Ja nisam imao posla sa rusima ali po mom misljenju jaci su od poljaka, nisu nabildani i napuhani kao poljaci ali imaju tehniku i organizaciju.Nadzorna_ploca wrote:Sasvim dovoljno od vas. Moji izvori kažu da ste generalno razocarani poljacima i da je dosta bolji utisak na BBB ostavila ruska ekipa.RepublikanskaGarda wrote:Vezano za sukob BBB-a i Terormachina(Lechovi huligani)....posto sam bio tamo prica ide ovako, nas 40-ak je sjedilo u bircu u Poznanu kad su u kafic dosla dvojca likova cca 2.02, 130 kg. Predlozili su nam prvo da se obracunamo u nekoj njihovoj dvorani di oni imaju svoju huligansku MMA ligu, pa je prijedlog bio da se obracunamo na nekoj livadi van grada i nakon sto sto smo ih sterali u pm nakon 40-ak min se vratilo njih stotinjak i zasulo nas casama, stolicama, stolovina a mi naravno uzvratili, bilo je i nesto saketanja ali nista strasno. Nakon dolaska murije ovi su se razbjezali. Uglavnom to nema veze sa ultra svijetom i kao sto je netko napisao sa ovakvim budalama u sori na sake i to 1 na 1tesko tko moze izac na kraj, kao da se ides sorat sa Mirkom Filipovicem.
Navijaci na EURO 2016
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
RepublikanskaGarda
#476 Re: Navijaci na EURO 2016
-
nema me tamo
#477 Re: Navijaci na EURO 2016
Haha, znaš ko je dobio zatvorske kazne i zabrane?Tomahawk11 wrote:Pa lahko je hvatati Engleze, em su pjani ko guzice, em ih Rusi razbili, murija samo pokupila iza njih
Ovi što su bili krvavi na podu i što su dali imena policiji na licu mjesta.
-
Fudo387
#478 Re: Navijaci na EURO 2016
Jbg, nisam ni citao. Kontam dok je na ovoj temi da ga je neko umlatio. Logicno.AmiĐa_Idriz wrote:insomnia78 wrote: Pao frajer sa zida ba![]()
Stvarno zalosno, lozis se na te huligane, i umjesto da te udavi kakav ludi Rus ti upadnes sa zida.
A u pm, tragedija.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#479 Re: Navijaci na EURO 2016
Pa to ti pricamnema me tamo wrote:Haha, znaš ko je dobio zatvorske kazne i zabrane?Tomahawk11 wrote:Pa lahko je hvatati Engleze, em su pjani ko guzice, em ih Rusi razbili, murija samo pokupila iza njih
Ovi što su bili krvavi na podu i što su dali imena policiji na licu mjesta.![]()
![]()
-
RepublikanskaGarda
#480 Re: Navijaci na EURO 2016
Uglavnom od hrvata ne ocekujte neke velike ekcese, samo cca 1500-2000 BBB-a se nalazi na crnim Dinamovim, HNS-ovim i policijskim listama a oni najgori su u prdekanama trenutno, torcida bojkotira utakmice ....bar oni najvatreniji ne kazem da nema navijaca dinama i hajduka ali vecina onih "hardcore" nisu u francuskoj.
-
ibizza
#481 Re: Navijaci na EURO 2016
Ma nista ovo, kamenjanje kalsicno...ovi stavili stolice na glavu i trce -iskustvoTomahawk11 wrote:Bosanski_kralj wrote:Ima li kakav dobar snimak duela Hordi i njih?
Official info from main hospital in Sarajevo says total of 18 people are injured during the fights. 11 Bosnian and 7 Polish.
http://www.ultras-tifo.net/photo-news/3 ... 72015.html
https://www.youtube.com/watch?v=NlA83k6izOY
https://www.youtube.com/watch?v=thXOm__QS6Q
- Chisum
#482 Re: Navijaci na EURO 2016
Evo neke Poljake ponijela pjema... rasutase ih Rusi u pet sekundi.
Vidim majicu, Zenitov "Music Hall" - ovi poljski klinci bas odabrase momenat kad ce i kome da zapjevaju...
Last edited by Chisum on 13/06/2016 21:03, edited 1 time in total.
-
Haj_Halve
-
RepublikanskaGarda
#484 Re: Navijaci na EURO 2016
Ma nema nikad postene sore, uvijek je nekoga vise.....ako nista.....sve to dogovoreno i organizirano meni je bezveze ....ajde onako spontano , splet nesretnih okolnosti i to...Ma znam brate opcenito kakve su nam ekipe redom..
Kad si se šutao zadnji put s nekim po Hrvatskoj fer?
Ne mislim dakle na livadu nego opcenito da je neko spustio neko oružje i malo se pošaketao ako si ikad..
Sve se svodi kamena s ramena i standardno..
Bukvalno terminatori za raznorazne pičkice koji bjeze na prvi pokret policije, a laju prije toga i puste konstantno da naplate ovi iz prvih redova.
- insomnia78
#485 Re: Navijaci na EURO 2016
Nije tacnoEdin H. wrote:Dakle Francuzi I njihov pravosduno polcijski system su stvarno tragikomicni, ne cudi me ona serija Alo, Alo...zenit dozic wrote:
A što se mene tiče ovi idioti sa prvenstva, ovi s klipa i sveukupno huligani što samo traže kako će nekoga prebiti ko ovaj naš s foruma![]()
samo u kamenolom na par godina i tucaj kamen.
ne kontam koja je fora skakat onesvještenom čovjeku po glavi
Osudise danas osam Engleza na zatvorske kazne, plus taraba na putovanje na utakmice.
Npr. dadose frajeru dva mjeseca murije, zato sto je bacio sedam flasa. Valjda je trebao cekati da ga braca Rusi spengaju, a ne unistavati sekundarne sirovine.
E sada se naravno pitate, a koliko Rusa je osudjeno.
Niti jedan![]()
Kaze tuzilac, previse su BRZII organizovani.
![]()
Onaj preplaceni picopjevac od trenera kaze da izbjegavaju frku, izgleda da mu niko objasnio, da Rusi Engleze nista pitali.
Danas je sudjeno desetorici. Osudjena su trojica Engleza, jedan Austrijanac i jedan Francuz (mislim da je on osudjen na godinu). Trojica Rusa su automatski protjerana, jedan maloljetni Englez i jedan Francuz su pusteni samo sa zabranom ulaska na stadione. Bilo je jos nekakvih zabrana i protjerivanja
Od 116 uhapsenih jos 65 ih je ostalo u pritvoru
- Edin H.
#486 Re: Navijaci na EURO 2016
Tako javise na ITV, ali sustina ostaje, da NITI JEDNOG od onih Rusa nti uhvatise, niti osudise. Ta trojica protjeranih pretpostavljam nisu dio one grupe, ako ih nisu mogli osuditi. Ili nisu smjeli?insomnia78 wrote:Nije tacnoEdin H. wrote:Dakle Francuzi I njihov pravosduno polcijski system su stvarno tragikomicni, ne cudi me ona serija Alo, Alo...zenit dozic wrote:
A što se mene tiče ovi idioti sa prvenstva, ovi s klipa i sveukupno huligani što samo traže kako će nekoga prebiti ko ovaj naš s foruma![]()
samo u kamenolom na par godina i tucaj kamen.
ne kontam koja je fora skakat onesvještenom čovjeku po glavi
Osudise danas osam Engleza na zatvorske kazne, plus taraba na putovanje na utakmice.
Npr. dadose frajeru dva mjeseca murije, zato sto je bacio sedam flasa. Valjda je trebao cekati da ga braca Rusi spengaju, a ne unistavati sekundarne sirovine.
E sada se naravno pitate, a koliko Rusa je osudjeno.
Niti jedan![]()
Kaze tuzilac, previse su BRZII organizovani.
![]()
Onaj preplaceni picopjevac od trenera kaze da izbjegavaju frku, izgleda da mu niko objasnio, da Rusi Engleze nista pitali.
Danas je sudjeno desetorici. Osudjena su trojica Engleza, jedan Austrijanac i jedan Francuz (mislim da je on osudjen na godinu). Trojica Rusa su automatski protjerana, jedan maloljetni Englez i jedan Francuz su pusteni samo sa zabranom ulaska na stadione. Bilo je jos nekakvih zabrana i protjerivanja
Od 116 uhapsenih jos 65 ih je ostalo u pritvoru
-
sarajevo999999
#487 Re: Navijaci na EURO 2016
Euro po ćejfu
Ne kaze se dzaba zastava Francuske je bijele boje. Kroasanom ih
Ne kaze se dzaba zastava Francuske je bijele boje. Kroasanom ih
-
nema me tamo
#488 Re: Navijaci na EURO 2016
I šta s snimcima Edine?
Kako ce to snimci pomoci s hvatanjem Rusa de mi objasni?
- Edin H.
#489 Re: Navijaci na EURO 2016
Russian official tells hooligans 'well done lads, keep it up' - svaka cast momci, samo tako nastavite.
http://www.independent.co.uk/sport/foot ... 79861.html
http://www.independent.co.uk/sport/foot ... 79861.html
- Edin H.
#490 Re: Navijaci na EURO 2016
nema me tamo wrote:I šta s snimcima Edine?
Zar ima jaci dokaz individualne krivice od snimaka. Pa cak su i engleski mediji izolovali i zaokruzili face nekih od najagresivnijih. Das fino slike policiji na aerodromu i pohapsis kada krenu kuci, ako ih prije ne spenga murija. Naravno prije toga bi trebali poslti slike Rusima da ih identifikuju, ali ja ne vjerujem da bi to Rusi uradili (pogledaj gore izjavu zvanicnika). Znaci treba ih spengati prije nego st napuste zemlju.
Tako i engleska policija radi sa svojim huliganima, zato ih i ima hiljade na spisku koji nisu mogli putovati.
Naprave belaj, oni prikupe dokaze sa kamera, nakon nekog vremena pokucaju na vrata.
- insomnia78
#491 Re: Navijaci na EURO 2016
Cekaj bolan, hapse ih jos uvijek. Vikend bio, ne rade sudovi. Jos 60-tak ih je u pritvoru i ceka sudjenje
-
nema me tamo
#492 Re: Navijaci na EURO 2016
Ma ja nakon nekog vremena, al' zato prate na kamerama na ulazu u stadion i tek onda pozitivno identifikuju nije to lagano..
Rusi upali Rusi brzo izašli..
Druga je stvar kad se radnja dešava u maticnoj drzavi tad je lagano pokupit, ovdje skoro pa nema šanse..
Tih 2 hiljade likova koji imaju kazne svi do jednog su uhapšeni i zadrzani na raznoraznim prvenstvima ovi prosljedili imena i tako su i dobili zabrane..
Druga je stvar kad se radnja dešava u maticnoj drzavi tad je lagano pokupit, ovdje skoro pa nema šanse..
Tih 2 hiljade likova koji imaju kazne svi do jednog su uhapšeni i zadrzani na raznoraznim prvenstvima ovi prosljedili imena i tako su i dobili zabrane..
- insomnia78
#493 Re: Navijaci na EURO 2016
3000 engleza je dobilo zabranu, odnosno oduzeti su im pasosi
Pa edine ti stvarno mislis da cevova ekipa sebi dopustiti odlazak avionom, tamo gdje ih najlakse mogu uhvatiti?
A sto se tice ovi osudjenih. Sjetices se da su Englezi noc prije imali sukob sa Francuzima, Rusi tad jos nisu bili ni dosli dole, bilo je i uhapsenih. Tako da mislim da su u pitanju uhapseni iz tog prvog sukoba
Pa edine ti stvarno mislis da cevova ekipa sebi dopustiti odlazak avionom, tamo gdje ih najlakse mogu uhvatiti?
A sto se tice ovi osudjenih. Sjetices se da su Englezi noc prije imali sukob sa Francuzima, Rusi tad jos nisu bili ni dosli dole, bilo je i uhapsenih. Tako da mislim da su u pitanju uhapseni iz tog prvog sukoba
- Edin H.
#494 Re: Navijaci na EURO 2016
Ti uglavnom imas informacije iz prve ruke, pa napisi kada saznas nesto vise, da ne nagadjamo.insomnia78 wrote:3000 engleza je dobilo zabranu, odnosno oduzeti su im pasosi
- Edin H.
#495 Re: Navijaci na EURO 2016
Imaju sada biometrijski pasosi, izdje zabrana na ekranu.nema me tamo wrote:Ma ja nakon nekog vremena, al' zato prate na kamerama na ulazu u stadion i tek onda pozitivno identifikuju nije to lagano..
- animals
#496 Re: Navijaci na EURO 2016
Ruse treba izbaciti sa Eura, i poslati ih nek igraju i mlate se sa Kinezima..
tu bagru Huligansku treba sve protjerati ,ne dozvoliti ni jednom Rusu da vise prati prvenstvo..
tu bagru Huligansku treba sve protjerati ,ne dozvoliti ni jednom Rusu da vise prati prvenstvo..
-
nema me tamo
#497 Re: Navijaci na EURO 2016
Edin H. wrote:Imaju sada biometrijski pasosi, izdje zabrana na ekranu.nema me tamo wrote:Ma ja nakon nekog vremena, al' zato prate na kamerama na ulazu u stadion i tek onda pozitivno identifikuju nije to lagano..
Samo za Engleze!
Upravo sam procitao, u hotelu gdje su Rusi upala policija svi do jednog su slikani..
Sad ide gledanje kamera i identifikacija..
Nadam se da su dali lazna imena i veš zbrisali s lica mjesta.
- Logovan
-
nema me tamo
#499 Re: Navijaci na EURO 2016
Uh 1 lik dobio 3 mjeseca za bacanje flaše, drugi 2 isto za bacanje par flaša na pod..
3 7 mjeseci za bacanje 1 flase na kordon policije..
Još par ih osuđeno na par mjeseci isto zbog toga..
Previše..
3 7 mjeseci za bacanje 1 flase na kordon policije..
Još par ih osuđeno na par mjeseci isto zbog toga..
Previše..
-
sumirprimus
#500 Re: Navijaci na EURO 2016
Al ono je za metka.
Koji pedrski prilaz ovih francuskih jebenjasa...
Doduse i rusi su navalili na foru.
Pa i policija ih je kefala...haha
Ocekujem da huligan imperija uzvrati udarac .
Koji pedrski prilaz ovih francuskih jebenjasa...
Doduse i rusi su navalili na foru.
Pa i policija ih je kefala...haha
Ocekujem da huligan imperija uzvrati udarac .