Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
It_is_a_Leclerc wrote:Evo zore, evo dana, evo locka i katanca.
Dzaba se nadas nema katanca. Ko zasluzi ban - ferije u banovicima
Ali nema ti cukoljubaca, pakicu ne rcunam, a i amilijana je solista uzgleda. Nema one vojske sa oar stotina postova u zadnjih par godina, a svi postovi na cukama. I obicno imaju bloj tlinest u nicku. Ili su profesionalni trolovi, razvlacivaci pameti, antilogicari ... pejpal aktivisti itd ....
Ili su dosli pameti ili presusila pipa
Presušilo, jebi ga. Sad smo prešli na mace. Jeftinije ih hraniti.
emko1234 wrote:
Neku vecer prolazim tom dionicom od stare breke se spustam prema konzumu u autu, 30 metara od konzuma na breci ima jedna ostra krivina i parking s lijeve strane, ide djevojka, njih 5-6 je pribilo uza zid i laju. samo pitanje koji ce prvi ujest, ja idem autom, i vidim curu, zaletim se na njih i sirenu drzim 10 sekundi, oni se razbjezase. Izadjem, ona ne moze sebi da dodje, sva se trese, daj joj malo vode, stavim je u auto da je povezem. Kaze ona tu zivi, svaki dan ih vidja, neke je hranila ali joj se ovo nikad nije desilo. Gdje ces da te vozim, kaze ona vrati me do ulaza, odoh kuci, samo sto se ne onesvjestim. Cura zivi 2 min odatle, u grad krenula.
I kaze neko nece, copor, svi ko telad. Kako ce oni meni svi puzomor zamezit, jo samo malo.
I eto sta ces ti toj djevojci sad pod traumom nikom nista ccccc i tako dok nesto veliko ne do Bog bude
Ali nema ti cukoljubaca, pakicu ne rcunam, a i amilijana je solista uzgleda. Nema one vojske sa oar stotina postova u zadnjih par godina, a svi postovi na cukama. I obicno imaju bloj tlinest u nicku. Ili su profesionalni trolovi, razvlacivaci pameti, antilogicari ... pejpal aktivisti itd ....
ima jedno mjesec dana preko puta umene u bašČi zanoČiše čopori kerova jedno njiHa dvajst...šunjam se ja šunjam...kad kona de bjež vamo umene u sobu kroz prozor, spašavaj glavu...tako ti ja izjutra vrnem se kući, normalno niĐŽe kerova i polako pod ženin jorgan da je ne probudim i ne nasekiram...uhhh belaj bi bio
Molim Admina da prekine ovu smiuriju i napravljenje neozbiljne teme ovih "aktivista". Ako nista tema je problem pasa lutalica vi smatrate da nema problema i ne znam sto citate ili pisete uopste u ovoj temi.
Dino_noDi wrote:Molim Admina da prekine ovu smiuriju i napravljenje neozbiljne teme ovih "aktivista". Ako nista tema je problem pasa lutalica vi smatrate da nema problema i ne znam sto citate ili pisete uopste u ovoj temi.
slaba fajda vidiš da ne kontaju problematiku...sad će tema pod ključ a čopori na ulice...valja mi do drvoprometa na višnjiku...odoh ženu poslat
Dino_noDi wrote:Molim Admina da prekine ovu smiuriju i napravljenje neozbiljne teme ovih "aktivista". Ako nista tema je problem pasa lutalica vi smatrate da nema problema i ne znam sto citate ili pisete uopste u ovoj temi.
slaba fajda vidiš da ne kontaju problematiku...sad će tema pod ključ a čopori na ulice...valja mi do drvoprometa na višnjiku...odoh ženu poslat
Blago tebi ja nemam ženu, pa moram sam.
Last edited by avetinja on 11/09/2014 16:29, edited 1 time in total.