Visina

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Jokericious

#476 Re: Visina

Post by Jokericious »

Bambi_na_kofeinu wrote:
Jokericious wrote:
Jesi dosadna. I ne kaze se visociji. Ko je rekao da zeli da mu je partnerica visa?
E svaka ti dala, uvijek sam imala dilemu oko te komparacije :thumbup:

Al' jebo to, što si osjetljiv na temu visine, ha?
Duša je bitna...i to :D
Ja sam mislio da si ti neka starija i ozbiljnija zena.
Ne znam sta ti je cilj. Da komplekse napravis nizim muskarcima. Jadno.
Jokericious

#477 Re: Visina

Post by Jokericious »

Nije to istina. Ako dosta ljudi kaze da nesto ne valja na tebi razvit ce se bez obzira sto si ti bila zadovoljna. Tebi da svi govore da si klempava naprimjer pocela bi i sama to misliti i smetalo bi ti.
yoyo13

#478 Re: Visina

Post by yoyo13 »

Jokericious wrote:Nije to istina. Ako dosta ljudi kaze da nesto ne valja na tebi razvit ce se bez obzira sto si ti bila zadovoljna. Tebi da svi govore da si klempava naprimjer pocela bi i sama to misliti i smetalo bi ti.
hahahhahhha cuj klempava
prog321

#479 Re: Visina

Post by prog321 »

Kakvi kompleksi pobogu?
Zene su rodjene da slusaju. Samo moras imati stav. Njihovi kriteriji su imaginarni i nemaju nikakvo znacenje u stvarnom zivotu.
Sve shljivotresi djevojke ovdje se sagnu i naprave nizhima kada vide niskog ljepotana, (koji vozi novi merc.) :D
yoyo13

#480 Re: Visina

Post by yoyo13 »

Eurosa wrote:
Jokericious wrote:Nije to istina. Ako dosta ljudi kaze da nesto ne valja na tebi razvit ce se bez obzira sto si ti bila zadovoljna. Tebi da svi govore da si klempava naprimjer pocela bi i sama to misliti i smetalo bi ti.

Od svoje trece godine npr nosim naocale, znas kako djeca znaju biti okrutna kad su mala, pa sam x puta cula streberko,coro i slicne stvari, i opet nemam kompleks od toga.Jednom mi lik u facu rekao:divna si ali me tvoje naocale totalno odbijaju(a ja bila zatreskana u njega) :D ,sta sam suza prolila ihhhhh i opet nista. Ili se iskompleksiras ili se naucis nositi s tim.I svoje nedostatke cak i zavoljeti.Voli sam sebe i cijeni sam sebe pa ce to raditi i drugi.
Image

jel Otaj rad :P
Jokericious

#481 Re: Visina

Post by Jokericious »

Eurosa wrote:

Od svoje trece godine npr nosim naocale, znas kako djeca znaju biti okrutna kad su mala, pa sam x puta cula streberko,coro i slicne stvari, i opet nemam kompleks od toga.Jednom mi lik u facu rekao:divna si ali me tvoje naocale totalno odbijaju(a ja bila zatreskana u njega) :D ,sta sam suza prolila ihhhhh i opet nista. Ili se iskompleksiras ili se naucis nositi s tim.I svoje nedostatke cak i zavolis(pa sad ne bih skinula naocale cak ni kad bih mogla).Voli sam sebe i cijeni sam sebe pa ce to raditi i drugi.
Pa naocale zenama dobro stoje. :D

Ne ozbiljno meni smijesno da je za tebe od 160 neko od 180 nizak. Svasta sam cuo ali ovo mi je bas bas :run:
Jokericious

#482 Re: Visina

Post by Jokericious »

Dobro nadam se da ces naci nekog dvometrasa. :thumbup:
Bambi_na_kofeinu

#483 Re: Visina

Post by Bambi_na_kofeinu »

Jokericious wrote:
Ja sam mislio da si ti neka starija i ozbiljnija zena.
Ne znam sta ti je cilj. Da komplekse napravis nizim muskarcima. Jadno.
Hm, niko ne bi trebao biti toliko nestabilan da razvija komplekse na forumu.
Niti bi ti komplekse trebali nabijati tuđi kriteriji, posebno anonimnih nikova.
Da nije tvoje strastvene reakcije niko ne bi imao pojam jesi visok ili nizak, dakle ti kompleks imaš debelo prije mene.
Ono što je zajeb kod iskompleksiranih ljudi jeste što iste liječe preko tuđih leđa.
Tako ti na ovoj temi uvjeravas žene da su dosadne, da žele biti niže, da hodaju pogrbljene jer podsvjesno žele imati 1, 60 etc, etc...
E vidiš, tada prestaje biti bitno koliko si visok.
Get over it.
dobar osjecaj

#484 Re: Visina

Post by dobar osjecaj »

Mislim da su ovdje pobrkani nickovi :)
Jokericious

#485 Re: Visina

Post by Jokericious »

To da hodaju pogrbljene ja sigurno nisam pisao. Neko drugi je.
Ne nabijaju meni komplekse. Nisam nizak. Samo sam rekao da to sto radis jeste ruzno. Dosta od mene...
yoyo13

#486 Re: Visina

Post by yoyo13 »

pa ljudi dragi to je stvar ukusa...neko voli vishe ko sto neki vole prsatije.... nekome je kosarica B mala pa trazi C....a opet treci voli D :D :D tako i ova karatasica voli visonje i Boze moj :D :D svi ispod 190 nemate prolaza i dalje u lov :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bang and blame

#487 Re: Visina

Post by bang and blame »

Joki ba, nemoj mi se sikirati.. Toliko finih i pozeljnih zeMskih ima koje nisu iznad 175 visoke :)
Meni je nekad smetalo sto sam bila najvisa u svom razredu i sto su , skoro, svi slatki djecaci bili nizi od mene :)
Ne shvataj ovu temu kao "nabijanje" kompleksa. Svak' sebi nadje sta mu odgovara , a prije ili kasnije shvatis, da ne odgovara ti niko. Jbg.
supercali

#488 Re: Visina

Post by supercali »

Eurosa wrote:
Jokericious wrote:Dobro nadam se da ces naci nekog dvometrasa. :thumbup:

Dosta mi je i ovaj od 191 :D

I jos nesto glede kompleksa:nagledala sam se ovih dana Svedjanki,zensko sam pa se okrenem za ponekom, to visoko, nogeeeeee booozeeeeeeeeee,plavo,tanko,osmijeh kod svake vrh,prelijepe zene stvarno.I ne mozes da se ne zapitas:sta li neko vidi u meni pored takvih krasotica?
Vidi...mene! :-DZabacim kosu,nabacim osmjeh i furam dalje uz konstatciju: svedjanke su ljepotice ,ja nisam svedjanka ali sam nekom ljepotica! :srce: :hulahop:
I vezano za onu temu pitate se sto hodas s nekom a onda raskines
Zato jer ranije nisam vidio tu svedjanku u sarajevu
zippoo87

#489 Re: Visina

Post by zippoo87 »

Eurosa wrote:
Jokericious wrote:Dobro nadam se da ces naci nekog dvometrasa. :thumbup:

Dosta mi je i ovaj od 191 :D

I jos nesto glede kompleksa:nagledala sam se ovih dana Svedjanki,zensko sam pa se okrenem za ponekom, to visoko, nogeeeeee booozeeeeeeeeee,plavo,tanko,osmijeh kod svake vrh,prelijepe zene stvarno.I ne mozes da se ne zapitas:sta li neko vidi u meni pored takvih krasotica?
Vidi...mene! :-DZabacim kosu,nabacim osmjeh i furam dalje uz konstatciju: svedjanke su ljepotice ,ja nisam svedjanka ali sam nekom ljepotica! :srce: :hulahop:
je li to "neko" nasao momka :P :P
Jokericious

#490 Re: Visina

Post by Jokericious »

bang and blame wrote:
Joki ba, nemoj mi se sikirati.. Toliko finih i pozeljnih zeMskih ima koje nisu iznad 175 visoke :)
Meni je nekad smetalo sto sam bila najvisa u svom razredu i sto su , skoro, svi slatki djecaci bili nizi od mene :)
Ne shvataj ovu temu kao "nabijanje" kompleksa. Svak' sebi nadje sta mu odgovara , a prije ili kasnije shvatis, da ne odgovara ti niko. Jbg.
Zasto niko? Ima sigurno neki. Nemoj gubiti nadu. :thumbup:

Vidi ove karatistice i u Svedskoj bila. Kojim povodom se tamo ide. :D
zippoo87

#491 Re: Visina

Post by zippoo87 »

Eurosa wrote:Neko sigurno jeste, sto mene pitas? :shock: :lol:
ti imas "dojave" :lol: :lol:
supercali

#492 Re: Visina

Post by supercali »

Traazila svedjanku
Ramzess Veliki

#493 Re: Visina

Post by Ramzess Veliki »

Bodkin wrote:
Ramzess Veliki wrote:Dovoljno rečeno. Ovdje prednost zbog visine potenciraju samo muškarci koji su visoki.
Ja tu razliku nadoknađujem šarmom. :D
ima istrazivanje u americi gdje su gledali koje osobine ljudi vide kao osobine lidera. 92% je nabrojalo visinu kao jednu od njih 8-) :D
Slažem se. Opšti utisak je uvijek na strani visokih ljudi, posebno u Americi gdje predsjednik može biti holivudski glumac, a dobitnik Nobelove nagrade ne može jer ga kamera ne voli. A i kod prsatih plavuša će slabo prolaziti, đabe mu briljantan mozak. Ne znam zašto se neki ljudi uopšte bave naukom ... u životu je potrebno samo da si visok i sve će ti biti bajno. :thumbup:
Ramzess Veliki

#494 Re: Visina

Post by Ramzess Veliki »

bang and blame wrote: Svak' sebi nadje sta mu odgovara , a prije ili kasnije shvatis, da ne odgovara ti niko. Jbg.
Istina ... :thumbup:
topcam
Vozim: uzbrdo

#495 Re: Visina

Post by topcam »

Ramzess Veliki wrote:
Bodkin wrote:
Ramzess Veliki wrote:Dovoljno rečeno. Ovdje prednost zbog visine potenciraju samo muškarci koji su visoki.
Ja tu razliku nadoknađujem šarmom. :D
ima istrazivanje u americi gdje su gledali koje osobine ljudi vide kao osobine lidera. 92% je nabrojalo visinu kao jednu od njih 8-) :D
Slažem se. Opšti utisak je uvijek na strani visokih ljudi, posebno u Americi gdje predsjednik može biti holivudski glumac, a dobitnik Nobelove nagrade ne može jer ga kamera ne voli. A i kod prsatih plavuša će slabo prolaziti, đabe mu briljantan mozak. Ne znam zašto se neki ljudi uopšte bave naukom ... u životu je potrebno samo da si visok i sve će ti biti bajno. :thumbup:
Ako mislis na bajato pod bajno, hoce. Jos nisam cuo nekoga ko je nizi da kaze, opet sam pokupio paukovu mrezu. :mrgreen:
Bodkin

#496 Re: Visina

Post by Bodkin »

dobar osjecaj wrote:
Bodkin wrote:jarane imam jednu visoku. znam koliki je problem :D isto kao sto je za mene problem da nadjem kosulju, a glumcima sa lovom nije :D
Jarane (čuj jarane :lol: ) zagori mi omlet razmišljajući o tvojim košuljama. Izazov jeste, problem nije u tim svim gabaritima nego u novcu :mrgreen: . To ću tako da posmatram. Sve što je prirodno na ljudima mi uglavnom nije neki predmet fascinacije.
ne kontam zadnju sintagmu ali ja ti kazem da nije uvijek do para. jednostavno NEMA BROJA :D
dobar osjecaj

#497 Re: Visina

Post by dobar osjecaj »

Bodkin wrote:
dobar osjecaj wrote:
Bodkin wrote:jarane imam jednu visoku. znam koliki je problem :D isto kao sto je za mene problem da nadjem kosulju, a glumcima sa lovom nije :D
Jarane (čuj jarane :lol: ) zagori mi omlet razmišljajući o tvojim košuljama. Izazov jeste, problem nije u tim svim gabaritima nego u novcu :mrgreen: . To ću tako da posmatram. Sve što je prirodno na ljudima mi uglavnom nije neki predmet fascinacije.
ne kontam zadnju sintagmu ali ja ti kazem da nije uvijek do para. jednostavno NEMA BROJA :D
Hodala sam s prijateljicama po ducanima xxl zenske obuce po raznim gradovima. Nije dostupno naravno u prosjecnim ducanima u BiH ali u drugim zemljama s vecim trzistima gdje je i potraznja veca postoje i obicne firme poput SK koji radi i dostavu svuda a i raznih talijanskih modnih, ljepsih cipelica. Cijene cipelica su od 150 eura i vise. Cijene baletanki tako od 80-200 eura. Stikle od 150 eura i vise, cizme od 250 eura i vise.
Zadnja sintagma je pocetak mog povoda da uopste pisem na tu temu. Nije bas osvrt na tvoje pisanje. Sorry.
nightvision

#498 Re: Visina

Post by nightvision »

Bodkin wrote:ne kontam zadnju sintagmu ali ja ti kazem da nije uvijek do para. jednostavno NEMA BROJA :D
nema vece istine od ove, udjes u butik a tamo sve nekakvi "kepec" brojevi, da ne govorim o nekakvim rasprodajama, tu sam davno prestao traziti odjecu, ni carapa ne bi broj nasao. :-x
Bodkin

#499 Re: Visina

Post by Bodkin »

dobar osjecaj wrote: Hodala sam s prijateljicama po ducanima xxl zenske obuce po raznim gradovima. Nije dostupno naravno u prosjecnim ducanima u BiH ali u drugim zemljama s vecim trzistima gdje je i potraznja veca postoje i obicne firme poput SK koji radi i dostavu svuda a i raznih talijanskih modnih, ljepsih cipelica. Cijene cipelica su od 150 eura i vise. Cijene baletanki tako od 80-200 eura. Stikle od 150 eura i vise, cizme od 250 eura i vise.
Zadnja sintagma je pocetak mog povoda da uopste pisem na tu temu. Nije bas osvrt na tvoje pisanje. Sorry.
dobro. znaci ako zivis u sarajevu mozras u soping u bec. to vise nije ni do para nego do vremena :) i kad vec pricamo, kaze meni hanuma mrzim nize cure jer mogu kupiti 20 pari cipela jer ih nalaze za 50-100km. ja moram potrositi 250 za par.

i da, ja odavno moram odijela siti, kosulje najduzi produzeni rukav jedva prodju i sad cu vidjeti kako ispadne kad cipele pravis po mjeri :)
bang and blame

#500 Re: Visina

Post by bang and blame »

nightvision wrote:
Bodkin wrote:ne kontam zadnju sintagmu ali ja ti kazem da nije uvijek do para. jednostavno NEMA BROJA :D
nema vece istine od ove, udjes u butik a tamo sve nekakvi "kepec" brojevi, da ne govorim o nekakvim rasprodajama, tu sam davno prestao traziti odjecu, ni carapa ne bi broj nasao. :-x
@najtvizn.. Zar si i ti, da izvines, veliki?! :mrgreen:
Post Reply