505sCrtom wrote:
Kemalizam
Moderator: _BataZiv_0809
- MOSALJOZE
#478 Re: Kemalizam
E šta sam je popio.Philax wrote:de nek neko ovo završi molim vas
-
Philax
#479 Re: Kemalizam
kemiade jel? zato si i isp'o momčina 
- MOSALJOZE
#480 Re: Kemalizam
i poPhilax wrote: momčina
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
- perfect_guy
- MOSALJOZE
#483 Re: Kemalizam

KEMAL I 7 MALOVČIĆA
Jednom davno, u Sanskom Mostu, zivjela je lijepa princeza ciji su obrazi bilo crveni kao ruza, a misticnost se pruzala duz cijelog tijela. Zbog toga su je zvali Kemica. Kemicu su svi voljeli, osim macehe koja je u stvari bila zla i opaka vjestica. Kada se rodila slusala je metaliku, bacila je CD Kemala Malovcica daleko u sumu, kletva se nadvila nad njom i postala je ohola.
Svakog dana, neprosvjetljena kraljica bi se ogledala u svom čarobnom kemalcu i pitala ga:
-Kazi mi, kazi kemalce moje, najljepsa na svijetu danas ko je? A kemalce bi uvijek odgovaralo:
-Ti kraljice.
Ali jednoga dana, kemalce joj odgovori sasvim drukcije:
-Bijela kao snijeg, svijetla lica, sa puno hitova, crvenih usnica, najljepša je sada Kemica.
Ostatak price znate, otrovna jabuka, poljubac princa itd.
Kemica uprkos svim nedacama sretno zivjela sa svojim Kemom i njihovih 7 kemica.
-
Philax
#484 Re: Kemalizam
Legenda kaže da ova pjesma vuče korijene iz tih dana
- Entropio
- Entropio
-
ekser55
#487 Re: Kemalizam
Pozdrav , novi sam na forumu, pa da se javim i ovdje, Kemin sam prvi komsija u Sanskom M. , na one koji znaju gdje već Kemo rodom, sa okreča nisam sa Okreča, vec prije rata gdje je bila mala kuca u sani, neveznao , čovjek je legenda, mnogi me smatraju nemodernim, i govore mi da se nesramotim ... Brate Kemo prosvjetli ih i vrati na pravi put, jer oni neznaju dje idu, juce sam te vidio da si dosao u Sanu jebiga ja dok sam izasao ti zamaglio, jel jos ides na dzumu u zdenu ? Mislio ti reci da ti zadnja guma malo poprazna sva legla , napiri to jarane. Da nebi dje se polomio ...
De kaće ona tvoja diskoteka proradit u S.Mostu , poceraj sinana i draganu, Semsu nemoj prosli put samo ti i konobari bili,a kad je Sinan bio ljudi se parkirali po krovovima ... Il ti dodji otpjevaj jednu ...
za tebe dvi slike care ... SORY nov sam ako sta nevalja ... ali kemo je car ,

De kaće ona tvoja diskoteka proradit u S.Mostu , poceraj sinana i draganu, Semsu nemoj prosli put samo ti i konobari bili,a kad je Sinan bio ljudi se parkirali po krovovima ... Il ti dodji otpjevaj jednu ...
za tebe dvi slike care ... SORY nov sam ako sta nevalja ... ali kemo je car ,

-
whitelegend07
#488 Re: Kemalizam
Kemocell - Devera Duže.Entropio wrote:
- Entropio
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#490 Re: Kemalizam
neke kemine pjesme koje je pakaš đoni ukrao i prepjevao
nazivi pjesama su u originalu kako je trebalo biti u keminom sedmorostrukom albumu ali kemo kao veliki čovjek nije htio da bruka đonija nije ih objavio i nikada nije o tome govorio
ovim putem molim sve da ovo proslijede dalje neka se zna istina
Kemal je moja furka - Kemini sinovi - Kad Kemo kaže da se boji - Kemal ... to je Amerika - Kemal u mome srcu - Tko to tamo pjeva, Kemal - Hladan kao Kemo - Put za Kemlandu - Kemalovi pločnici - Vaše Kemičanstvo - Kemal pop - A šta, da radim(Slušaj K.M) - Kemine žene prolaze kroz grad - Kemo budi dobar - Ravno do Kemala - Kemal M. (Kada vidim Kemoland) - Nemoj po glavi K.M. - Karta za sreću(Kemin koncert) - Kemina strana ulice
nazivi pjesama su u originalu kako je trebalo biti u keminom sedmorostrukom albumu ali kemo kao veliki čovjek nije htio da bruka đonija nije ih objavio i nikada nije o tome govorio
Kemal je moja furka - Kemini sinovi - Kad Kemo kaže da se boji - Kemal ... to je Amerika - Kemal u mome srcu - Tko to tamo pjeva, Kemal - Hladan kao Kemo - Put za Kemlandu - Kemalovi pločnici - Vaše Kemičanstvo - Kemal pop - A šta, da radim(Slušaj K.M) - Kemine žene prolaze kroz grad - Kemo budi dobar - Ravno do Kemala - Kemal M. (Kada vidim Kemoland) - Nemoj po glavi K.M. - Karta za sreću(Kemin koncert) - Kemina strana ulice
- japin_mutapi
#491 Re: Kemalizam
hitno na kemoterapiju dok nije kasno još ima nadesiddo89 wrote:ne kontam ovu "furku"?
za početak
https://www.youtube.com/watch?v=ROVR_CpXF7s
zumra rod
- XeuX
#492 Re: Kemalizam
siddo89 wrote:ne kontam ovu "furku"?
Šta ne kontaš?Stavljaju Kemalovu glavu na sve živo i mrtvo i misle da su zanimljivi.
- WildRedRose
#493 Re: Kemalizam
Entropio wrote:![]()
- Zokipfc
#494 Re: Kemalizam
japin_mutapi wrote:neke kemine pjesme koje je pakaš đoni ukrao i prepjevao
- Entropio
- kinzekonze
#496 Re: Kemalizam
Vas dvojica sta pravo zalutali. Pod HITNO na još jednu KemoterapijuXeuX wrote:siddo89 wrote:ne kontam ovu "furku"?
Šta ne kontaš?Stavljaju Kemalovu glavu na sve živo i mrtvo i misle da su zanimljivi.
https://www.youtube.com/watch?v=yBvFYvsteYw
Pojačati do daske!!!
- japin_mutapi
- MOSALJOZE
#498 Re: Kemalizam
Ovo kad vodja vidi neće vam biti lahko,ali imate vremena zbog ovoga preslušajte posljednji Moketov album i biće udure,a vidim da i na forumu ima ovih zavidnih ljudi koji misle da je fotošopXeuX wrote:siddo89 wrote:ne kontam ovu "furku"?
- Zokipfc
#499 Re: Kemalizam
Znaci banovali covjeka
Draga Vojsko Kemalska!
Samo da vas obavjestimo da je profil neprosvjetljenog Bege Agića, koji se kemohuli i predstavlja kao PR Prosvjetitelja uspješno banovan sa FB zahvaljujući vašim prijavama!
Jedan je Kemo! ...
HVALA VAM! #KPU
- admini