Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
KPNCTNJAH wrote:Hajd' na svaku temu isto napisi ako je moguce zanimljivo 90% forumasa koji navijaju za Zeljeznicar su do jucer zamjerali Papetu sto poziva Svraku, poslije ovog gola druga prica... standardno
Ja sam i sad misljenja da Mumaer nije za reprezentacije te da mali Kvesic treba dobiti sansu ispred njega! Kraj price!
Sto se ostalih reprezentativaca tice, posebno ovih iz liga petice, pa je li neko fakat mislis (od ovih kriticara) da ce jedan Dzeko ili Ibisevic, Spahic, gristi ko da je kvalifikaciona utakmica po onom terenu i tako riskirati povredu?! Smijesno...Na onom terenu dobro je so su svi zdravi napustili "travnjak", vidite da ih je i Pape sviju ranije zamjenio, da bi se sacuvali!
Ne mogu vjerovati da pojedinci "analiziraju" igrace i "utakmicu" (jer ono nije bila utakmica) na onakvom "terenu".
Al' evo da i ja jednog pohvalim. Onaj Zukanovic ce biti zvijer od igraca. Koji potez da okrene onu dvojicu i da Stevanovicu na krilo kod gola..momak ce biti ubitacan i mislim da nismo jos svjesni koliko ce biti dobar. Dobar feeling, nema sta
KPNCTNJAH wrote:Hajd' na svaku temu isto napisi ako je moguce zanimljivo 90% forumasa koji navijaju za Zeljeznicar su do jucer zamjerali Papetu sto poziva Svraku, poslije ovog gola druga prica... standardno
ne zamjeram mu ja, daleko od toga, sad ćemo ga tušnuti za jedno 2.5 puta više nego što vrijedi
i dalje tvrdim da željo ima bar 3-4 bolja igrača, ali hajde de, vrijeme će pokazati...caveat emptor
Svraka Prepucavaci i podyebaci batalite, nije vise interesantno.
Vaterpolo je bio za 10
Upratio sam komentar jednog naseg vrlog forumasha u kojem konstatuje da mu se cini da je Ibricic dao pas za Dzeku....Ibro je gigant, covjek s klupe dijeli asistencije, jer je poslije toga usao kao zamjena
Jbg, zabio je fin gol... i to na istoj tekmi gdje su i Džeko i Ibišević pokušavali zabiti kroz lokve umjesto da podignu loptu Ne može da ne bude drago bilo kome ko prati premijerku
A ostajem pri onome da bi Kvesić više koristio A timu nego Svraka.
ultima_palabra wrote:Jbg, zabio je fin gol... i to na istoj tekmi gdje su i Džeko i Ibišević pokušavali zabiti kroz lokve umjesto da podignu loptu Ne može da ne bude drago bilo kome ko prati premijerku
kako će kvesić igrati i dati više u repki kad tamo igraju salihović i lulić*?
ultima_palabra wrote:Jbg, zabio je fin gol... i to na istoj tekmi gdje su i Džeko i Ibišević pokušavali zabiti kroz lokve umjesto da podignu loptu Ne može da ne bude drago bilo kome ko prati premijerku
kako će kvesić igrati i dati više u repki kad tamo igraju salihović i lulić*?
Jbg, i vamo igra Pjanić, pa opet ovaj dvojac iz PL dobije neku minutažu.
Lagano ga uvoditi u reprezentaciju... ionako Salihović nije za lijeve strane, guši Lulića.
AL ja sam gledao utakmicu mlade repke i njemaca, i po kvesićevoj strani su često prolazili (Sad ne znam je li do njega ili do nase postavke na terenU) a znamo da je dovoljno jednom beku da proleti igrač i tu nam bude kraj... mislim da može biti neki BACK-UP ali da jos mora poraditi na snazi... a da ima "nesto" u njemu, ima
htcxone wrote:AL ja sam gledao utakmicu mlade repke i njemaca, i po kvesićevoj strani su često prolazili (Sad ne znam je li do njega ili do nase postavke na terenU) a znamo da je dovoljno jednom beku da proleti igrač i tu nam bude kraj... mislim da može biti neki BACK-UP ali da jos mora poraditi na snazi... a da ima "nesto" u njemu, ima
To znači da mu treba jačih utakmica... prelazak u jaču ligu bi bio odličan za njega, ali i ovakve prijateljske tipa Alžira i s kim ćemo već igrati u februaru.
Pape nakon utakmice
Sušić: Igrao se vaterpolo, a ne fudbal
"Kad sam vidio u kakvom je stanju teren, bio sam zadovoljan samo da ne izgubimo. Igrao se vaterpolo, a ne fudbal. Ipak, i pored toga, momci su dali sve od sebe, borili se i trčali svih 90 minuta. To se odnosi i na početni sastav i na igrače koji su kasnije ušli u igru", rekao je Sušić nakon utakmice, te dodao:
"Htio sam da pozitivnim rezultatom zaključimo ovu godinu i u tome smo i uspjeli. Zadovoljan sam sa svim igračima koji su igrali, svi su zaista pokazali mnogo".
Ako se uopste moze diskutovati kako i da li je neko nesto odigrao sinoc u onakvim uvjetima.... po meni je i Sesar bio dobar i cvrst na lopti ono 2-3 puta kad je bio u posjedu.
Ne bih se slozio da Kristic nije pohvalio igrace iz PL namjerno, jer je govorio cijelo vrijeme da se nada da ce Svraka i Sesar dobiti priliku...a kakav je komentator..u to ne bih ulazio
I ako se jos nesto moglo uociti, to je da se jos uvijek slabo postavljamo u prekidima, a tu mi nekako prednjaci Ogi'''ali valjda u onim uvjetima ne moze se covjek na nesto puno ni skoncentrisati.
htcxone wrote:AL ja sam gledao utakmicu mlade repke i njemaca, i po kvesićevoj strani su često prolazili (Sad ne znam je li do njega ili do nase postavke na terenU) a znamo da je dovoljno jednom beku da proleti igrač i tu nam bude kraj... mislim da može biti neki BACK-UP ali da jos mora poraditi na snazi... a da ima "nesto" u njemu, ima
To znači da mu treba jačih utakmica... prelazak u jaču ligu bi bio odličan za njega, ali i ovakve prijateljske tipa Alžira i s kim ćemo već igrati u februaru.
Cini mi se da je imao jacu utakmicu u europskim kupovima
Inače čestitke našem selektoru i igračima na pobjedi, te strijelcu na pogotku. Kao što onaj kloc od komentatora sinoć reče, izgleda da je napokon došlo vrijeme da i mi pobjeđujemo u zadnjim minutama, dosta smo gubili.
Inače čestitke našem selektoru i igračima na pobjedi, te strijelcu na pogotku. Kao što onaj kloc od komentatora sinoć reče, izgleda da je napokon došlo vrijeme da i mi pobjeđujemo u zadnjim minutama, dosta smo gubili.
Taj komentar je besmislen.
Nema to puno veze sa srecom, nego sa fizickom kondicijom igraca, jacinom klupe, selektorom i taktikom.