Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SDS?!

Post Reply
spreca

#476 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by spreca »

filosofman wrote:Ovaj što napisa da ga uveseljavamo?! U borbi za vlast svi su isti, kako Srbi, tako i Bošnjaci i Hrvati, sve je to ista škola?!
:thumbup:
SaraFina

#477 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by SaraFina »

filosofman wrote:
SaraFina wrote:Najbolje da " radostan dan" otvori temu o SNSD-u i tako poravnaju račune :D

Dobar prijedlog,neka otvori i tu temu,legitimno?

I ja kazem.

Nego evo piše slobodna Bosna da su potvrditi autenticnost snimka od Zeljkice.

Kopiraj i to.
SaraFina

#478 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by SaraFina »

spreca wrote:
filosofman wrote:Ovaj što napisa da ga uveseljavamo?! U borbi za vlast svi su isti, kako Srbi, tako i Bošnjaci i Hrvati, sve je to ista škola?!
:thumbup:

Spreca, kao obozavalac lika i djela presjednika!

Tebi je malo jedna tema o toj ljudskoj gromadi?
radostan dan

#479 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by radostan dan »

pa šta sad...smeta što otkrivam gluposti i nelogičnosti, i što pogađam da đokić neće preći u savez za promjene (za razliku od ovih drugih na forumu što ga postaviše za premijera odmah) što tvrdim da će savez snsd/dns/sp imati većinu u narodnoj skupštini, od prvog dana poslije izbora, opet za razliku od ovih -drugih- prognozera... :mrgreen:

i forumaš -yug- i ja isto tvrdimo na ovoj temi od prve stranice, 20 ostalih tvrde drugo...za sada, sve mi se čini da će biti onako kako mi pišemo. šta da vam radim...malo bolje to ukrstite i izanalizirajte. :mrgreen:
radostan dan

#480 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by radostan dan »

vi ste moja fina raja...mogu vam reći i ko će uzeti izbore 2018...pardon, 2016. :mrgreen:
SaraFina

#481 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by SaraFina »

radostan dan wrote:vi ste moja fina raja...mogu vam reći i ko će uzeti izbore 2018...pardon, 2016. :mrgreen:

Druze preCjedniče jeste to VI?

Moje duboko poštovanje! Vašem liku i djelu!
filosofman

#482 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by filosofman »

radostan dan wrote:vi ste moja fina raja...mogu vam reći i ko će uzeti izbore 2018...pardon, 2016. :mrgreen:
Ma ti si ko neki prorok? :D
filosofman

#483 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by filosofman »

SaraFina wrote:

:lol: :lol: :lol:
radostan dan

#484 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by radostan dan »

filosofman wrote:
ma jok...al sa takvim konkurentima kao ti, jesam izgleda. :mrgreen: :thumbup: :kiss:
radostan dan

#485 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by radostan dan »

SaraFina wrote:

nisam, radojičić ovdje... :kiss:
filosofman

#486 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by filosofman »

radostan dan wrote:
filosofman wrote:
ma jok...al sa takvim konkurentima kao ti, jesam izgleda. :mrgreen: :thumbup: :kiss:
Izgleda da jesi baš? :evil:
filosofman

#487 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by filosofman »

radostan dan wrote:
SaraFina wrote:

Šta prdojičić? :lol:
SaraFina

#489 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by SaraFina »

radostan dan wrote:
SaraFina wrote:

Nema zgodnog u tom SNSD-u.

Iskreno..

A tek zene?

Budi bog s vama. Ona Cvijanovićka, a tek Majkićka? Pa kakav vam je to ukus zaboga? :D
filosofman

#490 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by filosofman »

radostan dan wrote:
filosofman wrote:
Šta predviđaš sa nivo BiH, ko će biti vlast? ;-)
Stjui

#494 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by Stjui »

filosofman wrote:Image
znao sam da ćeš zaspamati sa slikama zločinačke kurve odmah nakon sarafininog posta.četnička beštija,pa haj.nit je ljepša,nit ružnija od ostalih...
SaraFina

#495 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by SaraFina »

Fakat i ona je ogavna.

Ima retoriku da te bog sakloni i sačuva ..

Napale je mame sa kolicima! Bezbijednost joj ugrozena u Sarajevu!
Helena2014

#496 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by Helena2014 »

SaraFina wrote:

I od mene naklon :kakoste:

Ne mogu stići prije @SaraFine nikako, prva Željkica, druga @SaraFina, onda svi ostali :kiss:
SaraFina

#497 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by SaraFina »

Helena2014 wrote:
SaraFina wrote:

I od mene naklon :kakoste:

Ne mogu stići prije @SaraFine nikako, prva Željkica, druga @SaraFina, onda svi ostali :kiss:
Ja sam znači na višem stupnju štovanja lika i djela prCjednika draga moja Heleno!

:kiss:
radostan dan

#498 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by radostan dan »

filosofman wrote:
o tom ćemo nakon ponedjeljka, kad budete imenovali mandatara u ns rs-a... :wink:
Helena2014

#499 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by Helena2014 »

radostan dan wrote:
filosofman wrote:
o tom ćemo nakon ponedjeljka, kad budete imenovali mandatara u ns rs-a... :wink:
predCjednik imenuje mandatara
radostan dan

#500 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by radostan dan »

ma kakav predsjednik, filozof tvrdi da imaju većinu i da će oni sve završiti.
da vidimo...
Post Reply