Peksinizam Vol 1 & 2 (Spojene 'smrdljive' teme)
-
haluga
#476 Re: Kupanje jednom sedmično
kazu da svakodnevno kupanje iritira i susi kozu
jebajiga ...sve me svrbi ako slucajno desi da se jedan dan ne okupam
- Cherry-Cherry
#477 Re: Kupanje jednom sedmično
dječak sa šibicama wrote:Ko kaze da lijezemo u cistu posteljinuCherry-Cherry wrote:Nego da pitam ove uhljupe: kako možete naveče leći u krevet u čistu posteljinu bez tuširanja?
- Cherry-Cherry
#478 Re: Kupanje jednom sedmično
Dobro došao u klub malograđana.haluga wrote:kazu da svakodnevno kupanje iritira i susi kozu
- muha_sa
#479 Re: Kupanje jednom sedmično
najbolje se mokrim peškirom malo protrljat i vozdra.
- sema911s
#480 Re: Kupanje jednom sedmično
ali mora peskir bit vise puta koristen, nevalja tek opranimmuha_sa wrote:najbolje se mokrim peškirom malo protrljat i vozdra.
- Cherry-Cherry
#481 Re: Kupanje jednom sedmično
Ma ne mora ni mokar peškir, samo staviti kakav dezodorans i eto.
Treba pitait ove, što se ne kupaju, da nam objasne, pa da prestanemo biti malograđani. I postanemo uhljupi. 
-
detroit-mercy
#482 Re: Kupanje jednom sedmično
Jebiga na temi o sexu svi guze 2-3 puta za noc
5-6 puta sedmicno
a kad se je kupat zimi jednom eventualno dva puta, ljeti mozda 3 puta
. Sad il lazu na ovoj temi ili na onoj o sexu
.
-
dječak sa šibicama
#483 Re: Kupanje jednom sedmično
Vidis ti to, odmah mi se radja ideja, kad si u vezi sa nekom djevojkom a la chery chery, samo joj das ultimatum "okupacu se ako cemo imati sex nakon toga" 
- muha_sa
#484 Re: Kupanje jednom sedmično
tastatura može što ni Koperfild ne možedetroit-mercy wrote:Jebiga na temi o sexu svi guze 2-3 puta za noc5-6 puta sedmicno
.
- JohnnyS
#485 Re: Kupanje jednom sedmično
detroit-mercy wrote:Jebiga na temi o sexu svi guze 2-3 puta za noc5-6 puta sedmicno
.
Ne mora značiti, možda se i seksaju bez kupanja, znaš kako ide onaj vic
Mujo, aj mi poliži pi***
Jesi li je oprala?
Naravno da jesam.
Pa što ću je onda lizat?
- Red Wolf
#486 Re: Kupanje jednom sedmično
Kakva ba Rahima ako je tebi Rahima komsinica i meni je Radovan,ovdje supljiras bezze,idi se kupaj oznojila si se dok tipkas a i tastatura je peksinava,idi leti nalet te bilo,njoj Rahima komsinica,Cherry-Cherry wrote:I moja komšinica Rahima isto kaže. Baš govori jutros: nisam ja malograđanka da se tuširam svaki dan. A Rahima je poštena žena, kad ona to kaže, to je onda tako.Hajde sto se koze tanji, nego se i skida zastitni imunoloski sloj. Kaze u mene Salko komsija ... obrazli insan, valja mu vjerovat'.
-
yozi80
#487 Re: Kupanje jednom sedmično
Ovdje su svi ludi!
Nemaju svi ljudi iste NAVIKE ali ni iste POTREBE. Neko se puno znoji, masna mu je koža,kosa, ima neke bakterije koje uzrokuju loše mirise, ne mijenja odjeću redovno i slično i naravno da je toj osobi preporučeno da se što češće kupa. Oni kod kojih je to sve suprotno i ne osjećaju potrebu da se kupaju pa i ne moraju,njihova stvar,ali ne možeš im reći da to nije uredu i da to nije normalno. Neki ljudi su sami sebe navikli da se kupaju 10x na dan i sad ih sve svrbi ukoliko to ne urade,sami su sebi krivi za to. To ne znači da i ostale svrbi ukoliko se taj dan ne okupaju. Lijepo je neko napisao da ne valja ni u čemu pretjerivati pa ni u higijeni. Znamo svi za saprofitne bakterije. Kad bi ovi što se kupaju 3x na dan imali priliku da vide sve bakterije na sebi onda bi se poljevali domestosom
Nemaju svi ljudi iste NAVIKE ali ni iste POTREBE. Neko se puno znoji, masna mu je koža,kosa, ima neke bakterije koje uzrokuju loše mirise, ne mijenja odjeću redovno i slično i naravno da je toj osobi preporučeno da se što češće kupa. Oni kod kojih je to sve suprotno i ne osjećaju potrebu da se kupaju pa i ne moraju,njihova stvar,ali ne možeš im reći da to nije uredu i da to nije normalno. Neki ljudi su sami sebe navikli da se kupaju 10x na dan i sad ih sve svrbi ukoliko to ne urade,sami su sebi krivi za to. To ne znači da i ostale svrbi ukoliko se taj dan ne okupaju. Lijepo je neko napisao da ne valja ni u čemu pretjerivati pa ni u higijeni. Znamo svi za saprofitne bakterije. Kad bi ovi što se kupaju 3x na dan imali priliku da vide sve bakterije na sebi onda bi se poljevali domestosom
- Cherry-Cherry
#488 Re: Kupanje jednom sedmično
Možda imaju sex svaki dan, a ne tuširaju se danima.detroit-mercy wrote:Jebiga na temi o sexu svi guze 2-3 puta za noc5-6 puta sedmicno
.
- Panzer_Daddy
#489 Re: Kupanje jednom sedmično
......
Last edited by Panzer_Daddy on 27/04/2015 19:32, edited 1 time in total.
-
tapeta
#490 Re: Kupanje jednom sedmično
Pitanje za ove sto se 2x dnevno kupaju, da li ribaju kadu/kabinu prije i poslije svake upotrebe,
koliko peskira dnevno isprljaju, koliko cesto mjenjaju posteljinu, koliko puta dnevno masina okrene sav taj toliki ves i kad se sve to na kraju osusi?
koliko peskira dnevno isprljaju, koliko cesto mjenjaju posteljinu, koliko puta dnevno masina okrene sav taj toliki ves i kad se sve to na kraju osusi?
- York Light 100`s
#491 Re: Kupanje jednom sedmično
Ma imamo mi dosta naučiti od zapada što se tiče higijene. Slavni švabo se kupa svaki dan pa onda legne sa paščetom ili mačketinom u krevet, sa cipelama hoda po kući
- Cherry-Cherry
#492 Re: Kupanje jednom sedmično
Tačno. Ali imaš kod nas ljudi koji se ne operu 7 dana, samo se zavuku pod jorgan, a znaju reći kako oni zapadnjaci hodaju u obući po kući i legnu na kauč u cipelama. Naravno da ne treba leći na kauč u cipelama, ali i ovi naši uhljupi legnu, a ne operu noge danima. Meni je to isto.York Light 100`s wrote:Ma imamo mi dosta naučiti od zapada što se tiče higijene. Slavni švabo se kupa svaki dan pa onda legne sa paščetom ili mačketinom u krevet, sa cipelama hoda po kući
-
dječak sa šibicama
#493 Re: Kupanje jednom sedmično
Cisci su svapski macak i pasce, nego mnogi nasi ljudi 
- sema911s
#494 Re: Kupanje jednom sedmično
na zapadu samo na filmu hodaju u cipelama po kuci, i mozda ova aristokracija sa mermernim podovima,
- Cherry-Cherry
#495 Re: Kupanje jednom sedmično
Znam, nego kažem šta naši ljudi misle.sema911s wrote:na zapadu samo na filmu hodaju u cipelama po kuci, i mozda ova aristokracija sa mermernim podovima,
- sadie_forever
#496 Re: Kupanje jednom sedmično
i to rade zapadnjaci,sex i onda nista tusiranje,do sljedeceg jutraCherry-Cherry wrote:Možda imaju sex svaki dan, a ne tuširaju se danima.detroit-mercy wrote:Jebiga na temi o sexu svi guze 2-3 puta za noc5-6 puta sedmicno
.
na onom filmu ne bez moje kcerke se cude iranskom obicaju da se kupa poslije sexa
Last edited by sadie_forever on 31/01/2015 15:07, edited 1 time in total.
-
tapeta
#497 Re: Kupanje jednom sedmično
Sta ste se vise svezali zapada, pusta zeljo a vize ni na vidiku 
-
dječak sa šibicama
#498 Re: Kupanje jednom sedmično
Ne znam jel do filmova ili ne, ali fakat, hajd zamisli Sex i grad i sad tamo ulazi dzuvegija kod nje u stan i skida cipele u hodniku... ili Dinastija, ono vila sa 76 soba, ulazna vrata ko ulaz u katedralu, hol visok ko omanja zgrada, i gomila cipela poredanih oko vrata, Aleksis upravo napravila haos u kuci i izlazi iz kuce, trazi svoje stikle da ih obuce, Kristl za njom drobi...
Mislim....
Mislim....
- spreca
#499 Re: Kupanje jednom sedmično
Ja se nekupam dok mi neko rekne da tuknem
-
dječak sa šibicama
#500 Re: Kupanje jednom sedmično
Ne moras ni tada, posvadjas se, sto, ona tebi "smrdis!" ti njoj "ahaaaaa", ona otvori prozor, ti zatvoris i kazes "od smrada jos niko nije umro, od zime jeste!".spreca wrote:Ja se nekupam dok mi neko rekne da tuknem