Big Ang wrote:Kaže ovaj jedan momak " Dobar parfem na muškarcu je pola odrađenog posla" ja ne znam bil se uvrijedila ili složila s njim?![]()
Uhhh, složiti naravno
Big Ang wrote:Kaže ovaj jedan momak " Dobar parfem na muškarcu je pola odrađenog posla" ja ne znam bil se uvrijedila ili složila s njim?![]()
ok, tacno. bas volim kad musko lijepo mirise. al opet najljepsi prirodni, cistiBig Ang wrote:Kaže ovaj jedan momak " Dobar parfem na muškarcu je pola odrađenog posla" ja ne znam bil se uvrijedila ili složila s njim?![]()
znači znoj?sheilak wrote:ok, tacno. bas volim kad musko lijepo mirise. al opet najljepsi prirodni, cistiBig Ang wrote:Kaže ovaj jedan momak " Dobar parfem na muškarcu je pola odrađenog posla" ja ne znam bil se uvrijedila ili složila s njim?![]()
, miris.
Big Ang wrote:Halo ba..."Pola odrađenog posla"? Da ja njega ipak mlatnem?
Mlatema_ wrote:Big Ang wrote:Halo ba..."Pola odrađenog posla"? Da ja njega ipak mlatnem?
Pa ako je stranac, onda je za mlatnuti, ali ako je već u rilejšnšip ili meridž, onda jest pola posla
.
Misliš ima li nešto što mu ne bi rekle zbog - da sakrijemo od njega ili jer ga se ne tiče ili jer nije za njega vezano?sha_ba wrote:zeze, vi koje ste u vezi ili braku, jel fakat sve ali bas sve govorite partneru? jer slusajuci muske oni su sigurni da da
Imas na Googlu dosta o tome. Prije ces tamo naci odgovor.Ductus Holedocus wrote:nije mozda tema
ali ocajnaaaa sam! Kako da skinem ovu prokletinju od plasticnih nadogradjenih noktiju?Na rubu sam sloma zivaca.neke sam silom skinula,drugi ne mogu ni tako...
Ama nije njima dobro!sha_ba wrote:zeze, vi koje ste u vezi ili braku, jel fakat sve ali bas sve govorite partneru? jer slusajuci muske oni su sigurni da da
ma i to, jos karikiram da gore zvuci.sha_ba wrote:ma i ja sam brbljivica
![]()
![]()
ali mislila sam vise na veze iz proslosti, na (ne)zivot prije njegai tako