca iz Dejcica
#484 Re: Ekspanzija terorizma
Joj jeste to bio komad b... Jos se trudio dokazati kako je njegova mrznja prema strancima opavdana.Kombat wrote:Matijevic_Vlado wrote:Stranac koji mrzi strance? Nesto kao nas Insomnia?
-
sandromen
#485 Re: Ekspanzija terorizma
Lude šije ponovno unose nered na ovaj dunjaluk.Krokodajl wrote:znači ipak arijevac ...
salik na aparatima
-
baxul
#486 Re: Ekspanzija terorizma
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Joj jeste to bio komad b... Jos se trudio dokazati kako je njegova mrznja prema strancima opavdana.Kombat wrote:Matijevic_Vlado wrote:Stranac koji mrzi strance? Nesto kao nas Insomnia?
bosanac:
- insomnia78
#487 Re: Ekspanzija terorizma
Auh brate saliče
Pa i sufije krenule stranputicom?
S moje sokoćalo
Pa i sufije krenule stranputicom?
S moje sokoćalo
- salik79
#488 Re: Ekspanzija terorizma
Teturao se, nije spominjao vjeru, Boga, mezhebe, tarikate, ...uzvikivao je da je Nijemac.
- Drvosjeca iz Dejcica
#489 Re: Ekspanzija terorizma
Kaže ona narodna da nema boljeg Turčina do Srbina, tako odprilike i ovaj Bosanac...vjerovatno Bošnjak.baxul wrote:
bosanac:
-
sandromen
#490 Re: Ekspanzija terorizma
https://www.youtube.com/watch?v=oMJjibTBGl4salik79 wrote:![]()
Teturao se, nije spominjao vjeru, Boga, mezhebe, tarikate, ...uzvikivao je da je Nijemac.Ociti primjer iskompleksiranog lika, ciji roditelji su najvjerovatnije bezbozni rojalisti (kao i ogromna vecina Iranaca u Njemackoj), kojeg je Bog dragi zna sta, ili ko, navelo da ucini to sto je ucinio. Sto vec rece kolega, nesto poput iskompleksiranog Bosnje, masovnog i nasumicnog ubice iz Austrije.
Svjedokinja kaže kako jeste.
Kaže čeljade kako je i ona muslimanka pa je dobro znala šta se ovaj šija dere.
- Drvosjeca iz Dejcica
#491 Re: Ekspanzija terorizma
E ako tako kaže CNN onda sigurno jeste, nema razloga da lažu. Ja ipak više vjerujem bavarskoj policiji.sandromen wrote:https://www.youtube.com/watch?v=oMJjibTBGl4salik79 wrote:![]()
Teturao se, nije spominjao vjeru, Boga, mezhebe, tarikate, ...uzvikivao je da je Nijemac.Ociti primjer iskompleksiranog lika, ciji roditelji su najvjerovatnije bezbozni rojalisti (kao i ogromna vecina Iranaca u Njemackoj), kojeg je Bog dragi zna sta, ili ko, navelo da ucini to sto je ucinio. Sto vec rece kolega, nesto poput iskompleksiranog Bosnje, masovnog i nasumicnog ubice iz Austrije.
-
sandromen
#492 Re: Ekspanzija terorizma
Nekaže CNN nego sestra muslimanka.Drvosjeca iz Dejcica wrote:E ako tako kaže CNN onda sigurno jeste, nema razloga da lažu. Ja ipak više vjerujem bavarskoj policiji.sandromen wrote:https://www.youtube.com/watch?v=oMJjibTBGl4salik79 wrote:![]()
A švabo po Merkelicinoj, nemoj da stvaraš smutnju nego sve to smiri pa nešto i prešuti.
- Drvosjeca iz Dejcica
#493 Re: Ekspanzija terorizma
Sestra muslimanka Laureta...sandromen wrote: Nekaže CNN nego sestra muslimanka.
- insomnia78
#494 Re: Ekspanzija terorizma
Pa znaju ljudi da šiije nisu muslimaniDrvosjeca iz Dejcica wrote:Sestra muslimanka Laureta...sandromen wrote: Nekaže CNN nego sestra muslimanka.Čudno da to ne demantuje bavarska policija, govori da trenutno nema indikacija da je islamski terorizam.
S moje sokoćalo
-
baxul
#495 Re: Ekspanzija terorizma
zašto idete sa tim sektaškim sranjima u svim ovim situacijama. jbte ljudi su izginuli a vama lakne kad nije pripadnik teološke škole sa kojom se vi identifikujete.

haman i bošnjak i bosanac
Drvosjeca iz Dejcica wrote:baxul wrote:
Kaže ona narodna da nema boljeg Turčina do Srbina, tako odprilike i ovaj Bosanac...vjerovatno Bošnjak.

haman i bošnjak i bosanac
-
sandromen
#496 Re: Ekspanzija terorizma
Znaš kako Albanci odvajkada imaju svoja čudna imena.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Sestra muslimanka Laureta...sandromen wrote: Nekaže CNN nego sestra muslimanka.Čudno da to demantuje bavarska policija, govori da trenutno nema indikacija da je islamski terorizam.
https://twitter.com/TarekFatah/status/7 ... 7192688640
Kosovo-born Muslim woman tells CNN, #Munich terrorter yelled "Allah O Akbar"
- salik79
#497 Re: Ekspanzija terorizma
sandromen wrote:https://www.youtube.com/watch?v=oMJjibTBGl4salik79 wrote:![]()
Ne ucitava mi link. Svjedokinja poput one sto je svjedocila da su iracke snage u Kuvajtu vadile novorodjene bebe iz inkubatora i bacale ih na pod?! De malo prekontaj koji mediji to plasiraju! Znam da si islamofob, ali, hvala Bogu, toliko snimaka je nacinjeno, a niti na jednom lik nije spomenuo Boga i vjeru. Naprotiv, uzvikivao je kako je i on Nijemac, svadjajuci se s likom koji mu je govorio da je "scheiss Kanake". Mogao je za to vrijeme, ili ispred McDonaldsa, barem jedan Tekbir donijeti, nebi li bilo uvjerljivije "svjedocenje" te "svjedokinje". Ne budimo smijesni!
- Lakat Jebić
#498 Re: Ekspanzija terorizma
ISIL na aparatima, ne mogu preuzet odgovornost
-
sandromen
#499 Re: Ekspanzija terorizma
salik79 wrote:sandromen wrote:https://www.youtube.com/watch?v=oMJjibTBGl4salik79 wrote:![]()
Ne ucitava mi link. Svjedokinja poput one sto je svjedocila da su iracke snage u Kuvajtu vadile novorodjene bebe iz inkubatora i bacale ih na pod?! De malo prekontaj koji mediji to plasiraju! Znam da si islamofob, ali, hvala Bogu, toliko snimaka je nacinjeno, a niti na jednom lik nije spomenuo Boga i vjeru. Naprotiv, uzvikivao je kako je i on Nijemac, svadjajuci se s likom koji mu je govorio da je "scheiss Kanake". Mogao je za to vrijeme, ili ispred McDonaldsa, barem jedan Tekbir donijeti, nebi li bilo uvjerljivije "svjedocenje" te "svjedokinje". Ne budimo smijesni!
Ma ja.
Tebi uvijek nije otvaralo link kada je nešto bilo na njemu šta tebi neodgovara.
Da nam se ne javljaš iz Irana pa ne možeš na youtube?
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#500 Re: Ekspanzija terorizma
Sjebase im biznisLakat Jebić wrote:ISIL na aparatima, ne mogu preuzet odgovornost