A šta je to bilo, jel zbog toga nema 80% ovih sa lj&s?Steph wrote:Tol'ka hajka na Eurosu, a ona ustvari nije ništa toliko pogrešno ni uradila...![]()
Ima ovdje većih odrona
Kvalitet rasprave na forumu
- ultima_palabra
#476 Re: Kvalitet rasprave na forumu
- mO k3
#477 Re: Kvalitet rasprave na forumu
De malo tracajte... nisam u toku o cemu se zapravi radi sta je skrivila eurosa 
- ho oponopono
#478 Re: Kvalitet rasprave na forumu
...slinavih kurvara bez obzira na spol, za izvoza, tako da ima i razvoda, ne moze da nema pobogu, reciprocitet mora postojati... 
- supercali
#479 Re: Kvalitet rasprave na forumu
Valjda je samo slala slike neke djevojke i predstavljala se kao ona
-
sumirprimus
#480 Re: Kvalitet rasprave na forumu
to ovaj zajebant sa 15 nikova jel? 
- mO k3
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#482 Re: Kvalitet rasprave na forumu
Ma forum je super mjesto barem meni.
Ispocetka dok malo ne skontas situaciju, palis se ko hepo kockica, ulazis u nepotrebno duge rasprave, a kasnije kad malo osjetis teren, upoznas stalne forumase, dodje to na svoje, bas kao i u zivotu.
Meni je forum stvarno neizostavan dio vecine dana, uvijek nadjem nesto zanimljivo, nesto smijesno, a i poucno. Za ove dvije godine na forumu, prepisao sam u svoje ćitabe solidnu kolicnu mudrih misli i promisljanja.
Generalno mogu reci da mi je forum bio dosta od koristi i nerijetko ga navodim kao hobi
Ispocetka dok malo ne skontas situaciju, palis se ko hepo kockica, ulazis u nepotrebno duge rasprave, a kasnije kad malo osjetis teren, upoznas stalne forumase, dodje to na svoje, bas kao i u zivotu.
Meni je forum stvarno neizostavan dio vecine dana, uvijek nadjem nesto zanimljivo, nesto smijesno, a i poucno. Za ove dvije godine na forumu, prepisao sam u svoje ćitabe solidnu kolicnu mudrih misli i promisljanja.
Generalno mogu reci da mi je forum bio dosta od koristi i nerijetko ga navodim kao hobi
- mO k3
#483 Re: Kvalitet rasprave na forumu
Deder ti pogledaj u tom svom kitabu sta je bilo sa eurosom pa nam ispricaj_BataZiv_0809 wrote:Ma forum je super mjesto barem meni.
- Steph
#484 Re: Kvalitet rasprave na forumu
Koliko je meni poznato s njom je valjda dosta forumaša imalo nekakve online afere, izgleda da ih je dosta vukla za nos i to sa par nickova.ultima_palabra wrote:A šta je to bilo, jel zbog toga nema 80% ovih sa lj&s?Steph wrote:Tol'ka hajka na Eurosu, a ona ustvari nije ništa toliko pogrešno ni uradila...![]()
Ima ovdje većih odrona
A ovih sa lj&s nema iz drugih razloga.
- ho oponopono
#485 Re: Kvalitet rasprave na forumu
...a sta je fakat radila?! Sta, zavodila frajere, bila sa njima, ili samo pikcr slala od dr osobe ne kontam...ili je nesto trece ...ajmo listing likova koje je u crno zavela... 
- supercali
#486 Re: Kvalitet rasprave na forumu
Pa ovo sa eurosa ispade sapunica citava a ja mislio samo slike valjda
-
dječak sa šibicama
#487 Re: Kvalitet rasprave na forumu
Ako sam ja dobro skontao, ekipa koja je nekad pisala na lj&s se toliko iskompromitirala, da vise ne smiju uci na forum pod svojim nickom?
#jesuisturbomahalusa
inace, ko nije cuo za maluplavooku, ne treba se nista raspitivati oko eurose, dzast sejing
#jesuisturbomahalusa
inace, ko nije cuo za maluplavooku, ne treba se nista raspitivati oko eurose, dzast sejing
Last edited by dječak sa šibicama on 12/05/2015 14:49, edited 1 time in total.
- ultima_palabra
#488 Re: Kvalitet rasprave na forumu
Tu ima i za SIPU posla hamanSteph wrote:Koliko je meni poznato s njom je valjda dosta forumaša imalo nekakve online afere, izgleda da ih je dosta vukla za nos i to sa par nickova.ultima_palabra wrote:A šta je to bilo, jel zbog toga nema 80% ovih sa lj&s?Steph wrote:Tol'ka hajka na Eurosu, a ona ustvari nije ništa toliko pogrešno ni uradila...![]()
Ima ovdje većih odrona![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#489 Re: Kvalitet rasprave na forumu
Ne znam Tita mimO k3 wrote: Deder ti pogledaj u tom svom kitabu sta je bilo sa eurosom pa nam ispricaj
- zateznistub
#490 Re: Kvalitet rasprave na forumu
Zar i ovo postoji?Steph wrote:Koliko je meni poznato s njom je valjda dosta forumaša imalo nekakve online afere, izgleda da ih je dosta vukla za nos i to sa par nickova.ultima_palabra wrote:A šta je to bilo, jel zbog toga nema 80% ovih sa lj&s?Steph wrote:Tol'ka hajka na Eurosu, a ona ustvari nije ništa toliko pogrešno ni uradila...![]()
Ima ovdje većih odrona![]()
cuj virtualna afera, kako li ga metne i kako ....
- Steph
#491 Re: Kvalitet rasprave na forumu
Tako nekako.dječak sa šibicama wrote:Ako sam ja dobro skontao, ekipa koja je nekad pisala na lj&s se toliko iskompromitirala, da vise ne smiju uci na forum pod svojim nickom?
- supercali
#492 Re: Kvalitet rasprave na forumu
Ne znam sta se ima toliko iskomprovitovati pa da se ne moze javiti
Ono ako sam "bila" s dvojicom bila pa sta
Ako sam ne znam ni ja sta to sam ja uradio i ne moze niko mjenjati
Ono ako sam "bila" s dvojicom bila pa sta
Ako sam ne znam ni ja sta to sam ja uradio i ne moze niko mjenjati
- ćiribiribela
#493 Re: Kvalitet rasprave na forumu
eurosa je i chatala sama sa sobom ponekad. 
-
dječak sa šibicama
#494 Re: Kvalitet rasprave na forumu
Ma daj, jos ces nam reci da nikada nisi imao cyber sexzateznistub wrote: cuj virtualna afera, kako li ga metne i kako ....
Uskoro ce o cyber sexu pricati kao o mitu, a ne tako davno bilo je... "sta imas na sebi??? samo grudnjak? ooo da... uzmi ga u ruku... uzeo sam... misli na mene i onda ga polako..."
-
sumirprimus
#495 Re: Kvalitet rasprave na forumu
ima i ono dahći..dječak sa šibicama wrote:Ma daj, jos ces nam reci da nikada nisi imao cyber sexzateznistub wrote: cuj virtualna afera, kako li ga metne i kako ....![]()
![]()
Uskoro ce o cyber sexu pricati kao o mitu, a ne tako davno bilo je... "sta imas na sebi??? samo grudnjak? ooo da... uzmi ga u ruku... uzeo sam... misli na mene i onda ga polako..."![]()
![]()
![]()
![]()
aaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh
- supercali
#496 Re: Kvalitet rasprave na forumu
Ma to mi je pravo bezveze sta alo sam sa nekom forumasicom imao cybersex
Samo iz pristojnosti prema njoj necu reci koja je valjda
A koja to nije imala cybersex?
Pa manje ih je otislo u bogomolju ovdje nego imalo cybersex
Samo iz pristojnosti prema njoj necu reci koja je valjda
A koja to nije imala cybersex?
Pa manje ih je otislo u bogomolju ovdje nego imalo cybersex
-
Mutivoda
#497 Re: Kvalitet rasprave na forumu
Šta napisati a ne srati
A mi ono, što manje neko ima smisla za humor ima haman tu neku veću želju da priča viceve.
Nešto tako, štajaznam
A mi ono, što manje neko ima smisla za humor ima haman tu neku veću želju da priča viceve.
Nešto tako, štajaznam
- supercali
#498 Re: Kvalitet rasprave na forumu
Pa koji je onda bio drugi nik njen? Ili bolje receno drugi nikovićiribiribela wrote:eurosa je i chatala sama sa sobom ponekad.
- Sephora
#499 Re: Kvalitet rasprave na forumu
ćiribiribela wrote:eurosa je i chatala sama sa sobom ponekad.
-
sumirprimus
#500 Re: Kvalitet rasprave na forumu
mislim da sam ovo par put primejtio i na politici..kad sam sebi replicira a zaboravi da nije promijenio nick...