A jel' ok okititi jelku i onda gledati kako joj mačka jbe uz duz i poprijeko?Bodkin wrote:Ako nije ok kititi jelku, jel ok okititi stan? Ako jeste koja je razlika? Ako padne kuglica na fikus jel to zabranjeno?
Kitite li jelku?
- zateznistub
#476 Re: Kitite li jelku?
- BarbaDue
#477 Re: Kitite li jelku?
Ne, radije jelkam kitu! 
-
sumirprimus
#478 Re: Kitite li jelku?
onda kajes pis maco misevi ti usi odgrizli.
onda naravno imas problem miseva...
onda naravno imas problem miseva...
-
Bodkin
#479 Re: Kitite li jelku?
Usrecio si macu. To je po meni dobro djelozateznistub wrote:A jel' ok okititi jelku i onda gledati kako joj mačka jbe uz duz i poprijeko?Bodkin wrote:Ako nije ok kititi jelku, jel ok okititi stan? Ako jeste koja je razlika? Ako padne kuglica na fikus jel to zabranjeno?
-
sumirprimus
#480 Re: Kitite li jelku?
ovisi kakva je macka! 
- zateznistub
#481 Re: Kitite li jelku?
I ona je mei zivce, koliko sam samo puta stao na one kugle...Bodkin wrote:Usrecio si macu. To je po meni dobro djelozateznistub wrote:A jel' ok okititi jelku i onda gledati kako joj mačka jbe uz duz i poprijeko?Bodkin wrote:Ako nije ok kititi jelku, jel ok okititi stan? Ako jeste koja je razlika? Ako padne kuglica na fikus jel to zabranjeno?
A mačka, ona obična domaći buhokot
-
sumirprimus
#482 Re: Kitite li jelku?
ja sve kontam, da je rijec o kakvoj na dvije noge, jebg nista alene oprosti..do mene...
- zateznistub
#483 Re: Kitite li jelku?
Pa jbo ga ti, ne veru se one na drvce, nego na nesto drugo...sumirprimus wrote:ja sve kontam, da je rijec o kakvoj na dvije noge, jebg nista alene oprosti..do mene...
-
Bodkin
#484 Re: Kitite li jelku?
Buhokot
joj ludog izraza
-
sumirprimus
#485 Re: Kitite li jelku?
zateznistub wrote:Pa jbo ga ti, ne veru se one na drvce, nego na nesto drugo...sumirprimus wrote:ja sve kontam, da je rijec o kakvoj na dvije noge, jebg nista alene oprosti..do mene...
- zateznistub
#486 Re: Kitite li jelku?
Pa kako nije, litar sam onih nekih tekućina prosuo na nju, a ona se češe kako se češe...Bodkin wrote:Buhokotjoj ludog izraza
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#487 Re: Kitite li jelku?
Nego da vratimo malo temu
Kakve su ocjene ovosezonskog kicenja grada, trznih centara, trga Oslobodjenja....itd.
Tanjusno meni ono sve
Ko nesto su pokusali, ali...
Kakve su ocjene ovosezonskog kicenja grada, trznih centara, trga Oslobodjenja....itd.
Tanjusno meni ono sve
- Henry Chinaski
#488 Re: Kitite li jelku?
Ja ne kitim jelku ali jelkim kitu.
- dust in the wind
#489 Re: Kitite li jelku?
meni osim holidej marketa I alshidija je sve drugo bezveze... gledam sinoć jelku u Evropi, naka jadna. jeftino izgleda za onakav hotel i Bečku kafanu.-LIBERO- wrote:Nego da vratimo malo temu![]()
Kakve su ocjene ovosezonskog kicenja grada, trznih centara, trga Oslobodjenja....itd.![]()
Tanjusno meni ono sveKo nesto su pokusali, ali...
i dopizdili ste mi se stoti put fazonom kititi jelku, jelu, jelkiti kitu... prvi put je šega, stoti put je smaranje
- zateznistub
#490 Re: Kitite li jelku?
+1dust in the wind wrote:meni osim holidej marketa I alshidija je sve drugo bezveze... gledam sinoć jelku u Evropi, naka jadna. jeftino izgleda za onakav hotel i Bečku kafanu.-LIBERO- wrote:Nego da vratimo malo temu![]()
Kakve su ocjene ovosezonskog kicenja grada, trznih centara, trga Oslobodjenja....itd.![]()
Tanjusno meni ono sveKo nesto su pokusali, ali...
i dopizdili ste mi se stoti put fazonom kititi jelku, jelu, jelkiti kitu... prvi put je šega, stoti put je smaranje
- vjesticanametli
- JanuaryJones
#492 Re: Kitite li jelku?
Ona umjetnost ispred Predsjedništva je ubjedljivo prekucala sve jelke...ako su je i postavili ove godine 
- zateznistub
#493 Re: Kitite li jelku?
Daj sliku, ima nas koima je aLpašino kraj svijeta i ne idemo svako malo u grad...JanuaryJones wrote:Ona umjetnost ispred Predsjedništva je ubjedljivo prekucala sve jelke...ako su je i postavili ove godine
- JanuaryJones
#494 Re: Kitite li jelku?
zateznistub wrote:Daj sliku, ima nas koima je aLpašino kraj svijeta i ne idemo svako malo u grad...JanuaryJones wrote:Ona umjetnost ispred Predsjedništva je ubjedljivo prekucala sve jelke...ako su je i postavili ove godine

Ovako je prije izgledala a znala je biti i ofucanija.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#495 Re: Kitite li jelku?
kolega kaze da su neku novu stavljali
- zateznistub
#496 Re: Kitite li jelku?
Pa dobro, s fronta je negdje dopelalo...nije kraj svijeta sto kod nas mora bit' najbolja...JanuaryJones wrote: Ovako je prije izgledala a znala je biti i ofucanija.
- zarko.filip
#497 Re: Kitite li jelku?
Pretera ga ti debelo.Nece meni niko odredjivati da li cu ili necu kititi jelku.Nece meni niko odredjivati da li na ulici smem ili ne svoju devojku drzati za ruku,zagrliti,poljubiti.Nece meni niko odredjivati da li cu posle dobrog rucka popiti casu piva,vina.Nismo zbog toga zivotinje i imamo razum.Razum mi govori da ako cu zbog gore navedenih stvari ici u pakao onda ne zalim ni sekunde zbog toga.missko wrote:Pa i vi neoptereceni ste optereceni nekim nepisanim drustvenim formama ili zivite i vodite se samo strastima kao zivitinje a Bog vam podario razum.uglavnomja wrote:basicm wrote:Kako ce mene neko natjerati da kitim? I ne smanjivam ga ja licno, nego propisi vjere. ama stvar je jednostavna, oni koji kite imaju svoje razloge, oni koji ne kite takodje imaju svoje razloge, a ovi postovi do sada pokazuju da ovo dvoje ne mozemo uskladiti. Dzaba tupimo, svako ima svoj stav, ja sam htio pokazati i drugu stranu medalje, ali nesto ste mi svi osjetljivi mnogo.
razlika izmedju "vas" -pravih vjernika i nas - neopterecenih je jako jednostavna:
mi radimo ono sto hocemo, kad hocemo zato sto hocemo, zato sto volimo, zato sto nam se nesto svidja, sto se svidja drugim ljudima oko nas ... ili ne radimo ono sto ne volimo. nema pravila, nema kazne i nagrade "onozemaljske", ni dzehenema ni pakla, ni dzeneta i raja sa druge strane.
a vi radite po pravilima, nekim rigidnim, besmislenim, apsolutno nebitnim i u krajnjoj liniji "robotiziranim" normama, gdje vi iskljucite mozak i radite ono sto je nekad neko (mozda) napisao, tipa u wc ulazis lijevom nogom ... u koji bolan crni wc prije 1500 godina??????? pise li kojom rukom vodu pustas iz kotlica?
![]()
sve kao zabranjeno, a nidje ne pise da je zabranjeno ... svi sve znate, a nidje osnove. sve ljevakovici, i slicni ljudi sa iq broja cipela koji vam odredjuju kako cete pisat i srat, vozit, sa kim se druzit i zenit ... hebote zivot, ne smije spavat i prdit ...
samo zabrane i pravila, i prijetnje necim imaginarnim ako ih prekrsis. a zivot prolaziu ocekivanju posmrtne nagrade ...
a ne vjerujete u deda mraza
Kao hodat cu gol ulicom zato sto mi se tako svidja ili jebavat cu se na klupi u trznom centru zato jer mi se svidja ili ima i kod vas nekih pravila ?
- tututuuuu
#498 Re: Kitite li jelku?
missko wrote: Pa i vi neoptereceni ste optereceni nekim nepisanim drustvenim formama ili zivite i vodite se samo strastima kao zivitinje a Bog vam podario razum.
Kao hodat cu gol ulicom zato sto mi se tako svidja ili jebavat cu se na klupi u trznom centru zato jer mi se svidja ili ima i kod vas nekih pravila ?
Ko to hoda gol ulicom? Ko se to jebe po trgovackim centrima? Znaci, logika je, kititi bor je isto sto i "jebati se po trgovackom centru"?
-
calculator
#499 Re: Kitite li jelku?
- tututuuuu
#500 Re: Kitite li jelku?
Rekoh malo da forum okitim, u skladu sa skromnim mogucnostima dopustenih dimenzija avatara.