Wizz air

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
nightvision

#476 Re: Wizz air

Post by nightvision »

hannah23 wrote:Zato ko je jednom kupio drugi put nece. Barem je tako u mom slucaju..
A ti si inace jako bitan. Eno ih zaplakase sto ti neces karte kupiti, aerodrom zatvorise...
boshniak

#477 Re: Wizz air

Post by boshniak »

hannah23 wrote:Zato ko je jednom kupio drugi put nece. Barem je tako u mom slucaju..
Tržište određuje, nijenda kompanije nije jeftina ako kupujes kartu dan ili par dana prije putovanja, WIZZ-ovi avioni iz Tuzle i Beograda su krcati, i može im se tako ponašati.
ovo_malo_duse

#478 Re: Wizz air

Post by ovo_malo_duse »

boshniak wrote:
Tržište određuje, nijenda kompanije nije jeftina ako kupujes kartu dan ili par dana prije putovanja, WIZZ-ovi avioni iz Tuzle i Beograda su krcati, i može im se tako ponašati.
Ma nidze veze . Wizz Tito. Billund - Tuzla za 1 sat i 50 minuta. Povratna karta za tri osobe i auto -rental 7 za dana kosta manje od 1 povratne karte sa bilo kojom drugom kompanijom sa 2 presjedanja u oba pravca ( nebitno od kuda se leti Billund , Kopenhagen ili Hamburg). Od kako su krenuli avion dupke pun svaki put. Svaki 3 vikend letim nema da fali.
Topturist i Papalina mogu komotno prodat autobuse. Jedino mogu robu u njima prevozit. Autobusna karta 400 KM ( otprilike 24 sata voznje) kontra Wizzovih 30-40 KM_ova. Pa da prestojis u avionu isplatilo bi se. Wizz i Tuzla :bih: :bih:
zdruzdjo

#479 Re: Wizz air

Post by zdruzdjo »

pa ako od wizz-a odustane 10 ljudi koji su zbog lose usluge odlucili da "nikad vise". tih 10 ljudi negativno izreklamiraju svako po 1-2 drugova.
i tako se to nakoti kroz godinu dana.

a wizz treba posmatrati odprilike kao gradsko saobracajno preduzece. znaci jeftine karte od tacke a do tacke b i sve ce biti ok. samo je problem sto se oni busaju kako su avio kompanija i stvaraju laznu sliku o sebi kod korisnika.
Danguba

#480 Re: Wizz air

Post by Danguba »

Ovo sto ja malo rondam ne znaci da bih odustao od Wizz-a. Sve dok su jeftiniji a mogu biti i malo skuplji, meni se isplati. Meni treba dva sata da izadjem na auto put pa tek onda 1500 km voznje a ja avionom za dva sata vec kuci. Bolje ne moze.
ovo_malo_duse

#481 Re: Wizz air

Post by ovo_malo_duse »

zdruzdjo wrote:pa ako od wizz-a odustane 10 ljudi koji su zbog lose usluge odlucili da "nikad vise". tih 10 ljudi negativno izreklamiraju svako po 1-2 drugova.

a wizz treba posmatrati odprilike kao gradsko saobracajno preduzece. znaci jeftine karte od tacke a do tacke b i sve ce biti ok. samo je problem sto se oni busaju kako su avio kompanija i stvaraju laznu sliku o sebi kod korisnika.
Ma ko ce ba odustat. Ovi sto seru po wizzu , samo seru i nista vise prvi su u redu za jeftinu kartu. Izigravaju gospodu i seru na wizz i slicne a pola ih ne razumije kad im treba kaze, nemotje se odvezat dok se avion ne parkira i ne ugasi znak za pojas. Gledam neki dan 3 bilmeza i naku orfulju od 30- 35 to se nadzidzalo i napucalo se do bola, prica u avionu uprlo se nosom u nebo, podjebaju stjuardese a ne razumije osnovo, stjuardesa mu spusti rukohvat izmedzu sjedista nakon sto mu 5 puta ponovila da spusti a on bleji ne razumije. Izasli i cekamo na pasosku. Dok ce ovaj jedan sad cu kaze da zpalim ne mogu ja cekat da prodzem, kaze drugi nemoj vidi ba znak za zabranjeno pusenje, a znak fakat ko saobracajni. Kaze orfulja hajde bogati ovo je Bosna daj i meni taj jedan Marlboro. I zapali grmalj, glumi lafa, pridze mu momak sa vestom uze mu cigaretu iz usta i ugasi je i pokaza mu prstom na znak. Poklopi se mis a velim ja onom momku haj izadzi tamo jarane da ti pice platim. Ne mogu kaze tip radim hvala. Poklopise se mamlazi. Kad sam se vracao kad oni opet i stigli u Billund cekamo pasosku seru po svemu od termina preko karte do sjedista, okrenem se ja i kazem onom de reko zapali jednu vidi koliki je red nes za sat izaci, smijes li je ovdje zadimit. Zena mi u mene na mene zagalami, ja se okrenem sta cu moram poslusat, usutilo se okrenem se drugi put kad oni skroz nazad zaostali ne zuri im se.Ona orfulja koluta ocima.
Eto takvi seru. A sutra ce prvi u red za kartu.
hannah23

#482 Re: RE: Re: Wizz air

Post by hannah23 »

ovo_malo_duse wrote:
zdruzdjo wrote:pa ako od wizz-a odustane 10 ljudi koji su zbog lose usluge odlucili da "nikad vise". tih 10 ljudi negativno izreklamiraju svako po 1-2 drugova.

Ma ko ce ba odustat. Ovi sto seru po wizzu , samo seru i nista vise prvi su u redu za jeftinu kartu. Izigravaju gospodu i seru na wizz i slicne a pola ih ne razumije kad im treba kaze, nemotje se odvezat dok se avion ne parkira i ne ugasi znak za pojas. Gledam neki dan 3 bilmeza i naku orfulju od 30- 35 to se nadzidzalo i napucalo se do bola, prica u avionu uprlo se nosom u nebo, podjebaju stjuardese a ne razumije osnovo, stjuardesa mu spusti rukohvat izmedzu sjedista nakon sto mu 5 puta ponovila da spusti a on bleji ne razumije. Izasli i cekamo na pasosku. Dok ce ovaj jedan sad cu kaze da zpalim ne mogu ja cekat da prodzem, kaze drugi nemoj vidi ba znak za zabranjeno pusenje, a znak fakat ko saobracajni. Kaze orfulja hajde bogati ovo je Bosna daj i meni taj jedan Marlboro. I zapali grmalj, glumi lafa, pridze mu momak sa vestom uze mu cigaretu iz usta i ugasi je i pokaza mu prstom na znak. Poklopi se mis a velim ja onom momku haj izadzi tamo jarane da ti pice platim. Ne mogu kaze tip radim hvala. Poklopise se mamlazi. Kad sam se vracao kad oni opet i stigli u Billund cekamo pasosku seru po svemu od termina preko karte do sjedista, okrenem se ja i kazem onom de reko zapali jednu vidi koliki je red nes za sat izaci, smijes li je ovdje zadimit. Zena mi u mene na mene zagalami, ja se okrenem sta cu moram poslusat, usutilo se okrenem se drugi put kad oni skroz nazad zaostali ne zuri im se.Ona orfulja koluta ocima.
Eto takvi seru. A sutra ce prvi u red za kartu.
Pa takvi i putuju wizz airom.... Zato ja necu [emoji1]
drag_gost

#483 Re: Wizz air

Post by drag_gost »

Onda nemoj ni do granapa, jer takvi, zamisli, udju u granap nekad.
hannah23

#484 Re: Wizz air

Post by hannah23 »

Tu se mogu izbjeci... A u avionu nemas kud. A nisam pristalica samoubistva [emoji1]
bingov buraz

#485 Re: Wizz air

Post by bingov buraz »

Moderna flota,to mi je najvaznije,sve ostalo se moze pretrpiti,cak i ne dave sa prodajom,u Ryan-u su mnogo dosadniji.
drag_gost

#486 Re: Wizz air

Post by drag_gost »

Meni se cini da je njima da tebe izbjegnu.
hannah23

#487 Re: RE: Re: Wizz air

Post by hannah23 »

drag_gost wrote:Meni se cini da je njima da tebe izbjegnu.
Moguce moguce [emoji14]
drag_gost

#488 Re: RE: Re: Wizz air

Post by drag_gost »

hannah23 wrote:
drag_gost wrote:Meni se cini da je njima da tebe izbjegnu.
Moguce moguce [emoji14]
To ti pricam.
Danguba

#489 Re: Wizz air

Post by Danguba »

bingov buraz wrote:Moderna flota,to mi je najvaznije,sve ostalo se moze pretrpiti,cak i ne dave sa prodajom,u Ryan-u su mnogo dosadniji.
:thumbup:

Za let od max.2sata i ne mozes previse ocekivati.
hannah23

#490 Re: Wizz air

Post by hannah23 »

Ozbiljno?
Danguba

#491 Re: Wizz air

Post by Danguba »

hannah23 wrote:Wizz air je jedna aviokompanija u pokusaju... Preskupa a nikakva usluga.
:lol: :lol:

hano bona, nije do wizza, mozda je do tebe.
let za berlin 15-20 eura i let sat i po a ti bi uz to i 3 obroka. :D
hannah23

#492 Re: Wizz air

Post by hannah23 »

Ne bi 3 obroka al moze flasica vode... I da se ne osjecam k'o na pijaci, malo manje da smaraju ovi sto prodaju. Eto, zar trazim previse [emoji16]
Edin H.

#493 Re: Wizz air

Post by Edin H. »

bingov buraz wrote:Moderna flota,to mi je najvaznije,sve ostalo se moze pretrpiti,cak i ne dave sa prodajom,u Ryan-u su mnogo dosadniji.
Tishu ba, ostace stjuardese bez posla. Ryanovci su vrh, ne daju sekunde zaspati.
Danguba

#494 Re: Wizz air

Post by Danguba »

hannah23 wrote:Ne bi 3 obroka al moze flasica vode... I da se ne osjecam k'o na pijaci, malo manje da smaraju ovi sto prodaju. Eto, zar trazim previse [emoji16]
:-)

na 15 eura kartu valjda mozes ukalkulisati 2 eura za 7up i opet povoljno.

o one ''pijacarke'' samo rade svoj posao...''za vas gospodjo'' a ti mrgud pa ih presjeces onim hladnim pogledom sto joj je dovoljno da razguli dalje... :D
Edin H.

#495 Re: Wizz air

Post by Edin H. »

Danguba wrote:
hannah23 wrote:Ne bi 3 obroka al moze flasica vode... I da se ne osjecam k'o na pijaci, malo manje da smaraju ovi sto prodaju. Eto, zar trazim previse [emoji16]
:-)

na 15 eura kartu valjda mozes ukalkulisati 2 eura za 7up i opet povoljno.

o one ''pijacarke'' samo rade svoj posao...''za vas gospodjo'' a ti mrgud pa ih presjeces onim hladnim pogledom sto joj je dovoljno da razguli dalje... :D
Jest, al voli Hannah guzovacu :D , tj. voli da se osvjezi na letu, ali ne voli zavuci ruku u dzep. :D
bingov buraz

#496 Re: Wizz air

Post by bingov buraz »

Edin H. wrote:
Tishu ba, ostace stjuardese bez posla. Ryanovci su vrh, ne daju sekunde zaspati.
Sta ti je Bosnjo,u Ryan nisam htio nista bas zato sto smaraju a na Wizz letu popih kafu i malom sendvic :mrgreen:
hannah23

#497 Re: Wizz air

Post by hannah23 »

Jbg nisam na tako jeftine karte nikad naletila.
Svi izgleda lete za Basel pa u koje god vrijeme narucim budu i preko 100eura ...
bingov buraz

#498 Re: Wizz air

Post by bingov buraz »

Danguba wrote:
:thumbup:

Za let od max.2sata i ne mozes previse ocekivati.
Naravno,kartu kupio 3 mjeseca ranije,skuplje mi do Tuzle doci nego karta za avion :mrgreen:
Kinesko prkno

#499 Re: Wizz air

Post by Kinesko prkno »

Wizzair je i vise nego solidan za tu cijenu,a tu su i jos beskonacne mogucnosti sprdanja sa svakojakim budalama .
Ko se voli gotiviti ima i privatni charter.
Ridjobrki

#500 Re: Wizz air

Post by Ridjobrki »

Pita ona konobarica u avionu - gospodine, za vas?

Reko de mi nešto od Šemse i metnem joj cvaju u onu lila košuljicu, da se zna kad Brko putuje!
Post Reply