Ma puno toga Ramzes izmislja samo da se uvali ovim razvedenim.sha_ba wrote:odkud zene na dzenazi
Cuj mu samo spike: njegov jaran alfa muzjak ganja alimentaciju od bivseg
Ko ba u Bosni placa alimentaciju ??
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Ma puno toga Ramzes izmislja samo da se uvali ovim razvedenim.sha_ba wrote:odkud zene na dzenazi
E jesi se upeco... Otkud zene na dzenazi? ili su to sad neka nova pravila uvedena za koja jos ne znamo...ema_ wrote:Ramzess Veliki wrote:
E da ... moja frendica, ima klinca iz prvog braka, muž joj poginuo u saobraćajnoj, još se tri puta poslije udavala. Opasna mačka, nema šta.![]()
Upoznali smo se kad sam joj se upucavao na nekoj dženazi ...![]()
![]()
Valjda nije bila dženaza prvog muža
A mozda je bilo musko ?andr0id wrote:Mozda je bila sahrana hh
Svi moji jarani su alfa mužjaci koji voze moćne motore.XOX100 wrote:Ma puno toga Ramzes izmislja samo da se uvali ovim razvedenim.sha_ba wrote:odkud zene na dzenazi
Cuj mu samo spike: njegov jaran alfa muzjak ganja alimentaciju od bivseg![]()
Ko ba u Bosni placa alimentaciju ??
Kad već pitate - ženska dženaza, majka zajedničke prijateljice.ema_ wrote:Ramzess Veliki wrote:
E da ... moja frendica, ima klinca iz prvog braka, muž joj poginuo u saobraćajnoj, još se tri puta poslije udavala. Opasna mačka, nema šta.![]()
Upoznali smo se kad sam joj se upucavao na nekoj dženazi ...![]()
![]()
Valjda nije bila dženaza prvog muža
Khmm... khmmm... dobro otvori oči.sam2014 wrote:Ja sam se razveo nakon 8 godina prije dva mjeseca i već sam našao novu dragu i ženim se najdalje na zimu.Mislim da se treba u životu odrediti nakon razvoda na novi život ili život u usmaljenosti.Zar nam o tome negovore silni oglasi.Ja sam lično mišljenja da je suočavanje sa životom nakon pada prava vrijednost te osobe a njen krah bjeg od stvarnosti
BAŠ U TOME SE OGLEDA HRABROST I LJUBAV NEIZMJERNA MA KAKO ZVUČALA NEMOGUĆOMsenej wrote:Khmm... khmmm... dobro otvori oči.sam2014 wrote:Ja sam se razveo nakon 8 godina prije dva mjeseca i već sam našao novu dragu i ženim se najdalje na zimu.Mislim da se treba u životu odrediti nakon razvoda na novi život ili život u usmaljenosti.Zar nam o tome negovore silni oglasi.Ja sam lično mišljenja da je suočavanje sa životom nakon pada prava vrijednost te osobe a njen krah bjeg od stvarnosti
Znaš onu: "nije majka sina karala..."
sha_ba wrote:mislim da je rano poslije braka od 8 godina, naci nekog za 2 mjeseca... i pogotovo odmah ulaziti u novi... kako god tebi sretno, i nemoj da se desi da za godinu imas novi nik sam2015...
Znam da bi ti mozda zazvucalo pretenciozno da je ipak ljubav na prvi pogled moguca.Na internetu sam pronasao iskrenu osobu koja je i sama bila u braku bez djece.Sada kada malo bolje razmislim da sam bogdo nju upoznao prije osam godina bio bih u braku jednom i sretan do kraja zivota.sha_ba wrote:mislim da je rano poslije braka od 8 godina, naci nekog za 2 mjeseca... i pogotovo odmah ulaziti u novi... kako god tebi sretno, i nemoj da se desi da za godinu imas novi nik sam2015...
Buraz sta to pricas ? Upoznao zenu online i iskrena ? Pa je zenis odmah ? Ma ti nisi normalan , izvini sto ti tako kazem , ali nisisam2014 wrote:Znam da bi ti mozda zazvucalo pretenciozno da je ipak ljubav na prvi pogled moguca.Na internetu sam pronasao iskrenu osobu koja je i sama bila u braku bez djece.Sada kada malo bolje razmislim da sam bogdo nju upoznao prije osam godina bio bih u braku jednom i sretan do kraja zivota.sha_ba wrote:mislim da je rano poslije braka od 8 godina, naci nekog za 2 mjeseca... i pogotovo odmah ulaziti u novi... kako god tebi sretno, i nemoj da se desi da za godinu imas novi nik sam2015...
Hell.is.here wrote:Buraz sta to pricas ? Upoznao zenu online i iskrena ? Pa je zenis odmah ? Ma ti nisi normalan , izvini sto ti tako kazem , ali nisisam2014 wrote:Znam da bi ti mozda zazvucalo pretenciozno da je ipak ljubav na prvi pogled moguca.Na internetu sam pronasao iskrenu osobu koja je i sama bila u braku bez djece.Sada kada malo bolje razmislim da sam bogdo nju upoznao prije osam godina bio bih u braku jednom i sretan do kraja zivota.sha_ba wrote:mislim da je rano poslije braka od 8 godina, naci nekog za 2 mjeseca... i pogotovo odmah ulaziti u novi... kako god tebi sretno, i nemoj da se desi da za godinu imas novi nik sam2015...
Da je valjala cemu ne bi je prvi muz ostavio![]()
Edit: koja je to zena iskrena?? Takva se jos nije rodila![]()
Sent directly from hell!
Ma opet ti kazem drug nisi dobar nikako , ako je istina sta pricas , porukali se , vidjeli se par puta i zenidba ...sam2014 wrote:Hell.is.here wrote:Buraz sta to pricas ? Upoznao zenu online i iskrena ? Pa je zenis odmah ? Ma ti nisi normalan , izvini sto ti tako kazem , ali nisisam2014 wrote: Znam da bi ti mozda zazvucalo pretenciozno da je ipak ljubav na prvi pogled moguca.Na internetu sam pronasao iskrenu osobu koja je i sama bila u braku bez djece.Sada kada malo bolje razmislim da sam bogdo nju upoznao prije osam godina bio bih u braku jednom i sretan do kraja zivota.
Da je valjala cemu ne bi je prvi muz ostavio![]()
Edit: koja je to zena iskrena?? Takva se jos nije rodila![]()
Sent directly from hell!
Samo sam se pronašao na netu sav ostali kontakt je odmah prebacne na uzivo ili putem mobitela poruka i sl.
Kada smo se vec nakon mjesec dana dobro upoznali nekoliko puta vidjeli vec sam misljenja kako sam i rekao
Ljubav je samo hemija, a sta ces kad ispari i ostane samo navika??sam2014 wrote:Lično na brak i bračne obaveze kao i sve što brak donosi sa sobom gledam sa posebnom rezervom i iskustvom.Ja lično mislim i tako se i ponašam da su dužnosti braka kao sex i posao znači zadovoljstvo i satisfakcija nemogu biti ako između nema ljubavi, nježnosti i razumjevanja uostalom započeo sam temu lijepa gesta na sex i ljubav forumu pa vidite.
Šta bi bilo bez ljubavi, ja mislim da bez ljubavi nema niša ama baš ništa nebih mogo zamisliti brak bez ljubavi ali sam nažalost već bio u braku bez iskrene ljubavi
Stara poslovica kaze: "Covjek mora dva puta biti pametan: kad bira zanimanje/zvanje i bracnog partnera/druga. Pogrijesi li samo u jednom, cijeli zivot mora biti pametan!"sam2014 wrote:BAŠ U TOME SE OGLEDA HRABROST I LJUBAV NEIZMJERNA MA KAKO ZVUČALA NEMOGUĆOMsenej wrote:Khmm... khmmm... dobro otvori oči.sam2014 wrote:Ja sam se razveo nakon 8 godina prije dva mjeseca i već sam našao novu dragu i ženim se najdalje na zimu.Mislim da se treba u životu odrediti nakon razvoda na novi život ili život u usmaljenosti.Zar nam o tome negovore silni oglasi.Ja sam lično mišljenja da je suočavanje sa životom nakon pada prava vrijednost te osobe a njen krah bjeg od stvarnosti
Znaš onu: "nije majka sina karala..."
Ma ja ne znam bil plakao il se smijao ...krvava wrote:ljudi dragi al se ja ismijah na ovoj temi što nam je ovaj novi kolač/troll predloži
majke mi moje
ja se jos smijem, pita me kolega sta ti je, reko jel ti cesljas svoju zenu? pogleda me on ko da sam luda placemo oboje od segekrvava wrote:ljudi dragi al se ja ismijah na ovoj temi što nam je ovaj novi kolač/troll predloži
majke mi moje