Nokti - zenske ruke

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
semmy

#476 Re: Nokti - zenske ruke

Post by semmy »

funky_baby wrote:
Deeney wrote:Zna li iko ima li gdje kod nas Eveline 7in1 lak za jacanje noktiju. Cula sam da ima u DM, ali samo u Hrvatskoj.
nisam taj vidjela, ali sam sebi kupila ovaj http://www.beautybay.com/nailcare/nailt ... mula2plus/ , zasad je prilicno dobar..s tim da ja imam praavo lose nokte, nadam se da cu ih ovim uspjeti oporaviti.

alessandro express nail hardner kod nas poznat kao šaraf :) ima u cm-u po akcijskoj cijeni od 15 km ( vidjeh na njihovoj FB stranici Alessandro BiH ), znam jako puno djevojaka koje su ga koristile i prezadovljne su.
lemniskata

#477 Re: Nokti - zenske ruke

Post by lemniskata »

dalmatinac :nokti:
Image
neko_ime

#478 Re: Nokti - zenske ruke

Post by neko_ime »

Deeney wrote:Zna li iko ima li gdje kod nas Eveline 7in1 lak za jacanje noktiju. Cula sam da ima u DM, ali samo u Hrvatskoj.
Ja sam prije 15-ak dana kupila ovaj http://snow81s.blogspot.com/2012/12/eve ... ktiju.html u DM-u na Alipasinom, kosta nekih 5-6 KM i odlican je - vec nakon sedam dana nokti su mi se bas poboljsali (objasnila je zenska na blogu i kako se koristi i rezultate, pa da ne ponavljam). Moji nokti su lomljivi, listaju se i imaju uzduzne linije (istina, slabije izrazene), i vec godinama pokusavam da to rijesim, sto iznutra sto izvana.

Inace, pratim temu, odlicna je za nas koje smo opsjednute nokticima i lakovima :D
lavorpunvode

#479 Re: Nokti - zenske ruke

Post by lavorpunvode »

lemniskata wrote:dalmatinac :nokti:
Image
:thumbup:
lavorpunvode

#480 Re: Nokti - zenske ruke

Post by lavorpunvode »

Image
Deeney

#481 Re: Nokti - zenske ruke

Post by Deeney »

neko_ime wrote:
Ja sam prije 15-ak dana kupila ovaj http://snow81s.blogspot.com/2012/12/eve ... ktiju.html u DM-u na Alipasinom, kosta nekih 5-6 KM i odlican je - vec nakon sedam dana nokti su mi se bas poboljsali (objasnila je zenska na blogu i kako se koristi i rezultate, pa da ne ponavljam). Moji nokti su lomljivi, listaju se i imaju uzduzne linije (istina, slabije izrazene), i vec godinama pokusavam da to rijesim, sto iznutra sto izvana.

Inace, pratim temu, odlicna je za nas koje smo opsjednute nokticima i lakovima :D

To je taj! Samo sto su meni rekli da je 7in1. :) Hvala ti! Cula sam da je pravo dobar, a i vidjela sam rezultate kod prijateljice. Kod mene su nokti bili prilicno OK, ali su dosta oslabili i ne rastu mi brzo kao ranije. Prije godinu dana sam imala veliku operaciju i neko mi je rekao da opsta anestezija nepovoljno utice na nokte i zube (meni zvucalo nevjerovatno, ali ko ce ga znati). Helem, idem ja danas odmah do DM-a da kupim i probam! I javim rezultate, naravno!
lemniskata

#482 Re: Nokti - zenske ruke

Post by lemniskata »

@lavor ovi su ti baš slatki :) podsjećaju me na sladoled :-D

ja sam svoje skratila pa možda neko vrijeme ne bude majstorija 8-)
sha_ba

#483 Re: Nokti - zenske ruke

Post by sha_ba »

cure, odlicna tema, nokti su vam super :thumbup:
lavor i una vama posebno zavidim na strpljenju :D
moji su nazalost trenutno na oporavci pa cu tek za koji dan staviti :(
lavorpunvode

#484 Re: Nokti - zenske ruke

Post by lavorpunvode »

kad smo kod toga.. :D
Image
lemniskata

#485 Re: Nokti - zenske ruke

Post by lemniskata »

lavorpunvode wrote:kad smo kod toga.. :D
Image
Prekrasni!!!

Sad mi je jos teže palo što sam svoje morala skratiti :(

Sent from my LT26ii using Tapatalk
lavorpunvode

#486 Re: Nokti - zenske ruke

Post by lavorpunvode »

hajde porast ce :) hvala. ovo su posljednji trzaji, totalno sam nemastovita u posljednje vrijeme :D
lemniskata

#487 Re: Nokti - zenske ruke

Post by lemniskata »

Pogledaj na facebooku, imaju neka grupe, izbace sto slika na dan. Da se razboli čovjek :D
Ima i lalicanailart, upisi ovako u google, blog je u pitanju :)

Sent from my LT26ii using Tapatalk
occhi_Azzurri

#488 Re: Nokti - zenske ruke

Post by occhi_Azzurri »

# lavorpunvode
Predivni su ti nokti.. mozes li mi molim te odgovoriti na jedno laicko pitanje? Kako izvedes ovako precizno dupli franch? Ja sam totalno nespretna i nekreativna, da jedva i uz puno izgubljenih zivaca napravim jednobojni franch.. a patim za lijepim noktima, zato sam proteklih godina gelirala svoje nokte.. sad je napokon gel izrastao, nokti su se oporavili a ja ne znam sta da radim s njima..
lavorpunvode

#489 Re: Nokti - zenske ruke

Post by lavorpunvode »

occhi_Azzurri wrote:# lavorpunvode
Predivni su ti nokti.. mozes li mi molim te odgovoriti na jedno laicko pitanje? Kako izvedes ovako precizno dupli franch? Ja sam totalno nespretna i nekreativna, da jedva i uz puno izgubljenih zivaca napravim jednobojni franch.. a patim za lijepim noktima, zato sam proteklih godina gelirala svoje nokte.. sad je napokon gel izrastao, nokti su se oporavili a ja ne znam sta da radim s njima..
vjeruj mi- od oka svaki put. ako ti ne mozes, imas kupiti one trakice, one su ti ovakvog, malo zaobljenog oblika, pa zalijepis na nokte i preko njih mozes raditi french.. :)
lavorpunvode

#490 Re: Nokti - zenske ruke

Post by lavorpunvode »

@occhi_Azzurri

u mom slucaju, to je uvijek ovaj drugi nacin. najljepse izgleda i najlakse je, a i najpreciznije ako imas mirne ruke.
occhi_Azzurri

#491 Re: Nokti - zenske ruke

Post by occhi_Azzurri »

lavorpunvode wrote:@occhi_Azzurri

u mom slucaju, to je uvijek ovaj drugi nacin. najljepse izgleda i najlakse je, a i najpreciznije ako imas mirne ruke.
Hvala puno za video, super je.. iskreno,zavidim ti na kreativnosti I noktima, ali da ih ne ureknem, necu ih vise hvaliti.. :wink:
ptičica

#492 Re: Nokti - zenske ruke

Post by ptičica »

lavorpunvode wrote:kad smo kod toga.. :D
Image
@lavor, prekrasni ! :thumbup:
Moje omiljena kombinacija boja :)
lavorpunvode

#493 Re: Nokti - zenske ruke

Post by lavorpunvode »

i tako.. samo moje slike na ovoj stranici. hajde djevojke/zene, aktivirajte se :D
ovo ne mogu da vam ne pokazem, jer sam odusevljena! uz to da dodam da jos ljepse, puno ljepse izgleda "uzivo".

My very first gradiant nails.
Image
Lejlaafarah

#494 Re: Nokti - zenske ruke

Post by Lejlaafarah »

Tema je super najvise vremena volim izdvojiti na sredjivanju svojih noktiju a naravno i kupovinu lakova, moja uzrecica u porodici je postala nemogu sad lakiram nokte ili susim nokte :D :D

Image

Image
lavorpunvode

#495 Re: Nokti - zenske ruke

Post by lavorpunvode »

drugi su mi ljepsi :) na prvim mi se svidja ova masnica, kako si je napravila?
i dobrodosla! :D
Bluemore

#496 Re: Nokti - zenske ruke

Post by Bluemore »

lavorpunvode wrote:i tako.. samo moje slike na ovoj stranici. hajde djevojke/zene, aktivirajte se :D
ovo ne mogu da vam ne pokazem, jer sam odusevljena! uz to da dodam da jos ljepse, puno ljepse izgleda "uzivo".

Image
:thumbup:
Lejlaafarah

#497 Re: Nokti - zenske ruke

Post by Lejlaafarah »

hvala :-D a ovo je pokusaj masnice crtala sa kistom najtanjim sto imam i koji inace koristim za izvlacenje ovih minjaturnih crtica na noktima.
Lejlaafarah

#498 Re: Nokti - zenske ruke

Post by Lejlaafarah »

Image
vjesticanametli

#499 Re: Nokti - zenske ruke

Post by vjesticanametli »

lavorpunvode wrote:i tako.. samo moje slike na ovoj stranici. hajde djevojke/zene, aktivirajte se :D

Image
wow odlicno :thumbup: super ali meni ovo smor dok bi uradila :-)
lavorpunvode

#500 Re: Nokti - zenske ruke

Post by lavorpunvode »

ne bi vjerovala kako je jednostavno.. imas tutoriale na you tubeu :)
Post Reply