nuovavita wrote: Blago meniJoš sam i uštedila
![]()
materijalista
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
nuovavita wrote: Blago meniJoš sam i uštedila
![]()
Potvrđujem.nuovavita wrote:Nikada...besmisleno je i dječije
Euridika wrote:Potvrđujem.nuovavita wrote:Nikada...besmisleno je i dječije
kokuz_sa wrote:Znam zasigurno da jedna poznanica muzu naplacuje sex..doduse on je od nje stariji 10-12g..ona je mozda hmm 93god..i pricala jednom da mu naplacune po 50KM..i to kaz3 da njene poznanice to isto rade muzevima..
Doduse ona je kao sa one teme trebe i provod..i ovo joj je drugi brak vec.
Koja prevara!_BataZiv_0809 wrote:A mnogi se ozenili da mogu guzit za dzaba
Uvijek sam cijenio prijateljice noci upravo zbog cinjenice da s njima znas na cemu si. Dok ove regularne uzmu i dusu i novcanik.dale cooper wrote:Koja prevara!_BataZiv_0809 wrote:A mnogi se ozenili da mogu guzit za dzaba![]()
A mnoge se udale da mogu naplacivati (zaradjivati) sex na razne nacine. Ima dvostruku dobit, hem joj klitoris otvrdne hem joj markice kaplju._BataZiv_0809 wrote:A mnogi se ozenili da mogu guzit za dzaba
Koja je korist od otvrdlog klitorisauvijekIInikadI wrote:A mnoge se udale da mogu naplacivati (zaradjivati) sex na razne nacine. Ima dvostruku dobit, hem joj klitoris otvrdne hem joj markice kaplju._BataZiv_0809 wrote:A mnogi se ozenili da mogu guzit za dzaba
Pa ne svrbi vise.pukepuke wrote:Koja je korist od otvrdlog klitorisauvijekIInikadI wrote:A mnoge se udale da mogu naplacivati (zaradjivati) sex na razne nacine. Ima dvostruku dobit, hem joj klitoris otvrdne hem joj markice kaplju._BataZiv_0809 wrote:A mnogi se ozenili da mogu guzit za dzaba?
Neeee...samo konstatacija da budžet nije oštećenheat wrote:nuovavita wrote: Blago meniJoš sam i uštedila
![]()
![]()
materijalista
mozda budes morala poslije potrositi koju markicu na odjecunuovavita wrote: Neeee...samo konstatacija da budžet nije oštećen
Znaš da ženama to nije problemheat wrote:mozda budes morala poslije potrositi koju markicu na odjecunuovavita wrote: Neeee...samo konstatacija da budžet nije oštećen
cu da se potrudim, da sto manje stete napravimnuovavita wrote: Znaš da ženama to nije problem
Ma ja, nemate vi pojma o čemu se tu radi.pukepuke wrote:Euridika wrote:Potvrđujem.nuovavita wrote:Nikada...besmisleno je i dječije![]()
Ne znam uopće kakva bi to situacija mogla biti. Dat ću ti ako ćeš me odvesti na more? Može oralac ako mi kupiš onu haljinu što smo vidjeli danas? Ne kontam, evo nek muškarci objasne kako oni vide te situacije, je li im se to dogodilo?
Miša mu Matzane! Kada ćete shvatiti da zaista sve žene nisu isteMatzan wrote:
Ma ja, nemate vi pojma o čemu se tu radi.![]()
Neko je gore spomenuo da navodno žena naplaćuje mužu seks u kešu.
To je onako poprilično ekstremno i kad sam postavljao pitanje nisam na to ni pomislio.
Itekako ima tih situacija samo što su neke vješto upakovane pa se teže primjete.
Pa čim žena kaže da ti je "dala", a ti onako naivno i neiskvareno prihvatiš taj izraz, odmah si doveden
u zabludu da si ti sad nešto dužan, da je ona učinila neko dobro i uzvišeno djelo koje samo tebi muškarcu koristi.
Pametan muškarac, kad su žene u pitanju, mora uvijek spavati sa jednim otvorenim okom.
Ah, jooj, pa žena udijelila sadaku, kupi aferime za onaj svijet...Matzan wrote:...
Pa čim žena kaže da ti je "dala", a ti onako naivno i neiskvareno prihvatiš taj izraz, odmah si doveden
u zabludu da si ti sad nešto dužan, da je ona učinila neko dobro i uzvišeno djelo koje samo tebi muškarcu koristi.
A to je samo kad ne date...Otto_13 wrote:Nema tu nikakvog čuđenja. Žene oduvijek koriste neke trikove kako bi dobile šta žele ili manipulisale muškarcima .