Aha, samo izgleda to je jedini 'update' ovdje a očekivao sam ipak još nešto, npr. novi modovi za kameru i sl.made_in_sarajevo wrote:Dobar fazon sa novim zakljucavanjem
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Sent from my LG-D802
Moderator: Benq
Aha, samo izgleda to je jedini 'update' ovdje a očekivao sam ipak još nešto, npr. novi modovi za kameru i sl.made_in_sarajevo wrote:Dobar fazon sa novim zakljucavanjem
vidis da se zajebavam baPhobius wrote:Nema to veze sa BH Telekomom. Update izdaje direknto LG u ovom slučaju.Quaresma wrote:ipak, bh telecom idemo prvi dajemo vise
pazite i da vam ne izbaci 4.4.4 kitkat
Nisam još kameru isprobao, mada je i prije bila udure po meni, ali što me najviše raduje jeste ovaj knock code koji je super stvar i još nešto što je možda važnije od svega a to je: POPRAVILI SU BUG SA ZVUKOM I ZUJANJEM NA SLUŠALICAMA (headphones, na onim in-ear nije nikada ni bilo te greške), što je super pa sada mogu ziku slušati i na svojim behringer sluškama kad sam ćiku a pošto ugl. koristim in-ear vani.ixon wrote:Pozdrav,evo i ja da se upisem u temijel ko testirao kameru na ovaj novi update 20f? Kako se ponasa? Kazu da su malo sredili low light
![]()
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
vidio sam ima enkripcija telefona tacnije podataka samo ne mogu se sjetiti jel to prije biloNazif_Gljiva wrote:Ima li jos nekih benefita osim knock code?
Hvala za opsirno izlaganje. Reci mi da li je ovim novim apdejtom resen problem oko kasnjenja ekrana 2-3 sekunde nakon poziva?Maharadza wrote:Nisam još kameru isprobao, mada je i prije bila udure po meni, ali što me najviše raduje jeste ovaj knock code koji je super stvar i još nešto što je možda važnije od svega a to je: POPRAVILI SU BUG SA ZVUKOM I ZUJANJEM NA SLUŠALICAMA (headphones, na onim in-ear nije nikada ni bilo te greške), što je super pa sada mogu ziku slušati i na svojim behringer sluškama kad sam ćiku a pošto ugl. koristim in-ear vani.ixon wrote:Pozdrav,evo i ja da se upisem u temijel ko testirao kameru na ovaj novi update 20f? Kako se ponasa? Kazu da su malo sredili low light
![]()
Sent from my LG-D802
Nisam nikad ni imao navedeni problem, samo ovaj oko zujanja slušalica na lijevoj strani koji je popravljen ovim update-om kao i onaj kada ti je tastatura prikazana a želiš držanjem home tipke recent apps pogledati pa je ranije znalo da se sruši sve i vrati na homescreen, sada uredno prikaže recent listu.ixon wrote:Hvala za opsirno izlaganje. Reci mi da li je ovim novim apdejtom resen problem oko kasnjenja ekrana 2-3 sekunde nakon poziva?Maharadza wrote:Nisam još kameru isprobao, mada je i prije bila udure po meni, ali što me najviše raduje jeste ovaj knock code koji je super stvar i još nešto što je možda važnije od svega a to je: POPRAVILI SU BUG SA ZVUKOM I ZUJANJEM NA SLUŠALICAMA (headphones, na onim in-ear nije nikada ni bilo te greške), što je super pa sada mogu ziku slušati i na svojim behringer sluškama kad sam ćiku a pošto ugl. koristim in-ear vani.ixon wrote:Pozdrav,evo i ja da se upisem u temijel ko testirao kameru na ovaj novi update 20f? Kako se ponasa? Kazu da su malo sredili low light
![]()
Sent from my LG-D802
Ja sam uradio reset jer nisam uradio reset kad sam prešao sa JB na KK.Maharadza wrote:E interesuje me da li je iko od vas nakon ovoga update-a uradio factory reset pošto znam da sam nakon update-a sa JB na KK jednostavno morao uraditi factory reset nakon čega se trajanje baterije popravilo značajno! Eh sada kontam ovo ipak nije update na novu verziju Androida (i dalje stoji da sam na 4.4.2) pa možda i ne treba, šta mislite?
Da li to znaci da se.mora uraditi fact reset.nakon prelaska na kk???Ciprol wrote:Ja sam uradio reset jer nisam uradio reset kad sam prešao sa JB na KK.Maharadza wrote:E interesuje me da li je iko od vas nakon ovoga update-a uradio factory reset pošto znam da sam nakon update-a sa JB na KK jednostavno morao uraditi factory reset nakon čega se trajanje baterije popravilo značajno! Eh sada kontam ovo ipak nije update na novu verziju Androida (i dalje stoji da sam na 4.4.2) pa možda i ne treba, šta mislite?
Zavisi od konekcije... Fajlovi imaju oko 1.5GB. Računaj dok to skine i još 10-tak minuta za instalaciju.sencobih wrote:koliko vremenski traje proces azuriranja na KK ? odavno se kanim da to uradim, a sve me mrzi sto poslije moram vratiti na fabricke i sve ispocetka
febo_acm wrote:Zavisi od konekcije... Fajlovi imaju oko 1.5GB. Računaj dok to skine i još 10-tak minuta za instalaciju.sencobih wrote:koliko vremenski traje proces azuriranja na KK ? odavno se kanim da to uradim, a sve me mrzi sto poslije moram vratiti na fabricke i sve ispocetka
Naravno.sencobih wrote:febo_acm wrote:Zavisi od konekcije... Fajlovi imaju oko 1.5GB. Računaj dok to skine i još 10-tak minuta za instalaciju.sencobih wrote:koliko vremenski traje proces azuriranja na KK ? odavno se kanim da to uradim, a sve me mrzi sto poslije moram vratiti na fabricke i sve ispocetkaa mora li cijelo vrijeme dok skida mobitel biti povezan kablom za racunar?

Preporučljivo je.pepeljara wrote:Da li to znaci da se.mora uraditi fact reset.nakon prelaska na kk???Ciprol wrote:Ja sam uradio reset jer nisam uradio reset kad sam prešao sa JB na KK.Maharadza wrote:E interesuje me da li je iko od vas nakon ovoga update-a uradio factory reset pošto znam da sam nakon update-a sa JB na KK jednostavno morao uraditi factory reset nakon čega se trajanje baterije popravilo značajno! Eh sada kontam ovo ipak nije update na novu verziju Androida (i dalje stoji da sam na 4.4.2) pa možda i ne treba, šta mislite?