Pa ne razumijem zašto kritizirati čovjeka. Pitao je: je li telefon neotpakovan i nekorišten. Dobio je potvrdan odgovor, da bi se ispostavilo kao neistinit. Posegnuo na put i bio izrađen na kraju.awaken wrote:Što ti je naša lažna elita. Traže vrhunsku uslugu i proizvod po cijeni onog s buvljakastrong69 wrote:Kupovao sam Samsung S2. I nadjem tipa u Gracanici. sambaxxx mu je PIK profil. Napomenem ga da NECU uzeti telefon ako je otpakovan i ako nema pecat. Neka rizik nakon otvaranja prepusti meni i ako se prilikom otvaranja ispostavi da je sve ok dobro je. Znaci samo da nije polomljen i da je softver originalan.
Dodjem u Gracanicu, sjednemo u neku kafanu. Tip donosi telefon koji ima naljepnicu. Super kontam, upalim ga kad imam sta vidjeti. Neko je mudar pokusavao da ga otkljuca i pokusavali su to napraviti preko root-a. Vidim dobro poznati Super SU i pitam ga sta ti je ovo? Otkad Samsung instalira aplikacije koje sluze za root-ovanje i mogu se koristiti za otkljucavanje (privremeno) telefona?
A frajer ima stotine transakcija i nijedan negativan komentar.![]()
![]()
Kad si toliko osjetljiv na odpakovan telefon onda nemoj ni ulaziti na PIK, već dopusti nekoj od ovih "ekskluzivnih" radnjica da te "odrade" i prodaju ti telefon po mnogo većoj cijeni a koji je isto tako prepakovan da prođe bez carine
Zar je problem u opisu postaviti npr. Neuspješan pokušaj rootanja... Dati korektan opis... Ali ne ovdje se pokušava prevariti na svaki način.
Generalno sam pik je od početka postavljen na krivim temeljima. Nema prave zaštite ni za kupca ni prodavca.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2