Makedonija

Post Reply
detroit-mercy

#476 Re: Makedonija

Post by detroit-mercy »

valensija wrote:14:38 - DODIK UPUTIO SAUČEŠĆE IVANOVU

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je danas telegram saučešća predsedniku Makedonije Đorđu Ivanovu povodom napada u Kumanovu ukazujući na potrebu što šire koalicije u regionu na suzbijanju terorizma.

"Povodom brutalnog terorističkog napada u Kumanovu u ime naroda Republike Srpske i svoje lično ime, upućujem izraze iskrenog saučešća porodicama ubijenih, narodu Makedonije i Vama lično", ističe se u telegramu saučešća, preneli su banjalučki mediji.

Republika Srpska, užasnuta ovim terorističkim činom, još jednom ukazuje na veliku opasnost od terorizma u regionu i potrebu što šire koalicije u njegovom suzbijanju, te ističe svoje odlučno opređeljenje u borbi protiv terorizma koji na najsuroviji način odnosi živote nevinih ljudi, saopšteno je iz kabineta predsednika Republike Srpske, prenosi RTRS.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
radostan dan

#477 Re: Makedonija

Post by radostan dan »

detroit-mercy wrote: -vatican, cia, masoni, dzihad ratnici I ostala raja :mrgreen: . Jah, eto makedosko se melje za svaku od ovih stavki. Imate PR, nemam rijeci :mrgreen: Btw, sinoc se zadesi na sijelu (slavi) kod jednog tipa, bilo dosta Beogradjana ali onih pravih ne sto su sljegli :mrgreen: Mahom inzinjeri, docovi i sl :mrgreen: pored mene strendzera zadesio se i jedan Rumun :mrgreen: i lola hoce malo da sazna o bivsoj Jugi, posto su Rumuni vazda fascinirani titinom Jugom :mrgreen: helem malo sam se prepao za amebe kad su lole pocele objasnjavati ;-) kako ce se amebe osjecati :mrgreen:. Nesto slicno pojasnjenjima Radosnog, za coca-colu se mi pitamo i niko drugi. Ipak je najaca bila kako je Tito naselio pola mihlijona Sipaca na Kosovo :skoljka:
mašala, maašala, vidi se da si bio naa slavi kod pravih domaćina...još itz tebe nije izvjertilo, jedva rzdvojih misli ti i rečenice.
odmori par dana, pa onda kuckaj..evo i ja, panklav pijem, otišli krajnici i grlo. a sto put sam rekao - ne radosni šljivu i kruššku, ne na 9 stepeni, a kad oožedniš - ne zaječarsko pivo iz hladnjaka...jbg.

nego šta veliš, za koka kolu ćeš se i ti pitati, iz pepsija, jel?
kako si ti simpatičan momak, pravo ono demokratski...ti ćeš stavljati primjedbu na ustrojstvo religije kojoj ne pripadaš, a ovamo ćeš da se brecaš kad neko postavi pitanje - zašto - islamska zajednica crne gore,a ne - crnogorska islamska zajednica (npr). i držaćeš vodu zukorliću, a zukićeve jereticima proglašavati?
ehhh detroit, vragolane jedan... :D

ii šta još pričaju ti visoki umovi serpski? uvezeni aljbanezi na kosovo...pa jebem mu miša, ima literatura,ima google, ima saso mange dokumentacije, traži, listaj. čitaj zapisnike sa sjednica kpj, besjede druga tita, vidi šta piše za kosovo.
junior3

#478 Re: Makedonija

Post by junior3 »

U toku ciscenje terorista kaze Mondo. :D

I juce su navodno bili eliminsani, a danas zapucase. :mrgreen:
Sanjarko

#479 Re: Makedonija

Post by Sanjarko »

Putnik ali stvarno wrote:27.04. Zvornik
09.05. Kumanovo

Ikakva veza ?
27.4.2015 2+7=9
9.4.2015 9+4=13=4 4 mjesec
9.5.2015 9+5=14=5 5 mjesec
Masoni :lol:

2+7+4+2+0+1+5=21=2+1=3 21/3=7
9+5+2+0+1+5=22=2+2=4 22/4=5.5
Masoni :D
ElRe

#480 Re: Makedonija

Post by ElRe »

Generalno u Makediniji moze da se napravi odlicna paralela sa polozajem Albanaca a i Bošnjaka u društvu i njihova diskriminacija od Makedonaca kao što je bilo na Kosovu od strane Srba. Vremenom to ne moze da se trpi i Makedonci su dobili sta su dobili. Vremenom ce, ako to dozvoli zapad, sigurno doci do stvaranje neke albanske autonomoje u Makedoniji, koja nece imati puno veze sa vlastima u Skopju.
Na žalost, narodi Balkana samo poznaju nacionalne granice i ko to nece da prihvati samo se zavarava.
Man of steel

#481 Re: Makedonija

Post by Man of steel »

Mi imamo nesreću da graničimo sa Srbijom, a Makedonija ima dvostruko veću nesreću pa graniči i sa Srbijom i sa Albanijom.
Sanjarko

#482 Re: Makedonija

Post by Sanjarko »

Putnik ali stvarno wrote:The U.S Embassy in Skopje issued a statement saying it "deeply regret(s) the loss of life."

"We are following the situation and are in close contact with the authorities and political leaders. We urge citizens to remain calm and allow the facts to be established," the embassy said in a statement.

Dakle US ambasada u Skoplju poziva gradjane :-) da ostanu smireni, jer ambasada je u kontaktu sa "Vlastima" I politickim liderima.
Sve je pod kontrolm, kaze CBC news
http://www.cbc.ca/news/world/5-macedoni ... -1.3068148

Glede gornjih dilemma, teroristi ili ne, u Zvorniku ili Kumanovu.

Po efektu koji njihove akcije izazivaju oni to jesu, jer sire strah I destabilizuju zemlju.

Po CBC u I US ambasadi oni to nisu.

A nas 90ete uce sta se pika, zato pratimo uvek od pocetka sta tata kaze :D
pa US government to uvijek ko papagaji ponavljaju.
Please remain calm :D
155_mm

#483 Re: Makedonija

Post by 155_mm »

na svim ovim snimkama i slikama iz kumanova vidi se da specijalna makedonska policija duzi M70 7.62 mm. nekako mi je to malo slabo za specijalnu policiju.
Sanjarko

#484 Re: Makedonija

Post by Sanjarko »

junior3 wrote:U toku ciscenje terorista kaze Mondo. :D

I juce su navodno bili eliminsani, a danas zapucase. :mrgreen:
Ma teroristi su ko zombiji.
Moraš im glavu otfikarit da ne ustanu/uskrsnu ponovo :D
Sad gdje je glava pitanje je :D
detroit-mercy

#485 Re: Makedonija

Post by detroit-mercy »

radostan dan wrote:
detroit-mercy wrote: -vatican, cia, masoni, dzihad ratnici I ostala raja :mrgreen: . Jah, eto makedosko se melje za svaku od ovih stavki. Imate PR, nemam rijeci :mrgreen: Btw, sinoc se zadesi na sijelu (slavi) kod jednog tipa, bilo dosta Beogradjana ali onih pravih ne sto su sljegli :mrgreen: Mahom inzinjeri, docovi i sl :mrgreen: pored mene strendzera zadesio se i jedan Rumun :mrgreen: i lola hoce malo da sazna o bivsoj Jugi, posto su Rumuni vazda fascinirani titinom Jugom :mrgreen: helem malo sam se prepao za amebe kad su lole pocele objasnjavati ;-) kako ce se amebe osjecati :mrgreen:. Nesto slicno pojasnjenjima Radosnog, za coca-colu se mi pitamo i niko drugi. Ipak je najaca bila kako je Tito naselio pola mihlijona Sipaca na Kosovo :skoljka:
mašala, maašala, vidi se da si bio naa slavi kod pravih domaćina...još itz tebe nije izvjertilo, jedva rzdvojih misli ti i rečenice.
odmori par dana, pa onda kuckaj..evo i ja, panklav pijem, otišli krajnici i grlo. a sto put sam rekao - ne radosni šljivu i kruššku, ne na 9 stepeni, a kad oožedniš - ne zaječarsko pivo iz hladnjaka...jbg.

nego šta veliš, za koka kolu ćeš se i ti pitati, iz pepsija, jel?
kako si ti simpatičan momak, pravo ono demokratski...ti ćeš stavljati primjedbu na ustrojstvo religije kojoj ne pripadaš, a ovamo ćeš da se brecaš kad neko postavi pitanje - zašto - islamska zajednica crne gore,a ne - crnogorska islamska zajednica (npr). i držaćeš vodu zukorliću, a zukićeve jereticima proglašavati?
ehhh detroit, vragolane jedan... :D

ii šta još pričaju ti visoki umovi serpski? uvezeni aljbanezi na kosovo...pa jebem mu miša, ima literatura,ima google, ima saso mange dokumentacije, traži, listaj. čitaj zapisnike sa sjednica kpj, besjede druga tita, vidi šta piše za kosovo.
Nisam ja ti pa da se brecam na pitanja koja se ticu drugih drzava i naroda :skoljka: . Islamsku zajednicu u Crnoj Gori mogu zvati i Hasimova zajednica klanjaca, zivo me zaboli jajce :skoljka:, pronadji negdje moj upis na zadati sabdzekt ili ne kenjaj :mrgreen: .I sta kaze mrski gugle, Tito 48e po mihlijona naselio :mrgreen: Znaci ja smuckam pice, nako malo lici na colu ali sastav je razlicitim I ne mogu ga nazvati Sky cola do Radosni ne udari muhur :mrgreen: Ah Radosni vragolane ko te ne zna skupo bi te platio :mrgreen:
radostan dan

#486 Re: Makedonija

Post by radostan dan »

jah ba detroite, objektivnosti drugo ime... :D
muhafuca

#487 Re: Makedonija

Post by muhafuca »

Vizionar 1985 wrote: pa US government to uvijek ko papagaji ponavljaju.
jest u njihovoj sferi uticaja gdje je sada i Balkan nažalost

tamo gdje treba zakuhati - gdje oni ne upravljaju

uvijek je - narod se digao , treba podržati revoluciju i slicna sranja

otvore im besplatan broj za twitter , pruze svu medijsku podrsku od facebooka do Main stream media itd

a onda ako treba i zracna podrska i oruzje i bombardovanje i dronovi itd itd

tako da nije uvijek Please remain calm - nego samo gdje njima paše da se ne talasa
Sanjarko

#488 Re: Makedonija

Post by Sanjarko »

155_mm wrote:na svim ovim snimkama i slikama iz kumanova vidi se da specijalna makedonska policija duzi M70 7.62 mm. nekako mi je to malo slabo za specijalnu policiju.
dobra puška da mi je jednu ovakvu
za mene bi bila dobra :D
http://bs.wikipedia.org/wiki/Zastava_M70
detroit-mercy

#489 Re: Makedonija

Post by detroit-mercy »

radostan dan wrote:jah ba detroite, objektivnosti drugo ime... :D
Ma jok Radosni gradska raja i cool momak :mrgreen:
Sanjarko

#490 Re: Makedonija

Post by Sanjarko »

muhafuca wrote:
Vizionar 1985 wrote: pa US government to uvijek ko papagaji ponavljaju.
jest u njihovoj sferi uticaja gdje je sada i Balkan nažalost

tamo gdje treba zakuhati - gdje oni ne upravljaju

uvijek je - narod se digao , treba podržati revoluciju i slicna sranja

otvore im besplatan broj za twitter , pruze svu medijsku podrsku od facebooka do Main stream media itd

a onda ako treba i zracna podrska i oruzje i bombardovanje i dronovi itd itd

tako da nije uvijek Please remain calm - nego samo gdje njima paše da se ne talasa
Drugi dio je
Shit happens i if you can do it :D
dječak sa šibicama

#491 Re: Makedonija

Post by dječak sa šibicama »

Navodno oglasila se ta nekakva albanska nova UCK, ONA ili kako vec.

cilj je republika Ilirida.

Image
valensija

#492 Re: Makedonija

Post by valensija »

14:45 - DANAJ: VREME ZA UJEDINjENjE ALBANACA, GUREVSKI HITLER

Albanski političar, lider Liste za prirodnu (veliku) Albaniju Kočo Danaj, tvrdi da iza “rata u Kumanovu”, u naseljima u kojima žive Albanci, stoji vlast i smatra da je došlo vreme za ujedinjenje Albanaca.

Analizirajući najnovija događanja u Kumanovu, opštini na severu Makedonije, tvorac Platforme za prirodnu Albaniju, za albanski Sot kaže da “iza svega stoji” premijer Nikola Gruevski koga on naziva fašistom i poredi ga sa Hitlerom.

Danaj traži veće angažovanje albanskih političara ne samo iz Tirane već i iz Prištine, Skoplja i Ulcinja kako bi bio zaustavljen kako kaže, plan Gruevskog.
radostan dan

#493 Re: Makedonija

Post by radostan dan »

detroit-mercy wrote: Znaci ja smuckam pice, nako malo lici na colu ali sastav je razlicitim I ne mogu ga nazvati Sky cola do Radosni ne udari muhur :mrgreen: Ah Radosni vragolane ko te ne zna skupo bi te platio :mrgreen:
i ovaj dio sam po sebi govori koliko imaš takta, ili ti moći razumjevanja pak....
cijelo vrijeme pišemo - možeš zvati tu mućkalicu i skaj kolom, i koka kolom ako želiš, i konzumirati je, ali nemaš licencu...

a kako ti to predstavljaš? -
Znaci ja smuckam pice, nako malo lici na colu ali sastav je razlicitim I ne mogu ga nazvati Sky cola

kako ide, inače... :mrgreen:
valensija

#494 Re: Makedonija

Post by valensija »

14:53 - UNIŠTENA AUTOBOMBA, SPREČEN MASAKR

Tokom antiterorističke akcije u Kumanovu makedonske snage bezbednosti uništile su jednu autobombu. Ona je pronađena u Divljem (Divo) naselju. Vozilo je bilo natovareno kako prenose makedonski mediji, pozivajući se na izvore iz službi bezbednosti, velikom količinom razornog eksploziva.

Cilj terorističke akcije, kako sumnjaju makedonski bezbednjaci, bio je masakr koji bi nastao usled detoniranja ove autobombe, jer je u Kumanovu za nedelju bio zakazan pazarni dan, kako bi izazvali paniku i destabilizovali Makedoniju.
valensija

#495 Re: Makedonija

Post by valensija »

15:06- Bilans žrtava: Poginulo osam policajaca, ranjeno 37

Portparol makedonskog MUP-a Ivo Kotevski saopštio je da je poginulo osam policajaca, a da je 37 povređeno.

Ubijeno je 14 terorista, prenosi Rojters.
detroit-mercy

#496 Re: Makedonija

Post by detroit-mercy »

radostan dan wrote:
detroit-mercy wrote: Znaci ja smuckam pice, nako malo lici na colu ali sastav je razlicitim I ne mogu ga nazvati Sky cola do Radosni ne udari muhur :mrgreen: Ah Radosni vragolane ko te ne zna skupo bi te platio :mrgreen:
i ovaj dio sam po sebi govori koliko imaš takta, ili ti moći razumjevanja pak....
cijelo vrijeme pišemo - možeš zvati tu mućkalicu i skaj kolom, i koka kolom ako želiš, i konzumirati je, ali nemaš licencu...

a kako ti to predstavljaš? -
Znaci ja smuckam pice, nako malo lici na colu ali sastav je razlicitim I ne mogu ga nazvati Sky cola

kako ide, inače... :mrgreen:
To ti kazes :mrgreen:, muckalicu ne mozes nazvati Coca-Cola ali sprint, sky, tri-sise jedne zene mozes u svako doba i imati je na standu pored Coca-Cole :mrgreen: kao ravnopravnog igraca :mrgreen: Inace, guram ti pomalo :mrgreen: dobra piva u domacina bila :mrgreen:.
LBVIEW

#497 Re: Makedonija

Post by LBVIEW »

area51 wrote: Srbi su i pokušali da se obračunaju sa tom terorističkom bandom ali nisu skontali da su ovi pod direktnom zaštitom USA i tu su ga poflautali.
Ali polako,vrijeme će pokazati ko je bio u pravu
Jah,Batajnica,hladnjace u Dunavu...,sve su to teroristi. :oops: A prije toga,ustase i muslimanski ekstremisti. :oops: To sto Medunarodni sud za ratne zlocine kaze nesto drugo je svakako zavera. :-)
Dalje,zar bas svaku temu o Makedoniji morate sjebati ukazujuci na to kako ste vi bili u pravu u vezi Albanaca,a vi po obicaju "nit luk jeli nit luk mirisali" a kamoli sazluzili bombardiranje(koje ste da je pravde trebali popusiti par godina ranije), kriv je albanski lobi,belosvetska zavera i tako to.Uz to se pozivajuci na krsenje Medunarodnog prava, a vi ga krsili gdje ste stigli , a kad se bumerang vratio u facu,kuku lele. :lol:
Dobro neko primjetiti kako se svo srpsko forumsko pucanstva sjatilo na temu likujuci sto se napokon obistinilo ono sto su oduvijek znali.
Lincoln-Burrows

#498 Re: Makedonija

Post by Lincoln-Burrows »

valensija wrote:14:45 - DANAJ: VREME ZA UJEDINjENjE ALBANACA, GUREVSKI HITLER

Albanski političar, lider Liste za prirodnu (veliku) Albaniju Kočo Danaj, tvrdi da iza “rata u Kumanovu”, u naseljima u kojima žive Albanci, stoji vlast i smatra da je došlo vreme za ujedinjenje Albanaca.

Analizirajući najnovija događanja u Kumanovu, opštini na severu Makedonije, tvorac Platforme za prirodnu Albaniju, za albanski Sot kaže da “iza svega stoji” premijer Nikola Gruevski koga on naziva fašistom i poredi ga sa Hitlerom.

Danaj traži veće angažovanje albanskih političara ne samo iz Tirane već i iz Prištine, Skoplja i Ulcinja kako bi bio zaustavljen kako kaže, plan Gruevskog.
Jebigha, sve je započelo sa Kosovom, od tada sve se može proglasiti izdvojenim slučajem i tako dobiti legitimitet.
Albanci odnosno Kosovari u ovom slučaju su primjerom "neovisnog" Kosova ohrabreni na daljnje širenje svoje teritorije

Ovo je vjerojatno odgovor Amera na situaciju u Ukrajini s time da se ignorira prijašnji potez s Kosovom.
Martinez_

#499 Re: Makedonija

Post by Martinez_ »

LBVIEW wrote:
area51 wrote: Srbi su i pokušali da se obračunaju sa tom terorističkom bandom ali nisu skontali da su ovi pod direktnom zaštitom USA i tu su ga poflautali.
Ali polako,vrijeme će pokazati ko je bio u pravu
Jah,Batajnica,hladnjace u Dunavu...,sve su to teroristi. :oops: A prije toga,ustase i muslimanski ekstremisti. :oops: To sto Medunarodni sud za ratne zlocine kaze nesto drugo je svakako zavera. :-)
Dalje,zar bas svaku temu o Makedoniji morate sjebati ukazujuci na to kako ste vi bili u pravu u vezi Albanaca,a vi po obicaju "nit luk jeli nit luk mirisali" a kamoli sazluzili bombardiranje(koje ste da je pravde trebali popusiti par godina ranije), kriv je albanski lobi,belosvetska zavera i tako to.Uz to se pozivajuci na krsenje Medunarodnog prava, a vi ga krsili gdje ste stigli , a kad se bumerang vratio u facu,kuku lele. :lol:
Dobro neko primjetiti kako se svo srpsko forumsko pucanstva sjatilo na temu likujuci sto se napokon obistinilo ono sto su oduvijek znali.
Zato ti sad lepo navijaj za teroriste u svrhu dokazivanja činjenice da su Srbi uvek, pa i sad, u krivu.
Martinez_

#500 Re: Makedonija

Post by Martinez_ »

Lincoln-Burrows wrote:
valensija wrote:14:45 - DANAJ: VREME ZA UJEDINjENjE ALBANACA, GUREVSKI HITLER

Jebigha, sve je započelo sa Kosovom, od tada sve se može proglasiti izdvojenim slučajem i tako dobiti legitimitet.
Albanci odnosno Kosovari u ovom slučaju su primjerom "neovisnog" Kosova ohrabreni na daljnje širenje svoje teritorije

Ovo je vjerojatno odgovor Amera na situaciju u Ukrajini s time da se ignorira prijašnji potez s Kosovom.
:thumbup:

Potpis od prve do zadnje.
Post Reply