ABH017 wrote:
Evo ga Boga mi. Obistini se i dokaza stara poslovica da su Hrvati veći katolici od pape.
Papa bi da miri po svijetu i da kaže "svi smo mi Božija djeca", ali ima većih katolika od njega, da ga isprave i kažu da je svako onaj ko ne prihvata Isusa kao Boga, kradljivac i razbojnik.
Još samo da se okite bombama i krenu u juriš na sve kradljivce i razbojnike. Kao i mnogo puta do sad. Aferim patriot (često se pitam zašto ne domoljub), znači, radikalno kršćanstvo.
Viđaj ba,sam sebi skačeš u usta,to govori Duspara a ne ja,nigdje nisam naveo da se sa njim u potpunosti slažem!
"Skačeš u usta" kažem stoga što ima Muslimana masu koji misle da je Islam jedina istina!Jel tako?Ili po tebi ,radikalni su samo kršćani!
Dalje,zna se tko se kiti bombama i ubija.Ima li kršćana među takvima?Nekad bilo sad se spominjalo!
Osobno sam sudjelovao na slupu gdje su molili kršćani,Židovi i muslimani,dakle,nisam radikalac!
Smatram da nisu svi kršćani Božja djeca!
Vidi što piše u Novom Zavjetu:
A očita su djela tijela. To su: bludnost, nečistoća, razvratnost,
Galaćanima 5,20 idolopoklonstvo, vračanje, neprijateljstva, svađa, ljubomor, srdžbe, spletkarenja, razdori, strančarenja,
Galaćanima 5,21 zavisti, pijančevanja, pijanke i tome slično. Unaprijed vam kažem, kao što vam već rekoh: koji takvo što čine, kraljevstva Božjega neće baštiniti.