ROLAN GAROS 2015.
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Romanista 101%
#476 Re: ROLAN GAROS 2015.
ako BHT ne bude prenosio mec, treba je ugasiti
-
KENJAC
#477 Re: ROLAN GAROS 2015.
Zbog cega si tako glup ? Ja ovo ozbiljno pitamm ? Na stranici rednog broja 15 (petnaest) sam se javio (post deveti odozgo), predvidio pobjedu i cak se usudio reci da Federer nije nepobjedljiv s obzirom da danas odigrao ispod prosjeka. Ti , jadan ne bio u svoj toj svojoj mrznji uspijevas usrati i jedan ovako lijep uspjeh BiH tenisera. Uzgred juce je Novak pobijedio sa mozda jednim ili dva komentara. Nemoj bolan trvovat vise ovu temu.shake69 wrote:Da Djovak igra, ovdje ne bi od Radosni Group mogao post ugurati! Gdje li su se razmilili guslari!?
P.S Ostaje ono pitanje s pocetka posta. Zbog cega si tako glup ?
-
palmica
#478 Re: ROLAN GAROS 2015.
Toma slazem se s tobom u potpunosti. I ovo je odlican uspjeh, nije sala stici do 3 kola preko kvalifikacija itdTomahawk11 wrote:Bice prije da si ludMustang1 wrote:Mozda sam lud ali mislim da Damir ima neke sanse protiv Rogera![]()
Mislim da nema sanse protiv Rogera. Set bi bio mjera.
Naravno, volio bih da dobije, ali ako pricamo ozbiljno, objektivno, sanse su mu nikakve.
- limeni
#479 Re: ROLAN GAROS 2015.
SVAKA CAST DAMIRE!
Federer je veliki favorit i neka osvoji jedan set, to bi bio uspjeh.
Koliko ce dobiti ovom pobjedom, mislim jel realno ocekivati skok na atp listi?
Kad ce igrati protiv Federera?
- shake69
#480 Re: ROLAN GAROS 2015.
Brani puno bodova iz dvije sedmice prosle godine (challengers) pa ce s ovim rezultatom prakticno samo zadrzati postojecu poziciju, oko 90 mjesta. S Fedex-om igra prekosutra i vjerovatno na Philipp Chatrier!limeni wrote:SVAKA CAST DAMIRE!![]()
Last edited by shake69 on 27/05/2015 15:31, edited 1 time in total.
- zarko.filip
#481 Re: ROLAN GAROS 2015.
Evo cestitam Damiru i svim njegovim navijacima a tebi i takvim slicnim mogu cestitati tek kada dobijem cestitke za GS i par mastersa od pocetka godine do sada.shake69 wrote:Da Djovak igra, ovdje ne bi od Radosni Group mogao post ugurati! Gdje li su se razmilili guslari!?
- Lunetina
#482 Re: ROLAN GAROS 2015.
Nije igrao kvalifikacije ove godine, bio je odmah u glavnom žrijebu...palmica wrote:
Toma slazem se s tobom u potpunosti. I ovo je odlican uspjeh, nije sala stici do 3 kola preko kvalifikacija itd
Ovo je za Damira odličan uspjeh, pravo mi drago! Kako god bude igrao u petak, ja ću mu halalit'!!!
- sadmire
#483 Re: ROLAN GAROS 2015.
Objektivno je Federer prevelik zalogaj, ali mi je drago sto ce igrati sa njim, ovo mu je mozda i prva i zadnja prilika za mec sa tim velikanom tenisa. Jos na takvom turniru.Tomahawk11 wrote:Bice prije da si ludMustang1 wrote:Mozda sam lud ali mislim da Damir ima neke sanse protiv Rogera![]()
Mislim da nema sanse protiv Rogera. Set bi bio mjera.
Naravno, volio bih da dobije, ali ako pricamo ozbiljno, objektivno, sanse su mu nikakve.
Kod Damira nikad ne znas kako ce odigrati, izgubi protiv nekih levata kad najmanje ocekujes a dobije kad mozda i ne vjerujes. To mi daje nadu da ce, ako nista, bar jedan set dovesti do tie breaka, mozda i dobiti. I protiv Berdycha je odigrao dobro, Ferreru cak i set uzeo, tako da nista nije nemoguce.
Ovi veliki igraci igraju na iskustvo, nekad je jedna lopta dovoljna da naprave break i osvoje set, dok slabijim igracima treba puno vise prilika i ne mogu drzati isti nivo i ritam igre kroz citav mec, ali sam siguran da nece biti kanta za nabijanje i da ce pruziti dobar otpor.
Zna li neko kada se tacno igra?
- Kaligrafija
#484 Re: ROLAN GAROS 2015.
Sad Federeru njegova ekipa govori ime sljedeceg protivnika...
Crew: You play next match with Damir Dzumhur!
Federer: dZum who!?
Federer: Which country is he from?
Crew: Boznia!
Federer: Holy fuck i'm screwed sooooo bad, first immigrants from ex YU occupied Swiss, than that Serb Djovak take all title from me , now Bosnian, fuck meeeeeeeeeeee!

Federer: Holy fuck i'm screwed sooooo bad, first immigrants from ex YU occupied Swiss, than that Serb Djovak take all title from me , now Bosnian, fuck meeeeeeeeeeee!
- shake69
#485 Re: ROLAN GAROS 2015.
Kaligrafija wrote:Sad Federeru njegova ekipa govori ime sljedeceg protivnika...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Lunetina
#486 Re: ROLAN GAROS 2015.
Tek će se znati sutra u toku/krajem dana. Nema još uvijek rasporeda ni za sutrašnje mečeve.sadmire wrote:
Zna li neko kada se tacno igra?
- Banksy
#487 Re: ROLAN GAROS 2015.
Pape Sušić ... hronična bosanska inefriornost i nesigurnost ''nije sramota izgubiti od boljeg, dobro smo i dovde, blabla ...''limeni wrote:SVAKA CAST DAMIRE!![]()
Nema nas nadaleko.
- Leopold_IV
#488 Re: ROLAN GAROS 2015.
ma samo treba biti realan... jer nerealna očekivanja vode do bespotrebnih razočarenja...Banksy wrote:Pape Sušić ... hronična bosanska inefriornost i nesigurnost ''nije sramota izgubiti od boljeg, dobro smo i dovde, blabla ...''limeni wrote:SVAKA CAST DAMIRE!![]()
Kad ce igrati protiv Federera?![]()
Nema nas nadaleko.
- Leopold_IV
#489 Re: ROLAN GAROS 2015.
u duhu meča u petak promjeniti cu avatar jer zaista bi volio da Damir napravi nemoguće...

- Lunetina
#490 Re: ROLAN GAROS 2015.
Ode Halep u pm, da 'prostite... 
- Kaligrafija
#491 Re: ROLAN GAROS 2015.
Damir uzima to 100% , petak se igra, = dzuma, Dzum Hur, ovo kao Ben Hur ili dzumanska hurija...

- Banksy
#492 Re: ROLAN GAROS 2015.
Naravno da ne treba. Da se sportisti vode tim motom, ostali bi u Vratniku, svi.Leopold_IV wrote:ma samo treba biti realan... jer nerealna očekivanja vode do bespotrebnih razočarenja...Banksy wrote:Pape Sušić ... hronična bosanska inefriornost i nesigurnost ''nije sramota izgubiti od boljeg, dobro smo i dovde, blabla ...''limeni wrote:SVAKA CAST DAMIRE!![]()
Kad ce igrati protiv Federera?![]()
Nema nas nadaleko.
- DaffyDuck
#493 Re: ROLAN GAROS 2015.
Ma bravo Damire, mozes ti i protiv Federera, ne gubi vjeru u sebe!
Samo hrabro
Samo hrabro
- TheWatcher
#494 Re: ROLAN GAROS 2015.
Lunetina wrote:Ode Halep u pm, da 'prostite...
ubi je starka jebo te
ovo je samo dokaz da nema sigurice na RG
- elixiaboy
#495 Re: ROLAN GAROS 2015.
Sa 88. na 73. mjesto.limeni wrote:SVAKA CAST DAMIRE!![]()
- shake69
#496 Re: ROLAN GAROS 2015.
Nije tacno, gore sam pojasnio.elixiaboy wrote:Sa 88. na 73. mjesto.limeni wrote:SVAKA CAST DAMIRE!![]()
- Pitarrr82
#497 Re: ROLAN GAROS 2015.
Fina i zarada, nadam se da ce mu i to pomoci u buducnosti posto ga drzava ne gleda kao svog...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#498 Re: ROLAN GAROS 2015.
Dzabe je nekima ovdje pricati, igra sa 2. teniserom na ATP ljestvici, sa teniserom koji vazi za najboljeg svih vremena.
Jedno je sta mi zelimo, a sasvim drugo sta je realno i moguce. Naravno da se Damir nece predati, da ce igrati da pobijedi. Samo, treba znati kako stvari u tenisu funkcionisu da bi se moglo komentarisati. Nije inferiornost ako realno postavimo stvari. Kad bi Damir izasao sa tim stavom 'ta ce Roger, ne bi ga bilo nigdje.
Jedno je sta mi zelimo, a sasvim drugo sta je realno i moguce. Naravno da se Damir nece predati, da ce igrati da pobijedi. Samo, treba znati kako stvari u tenisu funkcionisu da bi se moglo komentarisati. Nije inferiornost ako realno postavimo stvari. Kad bi Damir izasao sa tim stavom 'ta ce Roger, ne bi ga bilo nigdje.
- Pitarrr82
#499 Re: ROLAN GAROS 2015.
Tomahawk11 wrote:Dzabe je nekima ovdje pricati, igra sa 2. teniserom na ATP ljestvici, sa teniserom koji vazi za najboljeg svih vremena.
Za mene je osvajanje seta veliki uspjeh sve ostalo...
- Kaligrafija
#500 Re: ROLAN GAROS 2015.
'ta ce Roger!?Tomahawk11 wrote:Dzabe je nekima ovdje pricati, igra sa 2. teniserom na ATP ljestvici, sa teniserom koji vazi za najboljeg svih vremena.