BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
svi u napad
#476 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Posto mi je Hajvan sve lijepo objasnio u vezi koncerta i karata sa aspekta trzisne ekonomije tj. hladnog kapitalizma ja bih postavio njemu i jos nekolicini forumasa jedno logicno pitanje o kojem niste razmisljali. Savez Litve dostavio 4 000 karata nasem Savezu. Savez kao i obicno dostavio jedan broj karata Centrotransu svom partneru, koji ce karte prodavati skupa sa aranzmanom u Kaunas. Volio bih zaista da iz Bosne krene 4 000 navijaca. Ja nemam podatak koliko je prodato arazmana za put u Litvu (volio bih kad bi neko dosao do podatka) ali garantujem zivotom da iz Bosne nece doci 4 000 ljudi. Ja racunam da ce biti izmedju 10 i 20 autobusa a to je izmedju 500 i 1000 ljudi. Jedan dio karata ce dobiti Fanatikosi i sad dragi moji pitam ja vas gdje ce zavrsiti treci dio karata. Dodao bih radi boljeg razumjevanja i upotrebe logike da niko ne moze kupiti kartu od naseg Saveza preko interneta (zasto i kako - odgovor znate i sami, te vam ne trebam objasnjavati). Timotije i Edin objasnise Rigu (bila i moja malenkost tamo) i zbivanja tamo ali ne vjeruju Bosanci. Ja ne zelim voditi polemiku oko ovog i trebamo sa vratiti temi bez ljutnje, uvazavajuci da su i neki drugi nesto dozivjeli na licu mjesta. Ja se uopste ne ljutim ni na Hajvana ni druge forumase (on je zaista dao dobru analizu kako bi to trebalo izgledati sa aspekta hladnog trzista). Na kraju da ponovim pitanje gdje ce zavrsiti karte dragi mislioci/forumasi. Ne vjerujem da ce Kaponi dobiti 2000 karata ali jedan dio sigurno. Moj prijatelj vec ga zvao i pitao za uvezanu kombinaciju. Odgovor; nazovi iza nedelje. Ja samo zelim da posteni i siromasni navijaci isto dobiju sansu za veliko veselje jer ovo ce biti zaista istorijski trenutak za sve nas. Odlazimo u Brazil na nase prvo veliko takmicenje (necemo se osramotiti vjerujete) i svi smo ponosni na nasu repku. Za ovaj uspjeh zasluzni su vjerujte i navijaci (jedni od najboljih na svijetu) i treba se i njima na neki nacin oduziti a ne cijediti od njih i zadnju kintu. Znam dragi realisti da ih niko na nesto tjera, ali ovo je zajednicki uspjeh koji je dosao iz ljubavi i inata. Zato dragi patrioti organizujmo se (govna od politicara to nece uraditi) i proslavimo zajedno ovaj usjeh jer je on uspjeh svih nas koji volimo i navijamo za jednu i jedinu domovinu Bosnu a bogami i Hercegovinu. Ostajte mi zdravo i zivo, te svima sretno u Ze i Kaunasu.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#477 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Who is fucking Kaponi,hoce li neko reci?svi u napad wrote:Posto mi je Hajvan sve lijepo objasnio u vezi koncerta i karata sa aspekta trzisne ekonomije tj. hladnog kapitalizma ja bih postavio njemu i jos nekolicini forumasa jedno logicno pitanje o kojem niste razmisljali. Savez Litve dostavio 4 000 karata nasem Savezu. Savez kao i obicno dostavio jedan broj karata Centrotransu svom partneru, koji ce karte prodavati skupa sa aranzmanom u Kaunas. Volio bih zaista da iz Bosne krene 4 000 navijaca. Ja nemam podatak koliko je prodato arazmana za put u Litvu (volio bih kad bi neko dosao do podatka) ali garantujem zivotom da iz Bosne nece doci 4 000 ljudi. Ja racunam da ce biti izmedju 10 i 20 autobusa a to je izmedju 500 i 1000 ljudi. Jedan dio karata ce dobiti Fanatikosi i sad dragi moji pitam ja vas gdje ce zavrsiti treci dio karata. Dodao bih radi boljeg razumjevanja i upotrebe logike da niko ne moze kupiti kartu od naseg Saveza preko interneta (zasto i kako - odgovor znate i sami, te vam ne trebam objasnjavati). Timotije i Edin objasnise Rigu (bila i moja malenkost tamo) i zbivanja tamo ali ne vjeruju Bosanci. Ja ne zelim voditi polemiku oko ovog i trebamo sa vratiti temi bez ljutnje, uvazavajuci da su i neki drugi nesto dozivjeli na licu mjesta. Ja se uopste ne ljutim ni na Hajvana ni druge forumase (on je zaista dao dobru analizu kako bi to trebalo izgledati sa aspekta hladnog trzista). Na kraju da ponovim pitanje gdje ce zavrsiti karte dragi mislioci/forumasi. Ne vjerujem da ce Kaponi dobiti 2000 karata ali jedan dio sigurno. Moj prijatelj vec ga zvao i pitao za uvezanu kombinaciju. Odgovor; nazovi iza nedelje. Ja samo zelim da posteni i siromasni navijaci isto dobiju sansu za veliko veselje jer ovo ce biti zaista istorijski trenutak za sve nas. Odlazimo u Brazil na nase prvo veliko takmicenje (necemo se osramotiti vjerujete) i svi smo ponosni na nasu repku. Za ovaj uspjeh zasluzni su vjerujte i navijaci (jedni od najboljih na svijetu) i treba se i njima na neki nacin oduziti a ne cijediti od njih i zadnju kintu. Znam dragi realisti da ih niko na nesto tjera, ali ovo je zajednicki uspjeh koji je dosao iz ljubavi i inata. Zato dragi patrioti organizujmo se (govna od politicara to nece uraditi) i proslavimo zajedno ovaj usjeh jer je on uspjeh svih nas koji volimo i navijamo za jednu i jedinu domovinu Bosnu a bogami i Hercegovinu. Ostajte mi zdravo i zivo, te svima sretno u Ze i Kaunasu.
- Eskimko
#478 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
svi u napad wrote:Posto mi je Hajvan sve lijepo objasnio u vezi koncerta i karata sa aspekta trzisne ekonomije tj. hladnog kapitalizma ja bih postavio njemu i jos nekolicini forumasa jedno logicno pitanje o kojem niste razmisljali. Savez Litve dostavio 4 000 karata nasem Savezu. Savez kao i obicno dostavio jedan broj karata Centrotransu svom partneru, koji ce karte prodavati skupa sa aranzmanom u Kaunas. Volio bih zaista da iz Bosne krene 4 000 navijaca. Ja nemam podatak koliko je prodato arazmana za put u Litvu (volio bih kad bi neko dosao do podatka) ali garantujem zivotom da iz Bosne nece doci 4 000 ljudi. Ja racunam da ce biti izmedju 10 i 20 autobusa a to je izmedju 500 i 1000 ljudi. Jedan dio karata ce dobiti Fanatikosi i sad dragi moji pitam ja vas gdje ce zavrsiti treci dio karata. Dodao bih radi boljeg razumjevanja i upotrebe logike da niko ne moze kupiti kartu od naseg Saveza preko interneta (zasto i kako - odgovor znate i sami, te vam ne trebam objasnjavati). Timotije i Edin objasnise Rigu (bila i moja malenkost tamo) i zbivanja tamo ali ne vjeruju Bosanci. Ja ne zelim voditi polemiku oko ovog i trebamo sa vratiti temi bez ljutnje, uvazavajuci da su i neki drugi nesto dozivjeli na licu mjesta. Ja se uopste ne ljutim ni na Hajvana ni druge forumase (on je zaista dao dobru analizu kako bi to trebalo izgledati sa aspekta hladnog trzista). Na kraju da ponovim pitanje gdje ce zavrsiti karte dragi mislioci/forumasi. Ne vjerujem da ce Kaponi dobiti 2000 karata ali jedan dio sigurno. Moj prijatelj vec ga zvao i pitao za uvezanu kombinaciju. Odgovor; nazovi iza nedelje. Ja samo zelim da posteni i siromasni navijaci isto dobiju sansu za veliko veselje jer ovo ce biti zaista istorijski trenutak za sve nas. Odlazimo u Brazil na nase prvo veliko takmicenje (necemo se osramotiti vjerujete) i svi smo ponosni na nasu repku. Za ovaj uspjeh zasluzni su vjerujte i navijaci (jedni od najboljih na svijetu) i treba se i njima na neki nacin oduziti a ne cijediti od njih i zadnju kintu. Znam dragi realisti da ih niko na nesto tjera, ali ovo je zajednicki uspjeh koji je dosao iz ljubavi i inata. Zato dragi patrioti organizujmo se (govna od politicara to nece uraditi) i proslavimo zajedno ovaj usjeh jer je on uspjeh svih nas koji volimo i navijamo za jednu i jedinu domovinu Bosnu a bogami i Hercegovinu. Ostajte mi zdravo i zivo, te svima sretno u Ze i Kaunasu.
Jarane to je ono sto ja pokusavam reci ..svi mute,svojim ocima sam sad u Zilini gledo kad faca ispred "saveza" prodaje karte od 20e po 40e ispred stadiona kazu da je poslije digao na 60 sto ja nisam osobno vidio..Ne cudi me za ovog lesinara da pokusava nesto ugrabiti za sebe...Ono sto je do sad bilo u mojoj moci sam i cinio,snalazio kupovao karte koliko i kostaju i izgleda da jedino oni koji prate repku,navijaci koji placaju sve iz svojih dzepova jedino i gotive tu repku iskreno bez da pokusavaju izvuci neku korist iz toga a to marva koristi na veliko. Ovaj medjed je mala maca kakvih ublehasa ima i na visem nivou al et tako nam pao grah pa nas uzimaju ili pokusavaju uzimati lopatom.
- drug_profi
#479 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
kad me neko pita sta su to tzv.balijska posla, ja pokusavm da mu nadjem primjer.
Generalno, to je rad za svoj interes bez obzira pa cak i uprkos tome sto to steti opstem interesu.
E ako ce se ko uvrijediti, ja mu nisam kriv, sam se prepoznao.
Generalno, to je rad za svoj interes bez obzira pa cak i uprkos tome sto to steti opstem interesu.
E ako ce se ko uvrijediti, ja mu nisam kriv, sam se prepoznao.
- Edin H.
#480 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
mali_milojica wrote:Who is fucking Kaponi,hoce li neko reci?
Bolje ne pitaj
-
Rob_Atl
#481 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Svi cete vi na Halida poslije kad se osigura Brazil, stas nes kuci ici pod onakvom euforijom , idemo se napit

- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#482 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Rob_Atl wrote:Svi cete vi na Halida poslije kad se osigura Brazil, stas nes kuci ici pod onakvom euforijom , idemo se napit![]()
![]()
-
Timotije
#483 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Sve si rekaosvi u napad wrote:Posto mi je Hajvan sve lijepo objasnio u vezi koncerta i karata sa aspekta trzisne ekonomije tj. hladnog kapitalizma ja bih postavio njemu i jos nekolicini forumasa jedno logicno pitanje o kojem niste razmisljali. Savez Litve dostavio 4 000 karata nasem Savezu. Savez kao i obicno dostavio jedan broj karata Centrotransu svom partneru, koji ce karte prodavati skupa sa aranzmanom u Kaunas. Volio bih zaista da iz Bosne krene 4 000 navijaca. Ja nemam podatak koliko je prodato arazmana za put u Litvu (volio bih kad bi neko dosao do podatka) ali garantujem zivotom da iz Bosne nece doci 4 000 ljudi. Ja racunam da ce biti izmedju 10 i 20 autobusa a to je izmedju 500 i 1000 ljudi. Jedan dio karata ce dobiti Fanatikosi i sad dragi moji pitam ja vas gdje ce zavrsiti treci dio karata. Dodao bih radi boljeg razumjevanja i upotrebe logike da niko ne moze kupiti kartu od naseg Saveza preko interneta (zasto i kako - odgovor znate i sami, te vam ne trebam objasnjavati). Timotije i Edin objasnise Rigu (bila i moja malenkost tamo) i zbivanja tamo ali ne vjeruju Bosanci. Ja ne zelim voditi polemiku oko ovog i trebamo sa vratiti temi bez ljutnje, uvazavajuci da su i neki drugi nesto dozivjeli na licu mjesta. Ja se uopste ne ljutim ni na Hajvana ni druge forumase (on je zaista dao dobru analizu kako bi to trebalo izgledati sa aspekta hladnog trzista). Na kraju da ponovim pitanje gdje ce zavrsiti karte dragi mislioci/forumasi. Ne vjerujem da ce Kaponi dobiti 2000 karata ali jedan dio sigurno. Moj prijatelj vec ga zvao i pitao za uvezanu kombinaciju. Odgovor; nazovi iza nedelje. Ja samo zelim da posteni i siromasni navijaci isto dobiju sansu za veliko veselje jer ovo ce biti zaista istorijski trenutak za sve nas. Odlazimo u Brazil na nase prvo veliko takmicenje (necemo se osramotiti vjerujete) i svi smo ponosni na nasu repku. Za ovaj uspjeh zasluzni su vjerujte i navijaci (jedni od najboljih na svijetu) i treba se i njima na neki nacin oduziti a ne cijediti od njih i zadnju kintu. Znam dragi realisti da ih niko na nesto tjera, ali ovo je zajednicki uspjeh koji je dosao iz ljubavi i inata. Zato dragi patrioti organizujmo se (govna od politicara to nece uraditi) i proslavimo zajedno ovaj usjeh jer je on uspjeh svih nas koji volimo i navijamo za jednu i jedinu domovinu Bosnu a bogami i Hercegovinu. Ostajte mi zdravo i zivo, te svima sretno u Ze i Kaunasu.
I @Vozac je naveo lijep primjer gdje se tih 10 KM direktno slijeva u neciji djep, i tako puta hiljadu, stavis lijepo sal, hajmo Bosno, i jos na kraju balade, dobar 10 000 KM.
Ali, to vec zalazi u domen naseg mentaliteta, ne talasaj! Ne reci lopovu i skotu u lice da lopov! Jak je, mogao bi ti nauditi a mozda sutra i zatrebati, pazi sta govoris!
Malo i o politicarima: nagledao sam se i Adnana Terzica i njegove svite po Tallinu (ljudi tad bili na vlasti), Nermina Niksica i njegovih pulena, njih dvadesetak sve sa hanumama u stiklicama, kako nabadaju i trckaraju za njim po Lissabonu i uzivaju u produzenom vikendu od drzavnih para. Svi su potpuno isti, bagra na kvadrat. Gledaju i strani politicari fudbal i odu na gostovanja, ali barem usput obave i par sastanaka, urade nesto drzavnog posla i navecer sjednu sa domacim premijerom u svecanu lozu i pogledaju zajedno utakmicu.
Nasim naravno da tako nesto ne pada na pamet, zanimljivije je sa svojom rajom zalomiti.
Niko, ni u ludilu, od stranaca ne bi smio povesti jarane niti uzu i siru rodbinu, na drzavni racun, kao sto nasi svi redom rade! Razapeli bi ga novinari.
Ali o tome nema ko da pise, korumpirani smo od vrha do dna, bojim se gore i od africkog nivoa...
-
Sociolog
#484 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Nije korumpiran recimo profesor Dino Abazovic.. sto predaje religije i slicno.. npr. recimo... ima ljudi 5 % koji su pošteni...to je minjaturni procenat ali ih ima!
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#485 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
šta god značilo
sanjao sam da nas francuska u zadnjoj minuti pobijedi jedan nula
i da utakmica u litvaniji nema nikakvog smisla jer će grčka biti prva
a baraž je katastrofa
može li se za zelenim stolom nešto sa sudijama i kompenzacijama sjebati
a baraž je katastrofa
- drug_profi
#486 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Ne može. Do nas je samo.
- Brkooo
#487 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Black swan wrote:šta god značilo
a baraž je katastrofa
a i ti svasta sanjas...
nemoj nam baksuzirati
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#488 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
ja koji nisam napaljen na nogomet sanjam... moš misliti kako je nogometnim fanaticima 
- vozač
#489 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
kažu da je u snovima sve obrnuto, pa ti zamisli kako je fanaticimaBlack swan wrote:ja koji nisam napaljen na nogomet sanjam... moš misliti kako je nogometnim fanaticima
- vozač
#490 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
ma slovaci dobijaju grke 0:2, ne sekirajte se bez veze, utakmica u litvaniji neće imati nikakav rezultatski značajBlack swan wrote:šta god značilo
a baraž je katastrofa
- mire - ložač
#491 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Kako god bilo u gostima, mi imamo prvo da odigramo sa konobarima, advokatima, profesorima i doktorima jednu tekmu dragi moji....
Moja kritika ide administraciji zbog spajanja teme, jer sad svi pričaju o gostujućoj zadnjoj i nekakvim feštama a mi moramo prvo 90' odigrati Zenici pod imperativom pobjede (mogu biti i mala djeca sa druge strane ali ih valja pobijediti - Slovačka, Rumunija......). Ovi konobari su već skidali bodove ostalima u grupi, nama nisu, nadam se i da neće (pljuc-- gluho bilo). Neće se ni konobari namjestiti i reći "deder kol'ko Vam treba", valja trčati i igrati /koliko god to meni samom bilo glupo i smiješno/.
Igraju se teške tekme ovih dana i nacionalnim ligama i u ligi prvaka, moramo na svašta da mislimo prije ove u Zenici (umor, povrede nedo Bog) a posebno POSLIJE Lihtenštajna za onu u gostima imamo da mislimo samo i isključivo o sebi i njihovim igračima (bez palamu....nja). Mnogi su već počeli svašta da "sanjaju", ali mi nismo svjesni kako su nas vile pronosale u Slovačkoj- moramo loptu na zemlju. Repka je u 2 tekme sa Slovacima bila ranjiva do bola i to su i mala djeca vidjela a i ostali koji se bave loptom. Sad će mnogi reći :" Ma daj Mire ne lupaj" ali je Liht osvojio bod sa Slovacima, oni će to sigurno tražiti i sa nama. Imamo zrelu ekipu i iskreno se nadam u duši svemu najboljem, ali se moramo doooobro uozbiljiti, pobijediti Lihtu i ove SSSR-ovce (skočiti) pa onda reći :"HOP"...
Moja kritika ide administraciji zbog spajanja teme, jer sad svi pričaju o gostujućoj zadnjoj i nekakvim feštama a mi moramo prvo 90' odigrati Zenici pod imperativom pobjede (mogu biti i mala djeca sa druge strane ali ih valja pobijediti - Slovačka, Rumunija......). Ovi konobari su već skidali bodove ostalima u grupi, nama nisu, nadam se i da neće (pljuc-- gluho bilo). Neće se ni konobari namjestiti i reći "deder kol'ko Vam treba", valja trčati i igrati /koliko god to meni samom bilo glupo i smiješno/.
Igraju se teške tekme ovih dana i nacionalnim ligama i u ligi prvaka, moramo na svašta da mislimo prije ove u Zenici (umor, povrede nedo Bog) a posebno POSLIJE Lihtenštajna za onu u gostima imamo da mislimo samo i isključivo o sebi i njihovim igračima (bez palamu....nja). Mnogi su već počeli svašta da "sanjaju", ali mi nismo svjesni kako su nas vile pronosale u Slovačkoj- moramo loptu na zemlju. Repka je u 2 tekme sa Slovacima bila ranjiva do bola i to su i mala djeca vidjela a i ostali koji se bave loptom. Sad će mnogi reći :" Ma daj Mire ne lupaj" ali je Liht osvojio bod sa Slovacima, oni će to sigurno tražiti i sa nama. Imamo zrelu ekipu i iskreno se nadam u duši svemu najboljem, ali se moramo doooobro uozbiljiti, pobijediti Lihtu i ove SSSR-ovce (skočiti) pa onda reći :"HOP"...
- Pismonosa
#492 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
7:2 za Lihtenštajn 
- Logovan
#493 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Jebeno nam je pravo.vozač wrote:kažu da je u snovima sve obrnuto, pa ti zamisli kako je fanaticimaBlack swan wrote:ja koji nisam napaljen na nogomet sanjam... moš misliti kako je nogometnim fanaticima
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#494 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Ja sam pred Francusku u Parizu sanjao da pobjeđujemo sa 2:0 i idemo na veliko takmicenje,ali nisam vidio koje su boje dresovi protvnika i je li to bila Francuska. Bez obzira na to stavio sam 10 KM na pobjedu BiH od 2:0 i zamalo da uzmem 200 KM.
Mozda je to bila Litvanija,pa razmisljam da ponovim klađenje
Mozda je to bila Litvanija,pa razmisljam da ponovim klađenje
- mire - ložač
#495 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moj expertu fali mi goriva pa da ložimKvaziExpert wrote:jbt. Mire, pa ti uopće nisi ložač, više si gasilacmire - ložač wrote:Kako god bilo u gostima, mi imamo prvo da odigramo sa konobarima, advokatima, profesorima i doktorima jednu tekmu dragi moji....
15.10.2013.godine poslije naše nadam se pobjede ovih "zamal' pa Rusa" loženje hiljadu kubika raketnog goriva...
P.S. Do tada se pokrit ušima po glavi i polako svoj posao završavat bez galame fakinski...
- Brkooo
#496 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Idel vas dosta za Litvaniju... ev bas gledam rute za bus , jos nisu definisane ( npr centrotrans, sol azur ) pa se jos ne zna idel se preko Warsave il Krakowa ...
kako god ... bit ce vam to nezaboravno iskustvo

kako god ... bit ce vam to nezaboravno iskustvo
- Kal El
#497 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Ljudi kojom formacijom smo igrali prošlu sa Slovackom?
Sent from my LT26i using Tapatalk 4
- Bosanski_kralj
#498 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
U pitanju je bila formacija 2-6-2.Kal El wrote:Ljudi kojom formacijom smo igrali prošlu sa Slovackom?
-
MHAB
#499 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Pitanje postavljam najozbiljnije pa molim sve koji budu eventualno komentarisali da se suzdrže neprimjerenih komentara. Kako Bajram pada 15.10. prema meni dostupnim informacija čuo sam da je neko (ja shvatio neki BH Fanaticosi koji gore žive) tražio dozvolu od vlasti grada da se na glavnom trgu klanja Bajram namaz. Odmah se ograđujem da info nije dobijena iz prve ruke od BH Fanaticosa nego je rekla kazala pa ovdje i postiram da pitam da li je iko ovo čuo odnosno da li neko zna da li ima ikakve istine u ovome? Unaprijed se izvinjavam BH Fanaticosima ukoliko oni kao grupa niti njihovi članovi nemaju nikakve veze sa ovim....
-
PeppermintSA