Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
alessandro express nail hardner kod nas poznat kao šaraf ima u cm-u po akcijskoj cijeni od 15 km ( vidjeh na njihovoj FB stranici Alessandro BiH ), znam jako puno djevojaka koje su ga koristile i prezadovljne su.
Deeney wrote:Zna li iko ima li gdje kod nas Eveline 7in1 lak za jacanje noktiju. Cula sam da ima u DM, ali samo u Hrvatskoj.
Ja sam prije 15-ak dana kupila ovaj http://snow81s.blogspot.com/2012/12/eve ... ktiju.html u DM-u na Alipasinom, kosta nekih 5-6 KM i odlican je - vec nakon sedam dana nokti su mi se bas poboljsali (objasnila je zenska na blogu i kako se koristi i rezultate, pa da ne ponavljam). Moji nokti su lomljivi, listaju se i imaju uzduzne linije (istina, slabije izrazene), i vec godinama pokusavam da to rijesim, sto iznutra sto izvana.
Inace, pratim temu, odlicna je za nas koje smo opsjednute nokticima i lakovima
Deeney wrote:Zna li iko ima li gdje kod nas Eveline 7in1 lak za jacanje noktiju. Cula sam da ima u DM, ali samo u Hrvatskoj.
Ja sam prije 15-ak dana kupila ovaj http://snow81s.blogspot.com/2012/12/eve ... ktiju.html u DM-u na Alipasinom, kosta nekih 5-6 KM i odlican je - vec nakon sedam dana nokti su mi se bas poboljsali (objasnila je zenska na blogu i kako se koristi i rezultate, pa da ne ponavljam). Moji nokti su lomljivi, listaju se i imaju uzduzne linije (istina, slabije izrazene), i vec godinama pokusavam da to rijesim, sto iznutra sto izvana.
Inace, pratim temu, odlicna je za nas koje smo opsjednute nokticima i lakovima
To je taj! Samo sto su meni rekli da je 7in1. Hvala ti! Cula sam da je pravo dobar, a i vidjela sam rezultate kod prijateljice. Kod mene su nokti bili prilicno OK, ali su dosta oslabili i ne rastu mi brzo kao ranije. Prije godinu dana sam imala veliku operaciju i neko mi je rekao da opsta anestezija nepovoljno utice na nokte i zube (meni zvucalo nevjerovatno, ali ko ce ga znati). Helem, idem ja danas odmah do DM-a da kupim i probam! I javim rezultate, naravno!
cure, odlicna tema, nokti su vam super
lavor i una vama posebno zavidim na strpljenju
moji su nazalost trenutno na oporavci pa cu tek za koji dan staviti
# lavorpunvode
Predivni su ti nokti.. mozes li mi molim te odgovoriti na jedno laicko pitanje? Kako izvedes ovako precizno dupli franch? Ja sam totalno nespretna i nekreativna, da jedva i uz puno izgubljenih zivaca napravim jednobojni franch.. a patim za lijepim noktima, zato sam proteklih godina gelirala svoje nokte.. sad je napokon gel izrastao, nokti su se oporavili a ja ne znam sta da radim s njima..
occhi_Azzurri wrote:# lavorpunvode
Predivni su ti nokti.. mozes li mi molim te odgovoriti na jedno laicko pitanje? Kako izvedes ovako precizno dupli franch? Ja sam totalno nespretna i nekreativna, da jedva i uz puno izgubljenih zivaca napravim jednobojni franch.. a patim za lijepim noktima, zato sam proteklih godina gelirala svoje nokte.. sad je napokon gel izrastao, nokti su se oporavili a ja ne znam sta da radim s njima..
vjeruj mi- od oka svaki put. ako ti ne mozes, imas kupiti one trakice, one su ti ovakvog, malo zaobljenog oblika, pa zalijepis na nokte i preko njih mozes raditi french..
i tako.. samo moje slike na ovoj stranici. hajde djevojke/zene, aktivirajte se
ovo ne mogu da vam ne pokazem, jer sam odusevljena! uz to da dodam da jos ljepse, puno ljepse izgleda "uzivo".
Tema je super najvise vremena volim izdvojiti na sredjivanju svojih noktiju a naravno i kupovinu lakova, moja uzrecica u porodici je postala nemogu sad lakiram nokte ili susim nokte
lavorpunvode wrote:i tako.. samo moje slike na ovoj stranici. hajde djevojke/zene, aktivirajte se
ovo ne mogu da vam ne pokazem, jer sam odusevljena! uz to da dodam da jos ljepse, puno ljepse izgleda "uzivo".
lavorpunvode wrote:i tako.. samo moje slike na ovoj stranici. hajde djevojke/zene, aktivirajte se
My very first gradiant nails.
wow odlicno super ali meni ovo smor dok bi uradila