Nije.prog321 wrote:On je oni.
Bata je Mustafa, samo kenja bezveze i cupa nam zivce.
Nije.prog321 wrote:On je oni.
Vrlo konkretan primjer: EU kaze ne mozete otvoriti pretpristupno poglavlje ljudska prava, bez objavljenih rezultata popisa. Popis evo zaglavio (izmedju ostalog) i zbog tih mahinacija.Fudo387 wrote:
Kako ti osjetis?
To, ako ja njih ne zajebajem oni ce mozda biti bolji prema tebi?
e ovo me sad stvarno interesuje. na koji nacin ces ti to osjetiti batko bre?_BataZiv_0809 wrote:Po sistemu spojenih posuda moj Fudo. Jer ne mozes ti zajebavati RS a da ja ne osjetim. Jer ista smo drzava, zar ne?Fudo387 wrote:
Jasno je meni zasto sluzi popis, al' mi nije jasno zasto se ti ljutis ako ja imam sansu da zajebajem nacisticku tvorevinu rs?
Da je to normalna zemlja, pa ok, pusti ljude neka zive, uredjuju drustvo. Al' kurko, on sto nije pobio to je protjerao i sad, e hajmo se ljudi
popisati pa da znamo sta cemo i kako cemo. E, evo mu qrac. Upisi me tamo i odjebaus, zali se unproforu ako ti smeta.
A to, EU._BataZiv_0809 wrote:Vrlo konkretan primjer: EU kaze ne mozete otvoriti pretpristupno poglavlje ljudska prava, bez objavljenih rezultata popisa. Popis evo zaglavio (izmedju ostalog) i zbog tih mahinacija.Fudo387 wrote:
Kako ti osjetis?
Jebe se tebi u Ameriki, Progu u Njemackoj ili Zvizu u Danskoj. Vi ste ga zabili Srbima i osjecate se zadovoljno, ali nama koji smo ovdje valja zivjeti u istoj drzavi i dogovarati se. Bar smo tako potpisali u Dejtonu.
Kontas me?
znaci sve stoji do popisa. ne daju zbog tog u EU._BataZiv_0809 wrote:Vrlo konkretan primjer: EU kaze ne mozete otvoriti pretpristupno poglavlje ljudska prava, bez objavljenih rezultata popisa. Popis evo zaglavio (izmedju ostalog) i zbog tih mahinacija.Fudo387 wrote:
Kako ti osjetis?
Jebe se tebi u Ameriki, Progu u Njemackoj ili Zvizu u Danskoj. Vi ste ga zabili Srbima i osjecate se zadovoljno, ali nama koji smo ovdje valja zivjeti u istoj drzavi i dogovarati se. Bar smo tako potpisali u Dejtonu.
Kontas me?
I to i ne samo to.Fudo387 wrote:
A to, EU.
Ne sekiraj se, neces tamo nikad uci.
Nemas se ti sta sa njima dogovarati, nismo mi potpisali u Dejtonu da se dogovaramo vec da gledamo kako cemo zajebat jedni druge.
Normalno, bolje da ti njega zajebes nego on tebe.
jadno kako neki vrlo brzo padnu na ovaj nivo rasprave._BataZiv_0809 wrote:Oladi bre. Dosadan si.
Pa da, da se ispisu i da ih nema kao da ih dragi Bog nikad nije dao. Cim se to desi eto vas u EU, zivjecete sretno i zajedno ever after._BataZiv_0809 wrote:I to i ne samo to.Fudo387 wrote:
A to, EU.
Nemas se ti sta sa njima dogovarati, nismo mi potpisali u Dejtonu da se dogovaramo vec da gledamo kako cemo zajebat jedni druge.
Kad svicarski drzavljani masu ljiljanima na odmoru i vrate se u Sent Galen, pa dedo porvratnik strepi kad krene u dzamiju i to je problem.
I masa drugih primjera.
Mislim da dijaspora konacno mora shvatiti da njihova uloga nije da ispravlja krive Drine, nego da vidi kako moze doprinijeti drzavi za koju se deklarise da je voli i da je (jos uvijek) njihova.
Pa nazalost, ali oni su vec ispisani. Fakticko stanje je takvo. Uzroci su opstepoznati, ali to nije tema ove diskusije. Pametan si ti momak, skonto si sta ja govorim, ali eto mozes se malo i inatiti, cisto radi reputacije.Fudo387 wrote:
Pa da, da se ispisu i da ih nema kao da ih dragi Bog nikad nije dao. Cim se to desi eto vas u EU, zivjecete sretno i zajedno ever after.
pffffffffff...bjezi bato ne zajebaji.
Jelde155_mm wrote:jadno kako neki vrlo brzo padnu na ovaj nivo rasprave._BataZiv_0809 wrote:Oladi bre. Dosadan si.
evo ga izgleda novi kriterijum za brisanje sa popisa. ko je ikad mahao sa ljiljanima brise se. mislim da bi sa ovim stasticki zavod sumske bio zadovoljan._BataZiv_0809 wrote:I to i ne samo to.Fudo387 wrote:
A to, EU.
Kad svicarski drzavljani masu ljiljanima na odmoru i vrate se u Sent Galen, pa dedo porvratnik strepi kad krene u dzamiju i to je problem.
I masa drugih primjera.
Mislim da dijaspora konacno mora shvatiti da njihova uloga nije da ispravlja krive Drine, nego da vidi kako moze doprinijeti drzavi za koju se deklarise da je voli i da je (jos uvijek) njihova.
Jesu al u qrcu. Cemu sva rasprava ako su vec ispisani?_BataZiv_0809 wrote:Pa nazalost, ali oni su vec ispisani. Fakticko stanje je takvo. Uzroci su opstepoznati, ali to nije tema ove diskusije. Pametan si ti momak, skonto si sta ja govorim, ali eto mozes se malo i inatiti, cisto radi reputacije.Fudo387 wrote:
Pa da, da se ispisu i da ih nema kao da ih dragi Bog nikad nije dao. Cim se to desi eto vas u EU, zivjecete sretno i zajedno ever after.
Pa kazem fakticko stanje. Nema ih tamo. Ne zive tu. Dodju na par sedmica i to je sve. Nova generacija stasava kojoj je Bosna isto sto i Zambija i jedva cekaju trenutak da se osamostale i ne dolaze vise.Fudo387 wrote:
Jesu al u qrcu. Cemu sva rasprava ako su vec ispisani?
pa to bi bilo najbolje. eno one hiljade pobijenih u srebrenickom genocidu ne prave nikakav problem prilikom popisa. i sto se njih tice sutra BiH moze u EU.Fudo387 wrote:Pa da, da se ispisu i da ih nema kao da ih dragi Bog nikad nije dao. Cim se to desi eto vas u EU, zivjecete sretno i zajedno ever after._BataZiv_0809 wrote:I to i ne samo to.Fudo387 wrote:
A to, EU.
I masa drugih primjera.
Ama ako je to tako, ne znam sto dodik onda dize frku?_BataZiv_0809 wrote:Pa kazem fakticko stanje. Nema ih tamo. Ne zive tu. Dodju na par sedmica i to je sve. Nova generacija stasava kojoj je Bosna isto sto i Zambija i jedva cekaju trenutak da se osamostale i ne dolaze vise.Fudo387 wrote:
Ljudi se nisu vratili i to je to (opet uzroci su opstepoznati i nisu tema).
i ja se pitam sta je sljedece u odbrani najpostenijeg statistickog zavoda na planeti bre.prog321 wrote:Prvo je bilo zbog ekonomskih razloga, pa da Dodo ne negira etničko čišćenje , sad čak i zbog ulaska u EU moramo brisati Bošnjake sa popisa.
Stvarno ne bih znao.Fudo387 wrote:
Ama ako je to tako, ne znam sto dodik onda dize frku?
Eto, nema ljudi, popis manje vise, cemu onda zanovijetanje kad je to fakticki gotova stvar?
Aha, ok onda._BataZiv_0809 wrote:Stvarno ne bih znao.Fudo387 wrote:
Ama ako je to tako, ne znam sto dodik onda dize frku?
Eto, nema ljudi, popis manje vise, cemu onda zanovijetanje kad je to fakticki gotova stvar?
Ma ima vise razloga, ranjena zvijer je najopasnija, fotelja mu se drma. Ali sta je ispod radara, ko zna.Fudo387 wrote:
Aha, ok onda.
Ho's da ti ja kazem zasto dize frke?
Ako si sam i nemas nikog, onda tvoje misljenje respektujem...Medjutim, mnogi dolaze i obilaze familiju, raju...drugove, a koliko teska i neraskidiva veza zna majbolje CB i Kozaric.._BataZiv_0809 wrote:Pa kazem fakticko stanje. Nema ih tamo. Ne zive tu. Dodju na par sedmica i to je sve. Nova generacija stasava kojoj je Bosna isto sto i Zambija i jedva cekaju trenutak da se osamostale i ne dolaze vise.Fudo387 wrote:
Ljudi se nisu vratili i to je to (opet uzroci su opstepoznati i nisu tema).