Senaid Memić - ALL ABOUT
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#476 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
maloprije smo na blankomatu bili
kod mene blanko kod njega garant punko
lik je ko hercegovac 1998. e toliko kasni sa svojim seljaklukom
jos nije prosao renesansu a prosipe neke vjerske pojmove na mobitel vjerujwm da pojma nema sta priča
pasat karavan vozi nije neato bijesan doduse ja ni boje auta ne razlikujem a ne njihovu cijenu i moc
kod mene blanko kod njega garant punko
lik je ko hercegovac 1998. e toliko kasni sa svojim seljaklukom
jos nije prosao renesansu a prosipe neke vjerske pojmove na mobitel vjerujwm da pojma nema sta priča
pasat karavan vozi nije neato bijesan doduse ja ni boje auta ne razlikujem a ne njihovu cijenu i moc
-
mudrac2
#477 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Nebi bilo loše napraviti anketu načelnik-najsirovina u kantonu sarajevo. nominujem memića.
- _Reds_
#478 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Divan urbicid na terminalu.
-
mudrac2
#479 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
niko još jedan gril tamo ispred ksc-a. Bezbeli još jedan memićev kriminalac._Reds_ wrote:Divan urbicid na terminalu.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#480 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
ako misliš na onaj pored parkinga to je od memnuna nune hadžića, provjeren sda kadar, bokser koji ima stopostotan skor na domačem terenu,a u goste izgleda nije nikada išao 
-
mudrac2
#481 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
da, to je ta birtija. ilidža je školski primjer sprege vlasti i kriminalaca.Admir_1984 wrote:ako misliš na onaj pored parkinga to je od memnuna nune hadžića, provjeren sda kadar, bokser koji ima stopostotan skor na domačem terenu,a u goste izgleda nije nikada išao
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#482 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
ne Ilidža je pravi primjer dometa SDA i materijalnih i duhovnih
- _Reds_
#483 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
to i dizanje u nebesa prostora preko puta hrasnicke stanice
- Admir_1984
#484 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
na koje prostore misliš 
-
irconbih
#485 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Ichicken?Admir_1984 wrote:na koje prostore misliš
- _Reds_
#486 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
iznad kladionice i toga, malo jedan pa i drugi spratirconbih wrote:Ichicken?Admir_1984 wrote:na koje prostore misliš
-
mudrac2
#487 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
možda bude i treći, nebo je granica u korumpiranoj ilidži._Reds_ wrote:iznad kladionice i toga, malo jedan pa i drugi spratirconbih wrote:Ichicken?Admir_1984 wrote:na koje prostore misliš
- Truba
#488 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
ocemo li moci memu na lokalcu skinut???
sad ga vidjeh u grandu
mora da tu ima stancic cesto ga vidjam
iskreno ne znam ni ko su njegovi protivnici
sad ga vidjeh u grandu
iskreno ne znam ni ko su njegovi protivnici
- Admir_1984
#489 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
šuška se da kao nema podršku u lokalnom glavnom odboru, da će neko drugi biti kandidat za načelnika 
- MOSALJOZE
#490 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Sumnjam da je tako,barem po onom sto ja cujem.Uvijek je bilo tijesno izmedju njega i Fikre,ali se uvijek odrzavao.Admir_1984 wrote:šuška se da kao nema podršku u lokalnom glavnom odboru, da će neko drugi biti kandidat za načelnika
- Truba
#491 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
kakv je sbb na Ilidži???
ja sam jos duhom u novom sarajevu
ovdje nemam pojma
ja sam jos duhom u novom sarajevu
ovdje nemam pojma
- MOSALJOZE
#492 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
S obzirom na broj Sandzaklija,kojih ima na Ilidzi tanak(ne bih da neko shvati da za sbb glasaji samo sandzaklije).
I ako Memic ostane bez podrske u sto sumnjam,sda ce ti opet uzeti tu skoro da nema dileme.Dobro znam koliko se Fikret trudio da Memic ne pobijedi(cak je i radio za jednu drugu stranku),ali nije uspjeo.Donekle je "ugasen pozar"ulaskom Fikreta u Vladu..vidjecemo
I ako Memic ostane bez podrske u sto sumnjam,sda ce ti opet uzeti tu skoro da nema dileme.Dobro znam koliko se Fikret trudio da Memic ne pobijedi(cak je i radio za jednu drugu stranku),ali nije uspjeo.Donekle je "ugasen pozar"ulaskom Fikreta u Vladu..vidjecemo
- Haris.ba
#493 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Memić pobjeđuje glat ako se desi slučaj sa prošlih izbora (desi se slučaj Mahmutović i ostali kandidati budu srednja žalost - a biće katastrofa).
A šanse da SDA bude sama većina u vijeću je minimalna. Opet će hajrovati iz strankica kroz koaliciju.
P.S.
Šta mislite ko je potpisao za onaj pristupni putić direktno sa najprometnije rasksrnice u državi (Stupska petlja) za onu visoku zgradu 2 metra od petlje?
A šanse da SDA bude sama većina u vijeću je minimalna. Opet će hajrovati iz strankica kroz koaliciju.
P.S.
Šta mislite ko je potpisao za onaj pristupni putić direktno sa najprometnije rasksrnice u državi (Stupska petlja) za onu visoku zgradu 2 metra od petlje?
- Thorgerson
#494 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Zar ce zgrada imati pristup sa gornje strane, malo prije petlje?Haris.ba wrote:Memić pobjeđuje glat ako se desi slučaj sa prošlih izbora (desi se slučaj Mahmutović i ostali kandidati budu srednja žalost - a biće katastrofa).
P.S.
Ma ono je lakrdija sta su uradili sa petljom i ko je dao dozvolu da se napravi zgradurina od 10+ spratova tik do petlje.
Samo me zanima kakvi bolidi ce ondje uzeti stan...
- Haris.ba
#495 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Već ima napravljen pristup, da li je "privremen" ne znam. Gdje će se budući stanari patiti kroz ulićice sa druge strane zgrade? Kad se bude nastavljala 12. transferzala sa dvije trake 2157. godine možda odjedanput bude napravljen i priključak sa izljevnim trakama.
Nije problem što je napravljena zgrada pored petlje (ništa gore nego bilo koja zgrada na glavnoj cesti - neko to voli). Kad su se kupovali stanovi u Tibrama na Stupu - ovo će otići ko halva. Problem je što je uopće napravljen prilaz zgradi direktno sa najprometnije raskrsnice u državi.
Nije problem što je napravljena zgrada pored petlje (ništa gore nego bilo koja zgrada na glavnoj cesti - neko to voli). Kad su se kupovali stanovi u Tibrama na Stupu - ovo će otići ko halva. Problem je što je uopće napravljen prilaz zgradi direktno sa najprometnije raskrsnice u državi.
- Truba
#496 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
ja sam čuo da to nije na prodaju 
nego neki arap pravi svojim gostima mjesto za prespavati
ali logičnije je da arap oplodi novac prodajući nekom zgradu i da zduši
nego neki arap pravi svojim gostima mjesto za prespavati
ali logičnije je da arap oplodi novac prodajući nekom zgradu i da zduši
-
StupskaBitanga
#497 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Ja to nije stambena već apartmanska zgrada za goste iz UAE-Kuvajta
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#498 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Mislim da je zakonom propisano (ali nisam 100% ) samo dva mandata kao nacelnik opstine. Ako je Memi ovo drugi mandat,uzjahat ce neko drugi.
- Truba
-
mudrac2
#500 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
pitanje je da li se kao mandat računa ono malo što je jahao poslije smrti ćenanovića.mali_milojica wrote:Mislim da je zakonom propisano (ali nisam 100% ) samo dva mandata kao nacelnik opstine. Ako je Memi ovo drugi mandat,uzjahat ce neko drugi.
Kako god, mislim da će on nas jahati još 4g. Valja nanovo posaditi višnje. One iz druge sadnje masovno se posušile.