Jes vala nisam imo hljeba da jedem do '93 kad ste dekretom nastali ...pa sta je bilo poslije rata...sta se promjenilo kao i na pocetku rata?GeeTnT wrote:Tebe opasno boli cinjenica da Bosnjaka ima 50%, dok mene boli to sto ti nisi svjesan da ovde ne bi bilo mira i bez bosnjaka...jbt..koliko je tvoje neznanje govori i cinjenica da ti cjelokupno stanovnistvo posmatras kroz prizmu "sabijenosti" i naslonjene teritorije zaboravljajuci cinjenicu da je to bilo i u ratu i prije rata...paaa? Sta je bilo?General War wrote: I Bosnjaci ce se zastititi tako sto ce druge narode sa kojima zive u istoj zemlji tretirati kao neprijatelje ali u isto vrijeme dijeliti institucije i oruzane snage a da ne podsjecam da je bosnjaka i da je 50% u BiH...ipak em su izolovani, em sabijeni...em "vlasi i ustase" imaju naslonjene teritorije na matice...mislim......em nema vise simpatija multivitaminske BiH od MZ...ne znam kako i ko vas tim budalastinama hrani, ali taj vam je neprijatelj.
Kazes ne znas ko nas puni budalastinama? Kreni od sebe i bice ti jesnije.... Velis simpatija? Koji ce nam qrac simpatije kad imamo vas.
I na kraju, trebas svakodnevno zahvaljivati sto Bosnjaci postoje, jer da ih nema i dan danas bi orali drumove po planu iz Zg i Bg i jedni drugima uskakali u kokosinjce...
Ja ti govorim nazivajuci nekoga pogrdnim imenom ili nekom jako relativnom vecinom...nista nisi zastitio...al jebi ga ponavljanje je majka znanja, mozda od drugi put shvatis.