novi brak poslije starog...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
XOX100

#476 Re: novi brak poslije starog...

Post by XOX100 »

sha_ba wrote:odkud zene na dzenazi :mrgreen:
Ma puno toga Ramzes izmislja samo da se uvali ovim razvedenim.
Cuj mu samo spike: njegov jaran alfa muzjak ganja alimentaciju od bivseg :lol:
Ko ba u Bosni placa alimentaciju ??
Last edited by XOX100 on 10/03/2014 17:14, edited 1 time in total.
motorna_pila

#477 Re: novi brak poslije starog...

Post by motorna_pila »

ema_ wrote:
Ramzess Veliki wrote:
E da ... moja frendica, ima klinca iz prvog braka, muž joj poginuo u saobraćajnoj, još se tri puta poslije udavala. Opasna mačka, nema šta. :thumbup:
Upoznali smo se kad sam joj se upucavao na nekoj dženazi ... :lol: :lol: :lol:

Valjda nije bila dženaza prvog muža :mrgreen:
E jesi se upeco... Otkud zene na dzenazi? ili su to sad neka nova pravila uvedena za koja jos ne znamo... :lol: :lol: :lol:
andr0id

#478 Re: novi brak poslije starog...

Post by andr0id »

Mozda je bila sahrana hh
XOX100

#479 Re: novi brak poslije starog...

Post by XOX100 »

andr0id wrote:Mozda je bila sahrana hh
A mozda je bilo musko ? :lol:
andr0id

#480 Re: novi brak poslije starog...

Post by andr0id »

Ma neku bakicu pokupio u crnom.. samo ih mozes i vidjeti na groblju.. obilaze bivse.. :lol:
Ramzess Veliki

#481 Re: novi brak poslije starog...

Post by Ramzess Veliki »

XOX100 wrote:
sha_ba wrote:odkud zene na dzenazi :mrgreen:
Ma puno toga Ramzes izmislja samo da se uvali ovim razvedenim.
Cuj mu samo spike: njegov jaran alfa muzjak ganja alimentaciju od bivseg :lol:
Ko ba u Bosni placa alimentaciju ??
Svi moji jarani su alfa mužjaci koji voze moćne motore. 8-)
Izuzetak su oni što tuniraju auta ... oni nisu alfa mužjaci ali nekad dobro dođu da prevezu jagnje i ćumur ... :lol:
Ramzess Veliki

#482 Re: novi brak poslije starog...

Post by Ramzess Veliki »

ema_ wrote:
Ramzess Veliki wrote:
E da ... moja frendica, ima klinca iz prvog braka, muž joj poginuo u saobraćajnoj, još se tri puta poslije udavala. Opasna mačka, nema šta. :thumbup:
Upoznali smo se kad sam joj se upucavao na nekoj dženazi ... :lol: :lol: :lol:

Valjda nije bila dženaza prvog muža :mrgreen:
Kad već pitate - ženska dženaza, majka zajedničke prijateljice.
Ne skrećite previše sa teme baveći se nebitnim detaljima. :roll:
sam2014

#483 Re: novi brak poslije starog...

Post by sam2014 »

Ja sam se razveo nakon 8 godina prije dva mjeseca i već sam našao novu dragu i ženim se najdalje na zimu.Mislim da se treba u životu odrediti nakon razvoda na novi život ili život u usmaljenosti.Zar nam o tome negovore silni oglasi.Ja sam lično mišljenja da je suočavanje sa životom nakon pada prava vrijednost te osobe a njen krah bjeg od stvarnosti
senej

#484 Re: novi brak poslije starog...

Post by senej »

sam2014 wrote:Ja sam se razveo nakon 8 godina prije dva mjeseca i već sam našao novu dragu i ženim se najdalje na zimu.Mislim da se treba u životu odrediti nakon razvoda na novi život ili život u usmaljenosti.Zar nam o tome negovore silni oglasi.Ja sam lično mišljenja da je suočavanje sa životom nakon pada prava vrijednost te osobe a njen krah bjeg od stvarnosti
Khmm... khmmm... dobro otvori oči.
Znaš onu: "nije majka sina karala..." :mrgreen:
sam2014

#485 Re: novi brak poslije starog...

Post by sam2014 »

senej wrote:
sam2014 wrote:Ja sam se razveo nakon 8 godina prije dva mjeseca i već sam našao novu dragu i ženim se najdalje na zimu.Mislim da se treba u životu odrediti nakon razvoda na novi život ili život u usmaljenosti.Zar nam o tome negovore silni oglasi.Ja sam lično mišljenja da je suočavanje sa životom nakon pada prava vrijednost te osobe a njen krah bjeg od stvarnosti
BAŠ U TOME SE OGLEDA HRABROST I LJUBAV NEIZMJERNA MA KAKO ZVUČALA NEMOGUĆOM
sha_ba

#486 Re: novi brak poslije starog...

Post by sha_ba »

mislim da je rano poslije braka od 8 godina, naci nekog za 2 mjeseca... i pogotovo odmah ulaziti u novi... kako god tebi sretno, i nemoj da se desi da za godinu imas novi nik sam2015... :run:
frx

#487 Re: novi brak poslije starog...

Post by frx »

sha_ba wrote:mislim da je rano poslije braka od 8 godina, naci nekog za 2 mjeseca... i pogotovo odmah ulaziti u novi... kako god tebi sretno, i nemoj da se desi da za godinu imas novi nik sam2015... :run:
:thumbup:
sam2014

#488 Re: novi brak poslije starog...

Post by sam2014 »

sha_ba wrote:mislim da je rano poslije braka od 8 godina, naci nekog za 2 mjeseca... i pogotovo odmah ulaziti u novi... kako god tebi sretno, i nemoj da se desi da za godinu imas novi nik sam2015... :run:
Znam da bi ti mozda zazvucalo pretenciozno da je ipak ljubav na prvi pogled moguca.Na internetu sam pronasao iskrenu osobu koja je i sama bila u braku bez djece.Sada kada malo bolje razmislim da sam bogdo nju upoznao prije osam godina bio bih u braku jednom i sretan do kraja zivota.
Hell.is.here

#489 Re: novi brak poslije starog...

Post by Hell.is.here »

sam2014 wrote:
Znam da bi ti mozda zazvucalo pretenciozno da je ipak ljubav na prvi pogled moguca.Na internetu sam pronasao iskrenu osobu koja je i sama bila u braku bez djece.Sada kada malo bolje razmislim da sam bogdo nju upoznao prije osam godina bio bih u braku jednom i sretan do kraja zivota.
Buraz sta to pricas ? Upoznao zenu online i iskrena ? Pa je zenis odmah ? Ma ti nisi normalan , izvini sto ti tako kazem , ali nisi :)

Da je valjala cemu ne bi je prvi muz ostavio :) :D

Edit: koja je to zena iskrena?? Takva se jos nije rodila :) ;)

Sent directly from hell!
sam2014

#490 Re: novi brak poslije starog...

Post by sam2014 »

Lično na brak i bračne obaveze kao i sve što brak donosi sa sobom gledam sa posebnom rezervom i iskustvom.Ja lično mislim i tako se i ponašam da su dužnosti braka kao sex i posao znači zadovoljstvo i satisfakcija nemogu biti ako između nema ljubavi, nježnosti i razumjevanja uostalom započeo sam temu lijepa gesta na sex i ljubav forumu pa vidite.
Šta bi bilo bez ljubavi, ja mislim da bez ljubavi nema niša ama baš ništa nebih mogo zamisliti brak bez ljubavi ali sam nažalost već bio u braku bez iskrene ljubavi
sam2014

#491 Re: novi brak poslije starog...

Post by sam2014 »

Hell.is.here wrote:
sam2014 wrote:
Buraz sta to pricas ? Upoznao zenu online i iskrena ? Pa je zenis odmah ? Ma ti nisi normalan , izvini sto ti tako kazem , ali nisi :)

Sent directly from hell!

Samo sam se pronašao na netu sav ostali kontakt je odmah prebacne na uzivo ili putem mobitela poruka i sl.
Kada smo se vec nakon mjesec dana dobro upoznali nekoliko puta vidjeli vec sam misljenja kako sam i rekao
Hell.is.here

#492 Re: novi brak poslije starog...

Post by Hell.is.here »

sam2014 wrote:
Hell.is.here wrote:
sam2014 wrote: Znam da bi ti mozda zazvucalo pretenciozno da je ipak ljubav na prvi pogled moguca.Na internetu sam pronasao iskrenu osobu koja je i sama bila u braku bez djece.Sada kada malo bolje razmislim da sam bogdo nju upoznao prije osam godina bio bih u braku jednom i sretan do kraja zivota.

Sent directly from hell!

Samo sam se pronašao na netu sav ostali kontakt je odmah prebacne na uzivo ili putem mobitela poruka i sl.
Kada smo se vec nakon mjesec dana dobro upoznali nekoliko puta vidjeli vec sam misljenja kako sam i rekao
Ma opet ti kazem drug nisi dobar nikako , ako je istina sta pricas , porukali se , vidjeli se par puta i zenidba ...

Smijesno , ne zna se ko je ovdje lud , ja sto sam poceo da citam ili ti sto pises ili ona sto ti je rekla da :confused:

Sent directly from hell!
sha_ba

#493 Re: novi brak poslije starog...

Post by sha_ba »

ako nisi troll, meni te zao.....
i da samo dam svoje misljenje, ljubav na prvi pogled ce te odvesti u drugi razvod.... ne pravi djecu ziv bio :run:

a hellU nije ti lijepo da tako pises o rastavljenim zenama ;-)
Hell.is.here

#494 Re: novi brak poslije starog...

Post by Hell.is.here »

sam2014 wrote:Lično na brak i bračne obaveze kao i sve što brak donosi sa sobom gledam sa posebnom rezervom i iskustvom.Ja lično mislim i tako se i ponašam da su dužnosti braka kao sex i posao znači zadovoljstvo i satisfakcija nemogu biti ako između nema ljubavi, nježnosti i razumjevanja uostalom započeo sam temu lijepa gesta na sex i ljubav forumu pa vidite.
Šta bi bilo bez ljubavi, ja mislim da bez ljubavi nema niša ama baš ništa nebih mogo zamisliti brak bez ljubavi ali sam nažalost već bio u braku bez iskrene ljubavi
Ljubav je samo hemija, a sta ces kad ispari i ostane samo navika?? :)
Biti SAM2015/2016 :)

Sent directly from hell!
LieToMe

#495 Re: novi brak poslije starog...

Post by LieToMe »

sam2014 wrote:
senej wrote:
BAŠ U TOME SE OGLEDA HRABROST I LJUBAV NEIZMJERNA MA KAKO ZVUČALA NEMOGUĆOM
Stara poslovica kaze: "Covjek mora dva puta biti pametan: kad bira zanimanje/zvanje i bracnog partnera/druga. Pogrijesi li samo u jednom, cijeli zivot mora biti pametan!" :mrgreen:
Hell.is.here

#496 Re: novi brak poslije starog...

Post by Hell.is.here »

Dva puta mjeri , jednom rezi :)

Sent directly from hell!
Hell.is.here

#497 Re: novi brak poslije starog...

Post by Hell.is.here »

krvava wrote:ljudi dragi al se ja ismijah na ovoj temi što nam je ovaj novi kolač/troll predloži
majke mi moje :pisnula:
Ma ja ne znam bil plakao il se smijao ... :) :D

Sent directly from hell!
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#498 Re: novi brak poslije starog...

Post by Truba »

mislimd a bi između trebale proći 2 godine
mislim između 2 braka
pod uvjetom da u tom vremenu zapravo provodiš vrijeme s tom osobom
sha_ba

#499 Re: novi brak poslije starog...

Post by sha_ba »

krvava wrote:ljudi dragi al se ja ismijah na ovoj temi što nam je ovaj novi kolač/troll predloži
majke mi moje :pisnula:
ja se jos smijem, pita me kolega sta ti je, reko jel ti cesljas svoju zenu? pogleda me on ko da sam luda placemo oboje od sege :lol: :lol: :lol: :lol:
sha_ba

#500 Re: novi brak poslije starog...

Post by sha_ba »

ama HIT, sta da ti kazem :lol: :lol: :lol:

iskreno se nadam da je troll i da nece odustati postati :lol: :lol: :lol:
Post Reply