Zavisi isključivo od vojne pošte kojoj pripadašhajducka travica wrote: Svi imaju svoj narod. A gdje je moj narod?
DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lidera
-
Hafis
#476 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
-
muzicar_iz_parka
#477 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Jesu brojevi vojne pošte ostali isti?
-
Hafis
#478 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Ako su ostali isti brojevi ulica, valjda su i vojnih poštamuzicar_iz_parka wrote:Jesu brojevi vojne pošte ostali isti?
-
muzicar_iz_parka
#479 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Reko da nisu nastradali kroz reformu OS.Hafis wrote:Ako su ostali isti brojevi ulica, valjda su i vojnih poštamuzicar_iz_parka wrote:Jesu brojevi vojne pošte ostali isti?
-
melac
#480 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Je li i tebi došla da se prijaviš u rezervni sastav milicije?slogabn wrote:Raja sta se ovo desava. Ja sam danas dobio poziv da se javim do Subote u podne sa punom ratnom opremom na _ _ _ _ _ _ _ Jel se to nesto sprema, imal iko jos da je dobio poziv?
Čujem nekim došlo da se jave u štab II Štokholmske divizije.
- ljetna kiša
#481 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Ma da, da se jave pod punom ratnom spremommelac wrote:Je li i tebi došla da se prijaviš u rezervni sastav milicije?slogabn wrote:Raja sta se ovo desava. Ja sam danas dobio poziv da se javim do Subote u podne sa punom ratnom opremom na _ _ _ _ _ _ _ Jel se to nesto sprema, imal iko jos da je dobio poziv?
Čujem nekim došlo da se jave u štab II Štokholmske divizije.
Konspiracija
- CSKA
- veljaca
#483 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Bravo Komsicu - BH Patrioto .....
Dok je BH Patriota bice i Bosne i Hercegovine ....
Kakav miran razlaz ...... Ne moze se zaboraviti genocid, ubijanja, silovanja, protjerivanja ......

Kakav miran razlaz ...... Ne moze se zaboraviti genocid, ubijanja, silovanja, protjerivanja ......
-
tesanj
#484 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Kad kaze Zeljko to je patriotizam. Kad keze hare dizu se tenzijeveljaca wrote:Bravo Komsicu - BH Patrioto .....![]()
-
Hafis
#485 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Eh. Kad to kaže Hare, nekako prijeteći zvuči. Lijepo čovjeka prođu žmarci. Ima nešto u njemu prijeteće.
A ovoga niko i ne uzima ozbiljno
(Vid' ga što je izgorio na suncu
)
A ovoga niko i ne uzima ozbiljno
(Vid' ga što je izgorio na suncu
-
semirizsvemira
#486 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Slabo mu ide mobilizacija . pa evo da iskreno kazem ako Bog da racunajte na mene i jos na stotine ljudi kojima su cetnici silovali i pobili pola familije a i onih sto su bili po zatvorima . Mogu samo reci da ljudi ni o cemu ne razmisljaju vec o osveti . Mozes zamislit sta je takvih hiljadu u stanju uraditi . Bilo bi big problem za nejac u zbijegovima
- webby-x
#487 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
O tome i o "šveckoj" socijali.semirizsvemira wrote:Mogu samo reci da ljudi ni o cemu ne razmisljaju vec o osveti .
-
155_mm
#488 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
sta ti to guslaris doture. kakvo poredjenje sa ustaskim svadbama. pa ovaj se govnaluk dogadja na javnom mjestu samo nekoliko km od mjesta tog genocida a ne na nekim privatnim guslarskim sijelima.Dr Jurica Ustamujić wrote:
onaj snimak kola, tamo se vidi da ustvari cijeli tekst predstavlja improvizaciju idiota koji pjeva. nije cijela pjesma o srebrenici itd. već sljedeća strofa je na drugu temu i traje pola sata. znači idiot samo sere strofe kako mu padnu na pamet.
e sad, da pitaš većinu tih ljudi što nisu izašli iz kola kad je ovaj spominjao srebrenicu rekli bi zaboli me za srebrenicu, ali da je cijelo kolo 30 minuta samo o klanju muslimana većina njih ne bi u tom kolu igrala jer ne bi u tome našla toliko zadovoljstvo kao što se želi predstaviti i dernek ne bi ovako izgledao. znači, većina ljudi su ambivalentni prema takvim stihovima, neki se zaista naslađuju a neki su zgroženi. međutim, način na koji ova vijest predstavlja i interpretira, neko bi rekao da je i dernek i kolo samo na temu klanja muslimana. i to je upravo ono što i se i želi postići, senzacionalizam koji demagoški igra na stereotipna osjećanja čitalaca kako bi podstakao što veću mržnju i netrpeljivost. zapitajte se jeste li ikada napustili pjanski dernek zbog nacionalističkog ili rasističkog komentara u ili pjesme u društvu. na zadnjoj svadbi na kojoj sam bio ljudi za koje pouzdano znam da nisu ustaše pjevali su ustaške pjesme. nikoga ne branim, ali izvlačeći to iz konteksta mogao bi interpretirati kako hoćeš. mediji opasno manipulišu ovim stvarima.
sta velis nije cijela pjesma samo je jedna strofa o velicanju genocida. pa koliko strofa po takvoj jednoj pjesmi je dozvoljeno da se velica genocid. i sad kao kritikujes reakciju onih po cijoj se najvecoj rani ovaj govnaluk prosipa a ne smeta ti sto niko iz "republike" ni od vlasti ni od vjerskih ni od nevladinih organizacija nije javno izasao i osudio ovaj slucaj. sta mislis zasto nije? nema dovoljno strofa ili su oni mozda ti koji i poticu ovakvo ponasanje naroda.
-
barpy
#489 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
vjeruj mi mnogo je onih koji bi se vratili iz ''Švecke'' da se osvete svojim dćelatima koji su ih tabali po Omarskoj, Keratermu, Trnopolju, Manjači...onda bi neki drugi maštali o srbijanskoj socijali, i guslali pesme i skandirali Republici Srpskoj kao srcu Srbije, kao što sada rade oni Srbi sa Kosova...webby-x wrote:O tome i o "šveckoj" socijali.semirizsvemira wrote:Mogu samo reci da ljudi ni o cemu ne razmisljaju vec o osveti .
-
barpy
#490 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
i onda kažu, Turci barbari jer su neke ovakve nabijali na kolac..5rtz457 wrote:mali bošnjak šveđaninsemirizsvemira wrote:Slabo mu ide mobilizacija . pa evo da iskreno kazem ako Bog da racunajte na mene i jos na stotine ljudi kojima su cetnici silovali i pobili pola familije a i onih sto su bili po zatvorima . Mogu samo reci da ljudi ni o cemu ne razmisljaju vec o osveti . Mozes zamislit sta je takvih hiljadu u stanju uraditi . Bilo bi big problem za nejac u zbijegovima![]()
![]()
poserem ti se i popišam na svakoga koga su ti četnici ubili i silovali a sad ću ti na adresu poslat ljude Kotur Rade i Milana Ševe ko šaja crnce ima da gledaš kako ti karaju djecu
![]()
![]()
-
amko761
#491 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Ajmo, ajmo, šta se čeka? Mani se priče, djela!semirizsvemira wrote:Slabo mu ide mobilizacija . pa evo da iskreno kazem ako Bog da racunajte na mene i jos na stotine ljudi kojima su cetnici silovali i pobili pola familije a i onih sto su bili po zatvorima . Mogu samo reci da ljudi ni o cemu ne razmisljaju vec o osveti . Mozes zamislit sta je takvih hiljadu u stanju uraditi . Bilo bi big problem za nejac u zbijegovima
Ajmo u Bratunac, niste valjda miševi po internetima. Bošnjaci napad.
Švecka me čeka
I ti barpy, ajmo u Bratunac, napad!
Last edited by amko761 on 21/08/2013 21:46, edited 1 time in total.
-
Korisničkoime
#492 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
1. Šta je bio cilj rata 1992, priznajem u mnogim ratovima koji su vođeni racionalnoj osobi nije moguće razaznati svrhu i cilj zbog čega se vodi neki rat. Rat 1992 godine kao i drugi na ovim prostorima ako se desi u skorašnje vrijeme vodit će se radi teritorije. Činjenica je da je 1992 bilo rata ja njega sebi mogu objasniti samo tako da je cilj tadašnje srpske politike bio proširenje njihove državne teritorije i stavljanje što je moguće većeg broja pripadnika svoga naroda u jednu teritorijalno cjelovitu državu - uostalom u više navrata raznorazni akteri su i sami potvrdili ovaj cilj kao što je i SANU ostavila pisani trag istog te što su i ostali ratovi u regionu vođeni u skladu sa navedenim. Cilj nekog budućeg eventualnog rata bi bio isti, uostalom izjave i ponašanje aktera srpske političke scene u regionu i u BiH na ukazuju da cilj i dalje postoji. Naravno može se reći da je posrijedi demagogija i lov na političke poene ali sa obzirom na našu ne tako davnu prošlost pitanje je smijemo li sebi dopustiti a da ne postavimo pitanje u naslovu ove teme. Rat bi počeo pokušajem odcjepljenja RS-a napada ne bi bilo jer tako se ne bi mogla nazvati legitimna vojna intervencija odbrane ustavnog poretka.vivaldi wrote:1. zato sto ne znam sta bi bio cilj, ko bi poceo rat, sta i koga bi napadao i zasto?Korisničkoime wrote:Hajde navedi neke i nemoj molim te pitanje odgovarati protu pitanjem.
2. rata ne bi bilo ni 92 da se u tom trenutku nije desavao raspad globalnog visedecenijskog svjetskog poretka i da se u tom periodu u sssr mogao preko oglasa kupiti kanister bojnog otrova za 100 DM - svijet se bavio dramaticnim pitanjima i nije imao vremena za cehoslovacku, jugu itd.
3. danas granicimo sa eu. svaki rat u bih bi preko noci unistio ekonomije susjednih zemalja - da li bi oni to mirno gledali?
4. 92 smo unistavali domace zivote i domace fabrike. zivoti su i dalje nasi, ali fabrike nisu - nije isto zapalit privrednu banku sarajevo ili rajfajzne, rafineriju bosansku ili rafineriju rusku, zapalit bivsu kasarnu ili neciju ambasadu...to se ne bi tolerisalo
5. politicka elita 92 je bila gola bijeda, danas su multimilioneri - svaki sukob bi im samo mogao skoditi
itd.
sa druge strane ne vidim nijedan smislen, logican razlog za rat
2. Na žalost ratovi su se dešavali i prije raspada blokovskog svjetskog poretka tj.i kada nije vladala situacija, na globalnom planu, kao 1992. Ratovi su se dešavali i nakon što se smirila situacija nakon pada jednog od tih blokova. S toga sama logika nalaže da će se dešavati i dalje. Mi nismo velike vojne sile niti smo nuklearne sile da bi došlo do oružanog sukoba čije bi razmjere dosegle tu razinu da zabrinu svjetske sile. Naivno je kada se pogleda i trenutna situacija u svijetu očekivati da će MZ biti bilo kakav garant mira na ovim prostorima prije svega EU.
3.Slovenija je tada graničila sa EU uostalom ponavljam mi nismo ni neka vojna ni neka ekonomska sila (cijeli region) pa da bi sukobi na ovom prostoru izazvali potrese u privredama velikih ekonomija. Postavlja se pitanje da li je intervencija jeftinija od ekonomskog gubitka koji bi zemljama EU prouzrokovao rat. Susjedne zemlje nemaju ni blizu dovoljno moći, snage i uticaja da ovdje u BiH bilo šta spriječe čak i ako bi npr ekonomija HR izuzetno bila pogođena dok sumnjam da bi Srb uopšte bilo u interesu da intervenira na bilo koji način. Privremeni gubitak tržišta od neka 3 miliona čija je kupovna moć i onako najmanja u Evropi mislim da ne bi previše pogodilo privredu npr jedne Njemačke i VB tj. zemalja koje bi imale moć da spriječe navedena dešavanja u BiH.
4. Slično kao pod 3 opet se previše cijeniš ekonomsku stranu koju bi imao rat u BiH po strane sile poslati nosač aviona i provoditi vojne akcije u BiH sigurno znatno više košta nego npr. rafinerija u Brodu i Modriči. Pored toga postavlja se pitanje da li bi neke od svjetskih sila dobile nešto više postojanjem Velike Srbije ili pak nepostojanjem iste.
5. ovo si u pravu tu teško da mogu naći neki protu argument ali teško ćeš i ti moći pobiti da su svi skupa do zadnjeg apsolutne budale pitanje je samo kolike.
Razlog da se i oružanim sukobom pokuša zaustaviti odcjepljenje RS-a Bošnjaci imaju na pretek samo nemaju smislenog razloga ne krenuti u rat. Raspad BiH kao države je i kraj Bošnjaka kao naroda ne brz nego spor težak i mukotrpan ali na kraju sa sigurnim ishodom.
-
Korisničkoime
#493 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Da baš sam ja taj koji je glupost rekaoIdeologija wrote:Glupost je to što si rekao. U rat se ulazi tako što se rat pripremi, a ne hajmo ratovat bez pištolja. Samo budala može to uraditi, a samo još veće budale mogu to podržati. Alija je radio kako su Amerikanci svirali, a oni nisu svirali da Bošnjaci se dokopaju kakve smislene države, već da se riješi pitanje Hrvatske, a vjerovatno već tada je postojao i plan za Kosovo.Korisničkoime wrote:Naravno 1992 smo imali plan skovan u samom generalštabu naše ARBiH uz podršku dugo i marljivo skupljanih podataka naše superiorne obavještajno sigurnosne službe.Ideologija wrote:Da se sad RS otcijepi, proglasi nezavisnost, siguran sam da Bošnjaci ne bi krenuli u rat. Ne bi ih imao ni ko okupiti, niti bi oni znali šta će u tom ratu.
Jasno mi je da mnogi misle obrnuto, ali po meni osim priče i golog preživljavanja Bošnjaci nemaju ama baš nikakav plan za nekakvu akciju. Srbi da se nisu prevarili i napravili Srebrenicu danas bi već imali državu. Ovako će morati čekati...
Oprosti na ovome ali ponovio sam više puta mi svi kado da smo izgubili sposobnost da pamtimo. A.I. jeste bio naš prvi predsjednik i ja sam mu vječno zahvalan jer se opredijelio za referendum ali čovjek nije bio predsjednik za rata nikakvog plana i nikakve akcije po pitanju rata naš predsjednik, ili SDA ili neko u vrhu stranke nije imao. Vjeruj mi ja sam to iskusio. Prije svega nama bošnjacima ako želimo opstati na ovim prostorima kod odcjepljenja RS-a ne preostaje ništa drugo
Bošnjaci su samo iskorišteni da u krvavom ratu sa Srbima plate cijenu za sviju, a kad se to završilo odbačeni su kao iskorištena krpa. Glupo je bilo i misliti da Bošnjaci mogu živjeti normalno u Bosni, a da budu u lošim odnosima sa Srbima. Jednostavno i vrlo jasno, nemoguće. Dokaz je zadnjih 20 godina, a idućih 20 će još više potvrditi tu tezu.
MI SMO U RAT 1992 UŠLI NEPRIPREMLJENI. To da te podsjetim ako si zaboravio ili da te naučim ako nisi zapamtio. Niko nas nije ni pitao hoćemo li ili ne cijela politika Bošnjaka i našeg vrha je po svakom pitanju sukoba bila potpuno promašena i svaka procjena potpuno pogrešna.
Za našu sudbini kriviti isključivo i samo druge može samo budala ili neko ko nije doživio šta se dešavalo. Uostalom ko ne uči na svojim greškama osuđen je ponovo ih proživiti. Dok mi krivimo SAD, Iluminate, Jevreje, CIA, Vatikan, dragog Boga nećemo biti sposobni spoznati greške koje smo napravili 90, 91 i 92 i nećemo moći naučiti i ponovo ćemo ih proživiti. Jedna od tih grešaka je upravo ta koju ti i još neki forumaši ovdje čine a to je tvrdnja kako ni pod kakvu cijenu ovdje više rata ne može niti će biti. Isto smo činili 90,91,92, po tom pitanju u sadašnjici kakva jeste i okruženju kakvo jeste sa prošlošću kakvu imamo ne smijemo sebi dopustiti da bilo šta isključujemo.
-
semirizsvemira
#494 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Na socijali su uglavnom srbi koji su dosli bez skole prije 40 godina a ni danas ne znaju beknut svedski ili bilo koji drugi strani jezik . Ima i igrani film o tome gdje mjesaju serbski i svedskiwebby-x wrote:O tome i o "šveckoj" socijali.semirizsvemira wrote:Mogu samo reci da ljudi ni o cemu ne razmisljaju vec o osveti .
- vivaldi
#495 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
da ne bih bespotrebno sve komentarisao, osvrnut cu se samo sto je zapravo i sustina - mile nece proglasiti samoinicijativno nikakvo otcjepljenje jer je rekao 1001 put da ne zeli avanturizam, da to nije rjesenje da cak i ako uspije bude u izolaciji ili priznat od 2-3 zemlje...Korisničkoime wrote:zaustaviti odcjepljenje RS-a
posto se naravno nikome ne moze i ne treba vjerovati na rijec, pa tako ni u ovom slucaju, treba vjerovati djelima, a oni govore da nije (mogao) proglasiti nezavisnost ni 92 (u ratu) ni 2002 ni 2012 (u miru).
ako 20 godina iz nekog razloga to ne radi, onda je sasvim upitna forumska tvrdnja kako to "samo sto nije uradio".
on od nezavinsoti nije niti ce vjerovatno ikada odustati, ali je skontao da ga to tamo ne vode ni rat ni mir nego 1 od 2 nacina - dogovor sva 3 naroda ili podrska usa.
ni jedno ni drugo ne djeluje izgledno, ali on na tome radi tako sto konstatno vrijedja i ponizava pokusavajuci da bosnjacima zgadi drzavu i da buduce generacije odrodi pa da se javi ideja "ma ko ih jebe, bolje bi nam bilo bez njih", a kontatsnim opsstrukcijama dokazuje usa nefunkcionlanost drzave. ukoliko u tome jos nekoga isprovocira na neki ozbiljniji medjunacionalni incident, to bi mu bio samo bonus.
zato ja sve te gadosti iz njgeovih usta vidim kao smisljenu taktiku, koja nije nikakva uvertira u rat vec upravo suprotno - alternativna taktika. U pocetku je to bila mahom samo predizborna, ali zadnjih godina to traje u kontinuitetu i nema sumnje vise da je to slucajno.
-
Korisničkoime
#496 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Kad to kaže Hare niko mu ne vjeruje milijarde iz Katara i građanska BiH za rušenje Aprilskog paketa promjena koji bi vodio do izbora predsjednika u Parlamentu kojeg taj isti Hare nikada ne bi prošao.Hafis wrote:Eh. Kad to kaže Hare, nekako prijeteći zvuči. Lijepo čovjeka prođu žmarci. Ima nešto u njemu prijeteće.
A ovoga niko i ne uzima ozbiljno![]()
(Vid' ga što je izgorio na suncu)
Sad da vidimo ko je šta dobio, mi nemamo građansku BiH, mi nemamo milijardi iz Katatra, nema Aprilskog paketa ustavnih promjena ali zato je Hare imao mjesto u Predsjedništvu baš kako je i htio.
Sad će ispasti da branim Komšića iako o njemu i nemam neko visoko mišljenje ali ako nešto kaže što pola države misli i ne umotava se ko nevoljna mlada nema potrebe ga osuđivati.
-
Korisničkoime
#497 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Podršku Hr i Srb već ima Bošnjaka neće nikada dobiti a sa SAD se nikad ne zna kao što sam već rekao ljudi ne rade ništa iz ljubavi prema nama i mržnje prema Srb nego iz nekih svojih interesa kakav će interes SAD biti to samo zvijezde znaju.vivaldi wrote:da ne bih bespotrebno sve komentarisao, osvrnut cu se samo sto je zapravo i sustina - mile nece proglasiti samoinicijativno nikakvo otcjepljenje jer je rekao 1001 put da ne zeli avanturizam, da to nije rjesenje da cak i ako uspije bude u izolaciji ili priznat od 2-3 zemlje...Korisničkoime wrote:zaustaviti odcjepljenje RS-a
posto se naravno nikome ne moze i ne treba vjerovati na rijec, pa tako ni u ovom slucaju, treba vjerovati djelima, a oni govore da nije (mogao) proglasiti nezavisnost ni 92 (u ratu) ni 2002 ni 2012 (u miru).
ako 20 godina iz nekog razloga to ne radi, onda je sasvim upitna forumska tvrdnja kako to "samo sto nije uradio".
on od nezavinsoti nije niti ce vjerovatno ikada odustati, ali je skontao da ga to tamo ne vode ni rat ni mir nego 1 od 2 nacina - dogovor sva 3 naroda ili podrska usa.
ni jedno ni drugo ne djeluje izgledno, ali on na tome radi tako sto konstatno vrijedja i ponizava pokusavajuci da bosnjacima zgadi drzavu i da buduce generacije odrodi pa da se javi ideja "ma ko ih jebe, bolje bi nam bilo bez njih", a kontatsnim opsstrukcijama dokazuje usa nefunkcionlanost drzave. ukoliko u tome jos nekoga isprovocira na neki ozbiljniji medjunacionalni incident, to bi mu bio samo bonus.
zato ja sve te gadosti iz njgeovih usta vidim kao smisljenu taktiku, koja nije nikakva uvertira u rat vec upravo suprotno - alternativna taktika. U pocetku je to bila mahom samo predizborna, ali zadnjih godina to traje u kontinuitetu i nema sumnje vise da je to slucajno.
Šta mene čudi da se nakon 92 i nakon post ratnog perioda tranzicije i nakon svega što se danas odvija u našoj državi na ekonomskom, političkom, sigurnosnom planu neko može reći u Bosni je nešto sigurno.
U Bosni ništa nije sigurno pa tako ni mir pa tako da ni Dodo neće učiniti totalnu glupost što bi pokušaj odcjepljenja bio. Upravo o tome slučaju koji je priznat ću manje vjerovatan govorimo, šta ako Dodo počini tu avanturu ili neko ko če sutra umjesto njega doći na vlast za 5-10 godine šta tada. Komišć je iznio svoje mišljenje.
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#498 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Vala je ovo i sa Komsicem preseravanje, ako cemo iskreno meni ga je pun kurac ovih dana. Dodik kad sam sere niko ga ne jebe i on moze kurcu svirati. on jedva ceka da mu se fol neko suprotstavi , jer valja zabaviti publiku! Hare te crne 2006, kad sam imao prvo pravo glasa, rece da ce ukinuti RS a onaj rece da ce je odcijepiti. ja kao mlad glasac nisam vjerovao ni jednom ni drugom i naravno da nisam glasao za njih. Obojica dobise izbore na tu pricu. I sta sad hoce Komsic sa tom prozvakanom temom? Dodik sa tom temom uspjesno sisa svoje ovce, al sta zeli Komsic?
- vivaldi
#499 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Korisničkoime wrote: Bošnjaka neće nikada
pa evo vidis kako u samo jednom postu nisi dosljedan. ovom metodologijom mozes doci i do obrnutog rezultataKorisničkoime wrote:U Bosni ništa nije sigurno pa tako ni mir pa tako da ni Dodo neće učiniti totalnu glupost
- Hajvan
#500 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Fino je znati da poštovaci genocida žive među nama i da to slobodno artikulišu a sam čin opravdavaju.
Važi i za ovaj forum.
Važi i za ovaj forum.