VARANJE !

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Ramzess Veliki

#476 Re: VARANJE !

Post by Ramzess Veliki »

shmizlica wrote:
whitelegend07 wrote: Čak mi je neki dan spomenula kako mi to sad ne zamjera, da ima veći problem. A sa njom i ja. Tako je rekla. E sad ja vas pitam, koji je to, jednoj ženi, veći problem od toga da je prevarena??? Ovdje ne računam udate, sa djecom, jer bi u njihovom slučaju odgovor bio jasan.
opet ja :D

jel stvarno kontaš da prevara mora biti najveći problem jednoj ženi?

i opet ću ti reći il pričaj s njom il se mani ćorava posla i vozi dalje :D
Evo drago mi da i jedna fina zgodna i meni interesantna mlada dama kojoj se ja isto sviđam ali joj konzervativna sredina ne dozvoljava neke stvari isto potvrđuje. :thumbup:
Najgora stvar za ženu, a i za svakog drugog, ali posebno za žene je mentalna tortura. Žena da bi bila žena mora biti vedra i vesela. Jedino je tada možeš nagovoriti u guzu. :D
whitelegend07

#477 Re: VARANJE !

Post by whitelegend07 »

shmizlica wrote:
whitelegend07 wrote: Čak mi je neki dan spomenula kako mi to sad ne zamjera, da ima veći problem. A sa njom i ja. Tako je rekla. E sad ja vas pitam, koji je to, jednoj ženi, veći problem od toga da je prevarena??? Ovdje ne računam udate, sa djecom, jer bi u njihovom slučaju odgovor bio jasan.
opet ja :D

jel stvarno kontaš da prevara mora biti najveći problem jednoj ženi?

i opet ću ti reći il pričaj s njom il se mani ćorava posla i vozi dalje :D
Ne da pričati sa sobom. Kad je zoveš da pričate, dođe, trese se, plače, pogled joj se gubi u šesnaestom pravcu, podočnjaci do poda...uvijek je držala do sebe, sad zadnji put sam imao utisak da je zgrabila prvu stvar iz ormara i bez šminke, bez išta izjurila vani. Nije meni do mene, meni je najljepša svakako, ali za nju je to raritet. A kad je pitah šta joj je, prvo reče da nije ništa, a kad sam insistirao vrisnula je na mene i rekla da je "svi pustimo na miru, da je niko ne razumije. Bježim od tebe zato što te volim, budalo, kako ne kontaš? Za tvoje dobro bježim."

Zato sam napisao ono:"Oglasila se ponovo, ali nisam dobio odgovore, samo još milion pitanja."
burek_in_space

#478 Re: VARANJE !

Post by burek_in_space »

Nadji moj post od juche/prekjuche, sve ce ti se samo kazati.
shmizlica

#479 Re: VARANJE !

Post by shmizlica »

ramke popolovi dozu :razz: :mrgreen:

legendo ako nema priče nema ni veze hajd to skontaj već jednom.....il joj traži kakvu stručnu pomoć :roll:
fantom slobode

#480 Re: VARANJE !

Post by fantom slobode »

whitelegend07 wrote:

I uglavnom je ona bila ta koja je furala priču na fantomov fazon(ne istu :D ), da je rano, da treba da sačekamo još malo jer da ne treba brzati. Ali sve je to govorila tako da uopšte nije "bježala" od te teme, nego, kao da je smirivala strasti.
ovo boldirano mi pokvari sve, taman pomislih, vidi je, bas je pozeljna... :-)
Najveci problem jednom odredjenom broju zena je ona sama sebi...sa svim mislima koje joj se vrte po glavi...
Ramzess Veliki

#481 Re: VARANJE !

Post by Ramzess Veliki »

whitelegend07 wrote:Ne da pričati sa sobom. Kad je zoveš da pričate, dođe, trese se, plače, pogled joj se gubi u šesnaestom pravcu, podočnjaci do poda...uvijek je držala do sebe, sad zadnji put sam imao utisak da je zgrabila prvu stvar iz ormara i bez šminke, bez išta izjurila vani. Nije meni do mene, meni je najljepša svakako, ali za nju je to raritet. A kad je pitah šta joj je, prvo reče da nije ništa, a kad sam insistirao vrisnula je na mene i rekla da je "svi pustimo na miru, da je niko ne razumije. Bježim od tebe zato što te volim, budalo, kako ne kontaš? Za tvoje dobro bježim."

Zato sam napisao ono:"Oglasila se ponovo, ali nisam dobio odgovore, samo još milion pitanja."
Ha koja igračica i dramaturg. Da nije kojim slučajem Blizanac? To mi je za Blizance tipično ... hajde mi to javi - koji ste znakovi pa da nešto provjerim. :thumbup:
fantom slobode

#482 Re: VARANJE !

Post by fantom slobode »

Ramzess Veliki wrote: Evo drago mi da i jedna fina zgodna i meni interesantna mlada dama kojoj se ja isto sviđam ali joj konzervativna sredina ne dozvoljava neke stvari isto potvrđuje. :thumbup:
Najgora stvar za ženu, a i za svakog drugog, ali posebno za žene je mentalna tortura. Žena da bi bila žena mora biti vedra i vesela. Jedino je tada možeš nagovoriti u guzu. :D
:lol: :lol: da, treba je postedjeti mentalne torture...da bi se ostvarili visi (nizi) ciljevi... :lol: :lol:
Last edited by fantom slobode on 19/08/2013 13:42, edited 1 time in total.
Ramzess Veliki

#483 Re: VARANJE !

Post by Ramzess Veliki »

shmizlica wrote:ramke popolovi dozu :razz: :mrgreen:
Evo popoloviću - ja se tebi sviđam, a ja sam malo rezerviran prema tebi. :thumbup:
:D
Ma moram se malo šaliti. :kiss:
fantom slobode

#484 Re: VARANJE !

Post by fantom slobode »

burek_in_space wrote:Nadji moj post od juche/prekjuche, sve ce ti se samo kazati.
ne da mi se listati...ali pretpostavljam da se radi o instrukcijama...sex je korijen svega...rekose u jednoj pjesmi.
radostan dan

#485 Re: VARANJE !

Post by radostan dan »

jeL ovo nastavak dinastije?

priča o ljubavi obično ugnjavi....
whitelegend07

#486 Re: VARANJE !

Post by whitelegend07 »

Nije dramaturg, vjeruj mi. Imala je ona dovoljno drame u životu i bez ovoga, ne mora izmišljati novu. :)

A najgore mi je što ona očito u ovom trenutku ne zna šta priča, nema stajalište. Prvo se praktično izdere na mene, skoro me vuče za rukav i govori:"Saberi se, jedino ti mi savršeno odgovaraš, kao i ja tebi. Alternative nema."

A onda mi dođe s ovom pričom da bježi od mene za moje dobro, jer me voli? Ma koji q??
Ramzess Veliki

#487 Re: VARANJE !

Post by Ramzess Veliki »

whitelegend07 wrote:Nije dramaturg, vjeruj mi. Imala je ona dovoljno drame u životu i bez ovoga, ne mora izmišljati novu. :)

A najgore mi je što ona očito u ovom trenutku ne zna šta priča, nema stajalište. Prvo se praktično izdere na mene, skoro me vuče za rukav i govori:"Saberi se, jedino ti mi savršeno odgovaraš, kao i ja tebi. Alternative nema."

A onda mi dođe s ovom pričom da bježi od mene za moje dobro, jer me voli? Ma koji q??
A e ... o tome i govorim. Nedavno sam takvu je... :novine: jednu upoznao ... :lol: :lol: :lol:
Daj mi horoskopske znakove da ti izgatam šta te čeka. :thumbup:
fantom slobode

#488 Re: VARANJE !

Post by fantom slobode »

Ramzess Veliki wrote: A e ... o tome i govorim. Nedavno sam takvu je... :novine: jednu upoznao ... :lol: :lol: :lol:
da li je bila vedra i vesela...samo nam to reci... :-D
whitelegend07

#489 Re: VARANJE !

Post by whitelegend07 »

Ramzess Veliki wrote:
whitelegend07 wrote:Nije dramaturg, vjeruj mi. Imala je ona dovoljno drame u životu i bez ovoga, ne mora izmišljati novu. :)

A e ... o tome i govorim. Nedavno sam takvu je... :novine: jednu upoznao ... :lol: :lol: :lol:
@valter

Pametnija je nego što ćeš ti ikad biti. A to je i definitivno nakon ovog tvog posta.

@Ramzes

Nije valjda da vjeruješ u ta sra.nja? :D Ajd, baš da probam: Ona strijelac, ja lav. :-D
rezolutni

#490 Re: VARANJE !

Post by rezolutni »

@whitelegend07, kada odrasteš (figurativno) mnogo će ti lakše padati na pleća, tjelesno od vantjelesnog varanja....
fantom slobode

#491 Re: VARANJE !

Post by fantom slobode »

whitelegend07 wrote:Nije dramaturg, vjeruj mi. Imala je ona dovoljno drame u životu i bez ovoga, ne mora izmišljati novu. :) Prvo se praktično izdere na mene...
pukla je kao tromblon...i kreirala svoj iracionalni svijet, da bi podrzala eksploziju...ni meditacija joj ne moze pomoci...sad je mracna sila sa njom... :-D
radostan dan

#492 Re: VARANJE !

Post by radostan dan »

whitelegend07 wrote:

a) postala je narkomanka.
na to upućuju pomenuti podočnjaci o poda.
ili kurir narko dilera. pošmrkala pošilju i sad joj vatra - rezervna varijanta.

b) oboljela od polno prenosive bolesti.
indicija - vremenski period proveden bez nadzora i odbijanje fizičkog kontakta.
mistična tropska bolest izazvana konzumacijom egzotičnog voća ili kupanjem u bazenu sa dijasporom nastanjenom duž panamskog kanala - opcija broj 2 opcije b.

c) učlanila se u neku pol. partiju, najvjerovatnije - sdp.
osnov za sumnju - Ne da pričati sa sobom (valter). Kad je zoveš da pričate, dođe, trese se, plače, pogled joj se gubi u šesnaestom pravcu (gostovanje na dnevniku).uvijek je držala do sebe, sad zadnji put sam imao utisak da je zgrabila prvu stvar iz ormara i bez šminke, bez išta izjurila vani (ovako biraju koalicione partnere).
nije isključen ni snsd - vrisnula je na mene i rekla da je "svi pustimo na miru, da je niko ne razumije.

d) najmanje vjerovatna opcija - ne voli te i zajebava se.
shmizlica

#493 Re: VARANJE !

Post by shmizlica »

oooo radosni :D :thumbup:
whitelegend07

#494 Re: VARANJE !

Post by whitelegend07 »

rezolutni wrote:@whitelegend07, kada odrasteš (figurativno) mnogo će ti lakše padati na pleća, tjelesno od vantjelesnog varanja....
Nekom već napisah...ako odrasti znači postati proračunato đubre, koje na sve gleda razumom, čisto logikom, proračunato...ako odrasti znači izgubiti maštu, ljubav i čaroliju u svom životu, onda ne želim nikad da odrastem. :)

Nije mi jasno samo šta takve proračunate ljude u životu tjera naprijed :zzzz: ?

@fantom

Koji si ti zahebant. :lol: :lol: :D

@radostan dan

:lol: :lol: :lol:

Svaka ti čast, i ovakvog si me uspio nasmijati do suza. Hahaha. :D Legendo.

Inače, apelujem na moderaciju da se ovaj post nađe u onim odabranim. Ovo je smisao za humor. :D

Inače, upravu si da je ovo pod d) najmanje vjerovatna opcija. :D Al' me nasmija za SDP hahaha :lol: :lol: :lol:
fantom slobode

#495 Re: VARANJE !

Post by fantom slobode »

Ramzess Veliki wrote:
Nema potrebe za tim...to je njen posao...ona je vec ima zbirku sabranih djela, ako je upratila njegov podznak...mozda mu i uruci u dogledno vrijeme...
radostan dan

#496 Re: VARANJE !

Post by radostan dan »

@radostan dan

:wink:
fantom slobode

#497 Re: VARANJE !

Post by fantom slobode »

whitelegend07@, samo nek' je dobre sege...s Mirom na tribinu i posmatraj...
rezolutni

#498 Re: VARANJE !

Post by rezolutni »

whitelegend07 wrote:
rezolutni wrote:@whitelegend07, kada odrasteš (figurativno) mnogo će ti lakše padati na pleća, tjelesno od vantjelesnog varanja....
Nekom već napisah...ako odrasti znači postati proračunato đubre, koje na sve gleda razumom, čisto logikom, proračunato...ako odrasti znači izgubiti maštu, ljubav i čaroliju u svom životu, onda ne želim nikad da odrastem. :)

Nije mi jasno samo šta takve proračunate ljude u životu tjera naprijed :zzzz: ?

@fantom

Koji si ti zahebant. :lol: :lol: :D

@radostan dan

Inače, apelujem na moderaciju da se ovaj post nađe u onim odabranim. Ovo je smisao za humor. :D

Inače, upravu si da je ovo pod d) najmanje vjerovatna opcija. :D Al' me nasmija za SDP hahaha :lol: :lol: :lol:
Za moj dio posta. Upravo suprotno. Kada smogneš snage da se DIGNEŠ na nivo djeteta, onda će sve biti lakše. :run:
whitelegend07

#499 Re: VARANJE !

Post by whitelegend07 »

fantom slobode wrote:whitelegend07@, samo nek' je dobre sege...s Mirom na tribinu i posmatraj...
Ovo "Mirom", jel' namjerno velikim slovima? :D Ako jeste, negdje si se zahebo. :D :mrgreen:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#500 Re: VARANJE !

Post by ladyblue18 »

whitelegend07 wrote:
:lol:
Da ti ja nesto kazem, poselami se ti sa njom i sa tom vezom, nit si joj ti bio vjeran, a i ona je nasla drugog.
Mozes ti ovdje nama doktorat napisati kakva je ona i kako ti nju znas i sta bi ona uradila i sta ne bi, ali stvar je prosta, i neke recenice nema potrebe razlagati na proste faktore jer su jasne na prvu, kao ova koju ti citirah.

U rangu "nije do tebe, do mene je" "uvijek cu te voljeti" "hajmo bit prijatelji"
Post Reply