Budva ili Makarska
- Kinaski
#476 Re: Budva ili Makarska
i jos nesto mozda subjektivno, ali nekako mi je voda toplija u crnoj gori, da li je zbog toga sto je juznije ili sto raja vise pisa unutra 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#477 Re: Budva ili Makarska
Imas sljunak i u Budvi.
A imas i pijesak.
Sta ko voli.
A imas i pijesak.
Sta ko voli.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#478 Re: Budva ili Makarska
Jeste toplija i to mi je minus.Kinaski wrote:i jos nesto mozda subjektivno, ali nekako mi je voda toplija u crnoj gori, da li je zbog toga sto je juznije ili sto raja vise pisa unutra
Volim malo hladniju vodu.
- Kinaski
#479 Re: Budva ili Makarska
e na svakoj temi moras u kontruTomahawk11 wrote:Jeste toplija i to mi je minus.Kinaski wrote:i jos nesto mozda subjektivno, ali nekako mi je voda toplija u crnoj gori, da li je zbog toga sto je juznije ili sto raja vise pisa unutra
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#480 Re: Budva ili Makarska
Pa nije kontra, samo kazem.Kinaski wrote:e na svakoj temi moras u kontruTomahawk11 wrote:Jeste toplija i to mi je minus.Kinaski wrote:i jos nesto mozda subjektivno, ali nekako mi je voda toplija u crnoj gori, da li je zbog toga sto je juznije ili sto raja vise pisa unutra
- victom
#481 Re: Budva ili Makarska
isto da pitaš silovanje ili saobraćajni udes
Last edited by victom on 01/03/2021 05:04, edited 2 times in total.
-
Gandra_1
#482 Re: Budva ili Makarska
Ja kažem opet ko šta voli...
U makarskoj su mi ljepše plaže i ok mi je i šljunak, ali više zbog borovine, koja osim hlada daje ljepši miris... Meni npr ploče su odron, previše ljudi, preglasna muzika i masu omladine u upišanom i prljavom bazenu... Nekada je Buba u Makarskoj (koja je sada dobro ofalila) bila pojam za ljetni dnevni provod u odnosu na Budvu...
E sada što se tiće provoda, a kinaski pretpostavljam da zbog toga podržavaš više Budvu, tu stvarno ima više izbora, ali je meni sa jedne strane i vašar tamo, nikakvog reda... prošle godine samo bio i odlučio da neću zadugo... ja sam lično izlazio sa društvom u stari grad jer mi je tamo odgovaralo... Od cijele Crne Gore ljepši mi je dio Tivat i Kotor od Budve...
U makarskoj su mi ljepše plaže i ok mi je i šljunak, ali više zbog borovine, koja osim hlada daje ljepši miris... Meni npr ploče su odron, previše ljudi, preglasna muzika i masu omladine u upišanom i prljavom bazenu... Nekada je Buba u Makarskoj (koja je sada dobro ofalila) bila pojam za ljetni dnevni provod u odnosu na Budvu...
E sada što se tiće provoda, a kinaski pretpostavljam da zbog toga podržavaš više Budvu, tu stvarno ima više izbora, ali je meni sa jedne strane i vašar tamo, nikakvog reda... prošle godine samo bio i odlučio da neću zadugo... ja sam lično izlazio sa društvom u stari grad jer mi je tamo odgovaralo... Od cijele Crne Gore ljepši mi je dio Tivat i Kotor od Budve...
- Raigor Stonehoof
#484 Re: Budva ili Makarska
prvo, ja kad parkiram auto kad dodjem na more, ne palim ga dok ne krenem nazad. jos trebam vozit do plaze
Prednost sljunka je sto ga ne donesem kilu u smjestaj u gacama
prostres peskir gdje ti je cejf, nema potrebe da ista placas. Bude guzva, ali nikad mi se nije desilo da mijenjam plazu jer ne mogu naci mjesta u hladu/na suncu, gdje vec hocu.
Za cijene si upravu, mislim da je to jedina prednost CG. I nocni zivot, ali meni i hanumi je dovoljno prosetati, popit kakav koktelcic, u 2 je fajront svugdje osim u klubovima, sasvim dovoljno.
Al kad se sjetim nocnog zivota u Makarskoj prije 15ak godina... eiiii

Ove slike od klixe su meni horror, ne bih tamo ni dzaba
Prednost sljunka je sto ga ne donesem kilu u smjestaj u gacama
Za cijene si upravu, mislim da je to jedina prednost CG. I nocni zivot, ali meni i hanumi je dovoljno prosetati, popit kakav koktelcic, u 2 je fajront svugdje osim u klubovima, sasvim dovoljno.
Al kad se sjetim nocnog zivota u Makarskoj prije 15ak godina... eiiii
Ove slike od klixe su meni horror, ne bih tamo ni dzaba
-
_ado_
#485 Re: Budva ili Makarska
Al bukvalnoklixo wrote:Budva uvijek... Preko dana autom na plazu Ploce ,a navecer u Spartu ili Top Hill.
Poslije toga vam treba odmor od odmora
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#486 Re: Budva ili Makarska
da me ubijes ne znamTomahawk11 wrote:Gdje si bio?Black swan wrote:bio jednom u cg
i nikad vise
bilo je to 2001.
mozda
herceg novi
prljavo, konobari lijeni, plaza da valja se placa
jedina dobra stvar marka sto se koristila i izlasci nocu
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#487 Re: Budva ili Makarska
Ejs Herceg-NoviBlack swan wrote: da me ubijes ne znam
bilo je to 2001.
mozda
herceg novi![]()
prljavo, konobari lijeni, plaza da valja se placa
jedina dobra stvar marka sto se koristila i izlasci nocu
Jesi nasao
-
beobasket
#488 Re: Budva ili Makarska
Meni je Makarska prenakrcana. Guzva brate, ko god tvrdi suprotno nije tamo bio. I nisam neki ljubitelj onih meksickih beach barova. Koja ciganija ali ovo je subjektivno.
- avenija
#489 Re: Budva ili Makarska
Izvikano i jedno i drugo, ko je bio vise puta dobro zna da je tako..
Ima mnogo dobrih destinacija na Jadranu koje nisu tako izvikane a nude 10 puta bolji ugodjaj.
Ima mnogo dobrih destinacija na Jadranu koje nisu tako izvikane a nude 10 puta bolji ugodjaj.
-
doktor78
#491 Re: Budva ili Makarska
... gdje se za more nikad ne kaze vodazg1911 wrote:nije voda nego more
-
bumerangss
#492 Re: Budva ili Makarska
Makarska zakon! Jedan dan na plažu Nugal a drugi na plažžu Ramovo
a po noci spavanje 
- Lincoln-Burrows
#493 Re: Budva ili Makarska
Nugal je nudistička plaža.bumerangss wrote:Makarska zakon! Jedan dan na plažu Nugal a drugi na plažžu Ramovoa po noci spavanje
-
bumerangss
#494 Re: Budva ili Makarska
Lincoln-Burrows wrote:Nugal je nudistička plaža.bumerangss wrote:Makarska zakon! Jedan dan na plažu Nugal a drugi na plažžu Ramovoa po noci spavanje
Obje su FKK
- KB9
#495 Re: Budva ili Makarska
i budva i makarska su u 99% slucajeva izbori ortodoksnih seljacina
-
golman
#496 Re: Budva ili Makarska
U Makarskoj bolja plaža a u Budvi bolji noćni život..kraj priče!!!
- sheilak
#497 Re: Budva ili Makarska
budva i opcenito cg mi je bas za te spomenute turbo sarajlije, ono šiša mentalitet, zvezde granda, argelini bar kultura (ne znam smijem li sandzak u ovom kontekstu spomenuti?
) al otprilike to. jer vidim ko vecinom tamo ide.
nije da je sad makarska nesto posebno kada se radi o kulturi, al u svakom slucaju cajke nisu dio oficijelnog dnevnog kolorita tamo. makarska rivijera je zaista prelijepa i pored pohlepe i bahatosti lokalaca.
makarska se zbog blizine bira za kraca putovanja, ali je previse ljudi svakako. za duzi odmor biram crikvenicu i okolinu te istru.
nije da je sad makarska nesto posebno kada se radi o kulturi, al u svakom slucaju cajke nisu dio oficijelnog dnevnog kolorita tamo. makarska rivijera je zaista prelijepa i pored pohlepe i bahatosti lokalaca.
makarska se zbog blizine bira za kraca putovanja, ali je previse ljudi svakako. za duzi odmor biram crikvenicu i okolinu te istru.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#498 Re: Budva ili Makarska
Ocito nisi bila u Budvi.
Znala bi da imas izbor, pa sta ko voli.
Koliko se sjecam, i u Makarskoj si imao turbo folk klubova.
- ultima_palabra
#499 Re: Budva ili Makarska
https://bs-ba.facebook.com/casper.budva/Tomahawk11 wrote:Ocito nisi bila u Budvi.
Jedan od mojih omiljenih barova igdje.
Prošle godine gledao Skrillexa, operu sa Rambom Amadeusom i trebao gledati Julija Cezara sa Sergejom T. (otkazali zbog nevremena).
- muha_sa
#500 Re: Budva ili Makarska
ni Budva ni Makarska vec Sejšeli