Sta trenutno slusate?
Moderator: _BataZiv_0809
-
7th_Heaven
Blue Velvet...xygirl wrote:ova pjesma je super...Narandza wrote:pva je sa CD-ea!!! pulp fiction meni najbolja!!!
Urge Overkill - Girl, you'll be a woman soon...extra je!!tacnije baca me u trans
Ta i In dreams lede krv..
(lede krv!
-
PITARKA_SA
"elemental"-odlicne suuuuu

-
BigusDickus
Gwen Stefani - Hollandback Girl... 
-
Enticer
Bicu malo mozda off topic, ali me zanima gdje mogu naci mp3 free download gdje se iskljucivo nalazi strana muzika poznatijih pjevaca svih vremena. Nasao sam jednu rusku stranicu, ali su registracije dugacke kilometrima
i kad sam nakon dugog vremena popunio sve sto se trazi onda mi na kraju izbaci incorrect pasword ili user name, a sve sam dobro odradio.
Ima li neka jednostavnija stranica bez je.bene registracije ili sa jednostavnom registracijom?
Hvala!
Ima li neka jednostavnija stranica bez je.bene registracije ili sa jednostavnom registracijom?
Hvala!
-
SCORPIUS
[quote="Enticer"]A sto se tice domace muzike koji je najbolji sajt za skidanje mp3 muzike?[/quote]
Irmin.com s tim što možeš samo nakačiti po jednu pjesmu za skidanje u isto vrijeme ali imaju ogroman izbor sve najnovije albume ex-yu prostora.
Beogradcafe ima dobar pravo download ali slab izbor te možeš nakačiti za skidanje 4 linka u isto vrijeme, nostalgija katastrofa.
Irmin.com s tim što možeš samo nakačiti po jednu pjesmu za skidanje u isto vrijeme ali imaju ogroman izbor sve najnovije albume ex-yu prostora.
Beogradcafe ima dobar pravo download ali slab izbor te možeš nakačiti za skidanje 4 linka u isto vrijeme, nostalgija katastrofa.
-
BlackLion
#494 Amil (Smile 4 me)
I've been weak and i've been strong
been through the fire ive'been through the storms
I try to do right and i know i do wrong
just be happy for me when my life is gone
no more hurt and no more tears
the'll be no more pain and no more fears
No more people in my face that's not sincere
so smile for me when i'm no longer here
RAP & Techno Rules !!!