Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply

Bosna i Hercegovina će u grupi F završiti na ovom mjestu:

1.
60
15%
2.
280
69%
3.
42
10%
4.
22
5%

Total votes: 404

noiserr

#476 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by noiserr »

luckylaka wrote:Evo sad sam nakon izvlacenja prvi put pregledao grupe.Jebes one ostale nisu ni interesantne.I kontam.Stvarno mozemo li mi proci u drugi krug,mozemo li se nositi sa Ar.,Nig.,Ir.Sa oporavljenim Lulice,Mujdzom,Vranjesom sa spremnim Misketom,Pjanicem,Dzekom mozemo.Realnost je da Ar.sve tri pobijedi,da li mi mozemo uzeti ove dvije.Sa jednom pobjedom i jednom nerjesenom tesko u drugi krug mozda na guzove.Dakle ove dvije moramo igrati na pobjedu sto znaci da Dzeko i Vedo jednostavno moraju igrati gore,kako dole ne znam.Naravno da niko ovo ne moze prognozirati ali ako ce PAPE da se igra kao protiv Amera i Argentine meni je licno tesko odvojiti nekih $ 5-6 000 mozda i vise da bi otisao tamo i dobio srcani ili skrenuo sa pameti.I ne samo ja.Zato u najskorije vrijeme ocekujemo neku prijateljsku i da vidimo sta nam To PAPE nakon St.Louisa novo sprema.
Protiv Amera nikakvih problema nije bilo, totalna dominacija, barem dok je prvi sastav igrao.

A bogami i protiv Argentine, nije to tako lose bilo kao sto to svi govore. A i oni Argentinci zapeli kao da nije bila prijateljska. Sjeti se onih prekrsaja i bahatog ponasanja Aguera.

Da nam svi igraci budu spremni i zdravi, ja mislim da imamo realne sanse.
luckylaka

#477 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by luckylaka »

noiserr wrote:
luckylaka wrote:Evo sad sam nakon izvlacenja prvi put pregledao grupe.Jebes one ostale nisu ni interesantne.I kontam.Stvarno mozemo li mi proci u drugi krug,mozemo li se nositi sa Ar.,Nig.,Ir.Sa oporavljenim Lulice,Mujdzom,Vranjesom sa spremnim Misketom,Pjanicem,Dzekom mozemo.Realnost je da Ar.sve tri pobijedi,da li mi mozemo uzeti ove dvije.Sa jednom pobjedom i jednom nerjesenom tesko u drugi krug mozda na guzove.Dakle ove dvije moramo igrati na pobjedu sto znaci da Dzeko i Vedo jednostavno moraju igrati gore,kako dole ne znam.Naravno da niko ovo ne moze prognozirati ali ako ce PAPE da se igra kao protiv Amera i Argentine meni je licno tesko odvojiti nekih $ 5-6 000 mozda i vise da bi otisao tamo i dobio srcani ili skrenuo sa pameti.I ne samo ja.Zato u najskorije vrijeme ocekujemo neku prijateljsku i da vidimo sta nam To PAPE nakon St.Louisa novo sprema.
Protiv Amera nikakvih problema nije bilo, totalna dominacija, barem dok je prvi sastav igrao.

A bogami i protiv Argentine, nije to tako lose bilo kao sto to svi govore. A i oni Argentinci zapeli kao da nije bila prijateljska. Sjeti se onih prekrsaja i bahatog ponasanja Aguera.

Da nam svi igraci budu spremni i zdravi, ja mislim da imamo realne sanse.
Ma ja kome god kazem da Argentinci nisu bili puno bolji od nas kazu ,,a dze Messi, a dze nas Mujdza.Lulic.Mi smo trebali prvo Argenicima dva zabiti(Dzeko,Vedo)dok ga oni nisu nama zavukli ali S.P.je drugo.Igras tri utakmice za 15-ak dana koliko to mogu izdrzati nasi Miske,Spaha,Eventualno Rahimic.Vranjes bez kluba,Zahirovic ko da ga i nema,Koliko u tom slucaju pojacanja mogu biti Ibricic,Visca ko jos.Dakle prvi ciljje jos 3-4 dobra igraca(prosjeka imamo)drugi.oporavak povrijedjenih.trece.da igraci nadju klubove gdje ce igrati ili mijenjaj ih brate.cetvrto.Ko moze prenijeti Susic da je Besic najbolji mladi igrac u Fr.(pa jebem ga corava i slijepac vidi da mali zna)Ima jos pocela mi serija :-D
samkoF

#478 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by samkoF »

Renta wrote:Iran možete dobiti uz angažiranu igru. Argentinu nikako, Nigeriju teško. 70:30 omjer u korist Nigerije. Općenito, balkanskim repkama (koje su često statične) nikako ne pašu rastrčani i fizički dominantni afrikanci. Isti su nepredvidljivi, teško ih je istaktizirat i uvijek imaju bar dva tri lucidna pojedinca. Mene svi ovi iz crne Afrike podsjećaju na B tim Brazila.

EDIT: Hrvatska nije u grupi F

Drugar posto vidim da ne pratis , nasa repka sa susicem ima 100% ucinak protiv africkih reprezentacija i to protiv ghane 2-1 i alzira 1-0.Prema tome ako vama ne pasu ne znaci da i nama ne pasu, dapace nama bas pashu iako jesu fizicki jaci al ja vjerujem da ce se i nasi igraci izuzetno dobro fizicki pripremiti , ipak im se jednom u zivotu pruza sansa da igraju svjetsko prvenstvo pogotovo u brazilu.A takodje sto se tice nepredvidivosti i lucidnosti tu smo ipak jaci od njih :D
samkoF

#479 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by samkoF »

RtrnOfSalisbury wrote:ardjentinjane dobit nekom lijepom i leprsavom igrom je sf, pogotovo mi. treba proucit slovenacku skolu fudbala dobro i malo grcku. djeko i ibisevic na centar ostalo sve nazad i deri-peri. otezi dokle mores, valjaj se i gledaj da ne primis go odma na pocetku. ako nas ardjentinjani nakantaju onda su pobjede protiv afrikanaca i perzijanaca imperativ. treba vidjet kako se snalaze protiv bunkera i na njihovu stranu puscat maximalno 3-4 igraca, 5 samo ako je neki prekid.
Sa trkom i izuzetnom fizickom spremom mogu se vala svi dobiti.Niko nije nepobjediv pa ni ta Argentina al sve zavisi od nase fizicke spreme i toga koliko dobro cemo fizicki biti spremni.Kad bi se kako moglo iznajmiti Felixa Magatha na mjesec dana , da nas u maju pred svjetsko fizicki dovede u top stanje, pa da svima oderemo guzove i trkom i tehnikom :-D
Uz to je takodje bitno da nasi igraci svi budu zdravi i to je najvaznije jer znate koliko nam znaci svaki igrac iz prvih 11. Odmah nam se citav koncept poremeti cim jedan zafali.
Gray

#480 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by Gray »

Ja se upravo bojim naše fizičke spreme. Čitam kako su talijani zabrinuti zbog toga, kako će voditi razne doktore na prvenstvo radi pripremanja i održavanja kondicije, a šta ćemo mi?

Mi već sada jedva igramo poslije 70. minute, a šta će tek biti u brazilu po njihovim vrućinama gdje igramo 3 utakmice u 10 ak dana? Zbog toga se bojim nigerije i mislim da ne trebamo previše energije trošiti na argentinu jer su šanse da ih pobijedimo minimalne, bolje čuvati snagu za utakmicu protiv nigerije nego se iscrpiti protiv argentine a najvjerovatnije ostati bez ijednog boda.
Havatar

#481 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by Havatar »

Moramo da imamo plan B posto je nasa igra vec sad procitana a ekipe sa kojima igramo ce imati jos pola godine da analiziraju igru tako da moramo imati rezervnu taktiku i formaciju kad stvari ne budu isle kako je zamisljeno da ne bi doslo do poraza . Sto se tice Nigerije treba paziti da ne napravimo neki kiks i ne primimo glup gol posto ce na toj utakmici biti od 0 do 2 gola i ako primimo gol vrlo tesko cemo doci do pobjede .
GeneralBHF

#482 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by GeneralBHF »

Gray wrote:Ja se upravo bojim naše fizičke spreme. Čitam kako su talijani zabrinuti zbog toga, kako će voditi razne doktore na prvenstvo radi pripremanja i održavanja kondicije, a šta ćemo mi?

Mi već sada jedva igramo poslije 70. minute, a šta će tek biti u brazilu po njihovim vrućinama gdje igramo 3 utakmice u 10 ak dana? Zbog toga se bojim nigerije i mislim da ne trebamo previše energije trošiti na argentinu jer su šanse da ih pobijedimo minimalne, bolje čuvati snagu za utakmicu protiv nigerije nego se iscrpiti protiv argentine a najvjerovatnije ostati bez ijednog boda.
Pa valjda bi Safet trebao da zna da treba da vodi siri tip fizioterapeuta jer neke utakmice mogu otici u produzetke i treba to sanirati da nne ostavi traga na igracima!

Sada ce dobiti pare pa nek vode 5 fizioterapeuta a ima dobar doktor koji zna svoj posao! Samo mu treba pomoc!
GeneralBHF

#483 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by GeneralBHF »

Havatar wrote:Moramo da imamo plan B posto je nasa igra vec sad procitana a ekipe sa kojima igramo ce imati jos pola godine da analiziraju igru tako da moramo imati rezervnu taktiku i formaciju kad stvari ne budu isle kako je zamisljeno da ne bi doslo do poraza . Sto se tice Nigerije treba paziti da ne napravimo neki kiks i ne primimo glup gol posto ce na toj utakmici biti od 0 do 2 gola i ako primimo gol vrlo tesko cemo doci do pobjede .
Ma preci ce Safet na svjetskom na formaciju 4-5-1 i zato i ne trazi napadaca! Ima 6 mjeseci da sve razradi i treba odigrati laganu prijateljsku u martu sa recimo Madjarskom ili nekom drugim ko je tu u Europi i gdje se mogu testirati igraci a ne ici u Ameriku.

.ebo ih amerika vise!
cekpi

#484 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by cekpi »

GeneralBHF wrote:
Gray wrote:Ja se upravo bojim naše fizičke spreme. Čitam kako su talijani zabrinuti zbog toga, kako će voditi razne doktore na prvenstvo radi pripremanja i održavanja kondicije, a šta ćemo mi?

Pa valjda bi Safet trebao da zna da treba da vodi siri tip fizioterapeuta jer neke utakmice mogu otici u produzetke i treba to sanirati da nne ostavi traga na igracima!

Sada ce dobiti pare pa nek vode 5 fizioterapeuta a ima dobar doktor koji zna svoj posao! Samo mu treba pomoc!
Generale, ja bi dao sve (i slobodin dres sa hukinim potpisom, Golfa II-cu i plejstejsn) da mi dozivimo produzetke. Niko od mene sretniji, a vjerujem i par miliona bosanaca sirom planete 8-)
deni333

#485 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by deni333 »

Image

U Zmajevom gnijezdu, Estádio do Maracanã... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
El malagueño

#486 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by El malagueño »

drugi profil wrote:A ne smeta nikom sto je oportunista i gdje je bio kad je bilo najteze, tj. do juce?
Naravno da ne smeta.
Smeta samo Pape.

Nek se pronadje kome je upuceno.
Ne smeta ni on a ni pape. A dje su bili razni sunjici itd "do juce?" Sunjic bi igrao za hr da su ga pozvali puzeci bi otisao. Jos realno receno najlosiji igrac u repci. Gori od avdije po meni. I njega jepape pozvao. Nekontam sto je problem pozvat ga, non stop se prica da nemamo klupe ovo ono a koga god treba pozvat uvijek se neko buni jbg
palermo

#487 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by palermo »

noiserr wrote:Ma nema tu puno nekih promjena poslije kvalifikacija. Isto se igira. Sta sad treba mjenjati concept igre pa zeznuti citavu uigranost.

Od kako pratim nase repke (pa i u doba bivse Juge), nismo nikad imali kompaktniji tim. Niko se ne mangupi nego bas svi igraju jedan za drugog. To je stvarno čar ove reprezentacije, sto nisam mislio da cu ikad doziviti sa nasih prostora.

Tu Susic samo mjenja jednog ili dvojicu, po formi i spremnosti, ali nema ovdje puno promjena.

p.s. pogotovo mi nisu jasni ovi sastavi bez Ibisevica. Zasto nebi igrali jednog od najsrcanijih nasih igraca, koji moze zabiti gol u svakom trenutku? A time jos smanjiti Dzekin prostor djelovanja.

Idemo napadački. Necemo pobjediti prvenstvo ali idemo da osvojimo srca otvorenom igrom, kao sto smo to do sada radili.
Dobro si.K'o da sam ja pisao.
Ni meni nije jasno zašto odjednom ti pozivi za promjenu načina igre, kada smo sa ovim načinom mi otišli na svjetsko.
Jedino pravo pitanje je, defanzivni vezni, on mora igrati, pa makar to bio i Zahirović. I treba igrati umjesto Misketa, i to je to (mislim, i taj Salatić ako hoće, neka ga, s tim što treba biti oprezan da se stvarno ne ubaci u ekipu neka trula jabuka)

A za Ibiševića :thumbup: ni ja ne mogu da razumijem....mislim, naš cilj treba biti pobijediti Nigeriju i Iran, a to ćemo mnogo lakše sa Vedadom nego bez njega. Ove što bi Edina na klupu, neću ni da komentarišem
Havatar

#488 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by Havatar »

palermo wrote:
noiserr wrote:Ma nema tu puno nekih promjena poslije kvalifikacija. Isto se igira. Sta sad treba mjenjati concept igre pa zeznuti citavu uigranost.

Od kako pratim nase repke (pa i u doba bivse Juge), nismo nikad imali kompaktniji tim. Niko se ne mangupi nego bas svi igraju jedan za drugog. To je stvarno čar ove reprezentacije, sto nisam mislio da cu ikad doziviti sa nasih prostora.

Tu Susic samo mjenja jednog ili dvojicu, po formi i spremnosti, ali nema ovdje puno promjena.

p.s. pogotovo mi nisu jasni ovi sastavi bez Ibisevica. Zasto nebi igrali jednog od najsrcanijih nasih igraca, koji moze zabiti gol u svakom trenutku? A time jos smanjiti Dzekin prostor djelovanja.

Idemo napadački. Necemo pobjediti prvenstvo ali idemo da osvojimo srca otvorenom igrom, kao sto smo to do sada radili.
Ni meni nije jasno zašto odjednom ti pozivi za promjenu načina igre, kada smo sa ovim načinom mi otišli na svjetsko.
Jedino pravo pitanje je, defanzivni vezni, on mora igrati, pa makar to bio i Zahirović. I treba igrati umjesto Misketa, i to je to (mislim, i taj Salatić ako hoće, neka ga, s tim što treba biti oprezan da se stvarno ne ubaci u ekipu neka trula jabuka)

A za Ibiševića :thumbup: ni ja ne mogu da razumijem....mislim, naš cilj treba biti pobijediti Nigeriju i Iran, a to ćemo mnogo lakše sa Vedadom nego bez njega. Ove što bi Edina na klupu, neću ni da komentarišem
Vec sam objasnio :
Moramo da imamo plan B posto je nasa igra vec sad procitana a ekipe sa kojima igramo ce imati jos pola godine da analiziraju igru tako da moramo imati rezervnu taktiku i formaciju kad stvari ne budu isle kako je zamisljeno da ne bi doslo do poraza . Sto se tice Nigerije treba paziti da ne napravimo neki kiks i ne primimo glup gol posto ce na toj utakmici biti od 0 do 2 gola i ako primimo gol vrlo tesko cemo doci do pobjede .
RtrnOfSalisbury

#489 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by RtrnOfSalisbury »

saji nece biti lako donijeti odluku sta i kako protiv ardjentinjana. ako uzmemo da ce svi biti zdravi: koga da sajo ostavi na klupi izmedju djeka i ibisevica? djeko je ipak top-star i nema teorije da odsjedi, ibisevic isto od deset pogodi jednu pa mozda bas tad naidje kad treba pogodit, tipujem 95% da ce biti u pocetnoj formaciji. od trojice vezista koga izostavit? vjerovatno nikoga: misimovic je zasluzan i moro bi zaigrat na marakani, ako ne zaigra eto problema, o pjanicu nema neke diskusije a za medu: ako more misimovic igrat more i medo. jedinu promjenu ocekujem na desnom beku ako ovi bolesni ozdrave, al nesto se oteglo. ova ekipa nije sposobna za trku i nema tog trenera da je za to osposobi. u zadnjem redu imas puzeva u srednjem isto a u napadu jednu veliku cekajucu zvijezdu i jednog trkaca koji trci nako trcanja radi. najveci problem ove postave su neprecizni pasovi i tako uglavnom i primamo golove. zato je bolje centrirati u gol-aut i na tribine neg dati salihovicu da nesto organizuje u napadu i dodaje loptu protivniku ravno u noge. misimovic bi isto tako moro sa loptom napravit korak-dva i namah je opicit prema njihovom golu i gledat da makar zasmeta nekako ako krenu u kontru.
mi tu moremo izvuc nesto samo ako nasi razaraci budu razarali al jebga razaraci su spori. ako nas ponese pa se krenemo nesto nadigravat s njima bice ono: joj kako smo igrali, malo nam je falilo, da udje ona djekina dobili bi hin pet razlike al eto nesce nas. bili smo bolji duplo joooj nesrece, joooj sudijaaa. al odlicna stvar je da protiv njih nemamo sta izgubit, al vec je receno da se tu mozemo prilicno potrosit i psihicki i fizicki. sajo i njiha 11 sve to znaju bolje od nas :-D
ledeni_caj

#490 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by ledeni_caj »

Po tebi je pitanje hoce li nasi znati na teren izaci koliko pojma nemaju. :lol:
RtrnOfSalisbury

#491 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

jok ba. kad se fokusiras na negativne stvari tako ispadne ali definitivno i konacno nismo tarabe (kakve smo bili) :lol:
nije bilo davno kad su njemacki komentatori nasu igru komentarisali: from spilkultur kajne spur ... ma sta to znacilo
RtrnOfSalisbury

#492 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

... doduse kako neki dolaze na ajrodrom moglo bi i to (izlazak na teren) biti problem :lol:
Nokija

#493 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by Nokija »

GeneralBHF wrote:

@Gray Slazem se. Mislim da ce losa fizicka spremnost u kombinaciji sa mentalnom (ne)spremnoscu biti glavni problem reprezentacije. Talenat i patriotizam nisu dovoljni. Ja gsp. Susica jako cijenim ali imam osjecaj da su njegove metode jako suptilne i humane. A u ovoj fazi u kojoj je sad reprezentacija jedino pali celicna disciplina. Jbg fudbal je big biznis.

Za fiziotarapeute se mogu samo grohotom nasmijati. Reprezentaciju na svim utakmicama prati iskljucivo Dr. Karabeg koji, znamo svi, u stvarnom zivotu zenama operise sise i ugradjuje silikone.
jeza u ledja

#494 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by jeza u ledja »

Buraz, Rio de Janeiro i Salvador u ta doba godine imaju ugodnu temperaturu, prosjecna visoka temperatura je oko 25C. Jedino je Cuiaba problem (protiv Nigerije).
FIDELCA

#495 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by FIDELCA »

Vrsajevic pred 40K ljudi :shock:
palermo

#496 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by palermo »

Nokija wrote:

@Gray Slazem se. Mislim da ce losa fizicka spremnost u kombinaciji sa mentalnom (ne)spremnoscu biti glavni problem reprezentacije. Talenat i patriotizam nisu dovoljni. Ja gsp. Susica jako cijenim ali imam osjecaj da su njegove metode jako suptilne i humane. A u ovoj fazi u kojoj je sad reprezentacija jedino pali celicna disciplina. Jbg fudbal je big biznis.

Za fiziotarapeute se mogu samo grohotom nasmijati. Reprezentaciju na svim utakmicama prati iskljucivo Dr. Karabeg koji, znamo svi, u stvarnom zivotu zenama operise sise i ugradjuje silikone.
Ma boga vam ko vam je to rekao ? Daleko je to od istine, ne samo u fudbalu
deni333

#497 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by deni333 »

FIDELCA wrote:Vrsajevic pred 40K ljudi :shock:
http://www.fifa.com/worldcup/destinatio ... adium=214/

76k :skoljka: :mrgreen:
svi u napad

#498 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by svi u napad »

Danas sam nesto pozitivno raspolozen i vidim nekoliko dobrih stvari za nas. Prvo igramao na Marakani i kud ces boljeg protivnika. Svakom igracu ce biti cast da istrci na teren o kojem je kao djete mastao. Jest da to nije ona stara Marakana ali Mrarakana je Marakana i jos si u Brazilu. Prenos ce gledati 2 milijarde ljudi a medju njima i masa menadzera i ako tad ne zapnes i ne videte kad ces. Tako da ce svi zapeti i dati sve od sebe. Zao mi je sto ce Vrsko biti uskracen za jos jedno blamiranje ali ovaj put nema sanse da zaigra pa je i to pozitvno zar ne. Posto se prvenstvo u Francuskoj zavrsava prije WM kao i sva druga nacionalna prvenstva, nasa repka ce imati i selektora uzase sto je opet pozitivno. Dzeko ce popraviti formu jer ce poceti igrati za taj plasticni klub koji ce ga htjeti prodati kao sto su to uradili sa Tevezom (sad covjek stalni u Juveu) i to ce biti najpozitivnije za nas jer Dzekson je Dzekson i trebamo ga jako puno. Kako se bude priblizavalo Svjetsko i nasi ce navijacki apetiti rasti i jos ce se patriotska osjecanja i kod nekih drugih mozda probuditi. Bit ce puno onih koji ce bez tona gledati svoju repku da ga komsija ne bi cuo i ocinkario kako navija za "stranu" repku. I to je takodjer pozitivno. TV ce zaraditi nesto para jer cemo ustajati i legati sa Telekom reklamama. Bit ce sve dobro. Nek smo mi u Brazilu. To je najvaznije. Samo naprijed momci. Volim te Bosno a bogami i Hercegovino.
Korisničkoime

#499 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by Korisničkoime »

palermo wrote:

Nije baš u potpunosti tačno način taktika u zadnje tri utakmice se donekle razlikuje od ostatka kojeg smo odigrali u kvalifikacijama i to jeste uvjetovano nedostatkom kvalitetnog def.veznog koji je dorastao zadatku. Međutim to rješenje i nije baš sretno neko.
Korisničkoime

#500 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by Korisničkoime »

@ Infaze Studio

:) Ne znam sta bih ti rekao. KAzes da naravno ne znas sastav, pa opet izlistas Medu i Misketa.
Po Papetovim rijecima, Miske onakav sigurno nece igrati. Protiv Argentine, ako Safet bude razmisljao normalno,a vjerujem da hoce, Medo ima minijaturne sanse da zaigra. Hvala Bogu bice prilike da provedu malo visde vremena skupa ovaj put, i sve sto trazim od selektora (i opet vjerujem da i to hoce) je da odabere najspremnije igrace i stavi ih da igraju.
U ovom gore sasatvu sto je Vito postavio su bekovi i krila koji bi i po meni trebali da igraju.
(ostatak sastava i nije tako "promisljen") :mrgreen:
Infaze Studio

Ne znam drug ali valjda smijem pretpostaviti na osnovu sastava zadnjih utakmica koje smo odigrali i izjava Sušić o vrijednostim i Misimovića i Medunjanina za repku. Mislim da smo do sada naučili da se na Papetove izjave ne možemo previše osloniti ne znam igrat će samo oni koji su standardni, ne zovem igrače iz slabih liga iako imamo igrača iz iste lige koji igra i iz Hajduka i slične neke stvari.
Po meni ako ne nađemo nekog def.veznog a nećemo naći sigurno pošto bi sada u ligi 5 trebao da izroni neki momak u nekom od top 5 klubova kako bi se Sušić odlučio na poziv budući da iste ne dijeli uvijek baš rezonski. Tako nešto slično kao Kolašinac sumnjam da će se dogoditi + da isti već ima BH državljanstvo kao i sportsko. Zbog toga bi Kolašinca na def.veznog po meni bolje tu imati jačeg a na lijevom beku slabijeg igrača.
Post Reply