Granična policija - konkurs
Moderator: anex
-
NO PAIN NO GAIN_Sa
#476 Re: Granična policija - konkurs
Ma ja se samo nadam da ce bit primljeni kandidati koji makar donekle lice na nesto i fizicki i intelektualno a ne babini,amidzini itd.sinovi koji nemogu uradit ni 10 sklekova onako kamol za 10 sekundi
i da su sposobni sastavit makar 2 recenice ispravno !!!
-
vivax88
#477 Re: Granična policija - konkurs
sad cemo čekati mjesec dana na razultate 
-
NO PAIN NO GAIN_Sa
#478 Re: Granična policija - konkurs
Zatisje pred buru
,,,,,sad ce se vijecati ciji ce ko biti primljen ili ti ga pozvan na intervju
,,,samo se nadam da ako nista zbog komisije i one raje u njoj makar mladzeg dijela koji su bili fer i ok,, da nece neki JOS JEDNOM PODVLACIM BABIN SIN PROCI KOJI JE NESPOSOBAN POZURITI A DA NESPOMENEM ISPOSTOVAT TESTOVE FIZICKE KOJI SU BILI,,ovo govorim jer sam primjetio kako se pojedini likovi lagodno ponasaju a svojim izgledom mi govore da u zivotu nisu digli nista teze od KASIKE i kako su izbjegavali radit medju prvim neke vjezbe, neg se po coskovima povlacili,, i bilo bi krajna sramota da sposobna raja idalje otpada a takvi likovi da prolaze

-
NO PAIN NO GAIN_Sa
#479 Re: Granična policija - konkurs
Najmanjevivax88 wrote:sad cemo čekati mjesec dana na razultate
-
Asylum
#480 Re: Granična policija - konkurs
...ma bit će sigurno i štele a mislim da će uzeti i sposobnih momaka...ne znam, u mojoj grupi su baš bila raja ekipa, mislim ćak da sam bio najstariji sa još dvojicom trojicom
i mislim da smo svi ispoštovali vježbe...čak je i jedna djevojka isplivala za 24 sec...dok druge koje sam vidio iz drugih grupa, tanko, sječam se da su skočile jedanput 3 djevojke, napravile su jedan veliki val prilikom skoka, da ih je zakuco 5 sekundi su plivale u mjestu

-
vivax88
#481 Re: Granična policija - konkurs
Ja sam isplivao za 18 sec , dijete sa Une 
- astala_vistala
#482 Re: Granična policija - konkurs
Dame koda su na more krenule trebali su i kakav solarij instalirat 
-
NO PAIN NO GAIN_Sa
#483 Re: Granična policija - konkurs
Dame su trebale izgledati sexy i 5-ice su padale ko sa kruske
al bolje i to nego primit nekog babinog hairliju sto nezna ni on sto je tu
a bice da je zakucao sve, 
-
vivax88
#484 Re: Granična policija - konkurs
Bez obzira na postigute rezultate na TOZ i fizickoj spremi, bodovi intervjua su odlučujući 
-
NO PAIN NO GAIN_Sa
#485 Re: Granična policija - konkurs
Tacno intervju te moze pokopati koliko god sve dobro uradio a nisi Taj
steta,, a kolko ce bit njih i kolko bodova nosi intervju tacno?
- astala_vistala
#486 Re: Granična policija - konkurs
Interviju pred komisijom od 5 ljudi maximalno 25 bodova mozes dobiti ovo ce tek biti javasluk i posle intervija dobijamo pravo stanje dzaba znanje i misici...
-
NO PAIN NO GAIN_Sa
#487 Re: Granična policija - konkurs
Tacno tako dzaba sve,, to je stvarno previse cuj po 5 bodova njih petero pa mogu radit sta hoce,,hajd da su po 1 bod ograniceni al ovako po 5 to je previse ......
- astala_vistala
#488 Re: Granična policija - konkurs
izasli su rezutatiii..poloziio sam sve testove fizicke sposobnosti i plivanje pise mi da nisam zadovoljioo kako to ??
- Malik Urcic
#489 Re: Granična policija - konkurs
Jesi li prošo onaj prag od 60% bodova iz oba testa, odnosno 75% ako si za inspektora?astala_vistala wrote:izasli su rezutatiii..poloziio sam sve testove fizicke sposobnosti i plivanje pise mi da nisam zadovoljioo kako to ??
Evo mene na zelenom spisku sa tacno onoliko bodova koliko sam i racuno da sam osvojio. Ima nas oko 508 ukupno (ako sam dobro izbrojao), 433p, 75mi.

Jel tacno ovo sto mi google izbaci za Reufa Muhica (aerodrom), jel se ovdje vrse razgovori?
-
Giancarlo
#490 Re: Granična policija - konkurs
Jeste, tu je Glavni ured GP.
-
NO PAIN NO GAIN_Sa
#491 Re: Granična policija - konkurs
Morfolski me zeznu imao sam 2kg odstupanja,,,Stvarno bruka i sramota a u svojoj sam grupi najbolji bio imao sve 5 sem magonta,,, a ima ih vidim jer sam zapamtio sifru nisu sigurno mogli zadovoljit test sto posto a evo ih na spisku SRAMOTA,Toliko o ovoj Drzavi i ljudima koji vode sve Policijske institucije!!!
-
vivax88
#492 Re: Granična policija - konkurs
Pa šta se čudiš, u pravilniku ti lijepo stoji da tolerišu 1kg , pa ja bi skinuo kilažu makar mi zadnje u zivotu bilo, akko se možeš pojaviti sa 2kg viška baš te ne kontam čovječeNO PAIN NO GAIN_Sa wrote:Morfolski me zeznu imao sam 2kg odstupanja,,,Stvarno bruka i sramota a u svojoj sam grupi najbolji bio imao sve 5 sem magonta,,, a ima ih vidim jer sam zapamtio sifru nisu sigurno mogli zadovoljit test sto posto a evo ih na spisku SRAMOTA,Toliko o ovoj Drzavi i ljudima koji vode sve Policijske institucije!!!
-
vivax88
#493 Re: Granična policija - konkurs
vivax88 wrote:Pa šta se čudiš, u pravilniku ti lijepo stoji da tolerišu 1kg , pa ja bi skinuo kilažu makar mi zadnje u zivotu bilo, akko se možeš pojaviti sa 2kg viška baš te ne kontam čovječeNO PAIN NO GAIN_Sa wrote:Morfolski me zeznu imao sam 2kg odstupanja,,,Stvarno bruka i sramota a u svojoj sam grupi najbolji bio imao sve 5 sem magonta,,, a ima ih vidim jer sam zapamtio sifru nisu sigurno mogli zadovoljit test sto posto a evo ih na spisku SRAMOTA,Toliko o ovoj Drzavi i ljudima koji vode sve Policijske institucije!!!
-
NO PAIN NO GAIN_Sa
#494 Re: Granična policija - konkurs
Ti mora da si jedan od ONIH SPREMNIH!!!vivax88 wrote:Pa šta se čudiš, u pravilniku ti lijepo stoji da tolerišu 1kg , pa ja bi skinuo kilažu makar mi zadnje u zivotu bilo, akko se možeš pojaviti sa 2kg viška baš te ne kontam čovječeNO PAIN NO GAIN_Sa wrote:Morfolski me zeznu imao sam 2kg odstupanja,,,Stvarno bruka i sramota a u svojoj sam grupi najbolji bio imao sve 5 sem magonta,,, a ima ih vidim jer sam zapamtio sifru nisu sigurno mogli zadovoljit test sto posto a evo ih na spisku SRAMOTA,Toliko o ovoj Drzavi i ljudima koji vode sve Policijske institucije!!!
Necudim se ja tome kakav je takav je al Morfoloski je Sranje jedno obicno i nije Mjerilo Nizasta pogotovu kad je 1-2kg u pitanju odstupanja i Fizcka sprema istog kandidata!!!
-
Asylum
#495 Re: Granična policija - konkurs
za 1 bod sam pao...nema veze...onaj na tapping testu me sjebo, ja uradio 56 tačnih, svaki gledao dok sam udarao, on mi frajer kaže 45...3 boda! 2 boda ukrao!
al ionako nisam volio graničnu! sretno momci! ja tačno na granici 60%..1 bod za intervju!
al ionako nisam volio graničnu! sretno momci! ja tačno na granici 60%..1 bod za intervju!
-
vivax88
#496 Re: Granična policija - konkurs
Kakva su peglanja na intervju, kakva pitanja postavljaju?
-
kross
#497 Re: Granična policija - konkurs
Mogu da pitaju sta hoce, ovisno o tome koju si srednju skolu zavrsio. Ja sam cuo da su na proslim konkursima bila pitanja tipa: U koliko je centralni dnevnik na BTH, Izmijenjaj flasu kroz padeze, zemlje beneluksa, kada su oni idioti sletili na mjesec, najveca rijeka afrike....
- astala_vistala
#498 Re: Granična policija - konkurs
Sta vam je motiv da radite u granicnoj policiji to ce vam biti pitanje i nemojte lupati tata mi je bio hocu i ja i slicne stvari,pricajte od ilegalnim migracijama borba protiv krijumcarenja svih nelegalnih stvari tipa droge i slicno,kako to utice na budzet kroz koji policajac dobija platu,aktuelna je i tema ISIL kako se krijumcari oruzije odlazak na strana ratista milijarda stvari ima da se kaze,nemojte se obrukat,kroz to morate da pokazete svoju najbolju stranu.
-
Lanet
#499 Re: Granična policija - konkurs
Mnogi se zale nisu prosli, pa ljudi lijepo pise koliko se tolerise kilaza i koja su odstupanja! Pojedincima ovde na forumu pravopis nije jaca strana, ne znaju osnove gramatike, tako da bolje da se ne zale! Po meni interviju je jedna od najbitnijih stavki ovog testiranja kao i psiho test, jer dzaba misici kada neko nema dvije ciste u glavi i ne zna recenicu da sastavi! Srecno svima u nastavku testiranja! 
Last edited by Lanet on 01/04/2015 12:08, edited 2 times in total.
-
NO PAIN NO GAIN_Sa
#500 Re: Granična policija - konkurs
Volio bih te vidjeti u zivo pa da porazgovaramo u 4 oka i da vidimo sta je kome u glavi!!!Lanet wrote:Mnogi se zale nisu prosli, pa ljudi lijepo pise koliko se tolerise kilaza i koja su odstupanja! Pojedincima ovde na forumu pravopis nije jaca strana, ne znaju osnove gramatike, tako da bolje da se ne zale! Po meni interviju je jedna od najbitnijih stavki ovog testiranja kao i psiho test, jer dzaba misici kada neko nema dvije ciste u glavi i ne zna recenicu da sastavi! Srecno svima u nastavku testiranja!
A sto nebi komentarisao Morfoloski kad i jest SRANJE i nije mjerilo za Fizicki test ni 1 posto zbog kojeg se i radi 99 posto jer momak moze odstupat od normi malo a teatove zakucati dok neko ko zadovoljava morfoloski nemoze ni 5 sklekova napravit kamol sta ostalo!!!,,,pogotovu kad su odstupanja od dozvoljenog minimalna!!!
Sretno svoj Normalnoj raji koja zadovoljavaju makar 50 posto trazenog u cjelokupnom testiranju,, al nazalost poznavajuci nasu Drzavu i kako sve funkcionise u njoj takvih nece biti na konacnom spisku!!!!!