Ukrajina

Post Reply
nosara

#476 Re: Ukrajina

Post by nosara »

agnostic_front wrote:Podrška narodu Ukrajine koji želi da se konačno riješi zemlje koja im je toliko zla nanijela i da se priključi demokratskoj i slobodnoj Evropi :thumbup: :thumbup:
Kako ce se rijesit, pa ovi jos nisu ni usli...? :lol:

Hoce li im obmana poslat gas da ne pokrepaju od zime i kupovat njihove superkvalitetne proizvode...?

Koliko je u cemerici 2+2...? :D
Herr Flick

#477 Re: Ukrajina

Post by Herr Flick »

Mirni demonstranti,revolucionari :D :D

Image
rokan

#478 Re: Ukrajina

Post by rokan »

ovo je postalo toliko providno da je i najvecem laiku jasno o cemu se radi. u svim zemljama na istoku za koje se smatra da su proruske ili da bi to mogle biti pojavljuju se satro nezadovoljni demonstranti i izazivaju se neredi pa i ratovi. prostom logikom meni to govori da je rusija ipak u pravu jer nigdje ne vidjeh da rusija ili kina rovare po zemljama na zapadu, kuba i venecuela se kao nesto trse ali to je benigno.

izjava medlin olbrajt, kako nije fer da sama rusija ima toliko prirodnih bogatstava sve govori. zapadni predatori koji su svoje bogatstvo stekli otimacinom i izrabljivanjem ne mogu da se obuzdaju i nece se smiriti dok ne pokore rusiju. nadam se iskreno da im bacuske to nece dozvoliti i da ce im se kao i hitleru najebati mame kad ovi otvoreno krenu na nju. istorija se ponavlja.
akcid

#479 Re: Ukrajina

Post by akcid »

rokan wrote:ovo je postalo toliko providno da je i najvecem laiku jasno o cemu se radi. u svim zemljama na istoku za koje se smatra da su proruske ili da bi to mogle biti pojavljuju se satro nezadovoljni demonstranti i izazivaju se neredi pa i ratovi. prostom logikom meni to govori da je rusija ipak u pravu jer nigdje ne vidjeh da rusija ili kina rovare po zemljama na zapadu, kuba i venecuela se kao nesto trse ali to je benigno.

izjava medlin olbrajt, kako nije fer da sama rusija ima toliko prirodnih bogatstava sve govori. zapadni predatori koji su svoje bogatstvo stekli otimacinom i izrabljivanjem ne mogu da se obuzdaju i nece se smiriti dok ne pokore rusiju. nadam se iskreno da im bacuske to nece dozvoliti i da ce im se kao i hitleru najebati mame kad ovi otvoreno krenu na nju. istorija se ponavlja.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Herr Flick

#480 Re: Ukrajina

Post by Herr Flick »

Izgleda da se Janukovič boji sankcija pa zato i ne udara zesce na "demonstrante".Evo gledam par klipova ovi pale gume,ruše specijalci stoje i gledaju i malo špricaju vodom.Zašto se Janukovič ne ugleda na Erdogana i njegovo obracunavanje,trebao bi pogledat da se malo nauči :D :D Nedo Bog da krene u zesce obracunavanje sa njima odma bi ovi azraili iz Amerike i Evrope na sva usta pricali gledajte kako tuče mirne i nenaoruzane demonstrante :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#481 Re: Ukrajina

Post by Truba »

rokan wrote:ovo je postalo toliko providno da je i najvecem laiku jasno o cemu se radi. u svim zemljama na istoku za koje se smatra da su proruske ili da bi to mogle biti pojavljuju se satro nezadovoljni demonstranti i izazivaju se neredi pa i ratovi. prostom logikom meni to govori da je rusija ipak u pravu jer nigdje ne vidjeh da rusija ili kina rovare po zemljama na zapadu, kuba i venecuela se kao nesto trse ali to je benigno.

ali najgore je što uvijek prolazi :D
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#482 Re: Ukrajina

Post by japin_mutapi »

podrška narodu ukrajine u borbi za slobodu i demokratiju
kličko lajk :thumbup:
Domaci izdajnik
Horoskop: Vodokotlić

#483 Re: Ukrajina

Post by Domaci izdajnik »

Kličko lajk :roll: lik više od decenije ne živi u Ukrajini, ne plaća porez tamo faktički je Njemac, i sad će on njima da pomogne u propagiranju demokratije....on je i poveo promjenu zakona u parlamentu da oni koji ne žive 10+ godina u Ukrajini ne mogu se kandidovati na izborima. Zna se čiji je on igrač :-?
Domaci izdajnik

#484 Re: Ukrajina

Herr Flick wrote:Mirni demonstranti,revolucionari :D :D

Image
I ovi grozni režimski policajci tuku ove goloruke i bespomoćne demonstrante :-) Jbt pa da im Palestinci pozavide na inventaru :lol:
Challenger__

#485 Re: Ukrajina

Post by Challenger__ »

japin_mutapi wrote:podrška narodu ukrajine u borbi za slobodu i demokratiju
Postao/la japin_mutapi dana 09/12/2013 23:55
japin_mutapi wrote:janukovič je mangup veliki i majstor politike
lagano če izlevatiti i ruse i eu

uzeče im lovu plin naftu dobiče ugovore povoljne i povlašten status kod obje strane

janukovič je broz

Image
Challenger__

#486 Re: Ukrajina

Post by Challenger__ »

Lajavikrelac wrote:Kličko lajk :roll:...
Repliciraš liku koji je do juče u zvijezde dizao Janukoviča... :lol:
Lik samo kontrira, iz sporta.
Domaci izdajnik

#487 Re: Ukrajina

Dobro zapažanje promaklo mi :mrgreen:
daxon

#488 Re: Ukrajina

Post by daxon »

Dobro da je ukrajinska opcija koja je u većini i koja je Janukoviću omogućila većinu i pobjedu na izborima, dakle, dobro je da ta većinska Ukrajina stoji i dalje suzdržano i ne reaguje organizujući kontrademonstracije, na isti način kako ih organizuju i ovi Kličkovi barbari. To bi značilo početak građanskog rata, raspad Ukrajine i krv na sve strane. Ukoliko policija i vojska ne uguši ovo barbarsko divljanje u režij NATO-a, sigurno će se desiti izlazak na ulice i one druge, većinske Ukrajine koja također ima pravo da se i njihov glas čuje.
Domaci izdajnik

#489 Re: Ukrajina

Mislim da Janukovič još uvijek važe na koju stranu da prebaci loptu. Ne bi me čudilo da čeka mig iz Moskve pa da pošalje belaj bagere :mrgreen: na gamad, a ostale demokrate u Donjecki basen u prugastim odijelima sa brojem da malo očeliče u rudnicima :evil:
Drvosjeca iz Dejcica

#490 Re: Ukrajina

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Nešto kontam da li Ukrajina ima još nuklearnih bojevih glava? Znam da su gotovo sve poslali Rusiji tamo davne 1994. godine i da se Janukovič htio riješiti zaliha urana do 2013. godine?
McMoy

#491 Re: Ukrajina

Post by McMoy »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:Nešto kontam da li Ukrajina ima još nuklearnih bojevih glava? Znam da su gotovo sve poslali Rusiji tamo davne 1994. godine i da se Janukovič htio riješiti zaliha urana do 2013. godine?
Vjerujem da je to već odavno pod kontrolom.
Inače, mogli su ih dobro trampiti za hurme... :mrgreen:
Domaci izdajnik

#492 Re: Ukrajina

Mislim da nema balističkih projektila, a za bojeve glave nisam siguran. Dovoljno imaju radioaktivnog materijala i bez njih (Černobil) :mrgreen:
Herr Flick

#493 Re: Ukrajina

Post by Herr Flick »

Zašto isto tako nisi podržavao Turski narod u borbi za slobodu i demokratiju :D :D
Klavikula

#494 Re: Ukrajina

Post by Klavikula »

gubi se iz vida sljedeca cinjenica, a izuzetno je vazna.

udarnu pesnicu proEU opozicije cine neonacisti iz Svobode.
japin_mutapi

#495 Re: Ukrajina

Post by japin_mutapi »

Herr Flick wrote:
Zašto isto tako nisi podržavao Turski narod u borbi za slobodu i demokratiju :D :D
kako nisam
podržao sam legitimno izabranu vladu i njene predstavnike a protiv hašišara i stranih plačenika
japin_mutapi

#496 Re: Ukrajina

Post by japin_mutapi »

Klavikula wrote:gubi se iz vida sljedeca cinjenica, a izuzetno je vazna.

udarnu pesnicu proEU opozicije cine neonacisti iz Svobode.
sad kreču priče i teorije o EU kao četvrtom rajhu
Challenger__

#497 Re: Ukrajina

Post by Challenger__ »

E moj Japine, principijelan si k'o Hanka Paldum.

:mrgreen:
japin_mutapi

#498 Re: Ukrajina

Post by japin_mutapi »

pa eto vi principijelni što ste podržavali demonstrante u turskoj podržite ih i u ukrajini ... makar na forumu
Domaci izdajnik

#499 Re: Ukrajina

Zar nije EU 4ti Rajh? A ko vedri i oblači po Evropi?
McMoy

#500 Re: Ukrajina

Post by McMoy »

Lajavikrelac wrote:Zar nije EU 4ti Rajh? A ko vedri i oblači po Evropi?
Dosad je to bila Njemačka. Ne znam, jedino da se nije šta bitno promijenilo otkako je Hrvatska ušla u EU?
Post Reply