Nije lijepo pakovati mi nešto što ni izbliza nisam rekao...BHCluster wrote:Usporediti one koji su pocinuli genocid sa ovim ljudima sto su ga prezivjeli je previse kako god ti to upakovao.cyprus wrote:
Ako ćemo tako - razum je umro više hiljada godina prije nove ere... Međutim, nije umro... Ima razumnih ljudi i ima nerazumnih... Ovdje su nerazumni došli do izražaja... Isto kao i 92-95... Nažalost...
Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA
- cyprus
#476 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#477 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA
Upravo tako. Vučić je u zadnje vrijeme provocirao. Čitao je optužnicu (dakla izjavu jednog svjedoka) protiv Orića. I pitao se gdje su oči i glave te žrtve, teatralno sazivajući konferenciju za novinare. Da je i konačna sudska odluka, to premijer ne radi, nego pravosuđe, a kamoli izjava svjedoka i ništa više. Navodnog svjedoka.Henry Chinaski wrote:Lik je to definitivno zaslužio ali sigurno postoje dostojanstveniji i prikladniji načini da mu se pokaže šta se o njemu misli.
Poslije je na koljenima molio Rusiju za veto i kad ga je dobio, opet je slavodobitno proslavljao rečenicom kako "Srbija neće pognuti glavu". E, sad , da je ovo bilo koji drugi skup, da nije dženaza naših šehida, ja bih likovala i bila sretna kako bježi u auto, jer se opet, posljednijih dana , opet na konferencijama koje saziva 2x dnevno, govorio kako mu prijeti bijela Al Kaida i teroristi, ali on je hrabar pa će se i "sam braniti"
Međutim, ovo je dženaza, treba je dostojanstveno obaviti, ukopavaju se nepotpuni kadaveri, strašna je to bol bližnjima, porodicama, jednom narodu, civiliziranim ljudima, radi njih i samo radi njih ovdje nije mjesto ni transparentu , ni ovom incidentu. I Bakir Izetbegović je omanuo je je kao on lično "garantirao sigurnost" i prizivao ga...
Ko je sad najsretniji? Pa, Dodik i forumaši sa ove teme nekoliko stranica unazad koji su plaho optuživali majke i tražili incident
- Partijaner
#478 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA
Posto je se to i osjecalo u zraku i ocekivalo, nije mu se trebao onda dozvoliti dolazak, bolje sprijeciti nego lijeciti.statixx wrote:Jednostavno se znalo da ce doci do ovoga.
Najtuznije je sto je Vucic i dosao da isprovocira incident, i eto pojedine grupe su mu udovoljile.
- Janjicar
#479 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA
A ko drugi nego predstavnici UN-a, i ostali koji su ostali krivi pa su vidjeli prijetnju.Maharadza wrote:Jedva čekali dušmani, pa to su isti oni koji su nam' Embargo nametnuli u pokušaju da nas spriječe u odbrani od krvoločnih i do zuba naoružanih monstruma! Zašto imam osjećaj da su tu prije svega holanđani u pitanju?!It_is_a_Leclerc wrote:Reporter AA iz Potočara javlja da iz Srebrenice u pravcu Bratunca odlaze i druge grupe visokih delegacija koje su nakon incidenta odbili da se zadrže u okviru Memorijalnog centra, odnosno VIP diejla u čijoj je neposrednoj blizini napadnuta srbijanska delegacija.
Sumnjam da je ona iz Jordana otisla, Davutoglu ili Pahor itd...
-
samki12
#480 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA
SAD CE PICKOUSTI NAPASTI 100 BOSNJAKA
Last edited by samki12 on 11/07/2015 13:55, edited 1 time in total.
-
internazionale
#481 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA
Ja ti kao djubre i potencijalni terorista jebem materemmir1 wrote:Sada teško da više neko od državnika iz Srbije dođe u Srebrenicu.
Teško i žene u crnom da će dobro proći u Beogradu.
Pokazali smo ispred 90 svjetskih delegacija i ispred 1000 novinara kakva smo đubrad i da smo potencijalni teroristi.
Ljudi bježe sa dzenaze prije završetka.
- Bosanski_kralj
#482 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA
Da ovo je normalna reakcija nakon svega što se događalo u posljednje vrijeme. Očekivao sam da će se incident desiti i zato sam i na forumu pisao da mu naši političari uskrate dobrodošlicu.cyprus wrote:
Tebi je razumno pored dženaze napraviti od jebenog Vučića udarnu vijest? E svaka čast i tebi i sličnima...
-
emillio estevez
- Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110
#483 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA
seoBIH wrote:
Ako bude potrebna pravna pomoc ,nesretnim ljudima oko napada na cetnike , dajem 1000 eura za advokata.
I budem jos svoje nahuskao da daju barem toliko.
Kakva vajda od ljubljenja one stvari kada je vojvoda dosao odati pocast zrtvama svojih ratnohuskackih objava.
Nije u pitanju seoski birtijas ,nego lazov i predsjednik drzave.
-
dezurni_ucenik
#484 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA
Docekivali ste dostojanstveno i Borisa Tadica. Pa vam se smijao u facu svaki put kad se nadje sa Dodikom.
-
L u c i f e r
#485 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA
Ma ko mu jebe mater, on bio to pričao i ovako i onako...jao_situacije wrote:sad gledaj večeras kad dođe na pink i donese naočale i kaže ~ vidite ih, ovo je cijena koju sam morao platiti, ali nije mi žao ja sam pružio ruku pomirenja ja se nisam obazirao na navode o extremistimaL u c i f e r wrote:Kako je rečeno iz srpske delegacije, premijer je pogođen kamenom u lice i polomljene su mu naočare.
Nakon zvaničnog dela komemorativnog skupa, u trenutku dok su predstavnici delegacija polagali ljiljane na spomen-obeležje, više ljudi bacalo je kamenice, flaše i druge predmete u pravcu srpske delegacije, uz zvižduke i povike Alahu egber" (Bog je veliki). "Umri četniče"... .
Pojedinci iz mase su nasrtali na obezbedjenje srpske delegacije u pokušaju da dodju do Vučića i tom prilikom je došlo do fizičkog obračuna sa članovima obezbeđenja.
Policija je intervenisala i sukobila se sa napadačima, a srpska delegacija je evakuisana.
-
samki12
#486 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA
ja se kao drugo djubre i drugi potencijalni terorista pridruzujem!internazionale wrote:Ja ti kao djubre i potencijalni terorista jebem materemmir1 wrote:Sada teško da više neko od državnika iz Srbije dođe u Srebrenicu.
Pokazali smo ispred 90 svjetskih delegacija i ispred 1000 novinara kakva smo đubrad i da smo potencijalni teroristi.
-
costacurta
#487 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA
Sad kad Gozden Šarac napravi specijal i pozove experte Dzevdu
i Lazanskog........... 
-
dječak sa šibicama
#488 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA
Koji idiotski potez, sad ce se govoriti samo o ovome. Cijeli napad izgleda ko da je u Siriji snimljen.
Zar nije pametnije bilo proglasiti Vucica personom non grata, i dovidjenja.
Zar nije pametnije bilo proglasiti Vucica personom non grata, i dovidjenja.
-
Mohamad Sissoko
#489 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA
emmir1 wrote:Sada teško da više neko od državnika iz Srbije dođe u Srebrenicu.
-
L u c i f e r
#490 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA
100 bošnjačkih naočara za 1 četničke naočare...samki12 wrote:SAD CE PICKOUSTI NAPASTI 100 BOSNJAKA
- Drvosjeca iz Dejcica
#491 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA
Pridružuje ti se još jedan terorista u činu jebanja mama takvim likovima. Hvala.internazionale wrote:Ja ti kao djubre i potencijalni terorista jebem materemmir1 wrote:Sada teško da više neko od državnika iz Srbije dođe u Srebrenicu.
-
zenit dozic
#492 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA
Ma Bošnjački merhamet i konstantno spuštanje glave nas je dovelo ovdje gdje jesmo, nadam se da ćemo nakon ovoga samo ovako postupati sa genocidašima samo jako ništa fino, a ko misli da se može fino sa njima bujrum.Hadzi Lojo wrote:Ma da je reis pravi reis, trebao je isto preko razglasa prije dzenaze priopciti vucicu i delegaciji da nije pozeljan i da se isprasi sto prije da ne prlja dzenazu svojim prisustvom!
Sto neko rece, kako bi bio docekan u Vukovaru da dodje na slicnu godisnjicu!
-
dezurni_ucenik
#493 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA
L u c i f e r wrote:100 bošnjačkih naočara za 1 četničke naočare...samki12 wrote:SAD CE PICKOUSTI NAPASTI 100 BOSNJAKA
-
L u c i f e r
#494 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA
Touche.dezurni_ucenik wrote:Docekivali ste dostojanstveno i Borisa Tadica. Pa vam se smijao u facu svaki put kad se nadje sa Dodikom.
- cyprus
#495 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA
Tu si možda upravu... Svejedno, kako god okreneš, ovom danu i tom mjestu ovaj incident nije trebao... Tim više, što je Vučić vrlo moguće i računao na njega...Bosanski_kralj wrote:Da ovo je normalna reakcija nakon svega što se događalo u posljednje vrijeme. Očekivao sam da će se incident desiti i zato sam i na forumu pisao da mu naši političari uskrate dobrodošlicu.cyprus wrote:
Tebi je razumno pored dženaze napraviti od jebenog Vučića udarnu vijest? E svaka čast i tebi i sličnima...
- casa_vode
#496 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA
Nek su ga isprasili
Fakat mislite da se on nesto promjenio ?, da mu je zao ?
dovoljno

Fakat mislite da se on nesto promjenio ?, da mu je zao ?
dovoljno

- relativno84
#497 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA
Kao da je vazno sta ce reci genocidasi preko drine ili supci svjetski cije smo reakcije iscekivali dok su nas mrcvarili, nisu reagovali koga boli neka stvar hoce li sad reagovati.
Jedino lose u svemu ovome je alibi koji se stvara da neko kamenuje ljude u povratku kucama, to je problem, a sta ko misli manje vazno.
Jedino lose u svemu ovome je alibi koji se stvara da neko kamenuje ljude u povratku kucama, to je problem, a sta ko misli manje vazno.
- BHCluster
#498 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA
Ja bih se sramio da sam ovako nesto napisao. Fuj!cyprus wrote:Nije lijepo pakovati mi nešto što ni izbliza nisam rekao...BHCluster wrote:Usporediti one koji su pocinuli genocid sa ovim ljudima sto su ga prezivjeli je previse kako god ti to upakovao.cyprus wrote:
Ako ćemo tako - razum je umro više hiljada godina prije nove ere... Međutim, nije umro... Ima razumnih ljudi i ima nerazumnih... Ovdje su nerazumni došli do izražaja... Isto kao i 92-95... Nažalost...
-
zenit dozic
#499 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA
Vidiš da je je prikriveni genocidaš koji se onako hinjski upakovano solidariše sa genocidašima i napada žrtve. Ko ga jebe neka crkneMohamad Sissoko wrote:emmir1 wrote:Sada teško da više neko od državnika iz Srbije dođe u Srebrenicu.
Ljudi bježe sa dzenaze prije završetka.prica ti je kao i kod Milorada Dodika, tako da mozes slobodno kod njeg u kabinet. ..... potencijalni teroristi.... uh svasta bi ti mogo rec
- notsure
#500 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA
Ne sviđa mi se gađanje kamenjem, bez obzira šta je radio ili govorio Vučić.
Daleko mudrije i efektnije bi bilo da su mu svi okrenuli leđa dok je prolazio.
To bi ga ponizilo, a ovako smo samo sami sebe okarakterisali primitivcima i dali im povoda da govore "eto vidiš da ne valjaju".
S druge strane, ko je odgovoran za sigurnost u Potočarima, koliko ja znam to je MUP RS? Smrdi ovo na kilometar, ovo su upravo oni mogli izrežirati.
Vučić jeste četnik, tu nema sumnje, ali je danas nosio cvijet na reveru, dakle htio, ne htio, time je priznao da je to bio genocid. E sad, je li ga skinuo čim je ušao u auto... to je druga stvar.
A reisu svaka čast, uspio je smiriti masu i za to mu skidam kapu.
Daleko mudrije i efektnije bi bilo da su mu svi okrenuli leđa dok je prolazio.
To bi ga ponizilo, a ovako smo samo sami sebe okarakterisali primitivcima i dali im povoda da govore "eto vidiš da ne valjaju".
S druge strane, ko je odgovoran za sigurnost u Potočarima, koliko ja znam to je MUP RS? Smrdi ovo na kilometar, ovo su upravo oni mogli izrežirati.
Vučić jeste četnik, tu nema sumnje, ali je danas nosio cvijet na reveru, dakle htio, ne htio, time je priznao da je to bio genocid. E sad, je li ga skinuo čim je ušao u auto... to je druga stvar.
A reisu svaka čast, uspio je smiriti masu i za to mu skidam kapu.