ponesi martinke sa metalnim kapicamadale cooper wrote:
Gaženje bi bilo obostrano.
evo malo oznojenog čovjeka
Moderator: _BataZiv_0809
ponesi martinke sa metalnim kapicamadale cooper wrote:
Gaženje bi bilo obostrano.
walter kurtz wrote:voli vas lemmy
Uh, Brel.Bloo wrote:ponesi martinke sa metalnim kapicamadale cooper wrote:
Gaženje bi bilo obostrano.![]()
evo malo oznojenog čovjeka
Bloo wrote:walter kurtz wrote:voli vas lemmy![]()
![]()
![]()
i tebe albanska poslastičarka
Meni su obje dobre i različite. Brel je in your face, dok je Walker distanciran.Bloo wrote:ima i Kaas obradu sa scenama iz filma sa Jeremy Ironsom![]()
s tim da mi je Scottova nekako sterilna naspram Brelove imho
Brel se daje sav plus znoji se
dale cooper wrote:
Ne znam jel' se znoji zbog pjevanja ili su u studiju pojačali grijanje.
Jel' ti to voliš znojave muškarce?

Postoji i domaca verzijadale cooper wrote:Meni su obje dobre i različite. Brel je in your face, dok je Walker distanciran.Bloo wrote:ima i Kaas obradu sa scenama iz filma sa Jeremy Ironsom![]()
s tim da mi je Scottova nekako sterilna naspram Brelove imho
Brel se daje sav plus znoji se
Ne znam jel' se znoji zbog pjevanja ili su u studiju pojačali grijanje.
Jel' ti to voliš znojave muškarce?![]()
nelošeJohn Cleese wrote:
Nesto se ne sjecam je li se Ibrica intenzivno znojio pjevajuci ovo... kao Brel - sigurno nije![]()
Bloo wrote:btw hor crvene armije ima divne obrade pjesama
Bloo wrote:nelošeJohn Cleese wrote:
Nesto se ne sjecam je li se Ibrica intenzivno znojio pjevajuci ovo... kao Brel - sigurno nije![]()
![]()
![]()
i to od čovjeka koji je opjevao regal
dobro je ovdje uradio cover brela..i lijepo prebireJohn Cleese wrote:
Ipak, radije pjevusim onu - ljudi u hottttel ne ddaju psimmma, tu uvijek neki porrrtirrrrr immma, koji se zgrrozzi i polluddi, kad zajednno su i pssi i ljuddi...
Pa mislim da sam već spominjao neke od ovih albuma na različitim temama, ali bez nekog posebnog redoslijeda:zg1911 wrote:i, šta dobrog ste slušali iz 2015. godine? imate li išta za preporučit? meni je ovo bila prva godina da nisam poslušao niti jedan recentni album. kad bijah u 20ima slušalo ih se i po 100+ iz tekuće godine. da se razmemo, slušalo se i ove godine, samo šta se slušalo staru, a meni novu glazbu. vidim da po većini kritičarskih lista trijumfira kalifornijski reper kendrick lamar s albumom to pimp a butterfly. jel slušao itko?
btw sretan božić onima koji ga danas slave