trcicu trceci wrote: Prije nego sto dodjes na selektorsko mjesto posaljes svoje zahtjeve, izmedju ostaloga spisak strucnog staba koji ide uz tebe.
Ti si, kumasine, fulio drzavu.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
trcicu trceci wrote: Prije nego sto dodjes na selektorsko mjesto posaljes svoje zahtjeve, izmedju ostaloga spisak strucnog staba koji ide uz tebe.
Ama ti svojim reakcijama potenciras dalju raspravu o njemu. Imam osjecaj da po inerciji imas potrebu o njemu da pises.Korisničkoime wrote:Zato što se ide u pravcu oplakivanja bivšeg selektora u smislu uh kako ćemo da žalimo a novi nije još ni sjeo na stolicu selektora. Ako je po tebi opravdano kritikovati nekoga za učinjeno a da ovaj pri tome još nije ništa ni učinio onda je to tvoja stvar. Po meni niti je produktivno niti je osnovano niti je opravdano. Ako Meša bude zijanio ja sam prvi koji će reći zijanio je ali daj poštenja radi makar da sačekamo da čovjek nešto zijani zapravo daj da sačekamo da čovjek makar nešto uradi pa da se onda kritikuje.jeza u ledja wrote:Primjetio sam da si bas ti jedan od najaktivnijih na ovoj temi kada se pise bas o Susicu.Korisničkoime wrote: Treba otvoriti temu Safet Sušić ponovo pa neka tamo ko god hoće dvori i krasi djela bivšeg selektora ovdje nema još ni osnova za poređenje jer Meša ni dana kao selektro nije odradio ni dana. Možemo istim poredit samo frizure ili cipe ali za bilo šta drugo nema osnova jer Meša još nije ništa ni stigao uraditi. A fakat to jeste momku se u svakom drugom postu provuče bivši selektor ne znam čemu to.
Ti me čudiš jer si uvijek bio na braniku od zlonamjernih, neopravdanih kritika bivšem selektoru ja ne vidim kako ovo može biti išta više od zle namjere ako se čovjek kritikuje a da još ni prstom ko selektor nije mrdnuo.
Pjanic15 wrote:
jel to ovaj?It_is_a_Leclerc wrote:Kako je glup ovaj Nedim Hasić, pa to nije za ljude...
Kaže - "...prijetio Bošnjacima da glasaju za Baždarevića, nakon čega je on jednoglasno izabran..", pa, ako su prijetili Bošnjacima u IO, šta su radili sa Srbima i Hrvatima ?! Osim toga, ovo ronjenje suza za tarabom Sušićem je - creapy.

prosječnost je naše prokletstvomO k3 wrote:Ne magath je rekao ono sto mi svi znamo , svi sutimo . Ne radi se o tome da ne zele nikakv uspjeh repki jer bi sigurno imali veliku korist , nego su nesposobnizambaklija wrote:dobro je Magaht rekao,oni ne žele nikakav uspjeh i promjene već da se nastavi gdje se stalo,njih interesuju samo pare i ništa drugo...nema ništa..
Dead Man Walking wrote:trcicu trceci wrote: Prije nego sto dodjes na selektorsko mjesto posaljes svoje zahtjeve, izmedju ostaloga spisak strucnog staba koji ide uz tebe.![]()
Ti si, kumasine, fulio drzavu.
A divi ga, molim te...and wrote:jel to ovaj?It_is_a_Leclerc wrote:Kako je glup ovaj Nedim Hasić, pa to nije za ljude...
Kaže - "...prijetio Bošnjacima da glasaju za Baždarevića, nakon čega je on jednoglasno izabran..", pa, ako su prijetili Bošnjacima u IO, šta su radili sa Srbima i Hrvatima ?! Osim toga, ovo ronjenje suza za tarabom Sušićem je - creapy.
ovo je pljuvanje po Begicu nikako po Mesi, Papetu su se i carape gledale al se valjda zaboravilo... a Mesa inace nije iz Fr. i skromnih rezultataPoint. wrote:Vec se krenulo pljuvati po Mesi a nije covjek ni sjeo na selektorsku stolicu kako Bog kaze. Nesto se ne sjecam da su u startu hrakali po Papetu, jebo im on sve vise. Mi smo prava seljacka drzava kad drzavni medij javno place za seljakom i lazovom iz Pariza skromnih rezultata.
Ako je na kraju ostalo izmedju Mese i smrada Bake, onda sve cestitke Begovicu i ekipi sto su izlobirali Bazdarevica.
Siguran sam da ova debela krmaca i glavati iz FTV nisu pravili ovakav prilog kad je Pape doso, pa govorili trener skromnih turskih rezultata.tcz wrote:ovo je pljuvanje po Begicu nikako po Mesi, Papetu su se i carape gledale al se valjda zaboravilo... a Mesa inace nije iz Fr. i skromnih rezultataPoint. wrote:Vec se krenulo pljuvati po Mesi a nije covjek ni sjeo na selektorsku stolicu kako Bog kaze. Nesto se ne sjecam da su u startu hrakali po Papetu, jebo im on sve vise. Mi smo prava seljacka drzava kad drzavni medij javno place za seljakom i lazovom iz Pariza skromnih rezultata.
Ako je na kraju ostalo izmedju Mese i smrada Bake, onda sve cestitke Begovicu i ekipi sto su izlobirali Bazdarevica.![]()
normalno da su svi lobrirali svog kandidata, pravis se slijep kao to se ne radi? na kraju Mesa![]()
![]()
Dosli i novinari tobePoint. wrote:Siguran sam da ova debela krmaca i glavati iz FTV nisu pravili ovakav prilog kad je Pape doso, pa govorili trener skromnih turskih rezultata.
ma ja sklepaj prilog bez ikakvih informacija i logike,naseri ih,sad imaju para možda plate da šutimoEdin H. wrote:Dosli i novinari tobePoint. wrote:Siguran sam da ova debela krmaca i glavati iz FTV nisu pravili ovakav prilog kad je Pape doso, pa govorili trener skromnih turskih rezultata.
Dobro izvini jaro, nemoj tuc' matere ti!Lakat Jebić wrote:pa i da je sve tacno, koga boli kurac? hadzibegic lobiro, pa ga zajebali? ni prvi ni zadnji koji je ispo levat, ko ga jebe.