Osmina finala

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Samprotivsviju

#476 Re: Osmina finala

Post by Samprotivsviju »

smijesni_ste wrote:Gleda li iko emisiju i diskusiju na HRT-u nakon utakmice?

Kako kulturno isprozivaše i Čačića i Mandžukića i još neke...pitam se hoćemo li ikad od naših 'stručnjaka' doživjeti nešto slično? :lol: :lol:
Debili

Da je Perisic pogodio ono sad bi hvalospjevke bile za seletkora

Obzirom da nije

Sad je tragicar

Mislim da Cacic nije uradio los posao, bolje od predhodnika kako god
Grean

#477 Re: Osmina finala

Post by Grean »

north wrote:Hrvati previše imaju utakmica na prvenstvima gdje su kao "bolji", a na kraju suha qrca...Turska, Portugal, ne znam sjeća li se neko Njemačke na EURU men se čini 96, kad su zijanili 2-1, bili poprilično bolji cijelu utakmicu....Ne može se tu samo ni na peh vaditi, u 118 minuti se ne jurca ka golu i rizikuješ kontru, ako do tada nisi zabio i naravno ako ne gubiš, onda moraš igrati na sigurno I čekati penale, ko danas švicarci I poljaci gdje ni jedni ni drugi zadjih deset minuta nisu nešto puno pokušavali...Ovi se junački okuražili, nešto pritišću u zadnjim minutama produžetaka, fasuju u 117 minuti i pitaju se kako, pa plači :-) ...Ne može ni tako jebi ga, još jednom im se dešava sam pao sam se ubio....iako realno hrvati su stvarno dobri, vrlo dobri tu nema priče, ali malo samoprecjenjivanje, jebi ga oni u osmini finala na sva zvona pišu kako im je otvoren put do finala :-) , malo kad ne iskoristiš ono malo šansi koje imaš, malo neracionalno igraš u finišu produžetaka i imaš plač i kuknjavu :oops:
Jebiga @north, da je nama docekati da imamo skoro 60% posjeda sa Portugalom i da Portugal prilagodjava svoju igru nama kao sto je to cinio 90 minuta u ovoj utakmici.

Doduse ovo je i novi selektor, mi smo igrali dok su imali ofanzivnije trenere.
insomnia78

#478 Re: Osmina finala

Post by insomnia78 »

relativno84 wrote:
dale cooper wrote:Jebiga...meni je to tužno. :sad: Ta nemogućnost da se izdignemo iznad dnevno-političkih i nacionalnih razmirica. :|
Zalim slucaj ali ne pusimo svi one price ko nas zavadi, svaki poraz agresora lijevo i desno za mene je uspjeh. Tako da ti tuguj ali dozvoli i da se drugi raduju ako si vec toliko sirokih shvatanja.
Bravo
Danas, u 2016-oj mi dolazi s pjesmom u kojoj se spominje 'herceg bosna kao hrvatsko srce ponosno i ja sav sretan trebam navijati za njih :lol: :lol: :lol:
relativno84

#479 Re: Osmina finala

Post by relativno84 »

smijesni_ste wrote:Gleda li iko emisiju i diskusiju na HRT-u nakon utakmice?

Kako kulturno isprozivaše i Čačića i Mandžukića i još neke...pitam se hoćemo li ikad od naših 'stručnjaka' doživjeti nešto slično? :lol: :lol:
Koliko su u soku da po rasporedu za sutra Francuska igra i u 15h i u 21h :lol:
smijesni_ste

#480 Re: Osmina finala

Post by smijesni_ste »

dr socrates wrote:Dočekaše i ovdašnje patriote svojih pet minuta radosti,neka vrijeme je bilo da se malo provesele.Ispade Hrvatska, a još kad bi Đoković izgubio na Vimbldonu bio bi potpuni doživljaj.
Isti su i na b92. Ostale srpske medije ne smijem ni pogledati.

Prema tome..
tututuuuu

#481 Re: Osmina finala

Post by tututuuuu »

Billy The Pljuc wrote:
tututuuuu wrote:cuj zove ljude povampirene ustase. Hrvati bar znaju za kog i zasto navijaju. Zasto navijaju Bosnjaci za Tursku, ili Portugal? Pa sad ti vidi ko je u toj prici "povampiren". Ti si glupan. ajmo dalje.
Glupan ti je tata koji te napravio a i ti si zaostao u razvoju, ne bih da se upustam u prepisku s tobom jer se iskreno plasim da me ne dotuces iskustvom. Da citas i razumijes sta pisem bilo bi ti jasno. Idemo dalje fakat.
citam i razumijem, po tome i vidim da si glupan. o tvom tati ne bih internet ratnice.
Mohamad Sissoko

#482 Re: Osmina finala

Post by Mohamad Sissoko »

tututuuuu wrote:
Billy The Pljuc wrote:
tututuuuu wrote:cuj zove ljude povampirene ustase. Hrvati bar znaju za kog i zasto navijaju. Zasto navijaju Bosnjaci za Tursku, ili Portugal? Pa sad ti vidi ko je u toj prici "povampiren". Ti si glupan. ajmo dalje.
Glupan ti je tata koji te napravio a i ti si zaostao u razvoju, ne bih da se upustam u prepisku s tobom jer se iskreno plasim da me ne dotuces iskustvom. Da citas i razumijes sta pisem bilo bi ti jasno. Idemo dalje fakat.
citam i razumijem, po tome i vidim da si glupan. o tvom tati ne bih internet ratnice.
Sta kaze Covic?Je li kalibrirao aparate na vrijeme?
north

#483 Re: Osmina finala

Post by north »

Grean wrote:
north wrote:Hrvati previše imaju utakmica na prvenstvima gdje su kao "bolji", a na kraju suha qrca...Turska, Portugal, ne znam sjeća li se neko Njemačke na EURU men se čini 96, kad su zijanili 2-1, bili poprilično bolji cijelu utakmicu....Ne može se tu samo ni na peh vaditi, u 118 minuti se ne jurca ka golu i rizikuješ kontru, ako do tada nisi zabio i naravno ako ne gubiš, onda moraš igrati na sigurno I čekati penale, ko danas švicarci I poljaci gdje ni jedni ni drugi zadjih deset minuta nisu nešto puno pokušavali...Ovi se junački okuražili, nešto pritišću u zadnjim minutama produžetaka, fasuju u 117 minuti i pitaju se kako, pa plači :-) ...Ne može ni tako jebi ga, još jednom im se dešava sam pao sam se ubio....iako realno hrvati su stvarno dobri, vrlo dobri tu nema priče, ali malo samoprecjenjivanje, jebi ga oni u osmini finala na sva zvona pišu kako im je otvoren put do finala :-) , malo kad ne iskoristiš ono malo šansi koje imaš, malo neracionalno igraš u finišu produžetaka i imaš plač i kuknjavu :oops:
Jebiga @north, da je nama docekati da imamo skoro 60% posjeda sa Portugalom i da Portugal prilagodjava svoju igru nama kao sto je to cinio 90 minuta u ovoj utakmici.

Doduse ovo je i novi selektor, mi smo igrali dok su imali ofanzivnije trenere.
Nadam se da ne porediš nasi i njih, jer me ni to ne pada na pamet, tako da ne znam što nas sad spominješ :oops: ...Mi smo svoje protiv iraca u baražu poflautali I sad smo nebitni :oops: Pa njima je ovo ispadanje otprilike nama kao kad ne prođemo baraž :oops: .....Kralju, hrvati imaju dva igrača u sredini koji su STANDARDNI pazi sad u Realu I Barci, to skoro nema niko u Evropi, napadača koji je standardan u Juventusu, i još more dobrih igrača...Ne kritikujem ja njih niti im se gluhi bilo smijem, samo kažem da su jako dobri, ali im se često dešava da gube utakmice gdje su kao bili bolji...Ima tu možda i do selektora, jer selector je morao u 115 minuti dati do znnaj igračima da se igra n sigurno, znam da je sada lako pametovati, ali ako radiš taj posao moraš na sve biti spreman..... I naravno do tog samoprecjenjivanja, jer je preserevanje razmišljati o finalu a imaš portugalce u osmini finala, to je već qrčenje bez velikog pokrića :oops:
art vandeley

#484 Re: Osmina finala

Post by art vandeley »

prof.dr.
Image

8)
Logovan

#485 Re: Osmina finala

Post by Logovan »

art vandeley wrote:prof.dr.
Image

8)
Prof. dr. ali za remije. :D
SkyLimit

#486 Re: Osmina finala

Post by SkyLimit »

Cijelo vrijeme dok je trajala utakmica komentarisao sam da je sramota kako se igra, najgora utakmica ikad, najpoštenije bi bilo da obje ekipe ispadnu, ni jedna neće da krene naprijed.

I Hrvatska bude ta koja je prva u 117. minuti krenula naprijed i ispadoše sa EP istog trena.

Obratiti pažnju na Ronaldov sprint koji je prethodio golu. Kao i obično nevjerovatno fizički spreman, u 117. minuti utakmice on istrči sprint kao da je tek ušao u igru, i nije da je ovo sad prvi put da se desilo. Duljević već do 17. minute utakmice izgubi snagu za onakav sprint :D
Last edited by SkyLimit on 26/06/2016 00:25, edited 2 times in total.
It_is_a_Leclerc

#487 Re: Osmina finala

Post by It_is_a_Leclerc »

Ostao je jedan neobojen Aiffelov toranj
I otvoren put do finala
Ostao je status "svjetske nogometne atrakcije"
I ja sam ostao željan Europskog prvenstva
Dok me bude, moja mila.

:lol:
Grean

#488 Re: Osmina finala

Post by Grean »

It_is_a_Leclerc wrote:Ostao je jedan neobojen Aiffelov toranj
I otvoren put do finala
Ostao je status "svjetske nogometne atrakcije"
I ja sam ostao željan Europskog prvenstva
Dok me bude, moja mila.

:lol:
Ne kvari Balasevica, ta mi je bila omiljena, nekad pred rat :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#489 Re: Osmina finala

Post by _BataZiv_0809 »

Hebala vas politika, a i vi nju, jeste i dosadni :-)

Hajmo suditi na osnovu onoga na terenu, a ne na osnovu tribina. Jer na teren se ne dospjeva lako, na tribine, sto stvarne sto virtuelne, moze svako.

Hrvatska je imala sanse, ne bi bilo nezasluzeno da su pobijedili. Ovako promasis par zicera, kazna stize. Sta je tu je. Ko god podcijeni Portugal, taj je prespavao posljednjih 16 godina u fudbalu.
pirmin

#490 Re: Osmina finala

Post by pirmin »

Ja sam tipovao 2-3 bana na ovom pdf pa vi vidite. :D
almirony

#491 Re: Osmina finala

Post by almirony »

relativno84 wrote:
Zalim slucaj ali ne pusimo svi one price ko nas zavadi, svaki poraz agresora lijevo i desno za mene je uspjeh. Tako da ti tuguj ali dozvoli i da se drugi raduju ako si vec toliko sirokih shvatanja.
:thumbup: :thumbup: :bih:
art vandeley

#492 Re: Osmina finala

Post by art vandeley »

Logovan wrote:Prof. dr. ali za remije. :D
igr`o je do 116. minute rutinski povuceno i oprezno, docek`o potom da se protivnik napokon otvori (ko ceka doceka), iskoristio jedinu pravu priliku i takticki uspjesno hladno lik stize do 1/4 finala sa 4. uzastopnim remijem. :D

Fernando Santos! 8)
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#493 Re: Osmina finala

Post by _BataZiv_0809 »

It_is_a_Leclerc wrote:Čestitam nimalo prijateljskom portugalskom narodu .
Neprijateljskom kome?
ExNihilo

#494 Re: Osmina finala

Post by ExNihilo »

pirmin wrote:Ja sam tipovao 2-3 bana na ovom pdf pa vi vidite. :D
Nadajmo se - permanentni. :D
kamen spoticanja

#495 Re: Osmina finala

Post by kamen spoticanja »

Reakcija Strinica prije gola kriminalna :-)
kristina nije normalan...kakav sprint nakon 2 sata fudbala :shock:
portugal na iskustvo...susjedima ostaje da se tjese da su bili hit u grupama :mrgreen: i da su zamalo obojili onu skalameriju
Ripicipi

#496 Re: Osmina finala

Post by Ripicipi »

_BataZiv_0809 wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Čestitam nimalo prijateljskom portugalskom narodu .
Neprijateljskom kome?
A vidis da su svi neprijatelji, agresori, ustase, fasisti itd...
Grean

#497 Re: Osmina finala

Post by Grean »

art vandeley wrote:
igr`o je do 116. minute rutinski povuceno i oprezno, docek`o potom da se protivnik napokon otvori (ko ceka doceka), iskoristio jedinu pravu priliku i takticki uspjesno hladno lik stize do 1/4 finala sa 4. uzastopnim remijem. :D

Fernando Santos! 8)
Dobar trener. Najvrijednije sto Portugal ima.
Logovan

#498 Re: Osmina finala

Post by Logovan »

art vandeley wrote:

Fernando Santos! 8)
To rutinski, povučeno i oprezno, u prevodu znači kockao se. :D Mogao se dobro zajebati. :D Sva sreća pa mu je protivničku reprezentaciju vodio Ante Čačić.

Strašna statistika. :lol:
Image

Ronaldov sin. :lol:
Image
ExNihilo

#499 Re: Osmina finala

Post by ExNihilo »

Kako su tužni ljudi koji sport isključivo gledaju kroz politiku, pa ne mogu sjesti i pogledati utakmicu bez pretresanja historije do drevne Mezopotamije.
smijesni_ste

#500 Re: Osmina finala

Post by smijesni_ste »

Da je nama doći do faze da šokantno ispadamo na prvenstvima, ali kako je krenulo svakih 10 godina ćemo na neko takmičenje otići :roll: :roll:
Locked