Nemoj ti Ciri da odvuces sa puta odlaska. Ona je njezno celjade. A tebi kad sto nije po volji maljutkama udaras. Ovo konstatiram. Nije ljubomora Ciri. Ozbiljno!_BataZiv_0809 wrote:ćiribiribela wrote:Kad neko napise da je ateista meni odmah ovo naumpadne
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ciribiribela
Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
- SaraFina
#476 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#477 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
Sarafino ti si neprikosnovena meni, nemoj biti ljubomorna na ciribiribeluSaraFina wrote:
Nemoj ti Ciri da odvuces sa puta odlaska. Ona je njezno celjade. A tebi kad sto nije po volji maljutkama udaras. Ovo konstatiram. Nije ljubomora Ciri. Ozbiljno!
- Ridjobrki
#478 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
A jbg, prigovori će isplivati prije ili kasnije, sad koje vrste...
Ne znam, ovo je sve postalo previše komplicirano za moj ukus, ne znam ni sam gdje ću biti za godinu ili dvije tako da mi je ionako bezze da se i sa kim kombiniram i u kojem smislu. Ali eto, ako bi se ikako mogla dokazati ljubav ja mislim da je ovo pravi način.
Što se tiče Mujinih ćevapa, imaš čitavu temu o njima.
Ne znam, ovo je sve postalo previše komplicirano za moj ukus, ne znam ni sam gdje ću biti za godinu ili dvije tako da mi je ionako bezze da se i sa kim kombiniram i u kojem smislu. Ali eto, ako bi se ikako mogla dokazati ljubav ja mislim da je ovo pravi način.
- SaraFina
#479 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
_BataZiv_0809 wrote:Sarafino ti si neprikosnovena meni, nemoj biti ljubomorna na ciribiribeluSaraFina wrote:
Nemoj ti Ciri da odvuces sa puta odlaska. Ona je njezno celjade. A tebi kad sto nije po volji maljutkama udaras. Ovo konstatiram. Nije ljubomora Ciri. Ozbiljno!
Nisam. Stvarno mislim sto sam napisala.
Politicke teme plus, pa to ne pocinjati
- SaraFina
#480 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
Ridjobrki wrote:A jbg, prigovori će isplivati prije ili kasnije, sad koje vrste...![]()
![]()
![]()
Ne znam, ovo je sve postalo previše komplicirano za moj ukus, ne znam ni sam gdje ću biti za godinu ili dvije tako da mi je ionako bezze da se i sa kim kombiniram i u kojem smislu. Ali eto, ako bi se ikako mogla dokazati ljubav ja mislim da je ovo pravi način.![]()
Jesi ti ljekar? Ne znam otkud mi taj zakljucak ali eto. Sto se povratka tice ja bolujem za Sarajevom. I ne zelim zaliti za 20 ili 30 g sto nisam probala.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#481 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
Pa hoce, ali ovi su najgori. Kad ti prebacuje da je nesto radi tebe propustilaRidjobrki wrote:A jbg, prigovori će isplivati prije ili kasnije, sad koje vrste...![]()
![]()
![]()
Ne znam, ovo je sve postalo previše komplicirano za moj ukus, ne znam ni sam gdje ću biti za godinu ili dvije tako da mi je ionako bezze da se i sa kim kombiniram i u kojem smislu. Ali eto, ako bi se ikako mogla dokazati ljubav ja mislim da je ovo pravi način.![]()
- Ridjobrki
#482 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
Ne znam kako si to zaključila ali blizu si.SaraFina wrote: Jesi ti ljekar? Ne znam otkud mi taj zakljucak ali eto. Sto se povratka tice ja bolujem za Sarajevom. I ne zelim zaliti za 20 ili 30 g sto nisam probala.
Ja sam apsolvent medicine ali zbog dvije stvari nisam još diplomirao (i teško da ću ikad):
1. Katastrofalni i nedostojni uvjeti rada u BiH
2. Drugi poslovi u koje sam otplivao već negdje nakon treće godine faksa
Budem li ostao u BiH i ako mi poslovi nastave ovako fino ići možda upišem nešto drugo što će mi koristiti u poslu a ako odlučim definitivno otići onda ću se vratiti na faks da ga završim. Ovdje to ne bih radio.
- Ridjobrki
#483 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
Svejedno, uvijek će biti nešto što je zbog tebe propustila._BataZiv_0809 wrote:
Pa hoce, ali ovi su najgori. Kad ti prebacuje da je nesto radi tebe propustila
Zato joj stvoriš ovdje dovoljno stvari da ne žali za onima drugdje.
Ja fakat ne znam da mi išta treba što nemam u ovoj zemlji a i ako mi šta treba - ZG dva sata, BG tri i po, Beč pet, svaka druga destinacija dva sata do ZG i onda 4-5 sati leta.
- ćiribiribela
#484 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
Nemaju svi srecu da zive ovdje.Ridjobrki wrote:
ZG dva sata, BG tri i po, Beč pet, svaka druga destinacija dva sata do ZG i onda 4-5 sati leta.
- madner
#485 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
Koliko vidim imamo polufinale, samo se dogovorite oko parova. 
- SaraFina
#486 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
Covjece privedi to kraju
ne budi lud. Mozes lovu namlatiti. 
Medicina je zlatna koka. Imam kuci jednu takvu.
Medicina je zlatna koka. Imam kuci jednu takvu.
- Ridjobrki
#487 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
Igra se na dvokružni trostruki bod-sistemmadner wrote:Koliko vidim imamo polufinale, samo se dogovorite oko parova.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#488 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
Sto me ignorisesćiribiribela wrote:
Nemaju svi srecu da zive ovdje.
- SaraFina
#489 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
madner wrote:Koliko vidim imamo polufinale, samo se dogovorite oko parova.
Bog je milostiv. Tebe ne eliminirao iz svih kombinacija.
Na vrijeme!
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#490 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
Znam. Ali ovo je skolski primjer.Ridjobrki wrote: Svejedno, uvijek će biti nešto što je zbog tebe propustila.
Ja fakat ne znam da mi išta treba što nemam u ovoj zemlji a i ako mi šta treba - ZG dva sata, BG tri i po, Beč pet, svaka druga destinacija dva sata do ZG i onda 4-5 sati leta.
U ovoj zemlji se predobro zivi ako imas normalan posao. I to je cinjenica.
Fataj se medicine ziv biio.
- ćiribiribela
#491 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
Zato sto si me razocarao._BataZiv_0809 wrote: Sto me ignorises
- Ridjobrki
#492 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
Imam dobar projekt koji zasad ide jako dobro a u perspektivi je bolji od medicine jedno 3-4 puta. Ako to čučne možda se onda prifatim medEcine_BataZiv_0809 wrote:Znam. Ali ovo je skolski primjer.Ridjobrki wrote: Svejedno, uvijek će biti nešto što je zbog tebe propustila.
U ovoj zemlji se predobro zivi ako imas normalan posao. I to je cinjenica.
Fataj se medicine ziv biio.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#493 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
Pa dobro i sam sam ti takav, mada se moj projekt susrece sa strukomRidjobrki wrote:
Imam dobar projekt koji zasad ide jako dobro a u perspektivi je bolji od medicine jedno 3-4 puta. Ako to čučne možda se onda prifatim medEcine
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#494 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
Molim za jos jednu sansućiribiribela wrote: Zato sto si me razocarao.![]()
- SaraFina
#495 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
Paralelno s projektom zavrsavaj. Nema boljeg posla. Privatna bolnica i ordinacija popodne. Medicina 
- Ridjobrki
#496 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
Da, zbog toga svi moji prijatelji koji su završili kopaju i nogama i rukama da se ispaleSaraFina wrote:Paralelno s projektom zavrsavaj. Nema boljeg posla. Privatna bolnica i ordinacija popodne. Medicina
Mislim, ok, nosi to dosta lijepih stvari ali da ja sada ganjam da se bavim poslom koji će me otjerati otamo gdje mi je lijepo... Čemu sve to? Ima dosta prijatnijih i ljepših poslova za koje nisam znao dok ih nisam počeo raditi
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#497 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
Moze li se znat o cemu se radi? Moze i na ppRidjobrki wrote: Da, zbog toga svi moji prijatelji koji su završili kopaju i nogama i rukama da se ispale![]()
![]()
![]()
Mislim, ok, nosi to dosta lijepih stvari ali da ja sada ganjam da se bavim poslom koji će me otjerati otamo gdje mi je lijepo... Čemu sve to? Ima dosta prijatnijih i ljepših poslova za koje nisam znao dok ih nisam počeo raditi
![]()
![]()
- ćiribiribela
#498 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
Pa da me jos vise povrijedis? Neka Fala._BataZiv_0809 wrote:
Molim za jos jednu sansu![]()
- mO k3
#499 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
Samo ti je potreban znanje njemackog i ovo sto sarafina pise malo pretjeruje privatna bolnica i ordinacija poslijepodne .Ridjobrki wrote:Da, zbog toga svi moji prijatelji koji su završili kopaju i nogama i rukama da se ispaleSaraFina wrote:Paralelno s projektom zavrsavaj. Nema boljeg posla. Privatna bolnica i ordinacija popodne. Medicina![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- jao_situacije
#500 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
Jel se iko oženio/udao ili očajavate samo