Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Da ima kritične mase i jedinstva u ovom narodu da, kao nekad, s druge strane krene u proboj blokade i oslobađanje zatočenih sugrađana koje šačica ludaka pokušava ubiti na ovom minusu.
Opet kažem - do jutra će nekom puknuti film, pa će, u odsustvu formalne države, krenuti u zavođenje reda, a onda neka odgovornost snose komesari i ministri koji ne smiju ispendrečiti ovo i poslati kućama.
"Smrzavamo se u velikoj koloni na Ivanu. Imamo malu djecu u autu, ne vidimo više izlaza, a noć pada. Od 14 sati smo u koloni, molimo da neko reagira", napisao je čitatelj Klixa.
Bosnjo revolucija. Daj da dodje neko i rijesi mi probleme al ako ikako moze da me ne bihuzuri
Tacno za vas nije drzava. Razdjelite to lijepo izmedju Srba i Hrvata i bog te veselio
insomnia78 wrote:Bosnjo revolucija. Daj da dodje neko i rijesi mi probleme al ako ikako moze da me ne bihuzuri
Tacno za vas nije drzava. Razdjelite to lijepo izmedju Srba i Hrvata i bog te veselio
"Smrzavamo se u velikoj koloni na Ivanu. Imamo malu djecu u autu, ne vidimo više izlaza, a noć pada. Od 14 sati smo u koloni, molimo da neko reagira", napisao je čitatelj Klixa.
insomnia78 wrote:Bosnjo revolucija. Daj da dodje neko i rijesi mi probleme al ako ikako moze da me ne bihuzuri
Smiju li se u Francuskoj bebe na -15 držati zatočene u autima?
sve ti znaš
A znam jasta. Znate kmecati za Jugom a Jugu su ljudi krvlju, znojem i zivotima gradili. Doduse bosnje su i tad mahom sjedile uz toplu pec. Pgtv ovi u Sarajvu
Ne zaboravi Bošnjake, da Haznadar ne bi suzu pustio.
Zašto ti isti borci nisu pred zgradama ministarstva zaduženog za boračka pitanja, pred Predsjedništvom, pred institucijama koje odlučuju o njihovom statusu i sudbinama?
Kako ja da im pomognem? Mogu im se jedino priključiti pred zgradama institucija....
oops vidi nisu tamo...
Zašto ti isti borci nisu pred zgradama ministarstva zaduženog za boračka pitanja, pred Predsjedništvom, pred institucijama koje odlučuju o njihovom statusu i sudbinama?
Kako ja da im pomognem? Mogu im se jedino priključiti pred zgradama institucija....
oops vidi nisu tamo...
It_is_a_Leclerc wrote:
Da ima kritične mase i jedinstva u ovom narodu da, kao nekad, s druge strane krene u proboj blokade i oslobađanje zatočenih sugrađana koje šačica ludaka pokušava ubiti na ovom minusu.
Opet kažem - do jutra će nekom puknuti film, pa će, u odsustvu formalne države, krenuti u zavođenje reda, a onda neka odgovornost snose komesari i ministri koji ne smiju ispendrečiti ovo i poslati kućama.
Daj bože, ali teško... Slabo ovdje pucaju filmovi.
It_is_a_Leclerc wrote:Da ima kritične mase i jedinstva u ovom narodu da, kao nekad, s druge strane krene u proboj blokade i oslobađanje zatočenih sugrađana koje šačica ludaka pokušava ubiti na ovom minusu.
Da ima kritične mase ovo bi se iskoristilo i prenijelo pred institucije države i naplatilo bi se za svo ovo pišanje po narodu zadnjih 20 godina.
Poyyy
Je l to poredis prava gradjana u Fr i ovih u BiH?
Osim toga u fr je narod hrabar i smije svasta nesto. Nije im nikakav problem pobiti se s drzavom ako misle da su u pravu
sve ti znaš
A znam jasta. Znate kmecati za Jugom a Jugu su ljudi krvlju, znojem i zivotima gradili. Doduse bosnje su i tad mahom sjedile uz toplu pec. Pgtv ovi u Sarajvu
Jebo te Juga. Nisam nikad kmečao za njom.
A ne podržavam držanje djece kao taoca na ovom minusu.
I ti sad sjediš uz toplu peć.
Borio se i moj stari u ratu, pa ne drži nikog za taoce da bi se izborio za svoje.
Poyyy
Osim toga u fr je narod hrabar i smije svasta nesto. Nije im nikakav problem pobiti se s drzavom ako misle da su u pravu
Pa nek se pobiju sa državom, imaće više podrške nego ovo sranje koje rade.
Hej, pozivaju građane da im se pridruže, drže ih kao taoce
It_is_a_Leclerc wrote:Da ima kritične mase i jedinstva u ovom narodu da, kao nekad, s druge strane krene u proboj blokade i oslobađanje zatočenih sugrađana koje šačica ludaka pokušava ubiti na ovom minusu.
Da ima kritične mase ovo bi se iskoristilo i prenijelo pred institucije države i naplatilo bi se za svo ovo pišanje po narodu zadnjih 20 godina.
i pravog čovjeka na vlast doveli jednog jedinog....Fahrudina
Poyyy
Pa što se ovi ne pobiju s državom, a majke s autističnom djecom ne puste da idu kući jer -15 stepeni i nemaju hrane, vode ni toaleta?
Maharadza wrote:Poserem se i na baketa i na ove njegove uhljebe koji jadni narod drže kao taoca! Mater vam svima jebem poltronsku onu bezobraznu! Idite na Poljine pa blokirajte one koji su vam obećavali zlatne kašike i bajke, stoko glupa!
Ejs! Tamo da odu rastjerali bi ih specijalci za sekund. Lakse je neduzne bebe drzat na planini u najhladnijoj noci u godini.
oops vidi nisu tamo...
Sta si se mogao pridruziti pa bili su 9 mjeseci pred zgradom vlade, ocito da to nisi ni znao.
Ja prosto ne mogu da vjerujem sa kakvim leatrgicarima i marvom djelim zivotni prostor,znaci docekali smo da borce Armije RBIH nazivaju bandom,sljamom,budala i sl zato sto su odlucili na ovom kijametu da krenu u borbu za svoja prava koja su zasluzili! ocigledno nisu imali "srece" da ih ne pokupi neki metak ili da ostanu bez jednog dijela tijela jer su jedini koji NIŠTA nisu dobili.
Živim za dan kada cu biti u mogućnosti da napustim ovu vukojebinu punog erdognaluka da se odreknem drzavljanstva i promjenim identitet.
astala_vistala wrote:Ja prosto ne mogu da vjerujem sa kakvim leatrgicarima i marvom djelim zivotni prostor,znaci docekali smo da borce Armije RBIH nazivaju bandom,sljamom,budala i sl zato sto su odlucili na ovom kijametu da krenu u borbu za svoja prava koja su zasluzili! ocigledno nisu imali "srece" da ih ne pokupi neki metak ili da ostanu bez jednog dijela tijela jer su jedini koji NIŠTA nisu dobili.
Živim za dan kada cu biti u mogućnosti da napustim ovu vukojebinu punog erdognaluka da se odreknem drzavljanstva i promjenim identitet.