A ti si inace jako bitan. Eno ih zaplakase sto ti neces karte kupiti, aerodrom zatvorise...hannah23 wrote:Zato ko je jednom kupio drugi put nece. Barem je tako u mom slucaju..
Wizz air
-
nightvision
#476 Re: Wizz air
-
boshniak
#477 Re: Wizz air
Tržište određuje, nijenda kompanije nije jeftina ako kupujes kartu dan ili par dana prije putovanja, WIZZ-ovi avioni iz Tuzle i Beograda su krcati, i može im se tako ponašati.hannah23 wrote:Zato ko je jednom kupio drugi put nece. Barem je tako u mom slucaju..
- ovo_malo_duse
#478 Re: Wizz air
Ma nidze veze . Wizz Tito. Billund - Tuzla za 1 sat i 50 minuta. Povratna karta za tri osobe i auto -rental 7 za dana kosta manje od 1 povratne karte sa bilo kojom drugom kompanijom sa 2 presjedanja u oba pravca ( nebitno od kuda se leti Billund , Kopenhagen ili Hamburg). Od kako su krenuli avion dupke pun svaki put. Svaki 3 vikend letim nema da fali.boshniak wrote:Tržište određuje, nijenda kompanije nije jeftina ako kupujes kartu dan ili par dana prije putovanja, WIZZ-ovi avioni iz Tuzle i Beograda su krcati, i može im se tako ponašati.hannah23 wrote:Zato ko je jednom kupio drugi put nece. Barem je tako u mom slucaju..
Topturist i Papalina mogu komotno prodat autobuse. Jedino mogu robu u njima prevozit. Autobusna karta 400 KM ( otprilike 24 sata voznje) kontra Wizzovih 30-40 KM_ova. Pa da prestojis u avionu isplatilo bi se. Wizz i Tuzla
-
zdruzdjo
#479 Re: Wizz air
pa ako od wizz-a odustane 10 ljudi koji su zbog lose usluge odlucili da "nikad vise". tih 10 ljudi negativno izreklamiraju svako po 1-2 drugova.
i tako se to nakoti kroz godinu dana.
a wizz treba posmatrati odprilike kao gradsko saobracajno preduzece. znaci jeftine karte od tacke a do tacke b i sve ce biti ok. samo je problem sto se oni busaju kako su avio kompanija i stvaraju laznu sliku o sebi kod korisnika.
a wizz treba posmatrati odprilike kao gradsko saobracajno preduzece. znaci jeftine karte od tacke a do tacke b i sve ce biti ok. samo je problem sto se oni busaju kako su avio kompanija i stvaraju laznu sliku o sebi kod korisnika.
- Danguba
#480 Re: Wizz air
Ovo sto ja malo rondam ne znaci da bih odustao od Wizz-a. Sve dok su jeftiniji a mogu biti i malo skuplji, meni se isplati. Meni treba dva sata da izadjem na auto put pa tek onda 1500 km voznje a ja avionom za dva sata vec kuci. Bolje ne moze.
- ovo_malo_duse
#481 Re: Wizz air
Ma ko ce ba odustat. Ovi sto seru po wizzu , samo seru i nista vise prvi su u redu za jeftinu kartu. Izigravaju gospodu i seru na wizz i slicne a pola ih ne razumije kad im treba kaze, nemotje se odvezat dok se avion ne parkira i ne ugasi znak za pojas. Gledam neki dan 3 bilmeza i naku orfulju od 30- 35 to se nadzidzalo i napucalo se do bola, prica u avionu uprlo se nosom u nebo, podjebaju stjuardese a ne razumije osnovo, stjuardesa mu spusti rukohvat izmedzu sjedista nakon sto mu 5 puta ponovila da spusti a on bleji ne razumije. Izasli i cekamo na pasosku. Dok ce ovaj jedan sad cu kaze da zpalim ne mogu ja cekat da prodzem, kaze drugi nemoj vidi ba znak za zabranjeno pusenje, a znak fakat ko saobracajni. Kaze orfulja hajde bogati ovo je Bosna daj i meni taj jedan Marlboro. I zapali grmalj, glumi lafa, pridze mu momak sa vestom uze mu cigaretu iz usta i ugasi je i pokaza mu prstom na znak. Poklopi se mis a velim ja onom momku haj izadzi tamo jarane da ti pice platim. Ne mogu kaze tip radim hvala. Poklopise se mamlazi. Kad sam se vracao kad oni opet i stigli u Billund cekamo pasosku seru po svemu od termina preko karte do sjedista, okrenem se ja i kazem onom de reko zapali jednu vidi koliki je red nes za sat izaci, smijes li je ovdje zadimit. Zena mi u mene na mene zagalami, ja se okrenem sta cu moram poslusat, usutilo se okrenem se drugi put kad oni skroz nazad zaostali ne zuri im se.Ona orfulja koluta ocima.zdruzdjo wrote:pa ako od wizz-a odustane 10 ljudi koji su zbog lose usluge odlucili da "nikad vise". tih 10 ljudi negativno izreklamiraju svako po 1-2 drugova.
Eto takvi seru. A sutra ce prvi u red za kartu.
-
hannah23
#482 Re: RE: Re: Wizz air
Pa takvi i putuju wizz airom.... Zato ja necu [emoji1]ovo_malo_duse wrote:Ma ko ce ba odustat. Ovi sto seru po wizzu , samo seru i nista vise prvi su u redu za jeftinu kartu. Izigravaju gospodu i seru na wizz i slicne a pola ih ne razumije kad im treba kaze, nemotje se odvezat dok se avion ne parkira i ne ugasi znak za pojas. Gledam neki dan 3 bilmeza i naku orfulju od 30- 35 to se nadzidzalo i napucalo se do bola, prica u avionu uprlo se nosom u nebo, podjebaju stjuardese a ne razumije osnovo, stjuardesa mu spusti rukohvat izmedzu sjedista nakon sto mu 5 puta ponovila da spusti a on bleji ne razumije. Izasli i cekamo na pasosku. Dok ce ovaj jedan sad cu kaze da zpalim ne mogu ja cekat da prodzem, kaze drugi nemoj vidi ba znak za zabranjeno pusenje, a znak fakat ko saobracajni. Kaze orfulja hajde bogati ovo je Bosna daj i meni taj jedan Marlboro. I zapali grmalj, glumi lafa, pridze mu momak sa vestom uze mu cigaretu iz usta i ugasi je i pokaza mu prstom na znak. Poklopi se mis a velim ja onom momku haj izadzi tamo jarane da ti pice platim. Ne mogu kaze tip radim hvala. Poklopise se mamlazi. Kad sam se vracao kad oni opet i stigli u Billund cekamo pasosku seru po svemu od termina preko karte do sjedista, okrenem se ja i kazem onom de reko zapali jednu vidi koliki je red nes za sat izaci, smijes li je ovdje zadimit. Zena mi u mene na mene zagalami, ja se okrenem sta cu moram poslusat, usutilo se okrenem se drugi put kad oni skroz nazad zaostali ne zuri im se.Ona orfulja koluta ocima.zdruzdjo wrote:pa ako od wizz-a odustane 10 ljudi koji su zbog lose usluge odlucili da "nikad vise". tih 10 ljudi negativno izreklamiraju svako po 1-2 drugova.
Eto takvi seru. A sutra ce prvi u red za kartu.
- drag_gost
#483 Re: Wizz air
Onda nemoj ni do granapa, jer takvi, zamisli, udju u granap nekad.
-
hannah23
#484 Re: Wizz air
Tu se mogu izbjeci... A u avionu nemas kud. A nisam pristalica samoubistva [emoji1]
- bingov buraz
#485 Re: Wizz air
Moderna flota,to mi je najvaznije,sve ostalo se moze pretrpiti,cak i ne dave sa prodajom,u Ryan-u su mnogo dosadniji.
- drag_gost
#486 Re: Wizz air
Meni se cini da je njima da tebe izbjegnu.
-
hannah23
#487 Re: RE: Re: Wizz air
Moguce moguce [emoji14]drag_gost wrote:Meni se cini da je njima da tebe izbjegnu.
- drag_gost
#488 Re: RE: Re: Wizz air
To ti pricam.hannah23 wrote:Moguce moguce [emoji14]drag_gost wrote:Meni se cini da je njima da tebe izbjegnu.
- Danguba
#489 Re: Wizz air
bingov buraz wrote:Moderna flota,to mi je najvaznije,sve ostalo se moze pretrpiti,cak i ne dave sa prodajom,u Ryan-u su mnogo dosadniji.
Za let od max.2sata i ne mozes previse ocekivati.
- Danguba
#491 Re: Wizz air
hannah23 wrote:Wizz air je jedna aviokompanija u pokusaju... Preskupa a nikakva usluga.
hano bona, nije do wizza, mozda je do tebe.
let za berlin 15-20 eura i let sat i po a ti bi uz to i 3 obroka.
-
hannah23
#492 Re: Wizz air
Ne bi 3 obroka al moze flasica vode... I da se ne osjecam k'o na pijaci, malo manje da smaraju ovi sto prodaju. Eto, zar trazim previse [emoji16]
- Edin H.
#493 Re: Wizz air
Tishu ba, ostace stjuardese bez posla. Ryanovci su vrh, ne daju sekunde zaspati.bingov buraz wrote:Moderna flota,to mi je najvaznije,sve ostalo se moze pretrpiti,cak i ne dave sa prodajom,u Ryan-u su mnogo dosadniji.
- Danguba
#494 Re: Wizz air
hannah23 wrote:Ne bi 3 obroka al moze flasica vode... I da se ne osjecam k'o na pijaci, malo manje da smaraju ovi sto prodaju. Eto, zar trazim previse [emoji16]
na 15 eura kartu valjda mozes ukalkulisati 2 eura za 7up i opet povoljno.
o one ''pijacarke'' samo rade svoj posao...''za vas gospodjo'' a ti mrgud pa ih presjeces onim hladnim pogledom sto joj je dovoljno da razguli dalje...
- Edin H.
#495 Re: Wizz air
Jest, al voli Hannah guzovacuDanguba wrote:hannah23 wrote:Ne bi 3 obroka al moze flasica vode... I da se ne osjecam k'o na pijaci, malo manje da smaraju ovi sto prodaju. Eto, zar trazim previse [emoji16]![]()
na 15 eura kartu valjda mozes ukalkulisati 2 eura za 7up i opet povoljno.
o one ''pijacarke'' samo rade svoj posao...''za vas gospodjo'' a ti mrgud pa ih presjeces onim hladnim pogledom sto joj je dovoljno da razguli dalje...
- bingov buraz
#496 Re: Wizz air
Sta ti je Bosnjo,u Ryan nisam htio nista bas zato sto smaraju a na Wizz letu popih kafu i malom sendvicEdin H. wrote:Tishu ba, ostace stjuardese bez posla. Ryanovci su vrh, ne daju sekunde zaspati.bingov buraz wrote:Moderna flota,to mi je najvaznije,sve ostalo se moze pretrpiti,cak i ne dave sa prodajom,u Ryan-u su mnogo dosadniji.
-
hannah23
#497 Re: Wizz air
Jbg nisam na tako jeftine karte nikad naletila.
Svi izgleda lete za Basel pa u koje god vrijeme narucim budu i preko 100eura ...
Svi izgleda lete za Basel pa u koje god vrijeme narucim budu i preko 100eura ...
- bingov buraz
#498 Re: Wizz air
Naravno,kartu kupio 3 mjeseca ranije,skuplje mi do Tuzle doci nego karta za avionDanguba wrote:bingov buraz wrote:Moderna flota,to mi je najvaznije,sve ostalo se moze pretrpiti,cak i ne dave sa prodajom,u Ryan-u su mnogo dosadniji.![]()
Za let od max.2sata i ne mozes previse ocekivati.
- Kinesko prkno
#499 Re: Wizz air
Wizzair je i vise nego solidan za tu cijenu,a tu su i jos beskonacne mogucnosti sprdanja sa svakojakim budalama .
Ko se voli gotiviti ima i privatni charter.
Ko se voli gotiviti ima i privatni charter.
- Ridjobrki
#500 Re: Wizz air
Pita ona konobarica u avionu - gospodine, za vas?
Reko de mi nešto od Šemse i metnem joj cvaju u onu lila košuljicu, da se zna kad Brko putuje!
Reko de mi nešto od Šemse i metnem joj cvaju u onu lila košuljicu, da se zna kad Brko putuje!