Vidi tvoja nemogucnost (sama si se tako izrazila) da shvatis nesto, ne znaci da je to pogresno. Svaka ljudska osoba je unikatna, ali i istovremeno slicna drugima. Kada bi npr. u diskoteci napravila anketu zbog cega je neko dosao bas tu, bilo bi svakojakih odgovora. Isto ti je sa posjecivanjem prostitutki. Nekome je prijeka potreba, neko je radoznao, nekome je fetis, nekome je dobra zabava...dobar osjecaj wrote:Bez obzira na razlicitu argumentaciju ja nekako ne mogu da zamislim da moj muskarac ima potrebu da koristi usluge kurvi.
U odnosu kurva i musterija stavljam prilicno jasan znak jednakosti jer jedno bez drugog ne moze postojati.
Kao sto BZ navede primjere muskaraca u invalidskim kolicima ili sa bilo kojim drugim oblikom zdravstvenih smetnji ili poremecaja, ja to tako i zamisljam u kontekstu ko ima realno osnovu da treba usluge kurvi.
Jednostavno mi je nemoguce shvatiti da zdrav, sjajan muskarac koji je sposoban da zivi i da ostvaruje drustvene kontakte, pa i da nadje zenu s kojom ce imati kvalitetan seksualni zivot na obostrano zadovoljstvo ima ikakvu potrebu da placa da ga zadovolji ma kako fantasticna kurva koja pripada svima koju su spremni da je plate.
Meni je to jedna vrsta relaksacije, reset za dusu i tijelo, iako sam svojim drustvenim zivotom, fizickim izgledom i uobicajenim seksualnim zivotom, zadovoljan.
P.S. Evo vidim da si sad meni direktno odgovorila, pa da se nadovezem.
Odijelo i kravatu sam spomenuo kao znak urednosti i respekta, ne vidim gdje je tu povrsnost. Za ostatak sam vec odgovorio u postu. Lijep pozdrav