Ervin Zukanovic

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
House

#476 Re: Ervin Zukanovic

Post by House »

loš čovjek :oops:
DonEmir

#477 Re: Ervin Zukanovic

Post by DonEmir »

Vjerujem Meshi naravno i Zukanovicu.
To je veoma profi nogometas i prije svega kulturan covjek od rijeci.

Eto kad smo mogli :sad: bez Zukanovica :( .... na SP i pocetkom klf za EP.
Sta ste sada zakmecali.. :?
Point.

#478 Re: Ervin Zukanovic

Post by Point. »

– Vjerujem svojim igračima i zdravlje djeteta je najvažnije, tako da sam mu dozvolio dopust jer ga nisam želio dodatno ugroziti. Ponavljam, zdravlje je najvažnije. – govori Meša.
Kakvo dijete, o cemu Mesa?
Thorgerson

#479 Re: Ervin Zukanovic

Post by Thorgerson »

Ja ne znam u kakvim odnosima su selektor - igraci, ali ponekad mi zvuce ko da se u putu nisu sreli.
Obuca9

#480 Re: Ervin Zukanovic

Post by Obuca9 »

Kad vam se govorilo da nepozivanje Zukanovića u Brazil nema veze sa Sušićem, niste vjerovali, nego ste jebali Papetu sve po spisku. Sad uživajte.
The BEN10

#481 Re: Ervin Zukanovic

Post by The BEN10 »

Obuca9 wrote:Kad vam se govorilo da nepozivanje Zukanovića u Brazil nema veze sa Sušićem, niste vjerovali, nego ste jebali Papetu sve po spisku. Sad uživajte.
Možeš li nas prosvijetliti?
Obuca9

#482 Re: Ervin Zukanovic

Post by Obuca9 »

The BEN10 wrote:
Obuca9 wrote:Kad vam se govorilo da nepozivanje Zukanovića u Brazil nema veze sa Sušićem, niste vjerovali, nego ste jebali Papetu sve po spisku. Sad uživajte.
Ne želim. Živite i dalje u ubjeđenju da ga Pape nije zvao u Brazil, samo zato da bi Tino Sven Sušić imao mjesta u timu. Shodno tome, trebali bi i sad jebati mater Meši, jer je izgleda i on sad za Belgiju zvao TSS-a, a nije Zukanovića.
5 0 5

#483 Re: Ervin Zukanovic

Post by 5 0 5 »

:lol: :lol: :lol:

joj ovih fudbalera. :zzzz:
The BEN10

#484 Re: Ervin Zukanovic

Post by The BEN10 »

Obuca9 wrote:
The BEN10 wrote:
Ne želim. Živite i dalje u ubjeđenju da ga Pape nije zvao u Brazil, samo zato da bi Tino Sven Sušić imao mjesta u timu. Shodno tome, trebali bi i sad jebati mater Meši, jer je izgleda i on sad za Belgiju zvao TSS-a, a nije Zukanovića.
Sinko, pojma nemam o čemu pišeš. Niti znam ko smo mi "kojima si već objašnjavao". Niti sam Papetu psovao mater niti mi to moj odgoj dozvoljava. Kritikovati hoću ako treba. I tada bez psovanja i slično.
Fino te pitam o čemu se radi. Šta si se tu natandrkao koji klinac? :roll:
Tomahawk11
Globalni moderator

#485 Re: Ervin Zukanovic

Post by Tomahawk11 »

Ovo objasnjenje Mese malo konfuzno. Nije jasno kakvo dijete nije htio ugroziti. Ili je lapsus, mozda se mislilo na Zukanovica. Kako god, usao je juce u 22. minuti. Dakle, u klubu moze, za reprezentaciju ne moze. Trebali su onda i Edin i Miralem traziti da ne igraju, ipak su imali tesku utakmicu protiv Juventusa :-) :D
insomnia78

#486 Re: Ervin Zukanovic

Post by insomnia78 »

Aman, pa misli na Zukanovica
Cuj kakvo dijete
Ono, ocinski odnos prema igracima i to
Stari

#487 Re: Ervin Zukanovic

Post by Stari »

Ako je ona , prije nekoliko postova , citirana izjava - autenticna .... ono tamo ... :? gdje se radi o necijem bolesnom djetetu :? ...nisam od onih koji se olako predaju nagadjanjima i spekulacijama ...definitivno ne

ali

Ako se radi o Zukanovicevom (bolesnom) djetetu ... i da je to ...na nekakav (meni potpuno nepoznat) nacin imalo tijesne veze sa Ervinovim izostavljanjem sa putne liste - lani - za Brazilski turnir u (velikom) nogometu ....to bi onda znacilo da je to isto dijete bilo bolesno i prosle godine - taman nekako u vrijeme kad je Ervin trebao u Brazil - kao nas najperspektivniji half (bek )?

Zaboga ...postovani publikume ... ja stvarno bih volio cuti razjasnjenje ove price

Ili je mozda (bolesno) dijete Mehmedovo ? :?
insomnia78

#488 Re: Ervin Zukanovic

Post by insomnia78 »

O sunce ti jebem zarko
Obuca9

#489 Re: Ervin Zukanovic

Post by Obuca9 »

The BEN10 wrote:
Obuca9 wrote:Ne želim. Živite i dalje u ubjeđenju da ga Pape nije zvao u Brazil, samo zato da bi Tino Sven Sušić imao mjesta u timu. Shodno tome, trebali bi i sad jebati mater Meši, jer je izgleda i on sad za Belgiju zvao TSS-a, a nije Zukanovića.
Sinko, pojma nemam o čemu pišeš. Niti znam ko smo mi "kojima si već objašnjavao". Niti sam Papetu psovao mater niti mi to moj odgoj dozvoljava. Kritikovati hoću ako treba. I tada bez psovanja i slično.
Fino te pitam o čemu se radi. Šta si se tu natandrkao koji klinac? :roll:
Sinko, ne želim se raspravljati uopšte. Nisam se natandrkao, a mjesecima se pisalo šta je razlgo Zukanovićevog neigranja. Samo što je to ostajalo u sjeni pljuvanja po Safetu, pa niko nije htio da povjeruje u to, jer je to bila idealna prilika da se pljune po Papetu.
agent_zero

#490 Re: Ervin Zukanovic

Post by agent_zero »

Hajde ne rise više obuća, prati evian, a okani se zuke... teleća glava je i dobro prošao, s obzirom da je zaslužio kolektivnu povraćoku, a ne samo pljuvanje šta nam je uradio s reprezentacije i atmosfere u istoj.
Stari

#491 Re: Ervin Zukanovic

Post by Stari »

Eh da ...sinu mi (hipoteticka) mogucnost objasnjenja ...Mehmed je mozda poceo trpiti uticaj nakadasnjih trenerskih autoriteta koji su .... dirljivo ... imali obicaj svoje prvotimce (i ne samo njih , al hajd sad) oslovljavati ..."sine" ...
Tomahawk11
Globalni moderator

#492 Re: Ervin Zukanovic

Post by Tomahawk11 »

insomnia78 wrote:Aman, pa misli na Zukanovica
Cuj kakvo dijete
Ocito da Zukanovic nema isti odnos prema dresu reprezentacije i kluba. Drugacije se ne moze objasniti, jer je ovo kontradiktorno. Cuj povrijedjen, ali igra u klubu?? Neko ovdje nekog, da izvinete....
kakotakonikako

#493 Re: Ervin Zukanovic

Post by kakotakonikako »

Ervina Zukanovica nije prethodni selektor zvao u Brazil da bi mu mogao igrati sin od brata Seada. Jasno ko dan.
insomnia78

#494 Re: Ervin Zukanovic

Post by insomnia78 »

Tomahawk11 wrote:
Cuj kakvo dijete
Ocito da Zukanovic nema isti odnos prema dresu reprezentacije i kluba. Drugacije se ne moze objasniti, jer je ovo kontradiktorno. Cuj povrijedjen, ali igra u klubu?? Neko ovdje nekog, da izvinete....
A sta te cudi
Lik je mulj'o, odnosno pokuso muljati, americku ambasadu oko vize, pa je lag'o oko razloga nedobijanja iste, prepucavanja sa savezom, Papetom...
Svaki savez na svijetu bi gled'o da ga se kutarise
Tomahawk11
Globalni moderator

#495 Re: Ervin Zukanovic

Post by Tomahawk11 »

kakotakonikako wrote:Ervina Zukanovica nije prethodni selektor zvao u Brazil da bi mu mogao igrati sin od brata Seada. Jasno ko dan.
A Mesa ga ne zove, jer je bolestan, povrijedjen? Aha....babi se snilo sto joj je milo.
insomnia78

#496 Re: Ervin Zukanovic

Post by insomnia78 »

agent_zero wrote:Hajde ne rise više obuća, prati evian, a okani se zuke... teleća glava je i dobro prošao, s obzirom da je zaslužio kolektivnu povraćoku, a ne samo pljuvanje šta nam je uradio s reprezentacije i atmosfere u istoj.
Pa dje ti je Zuka?
Tomahawk11
Globalni moderator

#497 Re: Ervin Zukanovic

Post by Tomahawk11 »

insomnia78 wrote:
Tomahawk11 wrote:
Cuj kakvo dijete
A sta te cudi
Lik je mulj'o, odnosno pokuso muljati, americku ambasadu oko vize, pa je lag'o oko razloga nedobijanja iste, prepucavanja sa savezom, Papetom...
Svaki savez na svijetu bi gled'o da ga se kutarise
Sto ce reci da je Zukanovic persona non grata za ovaj savez.
Obuca9

#498 Re: Ervin Zukanovic

Post by Obuca9 »

kakotakonikako wrote:Ervina Zukanovica nije prethodni selektor zvao u Brazil da bi mu mogao igrati sin od brata Seada. Jasno ko dan.
Pretpostavljam da ga iz istog razlgoa nije zvao ni Meša sada.
insomnia78

#499 Re: Ervin Zukanovic

Post by insomnia78 »

Pa ne znam ja sta je ali oko lika se desava puno negativnih, cudnih i sumnjivih stvari
E sad bas da ga "mrze" i Safet i Mesa
kakotakonikako

#500 Re: Ervin Zukanovic

Post by kakotakonikako »

Obuca9 wrote:
Pretpostavljam da ga iz istog razlgoa nije zvao ni Meša sada.
Losa ti pretpostavka. Sead nije brat Mesin.
Post Reply