Protiv Amera nikakvih problema nije bilo, totalna dominacija, barem dok je prvi sastav igrao.luckylaka wrote:Evo sad sam nakon izvlacenja prvi put pregledao grupe.Jebes one ostale nisu ni interesantne.I kontam.Stvarno mozemo li mi proci u drugi krug,mozemo li se nositi sa Ar.,Nig.,Ir.Sa oporavljenim Lulice,Mujdzom,Vranjesom sa spremnim Misketom,Pjanicem,Dzekom mozemo.Realnost je da Ar.sve tri pobijedi,da li mi mozemo uzeti ove dvije.Sa jednom pobjedom i jednom nerjesenom tesko u drugi krug mozda na guzove.Dakle ove dvije moramo igrati na pobjedu sto znaci da Dzeko i Vedo jednostavno moraju igrati gore,kako dole ne znam.Naravno da niko ovo ne moze prognozirati ali ako ce PAPE da se igra kao protiv Amera i Argentine meni je licno tesko odvojiti nekih $ 5-6 000 mozda i vise da bi otisao tamo i dobio srcani ili skrenuo sa pameti.I ne samo ja.Zato u najskorije vrijeme ocekujemo neku prijateljsku i da vidimo sta nam To PAPE nakon St.Louisa novo sprema.
A bogami i protiv Argentine, nije to tako lose bilo kao sto to svi govore. A i oni Argentinci zapeli kao da nije bila prijateljska. Sjeti se onih prekrsaja i bahatog ponasanja Aguera.
Da nam svi igraci budu spremni i zdravi, ja mislim da imamo realne sanse.