Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
L u c i f e r
#476 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Sve kontam da su nasi debili najdebilniji, kad ono ima i gorih
-
stalaktit
#477 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Tako je jednom na utakmici Medveščaka kad su ušli u četvrtfinale došla grupa BBB-ova, pa na prvu sudačku pogrešku jedan počeo bacati stvari na led. Za dvije minute je ležao na podu, namlatili ga drugi navijači. Jedva su hitnu pustili do njega, da se mene pitalo ne bi hitnjaci prošli. Od tada se nisu pojavljivali. Krezuba stoka koja nema drugog posla u životu. Nadam se da su dobili batina na tribini.
- Maharadza
#478 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Zamalo...šteta!
-
leo karan
#479 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Ovo je direktna šteta načinjena državi. I to velika.
Trebaju ih sudit. Robije da dobiju.
Lako dokazivo.
Trebaju ih sudit. Robije da dobiju.
Lako dokazivo.
- Partijaner
#480 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Kad bi Osmanlije dobile Spaniju ili makar bod, da hoce biti neka luda tekma kao ova maloprije, samo nek se kuha nesto. 
-
smijesni_ste
#481 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Smaraš...a zaboravljaš da su i nas idioti obrukali pred svijetom u posljednjih godinu danaMaharadza wrote:
Zamalo...šteta!
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#482 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Banned user for reason “Brojac krvnih zrnaca....opusti se malo.” -14 dana-
» Patriotska_Liga
Ostali, ne komentarisite post zbog kojeg je ovaj forumas dobio ban.
Hvala.
» Patriotska_Liga
Ostali, ne komentarisite post zbog kojeg je ovaj forumas dobio ban.
Hvala.
- Kikibombona
#483 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Hajduk ispred svega.dalmatinka wrote:Zašto ih zoveš navijačima? Govna, ne navijači. Ako je ovo zbog njihovog Hajduka, onda im od srca želim treći ligu.zg1911 wrote:hvala navijacima
jesu li vidili kapetanove suze? moras imat srca za bit takva govna
po igri najbolji na turniru
A ne ozbiljno, ne moze se mjeriti ljubav prema klubu pored cijeg si stadiona odrastao sa ljubavlju prema zajednickoj reprezentaciji. Ljubav prema klubu je neuporedivo veca. Makar je kod mene taj slucaj. Klub i grad u kojem sam rodjen i odrastao ispred svega.
- Bosanski_kralj
#484 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Naši navijači nisu imali 1-2 ekscesa u zadnjih 8 godina. Najozbiljniji incident na stadionu naših navijača, u spomenutom periodu, je zviždanje himni Izraela. Kod Hrvata na svakoj utakmici se desi po jedan ozbiljan incident i zato prestani stavljati nas u približno isti kontekst sa hrvatskim navijačima.L u c i f e r wrote:Sve kontam da su nasi debili najdebilniji, kad ono ima i gorih
- ljevoruki
#485 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Tragedija, sta drugo reci.zg1911 wrote:hvala navijacima
po igri najbolji na turniru
Nadam se da nece izbaciti HR sa EP, neka zabrane navijacima ali neka igrace ostave da pokazu koliko mogu.
-
smijesni_ste
#486 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Gaženje zastave Izraela, zviždanje tokom minute šutnje za Parižane...ajmo se praviti ludi maloBosanski_kralj wrote:Naši navijači nisu imali 1-2 ekscesa u zadnjih 8 godina. Najozbiljniji incident na stadionu naših navijača, u spomenutom periodu, je zviždanje himni Izraela. Kod Hrvata na svakoj utakmici se desi po jedan ozbiljan incident i zato prestani stavljati nas u približno isti kontekst sa hrvatskim navijačima.L u c i f e r wrote:Sve kontam da su nasi debili najdebilniji, kad ono ima i gorih
- uglavnomja
#487 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
'vamo jedan trener nabraja moguce kazne:
-3-0 za cehe (ovo je
)
- slanje kuci direkt sutra (za ovo misli da je predrasticno)
- ogromna kazna (sigurno)
-3-0 za cehe (ovo je
-
L u c i f e r
#488 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Gazenje izraelske zastave je cisti idiotluk i debiluk.Bosanski_kralj wrote:Naši navijači nisu imali 1-2 ekscesa u zadnjih 8 godina. Najozbiljniji incident na stadionu naših navijača, u spomenutom periodu, je zviždanje himni Izraela. Kod Hrvata na svakoj utakmici se desi po jedan ozbiljan incident i zato prestani stavljati nas u približno isti kontekst sa hrvatskim navijačima.L u c i f e r wrote:Sve kontam da su nasi debili najdebilniji, kad ono ima i gorih
Inace, svi su huligani stoka sitnog zuba, kao i oni koji se emocionalno primaju na forumu.
- karanana
#489 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
U jednu ruku reshpekt za ove navijace. Dosljedni su da izguraju pravdu i cistilo do kraja pa makar to znacilo i suspenziju. Podsjeca me malo na onu nasu pobunu s tim da smo mi meksi i pri prvim boljim rezultatima smo se primirili a stvari nisu rjesene. Dijelom jesu.
- Bosanski_kralj
#490 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Gdje se desilo to gaženje zastave, na stadionu?smijesni_ste wrote:Gaženje zastave Izraela, zviždanje tokom minute šutnje za Parižane...ajmo se praviti ludi maloBosanski_kralj wrote:Naši navijači nisu imali 1-2 ekscesa u zadnjih 8 godina. Najozbiljniji incident na stadionu naših navijača, u spomenutom periodu, je zviždanje himni Izraela. Kod Hrvata na svakoj utakmici se desi po jedan ozbiljan incident i zato prestani stavljati nas u približno isti kontekst sa hrvatskim navijačima.L u c i f e r wrote:Sve kontam da su nasi debili najdebilniji, kad ono ima i gorih
Pojedinac se prokrivio i odmah su svi naši navijači isti. Imamo izvrsne navijače, pogotovo kad ih se uporedi sa ovima što su na Euru.
- Maharadza
#491 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
smijesni_ste wrote:Smaraš...a zaboravljaš da su i nas idioti obrukali pred svijetom u posljednjih godinu danaMaharadza wrote:
Zamalo...šteta!

Makar se naši ne mlate međusobno kao ovi hajvani!
-
L u c i f e r
#492 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Znaci ako pojedu govno van stadiona, samo im treba reci prijatno.
- zg1911
#493 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
dragi, tvoje postove citah vise no citirah, al cijenim ih. ja sam za hajduk... hajduk osvaja lp ili hrvatska sp/ep, nema dileme - uvijek hajdukKikibombona wrote:Hajduk ispred svega.dalmatinka wrote:Zašto ih zoveš navijačima? Govna, ne navijači. Ako je ovo zbog njihovog Hajduka, onda im od srca želim treći ligu.zg1911 wrote:hvala navijacima
po igri najbolji na turniru![]()
A ne ozbiljno, ne moze se mjeriti ljubav prema klubu pored cijeg si stadiona odrastao sa ljubavlju prema zajednickoj reprezentaciji. Ljubav prema klubu je neuporedivo veca. Makar je kod mene taj slucaj. Klub i grad u kojem sam rodjen i odrastao ispred svega.
al ovo je glupo
- tututuuuu
#494 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
jao, nevjerovatno, mislim da znam ovog s kapicom.
ili to ili je jako slican
- Warashii
#495 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
MA i kod Hrvata su navijaci vecinom OK, problem je sto se HNS zamjerio najvise Torcidi.
Glupe poteze vuce i HNS, guranje pojedinih igraca, izbacivanje HAlilovica, postavljanje selektora i sl. mislim da su mogli pametnije neke stvari da urade, da malo zamaskiraju, da na neki nacin svi budu u dobitku ali i jedni i drugi tjeraju svoje.
Glupe poteze vuce i HNS, guranje pojedinih igraca, izbacivanje HAlilovica, postavljanje selektora i sl. mislim da su mogli pametnije neke stvari da urade, da malo zamaskiraju, da na neki nacin svi budu u dobitku ali i jedni i drugi tjeraju svoje.
- shake69
#496 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Mostarac?tututuuuu wrote:jao, nevjerovatno, mislim da znam ovog s kapicom.ili to ili je jako slican
- GeeTnT
#497 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Uvjetnu kazu su rusi vec iskoristili...a bilo je protestnih nota. Ovo sad je k´o kec na deset za komisiju koja ce roknuti kaznu koju ce rusi vjerovatno prokomentarisati kao "dobro smo prosli"....uglavnomja wrote:'vamo jedan trener nabraja moguce kazne:
-3-0 za cehe (ovo je)
- dalmatinka
#498 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Mislim da je ovo tuča između navijača i "navijača".Maharadza
Makar se naši ne mlate međusobno kao ovi hajvani!![]()
- hrle1976
#499 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Meni zao onog redara / vatrogasca, ode mu ruka, skupa je plasticna kirurgija i sl. Citav racun treba poslati u HR a najvijace banovati sa sljedece utakmice. Ali i ovo unosenje pirotehnike govori da na ove stadione se moze unjeti gotovo sve.
-
mouton noir
#500 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
I bezbroj puta prekidanje utakmica bakljadom. Ovako na prvu sjecam se Belgije i Norveskesmijesni_ste wrote:Gaženje zastave Izraela, zviždanje tokom minute šutnje za Parižane...ajmo se praviti ludi maloBosanski_kralj wrote:Naši navijači nisu imali 1-2 ekscesa u zadnjih 8 godina. Najozbiljniji incident na stadionu naših navijača, u spomenutom periodu, je zviždanje himni Izraela. Kod Hrvata na svakoj utakmici se desi po jedan ozbiljan incident i zato prestani stavljati nas u približno isti kontekst sa hrvatskim navijačima.L u c i f e r wrote:Sve kontam da su nasi debili najdebilniji, kad ono ima i gorih