Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vise sam pitao da li ima neko sredstvo da naprscem kao za pranje felgi npr. Ono naprscem, ostavim par min da djeluje i onda samo saperem vodom pod pritiskom.
Na praonicama sam vidio da koriste nesto ali nisam nikad pitao sta. Naprscu sprijeda, retrovizore i sajbu i poslije se lakse sapere.
Optimist wrote:
Vise sam pitao da li ima neko sredstvo da naprscem kao za pranje felgi npr. Ono naprscem, ostavim par min da djeluje i onda samo saperem vodom pod pritiskom.
Na praonicama sam vidio da koriste nesto ali nisam nikad pitao sta. Naprscu sprijeda, retrovizore i sajbu i poslije se lakse sapere.
Imas sredstva namjenjena za to, od Sonaxa do domaceg Belifa kako vec
Cijena ti je manje vise pokazatelj kvalitete, uzmi i jeftiniji pa probaj
ja to nisam nikad koristio,jer smatram da su preagresivni ti cistaci
Kad naberem mušica, na samousluznoj ubacim 1KM i nabacim šampon i sačekam minut-dva ako nema gužve i onda isperem vodom. Poskida sve, nisu mi nikada trebale te zezancije za skidanje mušica
Throttle wrote:Kad naberem mušica, na samousluznoj ubacim 1KM i nabacim šampon i sačekam minut-dva ako nema gužve i onda isperem vodom. Poskida sve, nisu mi nikada trebale te zezancije za skidanje mušica
Throttle wrote:Kad naberem mušica, na samousluznoj ubacim 1KM i nabacim šampon i sačekam minut-dva ako nema gužve i onda isperem vodom. Poskida sve, nisu mi nikada trebale te zezancije za skidanje mušica
Spor si cim mozes u samoposluznoj saprati
Moram priznat da nisam razumio
EDIT: Upalio se check engine u glavi Ja izmedju musica vozim slalom
Mafra miskim da nema u slobodnoj prodaji vec narucuju praone i tako to
Mafra miskim da nema u slobodnoj prodaji vec narucuju praone i tako to
Ima Mafra u slobodnoj prodaji u zapadnoj hercegovini. Stvarno super sredstva.
Spor si cim mozes u samoposluznoj saprati
Moram priznat da nisam razumio
EDIT: Upalio se check engine u glavi Ja izmedju musica vozim slalom
Odakle ti katane po autu
Hoce pritisak i bezbojni lak skinuti posebno na prednjem braniku gdje se osteti od kamencica
Namjensko sredstvo i musice spadaju pod slaufom
Izuzev onih sa 200 + kmh
Skida kako da ne, posebno sto na 90% samousluznih preporučeno sredstvo je bilo samo kada se praonica pustila u rad a o omjeru voda sampon mogu se basne napisati
Vidi sta radi ironX