Ma kakvo spajanje sa SDU? To to bi bilo kao da bivšeg drota koji je zglajzao pošalješ da služi u Zenicu, među one koje prije par godina hapsio i pendrečio, to jest nogom nabijao iz stranke.volta dzontra wrote:Prvi izbori - euforija- uzimajuci u obzir grcevitu borbu postojecih bosnjackih stranaka cca 130 000 glasova
Drugi izbori - SDU na steroidima
Treci izbori - spajanje sa SDU-om
Željko Komšić osniva novu stranku
- Corto Maltese
#476 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Last edited by Corto Maltese on 11/10/2012 23:06, edited 1 time in total.
- BHCluster
#477 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
kamen spoticanja wrote:bosanska skijaska strankaCorto Maltese wrote:Imaće problema sa davanjem imena stranke. Bosanska Patriotska Stranka, kao i Bošnjačka Stranka Prava već postoje.![]()
bosanska stranka babica![]()
bosanska stranka udaranja po prstima(ovo ne moze,reko je da ide kod nikolica)

-
Doktor29
#478 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Jos jedna stranka, jos jednog dilatanta koji nista drugo ne zna raditi u zivotu
-
Cosmic
#479 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Super, dosad sa ovim strankama koje imaju programe, predsjednika i statut nam je mila majka, sve se je.be od blagostanja.kamen spoticanja wrote:![]()
ev vidis budalastine i medijske prevare(moram priznat crveni rasturaju medijske podvale)
koje ba zeljkove stranke...reci mi ime te stranke,predsjednika,statut ,program bilo sta?
dakle o kakvoj opciji pricas?
Biće program, a šta će ti onda bit razlog?
- Klavikula
#480 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Svetlani Cenic bi dao sve funkcije, od ministra u kantonalnoj vladi do predsjednika drzave, zena je boginja.use your illusion wrote:volio bih recimo da u toj stranci bude gospodja Svetlana Cenić..zena je kraljica a vole je i kod nas u federaciji...uz to je izvrstan ekonomista...
-
amko76
#481 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Ma jašta, sve se slomiše, a naročito Hrvati da glasaju za njegabrzica wrote:@amko
Evo me...
- kamen spoticanja
#482 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
ama ja pitam sta je razlog ovolike euforije?Cosmic wrote:Super, dosad sa ovim strankama koje imaju programe, predsjednika i statut nam je mila majka, sve se je.be od blagostanja.kamen spoticanja wrote:![]()
ev vidis budalastine i medijske prevare(moram priznat crveni rasturaju medijske podvale)
koje ba zeljkove stranke...reci mi ime te stranke,predsjednika,statut ,program bilo sta?
kad ce poslije zlatka biti zlatko
- madner
#483 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Vidi se ko bas nije odusevljen ovom idejom.
A fakat jos samo deceniju dvije i bilo bi to to.
- kamen spoticanja
#484 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
de bolan malo o komsicuJoseMujica wrote:
oprosti FAhro nisam te prepoznao
- Corto Maltese
#485 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Eeee... valja program napisat!Cosmic wrote:Super, dosad sa ovim strankama koje imaju programe, predsjednika i statut nam je mila majka, sve se je.be od blagostanja.kamen spoticanja wrote:![]()
- kamen spoticanja
#486 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
madner wrote:Vidi se ko bas nije odusevljen ovom idejom.
jel to ona racunica bojana bajica kad cemo svi biti bosanci-bosnjaci
-
Doktor29
#487 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Treba sacekati do sutra, mozda se covjek predomislimadner wrote:Vidi se ko bas nije odusevljen ovom idejom.
- madner
#488 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Kakva usporedba, po Bajicu Bosanaca u Bosni nema.kamen spoticanja wrote:madner wrote:Vidi se ko bas nije odusevljen ovom idejom.
A fakat jos samo deceniju dvije i bilo bi to to.![]()
jel to ona racunica bojana bajica kad cemo svi biti bosanci-bosnjaci
Samo opusteno, Tihic je veliki maher, sigurno ce opet izvuci par glasova.
- bogumila
#489 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
doktore, doktore...
- volta dzontra
#490 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
To Zeljko ni ne ocekuje. Rekao je u intervjuu da je on samo pripadnik a ne predstavnik. Bilo bi korektno da ga podrze oni koje predstavlja.....amko76 wrote:Ma jašta, sve se slomiše, a naročito Hrvati da glasaju za njegabrzica wrote:@amko
Evo me...Vjerujem ti, kako da ne
Zeljko je opijum za narod. Ideoloski ce stranku postaviti oni koji su ga nagovorili na ovo sve. Po svemu sudeci to ce biti neka bosansko-populisticka stranka kratkih fitilja i velikih ocekivanja. Znaci Zeljko je frontman....
- poznanik
#491 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Cosmic wrote:Prije nekih par minuta u Dnevniku D FTV-a Željko Komšić je najavio osnivanje nove stranke i poručio da će ta stranka biti spremna za opšte izbore za dvije godine. Kakvo je vaše mišljenje po tom pitanju? Kako će to uticati na SDP? Da li je na pomolu velika priča ili propali projekat?
Da se i ja uključim u raspravu, podrškom i očekivanjem pometnje na političkoj sceni BiH za dvije godine
- kamen spoticanja
#492 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
ama ja pricam o matematici koju je on sabrao za harisa silajdjica...ma znas ti to vecmadner wrote:Kakva usporedba, po Bajicu Bosanaca u Bosni nema.kamen spoticanja wrote:madner wrote:Vidi se ko bas nije odusevljen ovom idejom.
A fakat jos samo deceniju dvije i bilo bi to to.![]()
jel to ona racunica bojana bajica kad cemo svi biti bosanci-bosnjaci![]()
Samo opusteno, Tihic je veliki maher, sigurno ce opet izvuci par glasova.
-
Cosmic
#493 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Jesil na jedan, al bar na jedan momenat pomislio da ima ljudi koji ne misle da je Komšić "Zlatko poslije Zlatka". Možda ćeš ti ispast' najpametniji svojim predviđanjem, al dotad dopusti da mi ostali budemo u zabludi.kamen spoticanja wrote: ama ja pitam sta je razlog ovolike euforije?
- BHCluster
-
Doktor29
#495 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Meni je nejasno gdje je nastao ovaj mit koji ga prati, na osnovu cega i zasto?volta dzontra wrote:To Zeljko ni ne ocekuje. Rekao je u intervjuu da je on samo pripadnik a ne predstavnik. Bilo bi korektno da ga podrze oni koje predstavlja.....amko76 wrote:Ma jašta, sve se slomiše, a naročito Hrvati da glasaju za njegabrzica wrote:@amko
Evo me...Vjerujem ti, kako da ne
Zeljko je opijum za narod. Ideoloski ce stranku postaviti oni koji su ga nagovorili na ovo sve. Po svemu sudeci to ce biti neka bosansko-populisticka stranka kratkih fitilja i velikih ocekivanja. Znaci Zeljko je frontman....
- poznanik
#496 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
volta dzontra wrote:Zeljko je opijum za narod. Ideoloski ce stranku postaviti oni koji su ga nagovorili na ovo sve. Po svemu sudeci to ce biti neka bosansko-populisticka stranka kratkih fitilja i velikih ocekivanja. Znaci Zeljko je frontman....
Ili džone spavati, počeo si svašta pisati
- madner
#497 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Aaa, doza paranoje 
- kamen spoticanja
#498 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
pa bolan forum za to i sluzi...da mi pametni razbijamo zablude(ovako bi ti madner rekoCosmic wrote:Jesil na jedan, al bar na jedan momenat pomislio da ima ljudi koji ne misle da je Komšić "Zlatko poslije Zlatka". Možda ćeš ti ispast' najpametniji svojim predviđanjem, al dotad dopusti da mi ostali budemo u zabludi.kamen spoticanja wrote: ama ja pitam sta je razlog ovolike euforije?
- Corto Maltese
#499 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Je l' ovo Brankovićev?BHCluster wrote:
-
Cosmic
#500 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Da, pravo jaka stvar.Corto Maltese wrote: Eeee... valja program napisat!
Ovo je član stranke koja ima program.