Popis stanovnistva - nestao u zoni sumraka?!

Post Reply
Fudo387

#476 Re: Popis stanovnistva - nestao u zoni sumraka?!

Post by Fudo387 »

prog321 wrote:On je oni. :-D
Nije.
Bata je Mustafa, samo kenja bezveze i cupa nam zivce. :D
joint union

#477 Re: Popis stanovnistva - nestao u zoni sumraka?!

Post by joint union »

Banalizirano, okupiras neku zemlju, protjeras domicilno stanovnistvo, dovedes svoje stanovnistvo, drzis takav status 12 mjeseci, napravis popis, na popisu 100% tvoje stanovnistvo, tvoja zemlja...
prog321

#478 Re: Popis stanovnistva - nestao u zoni sumraka?!

Post by prog321 »

Poenta je svega da je zakon na strani dijasporaca.
Oni se imaju pravo popisati. Isti zakon kao u svim demokratskim zemljama.
A Dodikovci mogu prditi. Samo neka otvore prozor. :-D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#479 Re: Popis stanovnistva - nestao u zoni sumraka?!

Post by _BataZiv_0809 »

Fudo387 wrote:
Kako ti osjetis?
To, ako ja njih ne zajebajem oni ce mozda biti bolji prema tebi?
Vrlo konkretan primjer: EU kaze ne mozete otvoriti pretpristupno poglavlje ljudska prava, bez objavljenih rezultata popisa. Popis evo zaglavio (izmedju ostalog) i zbog tih mahinacija.

Jebe se tebi u Ameriki, Progu u Njemackoj ili Zvizu u Danskoj. Vi ste ga zabili Srbima i osjecate se zadovoljno, ali nama koji smo ovdje valja zivjeti u istoj drzavi i dogovarati se. Bar smo tako potpisali u Dejtonu.

Kontas me?
155_mm

#480 Re: Popis stanovnistva - nestao u zoni sumraka?!

Post by 155_mm »

_BataZiv_0809 wrote:
Fudo387 wrote:
Jasno je meni zasto sluzi popis, al' mi nije jasno zasto se ti ljutis ako ja imam sansu da zajebajem nacisticku tvorevinu rs?
Da je to normalna zemlja, pa ok, pusti ljude neka zive, uredjuju drustvo. Al' kurko, on sto nije pobio to je protjerao i sad, e hajmo se ljudi
popisati pa da znamo sta cemo i kako cemo. E, evo mu qrac. Upisi me tamo i odjebaus, zali se unproforu ako ti smeta. :D
Po sistemu spojenih posuda moj Fudo. Jer ne mozes ti zajebavati RS a da ja ne osjetim. Jer ista smo drzava, zar ne?
e ovo me sad stvarno interesuje. na koji nacin ces ti to osjetiti batko bre?
a sta osjjecas sad kad vazi popis koji koji blage veze nema sa realnim stanjem. evo nek ti pomognu ovi saborci za pravedni referendum po zeljama srpskih politickih predstavnika.
prog321

#481 Re: Popis stanovnistva - nestao u zoni sumraka?!

Post by prog321 »

Prog zivi u Sarajevu.
i imam prebivaliste u Banjaluci. Tako da ja osjetim vise od tebe sta tamo ide. :-D
Fudo387

#482 Re: Popis stanovnistva - nestao u zoni sumraka?!

Post by Fudo387 »

_BataZiv_0809 wrote:
Fudo387 wrote:
Kako ti osjetis?
Vrlo konkretan primjer: EU kaze ne mozete otvoriti pretpristupno poglavlje ljudska prava, bez objavljenih rezultata popisa. Popis evo zaglavio (izmedju ostalog) i zbog tih mahinacija.

Jebe se tebi u Ameriki, Progu u Njemackoj ili Zvizu u Danskoj. Vi ste ga zabili Srbima i osjecate se zadovoljno, ali nama koji smo ovdje valja zivjeti u istoj drzavi i dogovarati se. Bar smo tako potpisali u Dejtonu.

Kontas me?
A to, EU.
Ne sekiraj se, neces tamo nikad uci.
Nemas se ti sta sa njima dogovarati, nismo mi potpisali u Dejtonu da se dogovaramo vec da gledamo kako cemo zajebat jedni druge.
Normalno, bolje da ti njega zajebes nego on tebe.
155_mm

#483 Re: Popis stanovnistva - nestao u zoni sumraka?!

Post by 155_mm »

_BataZiv_0809 wrote:
Fudo387 wrote:
Kako ti osjetis?

Kontas me?
znaci sve stoji do popisa. ne daju zbog tog u EU.
:lol:
pa kad si vec toliki jevropejac valja bi bilo logicnije da si za verziju koju eurostat smatra da je po EU pravilu.

a ti jadan zapeo za cini mi se trecu korigovanu verziju stastisticko zavoda sumske i ne odstupas ni milimetar. za tebe je taj zavod izgleda najpravedniji i najposteniji na svetu bre.

malo ti se neke stvari bas ono ne poklapaju goson jevropejac.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#484 Re: Popis stanovnistva - nestao u zoni sumraka?!

Post by _BataZiv_0809 »

Oladi bre. Dosadan si.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#485 Re: Popis stanovnistva - nestao u zoni sumraka?!

Post by _BataZiv_0809 »

Fudo387 wrote:
A to, EU.
Nemas se ti sta sa njima dogovarati, nismo mi potpisali u Dejtonu da se dogovaramo vec da gledamo kako cemo zajebat jedni druge.
I to i ne samo to.

Kad svicarski drzavljani masu ljiljanima na odmoru i vrate se u Sent Galen, pa dedo porvratnik strepi kad krene u dzamiju i to je problem.

I masa drugih primjera.

Mislim da dijaspora konacno mora shvatiti da njihova uloga nije da ispravlja krive Drine, nego da vidi kako moze doprinijeti drzavi za koju se deklarise da je voli i da je (jos uvijek) njihova.
155_mm

#486 Re: Popis stanovnistva - nestao u zoni sumraka?!

Post by 155_mm »

_BataZiv_0809 wrote:Oladi bre. Dosadan si.
jadno kako neki vrlo brzo padnu na ovaj nivo rasprave.
Fudo387

#487 Re: Popis stanovnistva - nestao u zoni sumraka?!

Post by Fudo387 »

_BataZiv_0809 wrote:
Fudo387 wrote:
A to, EU.
I to i ne samo to.

Kad svicarski drzavljani masu ljiljanima na odmoru i vrate se u Sent Galen, pa dedo porvratnik strepi kad krene u dzamiju i to je problem.

I masa drugih primjera.

Mislim da dijaspora konacno mora shvatiti da njihova uloga nije da ispravlja krive Drine, nego da vidi kako moze doprinijeti drzavi za koju se deklarise da je voli i da je (jos uvijek) njihova.
Pa da, da se ispisu i da ih nema kao da ih dragi Bog nikad nije dao. Cim se to desi eto vas u EU, zivjecete sretno i zajedno ever after.
pffffffffff...bjezi bato ne zajebaji.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#488 Re: Popis stanovnistva - nestao u zoni sumraka?!

Post by _BataZiv_0809 »

Fudo387 wrote:
Pa da, da se ispisu i da ih nema kao da ih dragi Bog nikad nije dao. Cim se to desi eto vas u EU, zivjecete sretno i zajedno ever after.
Pa nazalost, ali oni su vec ispisani. Fakticko stanje je takvo. Uzroci su opstepoznati, ali to nije tema ove diskusije. Pametan si ti momak, skonto si sta ja govorim, ali eto mozes se malo i inatiti, cisto radi reputacije. :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#489 Re: Popis stanovnistva - nestao u zoni sumraka?!

Post by _BataZiv_0809 »

155_mm wrote:
_BataZiv_0809 wrote:Oladi bre. Dosadan si.
jadno kako neki vrlo brzo padnu na ovaj nivo rasprave.
Jelde
155_mm

#490 Re: Popis stanovnistva - nestao u zoni sumraka?!

Post by 155_mm »

_BataZiv_0809 wrote:
Fudo387 wrote:
A to, EU.
I to i ne samo to.

I masa drugih primjera.

evo ga izgleda novi kriterijum za brisanje sa popisa. ko je ikad mahao sa ljiljanima brise se. mislim da bi sa ovim stasticki zavod sumske bio zadovoljan.

:lol: :lol: :lol:
Fudo387

#491 Re: Popis stanovnistva - nestao u zoni sumraka?!

Post by Fudo387 »

_BataZiv_0809 wrote:
Fudo387 wrote:
Pa nazalost, ali oni su vec ispisani. Fakticko stanje je takvo. Uzroci su opstepoznati, ali to nije tema ove diskusije. Pametan si ti momak, skonto si sta ja govorim, ali eto mozes se malo i inatiti, cisto radi reputacije. :D
Jesu al u qrcu. Cemu sva rasprava ako su vec ispisani?
prog321

#492 Re: Popis stanovnistva - nestao u zoni sumraka?!

Post by prog321 »

Prvo je bilo zbog ekonomskih razloga, pa da Dodo ne negira etničko čišćenje , sad čak i zbog ulaska u EU moramo brisati Bošnjake sa popisa. :-D
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#493 Re: Popis stanovnistva - nestao u zoni sumraka?!

Post by _BataZiv_0809 »

Fudo387 wrote:
Pa kazem fakticko stanje. Nema ih tamo. Ne zive tu. Dodju na par sedmica i to je sve. Nova generacija stasava kojoj je Bosna isto sto i Zambija i jedva cekaju trenutak da se osamostale i ne dolaze vise.

Ljudi se nisu vratili i to je to (opet uzroci su opstepoznati i nisu tema).
155_mm

#494 Re: Popis stanovnistva - nestao u zoni sumraka?!

Post by 155_mm »

Fudo387 wrote:
_BataZiv_0809 wrote:
Fudo387 wrote:
A to, EU.
I to i ne samo to.

I masa drugih primjera.

pa to bi bilo najbolje. eno one hiljade pobijenih u srebrenickom genocidu ne prave nikakav problem prilikom popisa. i sto se njih tice sutra BiH moze u EU.
Fudo387

#495 Re: Popis stanovnistva - nestao u zoni sumraka?!

Post by Fudo387 »

_BataZiv_0809 wrote:
Fudo387 wrote:
Pa kazem fakticko stanje. Nema ih tamo. Ne zive tu. Dodju na par sedmica i to je sve. Nova generacija stasava kojoj je Bosna isto sto i Zambija i jedva cekaju trenutak da se osamostale i ne dolaze vise.

Ama ako je to tako, ne znam sto dodik onda dize frku?
Eto, nema ljudi, popis manje vise, cemu onda zanovijetanje kad je to fakticki gotova stvar?
155_mm

#496 Re: Popis stanovnistva - nestao u zoni sumraka?!

Post by 155_mm »

prog321 wrote:Prvo je bilo zbog ekonomskih razloga, pa da Dodo ne negira etničko čišćenje , sad čak i zbog ulaska u EU moramo brisati Bošnjake sa popisa. :-D
i ja se pitam sta je sljedece u odbrani najpostenijeg statistickog zavoda na planeti bre.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#497 Re: Popis stanovnistva - nestao u zoni sumraka?!

Post by _BataZiv_0809 »

Fudo387 wrote:
Eto, nema ljudi, popis manje vise, cemu onda zanovijetanje kad je to fakticki gotova stvar?
Stvarno ne bih znao.
Fudo387

#498 Re: Popis stanovnistva - nestao u zoni sumraka?!

Post by Fudo387 »

_BataZiv_0809 wrote:
Fudo387 wrote:
Stvarno ne bih znao.
Aha, ok onda.
Ho's da ti ja kazem zasto dize frke? :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#499 Re: Popis stanovnistva - nestao u zoni sumraka?!

Post by _BataZiv_0809 »

Fudo387 wrote:
Aha, ok onda.
Ho's da ti ja kazem zasto dize frke? :D
Ma ima vise razloga, ranjena zvijer je najopasnija, fotelja mu se drma. Ali sta je ispod radara, ko zna.

Ako ti znaci, reci :D
GeeTnT

#500 Re: Popis stanovnistva - nestao u zoni sumraka?!

Post by GeeTnT »

_BataZiv_0809 wrote:
Fudo387 wrote:

Ako si sam i nemas nikog, onda tvoje misljenje respektujem...Medjutim, mnogi dolaze i obilaze familiju, raju...drugove, a koliko teska i neraskidiva veza zna majbolje CB i Kozaric..
Post Reply