Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
necko_hz wrote:Ovo će biti jedan od najboljih GS turnira u posljednjih x godina.
šteta za darsisa...
pričajući puno o bekeru prije početka turnira, kao da naslutismo.
nego sad ozbiljno, koji se kc ovo dešava?
nemoj nam pričati o nadalovoj fobiji od trave, rodžerovim godinama, uostalom tomaš može pući novaka...šta se dešava, ima nešto dublje...
Sihiri.
ma jb se...
Postao/la area51 dana 26/06/2013 20:30
Nešto dublje je u Rafi i Rodžeru,sad za sad
i ti isto...
Last edited by radostan dan on 26/06/2013 21:33, edited 1 time in total.
Svakom rekordu dodje kraj, pa i onom od Carobnjaka iz Basela. Steta za Wimbledon, nije ista zavrsnica s Federerom i bez njega i zato su njegovi navijaci tuzni veceras. Zakazao mu je neshvatljivo los return a nevjerovatno dobar servis Ukrajinca (oko 70% je bio ubacaj prvog, osvojeni poeni na prvi i drugi servis cak i iznad 70%) stvorili su preteskim danasnju igru i sanse za povratak u mec.
Nadam se da jos ima motiva u Svjacarcu da izgura americku turneju i osigura zavrsni masters pa dogodine sta Bog da.
Roger je bio i ostat ce the "best all the time"!
I sad će neko reći da seremo po Federeru i mrzimo ga, a stvarno nije tako. To što neko ne može da svari da on nije najbolji na svijetu već neko vrijeme, ne čini nas mrziteljima, nego njega neobjektivnim ili nedovoljno dobrim poznavaocem tenisa. Sad nek sroza reputaciju do dna, Wimbledon mu je uvijek bio utočište, sad ni to nema.
Roger jeste najbolji svih vremena, i baš zato treba da pazi na svoju reputaciju, da se ne izofira kao Schumacher. Opet, da ode kao Zizou, već mu je kasno.
Ne preseravaj se vise nego se oprosti k'o covjek, jebo te otac onaj brkati!
Moj Rogere moj, nakon bruke na RG-u, sad i ovdje jos jedna!
A vi sto lafo nesto ismijavate lika, znajte da ismijavate najboljeg svih vremena, tako da fakat ne vidim razlog smijanju, k'o da ce Novak biti isti sa 31 g.
BHF_Manijak wrote:Ne preseravaj se vise nego se oprosti k'o covjek, jebo te otac onaj brkati!
A vi sto lafo nesto ismijavate lika, znajte da ismijavate najboljeg svih vremena, tako da fakat ne vidim razlog smijanju, k'o da ce Novak biti isti sa 31 g.
Ismijavam ga jer se ovdje drka na njegove pobjede protiv šabana kakav je Hanescu i na magične poteze u prvim kolima predstavljajući ga i dalje kao najboljeg na svijetu, a to je smiješno.
BHF_Manijak wrote:Ne preseravaj se vise nego se oprosti k'o covjek, jebo te otac onaj brkati!
Pogledaj Tommija s 35..
Ja bi rekao da Roger ne trenira ni priblizno kao prije..
Cak sam siguran u to, sto je razumljivo s dolaskom 2 kcerkice..