Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
dustaban

#476 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!

Post by dustaban »

Ramzese dragi syashi vishe s tom prichom, kakvi yebeni tuneli, ako ih i ima to je sramota i pominjati, toga ima ispod svake yebene tvrdjave. Znas li ti samo koja je prica sa Petrovaradinskom tvrdjavom i ostalim chudesima.

Dakle ostavicemo vas na miru sa tim vasim visockim lopovlukom pod uslovom kakav sam vec naveo - ne petljajte u to nauku bilo kakve arheoloske artefakte jer toga nemate. Drzte se ove lopovske price o energiji, zracenju i ostalim charolijama, na tom konceptu mozete napraviti neku navlaku za naivne i tu bi mogla biti neka para za visocke lopine.

Dakle, eto vas tamo, muntajte budale i dalje ali ako boga znate prestanite nas yebavat u zdrav mozak!
AmirBaa

#477 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!

Post by AmirBaa »

eluna wrote:
AmirBaa wrote:Inace ljudi su u svijetu toliko glupi i lakovjerni da im svaki bosnjo moze prodati maglu - pogotovo ovo sto zagovarate da furaju ljude mitskim pricama. Kad ljudi odu da ,,vide" loch ness ima tu nekih hiljadu mjesta za posjetiti, isto kao i roswell kad odu :D sta ce kod nas vidjeti, standove gdje se prodaju knjige semira osmanagica ?
:facepalm:

eeeejjjjjj jado jadni - glupavom amerikancu je i prsten star 200 godina, koji usput rečeno danas ima haman pa svaka cura u nasljeđu ovdje kod nas, NEPROCJENJIVO BLAGO ............... svoj sam jedan takav, i to bez ikakvog kamena, samo zlato i izrada, mogla da utopim za basnoslovne novce, ali mi je to jedino što mi je ostalo, pa nisam

šta mislite zbog čega su ratni profiteri najviše ganjali staro zlato od nena i nana ............

e jebeš polupismenog idiota kome su kvazi-profesori nešto ispričali pa dobio diplomu, a iz svog sela nikad nigdje nije makao - kad nam takvi sole pamet nije ni čudo što svi iole pametni gledaju da razgule odavde
Nista nisam skontao? Kakvo selo, kakva diploma, kakvi profesori ? I gdje su tu piramide ?
VjecitiStudent

#478 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!

Post by VjecitiStudent »

dustaban wrote:Ramzese dragi syashi vishe s tom prichom, kakvi yebeni tuneli, ako ih i ima to je sramota i pominjati, toga ima ispod svake yebene tvrdjave. Znas li ti samo koja je prica sa Petrovaradinskom tvrdjavom i ostalim chudesima.

Dakle ostavicemo vas na miru sa tim vasim visockim lopovlukom pod uslovom kakav sam vec naveo - ne petljajte u to nauku bilo kakve arheoloske artefakte jer toga nemate. Drzte se ove lopovske price o energiji, zracenju i ostalim charolijama, na tom konceptu mozete napraviti neku navlaku za naivne i tu bi mogla biti neka para za visocke lopine.

Dakle, eto vas tamo, muntajte budale i dalje ali ako boga znate prestanite nas yebavat u zdrav mozak!
:thumbup:
Došli smo i do zaključka.
eluna

#479 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!

Post by eluna »

VjecitiStudent wrote:
dustaban wrote:Ramzese dragi syashi vishe s tom prichom, kakvi yebeni tuneli, ako ih i ima to je sramota i pominjati, toga ima ispod svake yebene tvrdjave. Znas li ti samo koja je prica sa Petrovaradinskom tvrdjavom i ostalim chudesima.

dakle, eto vas tamo, šta se gurate ovdje da vas neko hebe u zdrav mozak?????

koji ćete klinac na temi ako vas ne zanima???? ..... ja ne idem na politiku i te teme - to me ne zanima, neka piše šta god ko hoće, dakle izvolite fino prestati otvarati ovu temu i pustite ljude otvorenog uma da istražuju i kontaju, makar i laici bili ..... naprosto - NE SMETAJTE.
uglavnomja

#480 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!

Post by uglavnomja »

ne kontam ovaj "zakljucak" :-)

niti vas ko tjera da citate, da idete tamo ili da nesto placate ... niste budale, ne vjerujete, ok. postujem.

ali vi ste ti koji agresivno i ponekad prostacki napadate ljude koji se ne slazu sa vama. drvlje i kamenje, bez argumenata osim "ja znam da nema piramida".

jedini cilj vam je izgleda da vasa bude zadnja, da komsiji crkne krava, makar moja kuce izgorjela ...

postavlja se logicno pitanje: ko tu koga hebe :-)

aaa da poznati i argument: svijet nam se smije ...

ne smije se zbog piramida, smije se zbog izbora, zbog iq, zbog toga sto politicari i mafija kradu zadnjih 20 godina, sto je jedna grupica prodavaca medijske magle uzela sitnih 5 miliona necega ...

smiju nam se sto jedna hebena kereca nvo drzi grad u blokadi vec 5 godina, sto se gradom ne moze proci od pascadi...

smiju se zato sto je jedan olimpijac iz 84. ujeden nasred ulice, kao da je u dzungli, a ne u nekadasnjem centru svijeta ...

ps. "vi" je generalno, nista licno
Ramzess Veliki

#481 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!

Post by Ramzess Veliki »

Ne petljaj se gdje ti nije mjesto, ne ide ti razmišljanje, zaboliće te glava pa ćeš druge optuživati za to. Idi uplati listić, sjedi u kafanu sa kariranim stolnjacima i komentiraj kvalitetu Golfa dvojke. :thumbup:
dustaban

#482 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!

Post by dustaban »

Nijedna tema na forumu se ne moze izolovati!

Nema ovdje religijske teme bez ateista i obratno. Forum je mejdan i svako ko na njeg izadje izaziva drugu stranu. Vi piramidasi ste izasli ovdje i izazivate normalan svijet, vi ste ti koji podmecete pricu za koju nema niti jedan utemeljen osnov i jos ste toliko drski da poredite prividjenje sa opipom!

Dakle VI SE MAKNITE ako ne zelite da vas se i dalje razvaljuje. Imate svoju stranicu i svako ko zeli da pristupi vasoj sekti moze vas lako naci. Izaci na mejdan sa pricom - ostav'te me na miru - je prica za malu djecu!
eluna

#483 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!

Post by eluna »

dustaban wrote:Nijedna tema na forumu se ne moze izolovati!

Nema ovdje religijske teme bez ateista i obratno. Forum je mejdan i svako ko na njeg izadje izaziva drugu stranu. Vi piramidasi ste izasli ovdje i izazivate normalan svijet, vi ste ti koji podmecete pricu za koju nema niti jedan utemeljen osnov i jos ste toliko drski da poredite prividjenje sa opipom!

Dakle VI SE MAKNITE ako ne zelite da vas se i dalje razvaljuje. Imate svoju stranicu i svako ko zeli da pristupi vasoj sekti moze vas lako naci. Izaci na mejdan sa pricom - ostav'te me na miru - je prica za malu djecu!
znaš li razliku između pojmova "megdan" i istraživanje, proučavanje????

de makar googleta pitaj kad si već kupio diplomu pa ne znaš kako samar skinuti - jebiga, takvo znanje se ne kupuje nego ga baš moraš sam steći svojim radom, zalaganjem i trudom
dustaban

#484 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!

Post by dustaban »

De ba...

:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Ramzess Veliki

#485 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!

Post by Ramzess Veliki »

:lol: :lol: :lol: Čuj mejdan ... jadan pa ovo tebi koristi za samodokazivanje ??? :D
Idi odrasti. ;-)
drugtito2011

#486 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!

Post by drugtito2011 »

dustaban wrote:
...vi ste ti koji podmecete pricu za koju nema niti jedan utemeljen osnov i jos ste toliko drski da poredite prividjenje sa opipom!

Kad te već krenulo, možeš li širokim narodnim masama (po novom jeziku nazvanim pučanstvo) objasniti ko nam je i zašto podmetnuo priču o zlatnim kašikama za koju takodje nije bio niti jedan utemeljen osnov i još uvijek su toliko drski da nas i dalje ubjedjuju kako ćemo jesti zlatnim kašikama. Kako sad stvari stoje i Gospu iz Medjugorja i zlatne kašike možemo svrstati u kategoriju prividjenja.

Dakle, SMAKNI TI te koji su obećali da nas i dalje ne razvaljuju i da nas ta mala sekta ne bruka pred svijetom. Prije će se ukazati piramide nego što će mo mi vidjeti zlatne kašike.

A ti izaći na megdan onima koji su nam obećali zlatne kašike i reci im da na ostave na miru, a mi obični smrtnici ćemo se i dalje nadati da će se piramide ili štagod ukazati i da ćemo od toga imati haira. :bih:
eluna

#487 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!

Post by eluna »

Ramzess Veliki wrote:

:lol: :lol: :lol: Čuj mejdan ... jadan pa ovo tebi koristi za samodokazivanje ??? :D
Idi odrasti. ;-)
pa kad nema gdje drugo i kome da se dokaže i pokaže ...... inače bi znao šta je konstruktivna rasprava i kako se to radi ...... nego ramo, ima ljudi koje ovo zanima, znam da nečeš sve da daš u javnost, ali eto da malo pričamo
BlackSteel

#488 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!

Post by BlackSteel »

eluna wrote:
VjecitiStudent wrote:

dakle, eto vas tamo, šta se gurate ovdje da vas neko hebe u zdrav mozak?????

koji ćete klinac na temi ako vas ne zanima???? ..... ja ne idem na politiku i te teme - to me ne zanima, neka piše šta god ko hoće, dakle izvolite fino prestati otvarati ovu temu i pustite ljude otvorenog uma da istražuju i kontaju, makar i laici bili ..... naprosto - NE SMETAJTE.
To kad forum bude nosio ime eluna mozes prdit. Do tad mahanje :)

Poslo sa njakog hepeka, vazdan nesta bibiche.
Bradafilozof

#489 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!

Post by Bradafilozof »

i ja mislim da bi trebalo forsirati ove piramide. nešto tamo ima vještačko i jako staro, šta god to bilo, makar i nečija vikendica.
BlackSteel

#490 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!

Post by BlackSteel »

Ima jarane. Staza za sankanje kraljice katarine. Oni zlijebovi su tragovi njenih custom made ligurica. Prije bi i to povjerovao svih mi neg u rame zbrljotinu o vulkanu i prasini lol. Nidje vulkana al et. Mozda je u kaknju kakav bio birvaktile. Ko ce ga znat.

Ramzess Veliki

#491 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!

Post by Ramzess Veliki »

BlackSteel wrote:Ima jarane. Staza za sankanje kraljice katarine. Oni zlijebovi su tragovi njenih custom made ligurica. Prije bi i to povjerovao svih mi neg u rame zbrljotinu o vulkanu i prasini lol. Nidje vulkana al et. Mozda je u kaknju kakav bio birvaktile. Ko ce ga znat.

Nemoj molim te da se provaljuješ sa svojim neznanjem. Dobronamjerno ti to kažem, smijaće ti se ljudi. Ja sam magistar, pijem kahve sa doktorima nauka i ako mi nešto nije jasno pitam ljude. Geologija je dio moga profesionalnog poziva pa usvoji informaciju kad ti se ponudila.
Ja kad mi se nešto pokvari na autu ili motoru odvučem majstoru i ne pametujem mu nego kažem - pokvarilo se nešto, nemam pojma šta, a ti naplati svoje znanje i popravi.
BlackSteel

#492 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!

Post by BlackSteel »

HahahahahaahahahahahahaahahahahahahahhHHHHahahahaha ramo care prisjesce mi volki smjeh DOKTORE. Oko nase ako se ko izvalio ovde, to cinis ti. I dosta ti raje presutilo jer misle da se zezas fakat. I ja sam konto dok ne skonta fakat da si se nafuro da znas tu materiju. Care vulkana nema. Imas samo sedimentne ostatke kad se voda povlacila. Kakvi vulkani covjece. Pomjeso si bajkice svih mi. Trci ponovit gradivo ajd.

Ramzess Veliki

#493 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!

Post by Ramzess Veliki »

Ma goni se.
Dođem na ovu temu da vam pokažem neke stvari i gledišta koje vam mogu dati jednu drugačiju sliku od one koju nudi Svemirko a vas nekoliko sve to svedete na nisko podjebavanje.
Završio sam sa temom.
uglavnomja

#494 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!

Post by uglavnomja »

vidis ramo, to je problem ...

njih nekoliko, svjetskih sampiona u pljuvanju, jedini cilj u zivotu vladati temom, sa par floskula i gomilom necega sto samo oni samtraju humorom, blokiraju svaku konstruktivnu raspravu, kojoj je jedini cilj da nesto para udje u zemlju.
sve moralne vertikale, brinu o ugledu i imidzu najsiromasnije zemlje u europi, sa najglupljim drzavnim uredjenjem, gdje hebeni dog trust upravlja vladama, gdje naki zukici imaju vile, a penzioneri se bore oko kontejnera sa kerovima ...

i koji misle da je njihov stav jedini i ispravan, a ne zele prihvatiti da postoje ljudi kojima su zanimljive te price, koji vjeruju u mistiku, koji zele nesto novo da vide ... i koji su spremni izdvojiti para za to.
BlackSteel

#495 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!

Post by BlackSteel »

Sto podjebavanje smatrate nepostojanje piramide jarane. Pa nisi je ti gradio pobogu :)

eluna

#496 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!

Post by eluna »

BlackSteel wrote:Ima jarane. Staza za sankanje kraljice katarine. Oni zlijebovi su tragovi njenih custom made ligurica. Prije bi i to povjerovao svih mi neg u rame zbrljotinu o vulkanu i prasini lol. Nidje vulkana al et. Mozda je u kaknju kakav bio birvaktile. Ko ce ga znat.

:facepalm: ...... gdje si ti učio geografiju hahahahahahahahahhahahah oj rođena majko moja
eluna

#497 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!

Post by eluna »

BlackSteel wrote:Sto podjebavanje smatrate nepostojanje piramide jarane. Pa nisi je ti gradio pobogu :)

prijatelju - pošto si kupio diplomu pa ne znaš - nauka kaže ovako

Hipoteza 1: Nema piramide
Argumenti: raznorazni muljatori koji kupuju diplome tako kažu, kao i oni kojima nije u interesu da smaknu pažnju svijeta sa svojih čuda - jebiga, smanjit će im se profiti

Hipoteza 2: IMA piramide - svemirko i drugi entuzijasti

Proces dalje ide ovako - NAUČNI proces - izguglaj bogati, ne mogu ti sve nacrtati

Traženje dokaza za hipotezu 1. ili 2 - a to je PROCES koji traje godinama, koji obuhvata rasprave naučnika raznih profila, rasprave entuzijasta (izguglaj bogati i ovo - mrzi meobjašnjavati ti pojam kroz opise Kolumba i drugih sličnih)

...

.
.

.
ma vraga mu - kome pišem!? ...... bolje bi prošla da mu ular nabavim :eh:
Ramzess Veliki

#498 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!

Post by Ramzess Veliki »

BlackSteel wrote:HahahahahaahahahahahahaahahahahahahahhHHHHahahahaha ramo care prisjesce mi volki smjeh DOKTORE. Oko nase ako se ko izvalio ovde, to cinis ti. I dosta ti raje presutilo jer misle da se zezas fakat. I ja sam konto dok ne skonta fakat da si se nafuro da znas tu materiju. Care vulkana nema. Imas samo sedimentne ostatke kad se voda povlacila. Kakvi vulkani covjece. Pomjeso si bajkice svih mi. Trci ponovit gradivo ajd.

:roll:
Ponovio gradivo, u pravu si. Riječ je o jezerskim sedimentima. Jedino Srebreničko područje je čisto vulkanskog porijekla.
Ali to ne mijenja činjenicu da je Mjesec prirodnog porijekla, a o tome raspravljamo.
Margita81

#499 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!

Post by Margita81 »

Nacija sa najnizim IQ u Europi-po meni vrlo logicno da vjeruje u postojanje bosanskih piramida. Ustvari nas narod vjeruje u svaku malo vjestije prodanu pricu ma koliko ista bila toliko apsurdna kao npr bosanske piramide. :razz:
Diwan

#500 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!

Post by Diwan »

Ramzess Veliki wrote:Ma goni se.
Dođem na ovu temu da vam pokažem neke stvari i gledišta koje vam mogu dati jednu drugačiju sliku od one koju nudi Svemirko a vas nekoliko sve to svedete na nisko podjebavanje.
Završio sam sa temom.
Mislim da se može voditi razgovor ovdje paralelno sa upadicama ovih indijanaca - jednostavno ignore i kažeš ono što imaš poradi ljudi kojih to interesuje.

Ima neka fotka za koju si rekao da češ je postaviti?
Post Reply