Blokada puteva

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Janjicar

#476 Re: Blokada puteva

Post by Janjicar »

General War wrote:
Janjicar wrote:U Tuzli su iz Gracanice borci iz 212e brigade. Simbol otpora na ovim prostorima, oni koji su imali 20g i isli u proboj.
Sve neki simboli ovih dana :roll:
Kakve veze imaju gradjani sa time?
Nemas mozda ti ali ima veliki broj gradjana.

Zasto se krije ukupan broj protestanata ?
It_is_a_Leclerc

#477 Re: Blokada puteva

Post by It_is_a_Leclerc »

Da ima kritične mase i jedinstva u ovom narodu da, kao nekad, s druge strane krene u proboj blokade i oslobađanje zatočenih sugrađana koje šačica ludaka pokušava ubiti na ovom minusu.

Opet kažem - do jutra će nekom puknuti film, pa će, u odsustvu formalne države, krenuti u zavođenje reda, a onda neka odgovornost snose komesari i ministri koji ne smiju ispendrečiti ovo i poslati kućama.
General War

#478 Re: Blokada puteva

Post by General War »

Banksy wrote:

"Smrzavamo se u velikoj koloni na Ivanu. Imamo malu djecu u autu, ne vidimo više izlaza, a noć pada. Od 14 sati smo u koloni, molimo da neko reagira", napisao je čitatelj Klixa.
Na -10, pa da li su normalni... :(
U tuzli -12
insomnia78

#479 Re: Blokada puteva

Post by insomnia78 »

Bosnjo revolucija. Daj da dodje neko i rijesi mi probleme al ako ikako moze da me ne bihuzuri :lol:
Tacno za vas nije drzava. Razdjelite to lijepo izmedju Srba i Hrvata i bog te veselio
Tomahawk11
Globalni moderator

#480 Re: Blokada puteva

Post by Tomahawk11 »

insomnia78 wrote:Bosnjo revolucija. Daj da dodje neko i rijesi mi probleme al ako ikako moze da me ne bihuzuri :lol:
Tacno za vas nije drzava. Razdjelite to lijepo izmedju Srba i Hrvata i bog te veselio
sve ti znaš
Maraschino

#481 Re: Blokada puteva

Post by Maraschino »

Banksy wrote:

"Smrzavamo se u velikoj koloni na Ivanu. Imamo malu djecu u autu, ne vidimo više izlaza, a noć pada. Od 14 sati smo u koloni, molimo da neko reagira", napisao je čitatelj Klixa.
Na -10, pa da li su normalni... :(
Ako treba i vojsku poslati da se to deblokira.
Fudo387

#482 Re: Blokada puteva

Post by Fudo387 »

madner wrote:Ako su ostali citavi, ne.
Pa ovi nisu citavi.
It_is_a_Leclerc

#483 Re: Blokada puteva

insomnia78 wrote:Bosnjo revolucija. Daj da dodje neko i rijesi mi probleme al ako ikako moze da me ne bihuzuri :lol:
Smiju li se u Francuskoj bebe na -15 držati zatočene u autima?

Poyyy
General War

#484 Re: Blokada puteva

Post by General War »

Janjicar wrote:
General War wrote:
Janjicar wrote:U Tuzli su iz Gracanice borci iz 212e brigade. Simbol otpora na ovim prostorima, oni koji su imali 20g i isli u proboj.
Sve neki simboli ovih dana :roll:
Kakve veze imaju gradjani sa time?
Nemas mozda ti ali ima veliki broj gradjana.

Zasto se krije ukupan broj protestanata ?
Blokirani "gradjani" imaju veze sa tim? :shock:
Da ti probam nacrtat, zeza te struja...obratis se elektrodistribuciji ili vodovodu?
insomnia78

#485 Re: Blokada puteva

Post by insomnia78 »

Tomahawk11 wrote:
sve ti znaš
A znam jasta. Znate kmecati za Jugom a Jugu su ljudi krvlju, znojem i zivotima gradili. Doduse bosnje su i tad mahom sjedile uz toplu pec. Pgtv ovi u Sarajvu
Bloo
Globalna šefica

#486 Re: Blokada puteva

Post by Bloo »

Ne zaboravi Bošnjake, da Haznadar ne bi suzu pustio.

Zašto ti isti borci nisu pred zgradama ministarstva zaduženog za boračka pitanja, pred Predsjedništvom, pred institucijama koje odlučuju o njihovom statusu i sudbinama?
Kako ja da im pomognem? Mogu im se jedino priključiti pred zgradama institucija....
oops vidi nisu tamo...
General War

#487 Re: Blokada puteva

Post by General War »

Komesar Halilović o blokadi: Policija će poduzeti mjere kada se steknu uslovi

:lol: :-) :-)
Fudo387

#488 Re: Blokada puteva

Post by Fudo387 »

Bloo wrote:

Zašto ti isti borci nisu pred zgradama ministarstva zaduženog za boračka pitanja, pred Predsjedništvom, pred institucijama koje odlučuju o njihovom statusu i sudbinama?
Kako ja da im pomognem? Mogu im se jedino priključiti pred zgradama institucija....
oops vidi nisu tamo...
Odnesi im caj.
Banksy

#489 Re: Blokada puteva

Post by Banksy »

It_is_a_Leclerc wrote: Da ima kritične mase i jedinstva u ovom narodu da, kao nekad, s druge strane krene u proboj blokade i oslobađanje zatočenih sugrađana koje šačica ludaka pokušava ubiti na ovom minusu.

Opet kažem - do jutra će nekom puknuti film, pa će, u odsustvu formalne države, krenuti u zavođenje reda, a onda neka odgovornost snose komesari i ministri koji ne smiju ispendrečiti ovo i poslati kućama.
Daj bože, ali teško... Slabo ovdje pucaju filmovi.
Benjo34

#490 Re: Blokada puteva

Post by Benjo34 »

It_is_a_Leclerc wrote:Da ima kritične mase i jedinstva u ovom narodu da, kao nekad, s druge strane krene u proboj blokade i oslobađanje zatočenih sugrađana koje šačica ludaka pokušava ubiti na ovom minusu.

Da ima kritične mase ovo bi se iskoristilo i prenijelo pred institucije države i naplatilo bi se za svo ovo pišanje po narodu zadnjih 20 godina.
insomnia78

#491 Re: Blokada puteva

Post by insomnia78 »

It_is_a_Leclerc wrote:

Poyyy
Je l to poredis prava gradjana u Fr i ovih u BiH?
Osim toga u fr je narod hrabar i smije svasta nesto. Nije im nikakav problem pobiti se s drzavom ako misle da su u pravu
Tomahawk11
Globalni moderator

#492 Re: Blokada puteva

Post by Tomahawk11 »

insomnia78 wrote:
Tomahawk11 wrote:
sve ti znaš
A znam jasta. Znate kmecati za Jugom a Jugu su ljudi krvlju, znojem i zivotima gradili. Doduse bosnje su i tad mahom sjedile uz toplu pec. Pgtv ovi u Sarajvu
Jebo te Juga. Nisam nikad kmečao za njom.
A ne podržavam držanje djece kao taoca na ovom minusu.
I ti sad sjediš uz toplu peć.
Borio se i moj stari u ratu, pa ne drži nikog za taoce da bi se izborio za svoje.
Tomahawk11
Globalni moderator

#493 Re: Blokada puteva

Post by Tomahawk11 »

insomnia78 wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:

Poyyy
Osim toga u fr je narod hrabar i smije svasta nesto. Nije im nikakav problem pobiti se s drzavom ako misle da su u pravu
Pa nek se pobiju sa državom, imaće više podrške nego ovo sranje koje rade.
Hej, pozivaju građane da im se pridruže, drže ih kao taoce :-)
palermo

#494 Re: Blokada puteva

Post by palermo »

Benjo34 wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Da ima kritične mase i jedinstva u ovom narodu da, kao nekad, s druge strane krene u proboj blokade i oslobađanje zatočenih sugrađana koje šačica ludaka pokušava ubiti na ovom minusu.

Da ima kritične mase ovo bi se iskoristilo i prenijelo pred institucije države i naplatilo bi se za svo ovo pišanje po narodu zadnjih 20 godina.
i pravog čovjeka na vlast doveli :thumbup: jednog jedinog....Fahrudina :thumbup:
insomnia78

#495 Re: Blokada puteva

Post by insomnia78 »

Prava se bolan ne dobijaju uz toplu pec, bozijim davanjem
It_is_a_Leclerc

#496 Re: Blokada puteva

insomnia78 wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:

Poyyy
Pa što se ovi ne pobiju s državom, a majke s autističnom djecom ne puste da idu kući jer -15 stepeni i nemaju hrane, vode ni toaleta?
Raigor Stonehoof

#497 Re: Blokada puteva

Post by Raigor Stonehoof »

Maharadza wrote:Poserem se i na baketa i na ove njegove uhljebe koji jadni narod drže kao taoca! Mater vam svima jebem poltronsku onu bezobraznu! Idite na Poljine pa blokirajte one koji su vam obećavali zlatne kašike i bajke, stoko glupa!
Ejs! Tamo da odu rastjerali bi ih specijalci za sekund. Lakse je neduzne bebe drzat na planini u najhladnijoj noci u godini.
Horcrux

#498 Re: Blokada puteva

Post by Horcrux »

Bloo wrote:

oops vidi nisu tamo...
Sta si se mogao pridruziti :lol: pa bili su 9 mjeseci pred zgradom vlade, ocito da to nisi ni znao.
astala_vistala

#499 Re: Blokada puteva

Post by astala_vistala »

Ja prosto ne mogu da vjerujem sa kakvim leatrgicarima i marvom djelim zivotni prostor,znaci docekali smo da borce Armije RBIH nazivaju bandom,sljamom,budala i sl zato sto su odlucili na ovom kijametu da krenu u borbu za svoja prava koja su zasluzili! ocigledno nisu imali "srece" da ih ne pokupi neki metak ili da ostanu bez jednog dijela tijela jer su jedini koji NIŠTA nisu dobili.

Živim za dan kada cu biti u mogućnosti da napustim ovu vukojebinu punog erdognaluka da se odreknem drzavljanstva i promjenim identitet.
Dosadno mii

#500 Re: Blokada puteva

Post by Dosadno mii »

astala_vistala wrote:Ja prosto ne mogu da vjerujem sa kakvim leatrgicarima i marvom djelim zivotni prostor,znaci docekali smo da borce Armije RBIH nazivaju bandom,sljamom,budala i sl zato sto su odlucili na ovom kijametu da krenu u borbu za svoja prava koja su zasluzili! ocigledno nisu imali "srece" da ih ne pokupi neki metak ili da ostanu bez jednog dijela tijela jer su jedini koji NIŠTA nisu dobili.

Živim za dan kada cu biti u mogućnosti da napustim ovu vukojebinu punog erdognaluka da se odreknem drzavljanstva i promjenim identitet.

Idi sad u auto sjedi 2-3 sata i napisi to isto.
Locked